|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
15.8.2008 16:59:41   
andrejaboris
Višnja  da ne bomo  zdaj za polno luno ki vse šle v P.'!? Bomo misle ena na drugo! Sicer meni pr Lanu polna luna ni nič hasnila! Em rodila 4 dni čez rok!

Lana naj te ne bo strah! POl pa boš cartala tako lepo štručko! Saj mene je tut malo strah, samo ne bolečine ampak, da bo vse vredu z user posted image in konc koncev tut z mano!Mislimo pozitivno!

Bella, Lana , Višnja , Matejchi in ostaleuser posted image vam je kaj vroče? Mene ubija tota hica!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.8.2008 17:10:34   
ozziebo
Pozdravčke vsem!
Končno doma. So mi častili še štiri dni v porodnišnici, ker sem dobila vročino in sem dobivala antibiotik, neko vnetjeuser posted image
Potem pa smo bili pet dni pri mojih, ker je bil user posted image  v službi.

Lara je ful pridna, ogromno spi, dojenje brez problemov, mali mišon pa se je zaenkrat tudi navadil nanjo, samo več pozornosti rabi.

Čestitke vsem novim mamicam!!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.8.2008 17:11:13   
matejchi
andrejaboris čakam da bo ura 18, da grem malo ven, prej sem se malo dol vlegla, sem se zbudila kot da bi bila v savni.. v bistvu sem bolj počivala, ker se je skoz mali igral poleg mene pa moj trebuh je imel za avtocesto...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.8.2008 17:31:27   
tejkaz
Sayuri, zelen kakec je verjetno od krčkov. Jaša tudi že cel dan zvija. Tako krči nogice k sebi, postane čisto rdeč v obraz in prav renči zraven. Bošček moj. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.8.2008 17:46:19   
andrejaboris
Matejchi Meni pa danes tak dol pritiska in noge mam ko breja slonica! KOmaj se premikam. Joj res že komaj čakam, da rodim, ker tako počutje je za znoret! Z malm se že skoraj cel dan s plastelinom igrama tak da hvala bogu je priden! Samo ne vprašajte kaka je kuhna!?user posted image user posted image user posted image

Oziebo super da sta z Laro doma in da sta vredu!

Grem probat malo kuhno pospravit, čeprav bo mission inposible!user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.8.2008 18:19:25   
Erin
Živijoooooooooouser posted image

Evo spet imam en mičken časa... še dan dva pa bom (upam da) v polnem teku in bom prevzela sezname, velja sayuri?user posted image

Kot prvo K_a_t_j_a - moje sožalje...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin,tvoj Tilen je pa res pravi frajer,pa glede na to da sem imela en dan pred svojim porodom srečat tebe in tvojega dragega se strinjam s Sayuri, da je Tilen cel očka .

Babica Špela,a je to tista mlada z blond lasmi,spetimi v čop,me že mal skleroza daje ko jih je toliko tam gor.

Ja Tilen je res izrezan očka, le žnable(ustnice) ima po meni..no ampak pravijo da so ob rojstvu itak vsi mali podobni očkotam zato da jih ne morejo zatajituser posted image user posted image user posted image

Babica Špela je malo starejša, okoli 40-45 let kratkih las pobarvanih na rdeče. Šival me je pa Dr Jurca, nek gin iz Trboveljuser posted image user posted image user posted image , pomaga nadomesščat  - tak starejši...upam da me je dobro zašil, če ne se naj pazi...

Punce, vprašanje imam... Koliko mora pojesti otrok na 1 obrok? Sem si iz ene dojke spumpala mleko in je iz nje prišlo le 40ml.. se mi zdi da to ni dovolj in da imava z malim akcijo zaradi pomanjkanja mlekauser posted image user posted image user posted image

Ja sej, se že zbuja..itak...user posted image user posted image
Papaa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.8.2008 18:44:43   
gajka
Količina hrane za user posted image :

user posted image  naj bi na dan dobil 150 ml mleka na kilogram telesne teže. To pomeni, da če ima user posted image  npr. 3,5 kg, potem mora dobiti na dan 3,5 × 150 = 525 ml mleka. Če ima npr. dnevno 8 obrokov, pomeni to v povprečju 525:8 = 65,6 ml mleka na obrok.

