|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
11.8.2008 19:09:14   
anita goitan
PABLO juhu čestitke za Otmarjauser posted image user posted image user posted image
Erin dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.8.2008 19:09:30   
naty13
Erin dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš videla, bosta s Tilmom kmalu našla skupni jezik in prišla na red. user posted image  

PABLO user posted image user posted image user posted image  za sinčka Otmarja. Veliko cartanja vam želim. user posted image

Andrejaboris dobrodošla nazaj. Naslednjič pa le štručko prinesi domov. user posted image

Miškolinček moj lump se je celo zbudil in pojedel rekordnih 100ml, potem bil še malo buden, pa nazaj zaspal v vozičku. Zdej pa čakam, da bo čas za kopanje. user posted image  Upam, da ne bo dretja. user posted image user posted image user posted image

Tejka ti kar nadoknadi spanec za nazaj. jaz ga moram za en mesec in pol pred porodom. user posted image  Samo, da je vročina šla pa pa. user posted image

Bella a ponoči spančkateuser posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.8.2008 19:09:45   
buhtlčk
žanneža tukej si poglej če ti dajo kakšno idejo
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1783027
men pomaga šentjanževo olje, se mi pojavijo notranji na vsake toliko, pol pa kar na vatko dam pa po vsakem wcju, pa še z roko namažem ene dvakrat na dan, pa je v parih dnevih ponavadi ok

mam tud v sredo rok, upam, da bova točni...

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.8.2008 19:20:31   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Ryssa - pa so se te le naveličali v bolnici. user posted image  Samo da si boljš in da uživaš v domači oskrbi. Sem pa res imela pregled 26.6., ob 14.30 in spomnim se še enga para. Sedela sta na najini desni strani. Sta prava? Maš pa res dober spomin za obraze. Če me vidiš, me pocukaj za rokav. Naslednjč bom tam 19.8., ob 17.15.

Ja to sva bila midva, jaz sem pa imela ob 15.00 pregled user posted image

Čestitke Zoja Miša in PABLO!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.8.2008 19:30:32   
lana777
Erin in Tilen- dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - čestitke za punčko!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pablo - čestitke za pobiča!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.8.2008 19:52:58   
bella02
žanneža, jaz sem jih fasala po 1. otroku. Dobila sem kremo Modolex in mi je ful pomagala. Dobi se jo brez recepta v lekarnah. Vsaj takrat se je. Srečno!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.8.2008 20:29:52   
aradej
Še nisem pobegnila v P. Smo šli pogledat če je morje slano. Včeraj smo šli, danes pa že doma, toliko da sem si malo namočila noge pa Diana se je malo naplavala. Sedaj pa pričakujemo kdaj se bo začelo.
Me je kar strah kako bo pa čeprav bo to drugi porod. Prvi je bil sprožen tri dni čez rok, pa nisem imela ne svojih popadkov pa mehur so mi tudi predrli.

Čestitam vsem novim mamicam. Veliko cartanjauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.8.2008 21:06:53   
karmar
Ja, končno, Otmar!!! Pablo iskrene čestitke!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.8.2008 21:37:23   
andrejaboris
Aja Sayuri spet imam pregled 18.8., ampak upam, da bo kaj prej naš user posted image ven pokukal, glede na to da me že skozi neke matra! Pa tvoja dva otročička sta paša za oči! Ful sta lubana!

Naty upam, da ne bo dost takih noči! Upam, da se danes naspiš!!!

Aradej mene sicer ni strah poroda, samo si želim, da bi bil že user posted image v mojem naročju! Pa se ne more odločit al bi še bil pri meni al bi ven prišo!user posted image user posted image

Če bo kaj akcije ponoči vam sporočim, če ne pa se tipkamo zjutraj!

Lepo nočko vsem!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.8.2008 21:43:40   
pingo80
Erin - user posted image  lepo, da si doma. Pa kar pridno počivaj in se posvečaj vajinemu zakladeku. Vse bo šlo, samo če se hoče. Ti pa itak zmoreš, samo čas se rabi.

Pablo - čestitke za korenjaka. user posted image  user posted image

Neža7 - čestitke Nežiki ob prvem malem rojstnem dnevu. user posted image

Andrejaboris - tale mala žabica vaju pa kar malo heca. Kar pobegni nam čez noč v P.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.8.2008 22:19:41   
Odette
Se oglašam bolj pozno, pa vseeno. 4. avgusta se nam je rodil fant. Velik 55 cm in težak 4050 g. Srečno in čestitke tudi vsem drugim mamicam.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.8.2008 22:50:20   
Višnja
Čestitke novim mamicam, pa očkom, pa sestricam in bratcem!!!!!!!

Kaot po tekočem traku....ste pa dobre tiste, ki še niste šle rodit, kar nestrpne ste.....jaz sem drugorodka in me je tudi tokrat strah in sem panična in bi še kar malo noge skupaj držala, vse pa iščete kako bi kaj pospešile....sej je prav!!!!!!!! Kar pogumno!!!!!!!

Pri nas še nič novega...včeraj zvečer sem se že malo ustrašila, da bo kej, ker mi je fulll utrdeval trebuh, pa vse me je bolelo amapk očitno je bila utrujenost kriva. Jutri imam pregled.

Drugorodke povejte mi kako so kaj vaši otroci sprejeli novega dojenčka??????? So prišli v bolnico in kako je bilo ob odhodu=????? Kaj pa doma???????? Mene fullll skrbi......

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.8.2008 23:00:09   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: Višnja

Čestitke novim mamicam, pa očkom, pa sestricam in bratcem!!!!!!!