Tak izračun količine mleka je meni pokazala patronažna. user posted image  Problem je to količino kontrolirat pri polno dojenih user posted image , ker je edini način kontrole količine popitega mleka tehtanje user posted image  pred in po obroku. Razlika teže v gramih je enaka, kot če bi izmerili količino mleka v mililitrih. Ne vem pa, če tak izračun količine velja tudi pri adaptiranem mleku, čeprav bi naj po mojem mnenju najbrž veljalo enako. user posted image

Upam, da je bilo tole razumljivo. user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.8.2008 18:54:20   
lana777
andrejaboris - men je tud vrooooooooooooče,
                      pa še kup stvari me moti, pa vsega mam poln kufer,
                      pol pa mal tle gor pogledam, ko vidim kakega avgustovčka,
                      pa je kr bolš, ker bomo tud me kmal mele svoje štručke v naročju ...

Pa še fajn je mal pojamrat, k doma ne smem večuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.8.2008 19:36:07   
Ninaaa
evo punce, danes je moj dan D, pa sem že čisto žalostna, ker se nič ne dogaja... Včeraj zvečer sem imela dve uri popadke na 15 minut, dost močni so se mi zdeli, ampak - kaj pa jaz vem, ko je to prvič... Potem ob dveh zjutraj so se pa kar nehali, in do zdaj nič.

Razen da sem čep "zgubila" popoldne, nič ne kaže na kakšno akcijo :( pa tako lep datum je danes, tudi moj si je na tihem zamislil, da bi dobil hčero na Napoleonov rojstni dan ;)

Mogoče pa še bo...

Višnja, sva že dve - po eni strani me je strah in sem čisto panična ob vsakem špikanju, po drugi strani pa hodim v sobico in govorim svojemu trebuščku, da ima vse pripravljeno in da jo že vsi nestrpno čakamo...

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.8.2008 20:01:43   
karmar
Ooj!
Matejchi- še sem tukaj... Ne skrbi, si pred mano. Pa še moj user posted image  pravi da pred 24.8. ne smem it , ker on ne dobi dopusta in bi si mogla pol sama kuhat mineštre.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.8.2008 20:05:38   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa

evo punce, danes je moj dan D, pa sem že čisto žalostna, ker se nič ne dogaja... Včeraj zvečer sem imela dve uri popadke na 15 minut, dost močni so se mi zdeli, ampak - kaj pa jaz vem, ko je to prvič... Potem ob dveh zjutraj so se pa kar nehali, in do zdaj nič.

Marijino vnebovzetje- praznik ; vsi so fraj... Ko bi imel user posted image  rojstni dan bi bla cela raja pri tebi... Veš kaj bi to blo enga dela... pa dnarja za vse nafutrat... Veš, bolje da je jutri...user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.8.2008 20:17:13   
nell
Pozdravček babike!

Berem, da je še tistim malo ostalim nosečkam v avgustu vroče, eh bejž no - tud js sem med njimi. Sem cela prepotena že iz postle vstala, sopara čez dan me je pa tu orng ubijala.

Men so napovedali da bom dans rodila...sem se držala tega k pijanc plota in sem bla že od včeri popolnoma pripravljena na akcijo...ampak do zdej še nič ne kaže na kako resno akcijo. Pa tak lep dan in datum sta se mi zdela.

Jutri ma moj brat rojstni dan...no tud jutr je lep dan...js sam upam, da bo še levček, da ga nau kej zasviral user posted image user posted image .

Pa ko gledam vaše miškoline si vedno bolj želim met svojga, da ga bom cartala...upam da kmalu, ker smo že mal nestrpni.

Aja danes sva z lubitom priklopla Angel care in sprobala zadevco in seveda njen domet in za enkrat sem navdušena...deluje brez motenj, nese pa po celi bajti in še okol nje...tko da je tole bomba.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.8.2008 22:31:59   
nyna84
Hm... sem napisala cel roman in mi je zbrisalo sporočilo... user posted image

Na kratko, z Lano sva doma in se počutiva super. Je pridna, se lepo doji, dosti spančka in pa res ful malo joka. user posted image

Na, zdej se je pa zbudila. Se pišemo drugič. Nočko!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.8.2008 22:48:56   
karmar

Nyna 84 dobrodošla doma!!!
user posted image

še vprašanje za zjutraj, pol grem pa spat. Kje ste naredili te naše avgustovšče???
....firbec babji...user posted image

lahko noč.

< Sporočilo je popravil karmar -- 15.8.2008 23:01:51 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.8.2008 4:10:27   
gajka
še vprašanje za zjutraj, pol grem pa spat. Kje ste naredili te naše avgustovšče???

Hmmm, vsekakor v postelji, kje pa, je pa malo dileme. user posted image  pravi, da v Španiji, jaz pa, da doma. user posted image  Pa trmasto vztrajam, da imam jaz prav! user posted image

nyna84 - dobrodošli doma! user posted image  

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.8.2008 8:26:32   
matejchi
karmar  domače domače.... kje pa vi...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.8.2008 8:36:50   
karmar
Yahoooo... na Maldivih, v vodnem bungalovu..... jao, je blo fajn...

Pupe moje imam en problem. Smrčim nevzdržno. Kako bi se tega rešila? Za moške je formula že zdavnaj jasna, ženske smo pa reve, ker nimamo jajc.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.8.2008 8:40:48   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

še vprašanje za zjutraj, pol grem pa spat. Kje ste naredili te naše avgustovšče???
....firbec babji...user posted image

lahko noč.

vsekakor doma, ne vem pa ali v spalnici ali v dnevni. user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa fajn nasmejala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.8.2008 8:45:54   
meeryana
Čestitke ponovno vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že komaj čakam. Zamujamo! Sem bila prepričana, da bom prej rodila, zdaj pa sem čez rok in si delam lušte s slikicami, ki jih lepite tukaj :)...Pa niti še ne kaže nič na to, da bom morala kam it. Danes ponoči me je edino malo bolelo spodaj, kot pri Muser posted image , ampak nič kaj fejst...

Bila pa je zvečer taka toča, da sem mislila, da nam bo šipe razbilo....kak je ružlo....en avto imamo zunaj parkiran, pa sploh ne upam it pogledat, ker nazadnje nama je toča zluknjala celi prvi avto, ki pa je na srečo zavarovan proti toči. Ta drugi ni :(.

Zdaj bi pa naša user posted image že lahko prišla pogledat kako je na tem svetu...ah ja...uživačka mala!

LP vsem,

Muser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.8.2008 9:12:25   
matejchi
karmar in kaj pomagajo moškim jajca pri smrčanju, jaz vem edino, da si ženska oči pomane zjutraj ko vstane, zato ker nima jajc, ker moški se pa najprej po jajcih popraska... za smrčanje pa ne vem.

Zdaj sem se pa odločila, v četrtek bom rodila... haha. Danes itak nimam časa, ker peljem malega na rojstni dan tam nekje pri Grosupljem... edino če me bo luna uničila...
Uživajte tih deževen dan.. upam da kakšni streha ne zamaka, pa okna dobro tesnijo...

RD RR

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.8.2008 9:26:31   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Midva z Joštem sva kar spala. Zaspala šele ob 22h, ker je Jošt nekaj zaprt, pa ga je šravfalo. Že ob 19h se je začelo. Saj kakšnega hudega joka ni bilo. bolj stokanje in cviljenje. No, ob 22h je zaspal, spal do 1h in pojedel, pa spal do 4h in pojedel. Potem pa sem ob 6.30 mislila, da se je zbudil, naredim mleko, pa vidim, da spi in cvili v spanju. No, sem mu dala, pojedel malenkost in spal. Zdej sva spet pojedla,pa spi in mal cvili zraven. Samo pokakat se bo treba, pa bo. Je bil že zaprt, pa sem mislila, da se je porihtalo, sem mu že počas začela dajat navadno formulo od Novalaca, zdej mu pa spet na polno Proti zaprtju formulo. Upam, da bo čimprej kakal, da se reši muk. user posted image

Matejchi tebi se pa vedno nasmejim.  Kje jih pobiraš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin s pumpico nikoli ne moreš vsega spumpat. Mogoče imaš res premalo, ampak kakšen mililiter več pa tudi imaš. user posted image  Kolk ti pa drugače pojeuser posted image  Si ga kdaj tehtala pred in po hranjenjuuser posted image

Gajka meni poje zdej par dni že okrog 600ml ali kakšnega čez, pa mislim, da nima 3,5kg, edino če se je ful poredil.Za 3,5kg je pa 525ml. me pa zanima, če je to samo za dojene otrokeuser posted image  Meni je patronažna rekla, da naj mu delam po 14ih dneh merico 90mluser posted image  <pa mi ne poje toliko, zelo malokrat 90. Smo bolj na 60ml. Ampak jemo podnevi na dve urce ali dve in pol. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi takrat, ko mi je rekla, da mora 60ml pojest, mi je pojedel 40ml ali 50ml največ, pa se je redil. Pač ne vem kako, je bil pa med 15-30g na dan. Po mojih izračunih je pridobil 23,3g na da, če se je v treh dneh zredil za 70g.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.8.2008 9:46:32   
andrejaboris
HOj babike!

Naty hvala za user posted image ! SEm budna od 7h pa sem še vedno ok metulj!

Nyna dobrodošla doma!

Glavno je da vam štručke jejo, je pa odvisno od vsakega user posted image , kolko poje! Meni je pri Lanu rekla da mora še v porodnišnici pri vsakem obroku pojest 35 ml, pa je pojedo komaj 10 -15ml prvo noč ko sma še dodatek davala! Pa je prišo zjutraj drugi zdravnik pa je bil navdušen nad tem kolko je pridobil!  POl sem pa skozi dojila in itak nisem vedla kolk poje! KO ni več htel je pač bil sit!

NIč Lan me kliče! papa

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.8.2008 9:54:49   
lana777
Dan.

Končno se je ohladilo ... Kr paše, ne?

Ja, mene pa zanima, tiste, ki ste rodile v CE P,
kk je z obiski možekov - a se morjo čist ur držat???

Pa Sandra123 - kako je, če si prej noter in čakaš na CR -
lah greš mal na sprehod ven in se srečaš z obiskom
al samo v tistih urah?

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.8.2008 10:01:18   
sandra123
Jutrouser posted image ...za nami je spet ena razburljiva nočuser posted image ...saj do 2.30 sta obe spali, ampak potem je bilo pa zbujanje na 30.min.-1 ureuser posted image ...in tako vse do 7-ih zjutraj, mene pa je potem v hipu zmanjkalo in sem zaspala do 9-ih...zdaj pa še spita, pa čakam, kdaj se bosta odločili, da bi se zbudili....pride patronažna, da ju malo stehtamouser posted image ...
Moj user posted image je pa res krasen, mi tako pomaga, da je res vse tako kot mora bitiuser posted image ...previjanje mu gre zelo dobro od rok, v bistvu skoraj vedno on previja otroka, ju hrani po steklenički, ko je treba dodatke dajati (zvečer), skratka, mi je v popolno pomoč in si kar ne predstavljam, kako bi bilo, če ne bi bil večino časa z menoj doma ob dojenčicahuser posted image , maksimalno se posveča tudi Tini in jo zabava na svoj način...V bistvu je vse tako, kot mora biti, ampak spanca mi pa primanjkuje...pa user posted image tudi...sva se kar nasmejala danes ponoči, ko sta se mali dve odločili za ponovno akcijouser posted image user posted image user posted image ...Ah, bo že user posted image ....

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.8.2008 10:05:29   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Šival me je pa Dr Jurca, nek gin iz Trboveljuser posted image user posted image user posted image , pomaga nadomesščat  - tak starejši...upam da me je dobro zašil, če ne se naj pazi...

To je pa moj ginekolog user posted image Ga je res po celi Sloveniji dosti. Trbovlje, Medvode, Jesenice. Pol pa ni čudno da je vedno tako utrujen. Drugače je pa faca, ne?

Naša noč je bila dobra. Prva runda je trajala rekordnih 5 ur, čeprav sprva ni tako kazalo. Potem pa zbujanje na dve uri. Od osmih do zdajle je bedel, zdaj pa spet spančka pa nekaj cvili vmes.

Uf, jok

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?