Drugorodke povejte mi kako so kaj vaši otroci sprejeli novega dojenčka??????? So prišli v bolnico in kako je bilo ob odhodu=????? Kaj pa doma???????? Mene fullll skrbi......

Mene tudi to skrbi...kako bo, ker naša princeska je kar zahtevne sorte in še posebej me skrbi, kako bomo sfolgali zrihtat oba... se tolažim, da če je tolkim uspelo, bo tudi meni, ampak vseeno.

jaz imam tudi danes bolj tak dan, me nekaj zvija in križ ful boli, pa ne vem, ali je to že kaj akcije (ker do sedaj je ni bilo) ali je to samo utrujenostuser posted image  
Jutri imam pregled, pa bomo videli kako bo...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.8.2008 4:49:09   
gajka
Odette - ćestitke za fantka! user posted image  Pa lepo se cartajte!

Će kateri paše mrzla user posted image , si jo kar postrezite, sicer pa bo sigurno naty13 malo kasneje frišno skuhala. user posted image

Midva greva spat, sva ravno kupček podrla. Je moral Rok pogledat polfinalno plavanje od Isakovičeve, pa je bil tolk navdušen nad rezultatom, da ga je moral kar zapiti! user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.8.2008 7:36:12   
gajka
Dobro jutro! Evo, še čisto frišna user posted image  je na voljo, tako da si kar postrezite. user posted image

Je naty13 nekaj zatajila, ji očitno dedci malo spat pustijo. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.8.2008 7:55:11   
Neža7
Odette - iskrene čestitke za fantka user posted image user posted image  Uživaj ob lepim dogodku user posted image

Gajka.... Si se pozanimala za tist denar iz občine? Prav sem ti povedala, da se da, ker sem potem moža vprašala.... Do sedaj nič niso nakazali na mojemu računu.

Danes user posted image  dela od 6. ure do 18.ure. Danes ob 2.30uri nisem slišala malo Nežiko, da je user posted image  šel po njo in prinesel v sobo, da sem ji plenico zamenjala in potem nahranila. Sem se malo razvadila, ker je možek vsak včer prinesel v posteljo, ko je bil na dopustu user posted image  vendar mislim, da se že tako utrujena, ker spim od polnoči do 3.ure in od 4ure do 6.ure user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.8.2008 7:59:21   
miškolinček
dobro jutro, Gajka hvala zauser posted image .
Naty pasigurno zdajle spi,predvidevam da je dežurala ponoči,ker ji je Jošt včeraj cel da spal tako kot moj. Smo mi tudi malo dežurali samo ni blo tko grozno.
Se pa tudi jaz sprašujem kaj bm gledala ponoči,ko ne bo več OIuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 12.8.2008 8:01:25 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.8.2008 7:59:31   
anaya
jutro....

Zdaj pa na CTG.... bljak, baje se čaka po 4 ure v bolnici v Mb. Ni nekega veselja, pa tako sem jo prosla naj mi to prihrani pa pride ponoči sama ven, ampak nič od tega.....

Čestitke Pablo on idette za sinkote...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.8.2008 8:00:56   
buhtlčk
Odette čestitam user posted image user posted image user posted image
Sem vedla, da se morjo levčki tud nekje še skrivat :)

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.8.2008 8:07:52   
naty13
Jutro.

Evo mene.

Gajka hvala za user posted image . Jutri kar dvojno skuhaj zame, če bo šlo tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem spala do 7.30. Smo ponoči mal dežural. od 1h pa do 3h. Jošt ni jokal. buden je bil kot čukec. Nekaj se je zgovarjal in telovadil po postli. Zvečer je zaspal ob 20.30, je bil celo eno uro buden - ko sva se  kopala in oblekla, pa pojedla, potem ga je pa pobiralo. user posted image user posted image user posted image  Sem mu potem še ob 21.30 flašo dala v usta, da je v spanju pojedel. user posted image  Ne vem, kaj ima to dveurni program ponoči. user posted image  Zanimivo, da je bila že prejšnjo noč enako ura, ko ni spal, samo da je danes za eno uro skrajšal. Podnevi pa ne zbudit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, da ga tudi kopanje ne utrudi, da bi spal celo noč. user posted image

Miškolinček koliko časa ste pa vi dežuraliuser posted image

Bo morala Erin povedat, kako obrnit dan in noč. Seveda na prav, ker meni je Jošt več ponoči pokonci kot podnevi. user posted image

Odette user posted image user posted image user posted image user posted image  za sinčka.

Punce hvala, ker ste me pogrešale. Dobro, da ni katera napisala, če sem šla rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.8.2008 8:42:51   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček koliko časa ste pa vi dežuraliuser posted image

Pri nas je pa zdaj že ene 3 dni isti ritual,vsaj tako opažam.
Podnevi spimo cel dan,poje nekaj malega pa še za to ga moram buditi skoraj eno uro. Potem se pa ob 6 zvečer mal zbrihta,okrog pol osmih ali pa že ob 7 ful poje in zaspi tam do 22.30,včasih do 23.00,se naje,zaspi nazaj do 2.oo,potem spet je(ponoči se pa lahko zbuja sam,podnevi pa ne)
Od 2.00 naprej je pa druga zgodba,kr naprej se premetava pa gode,pol začne prste sesat,pa mu dam dudo,ker prstov ne bo sesal,pa mu tista duda neštetokrat ven padeuser posted image in ker pač ni več tako zaspan je takoj vse narobe. To traja do 5.oo ali 6.00,potem se pa spomni da je spet lačen,mu dam jesti pa upam da bo mal zaspal,ker jaz bi še,pa nič od tega,malo gode pa se po košu premetava,jaz pa skoz tisto dudo popravljamuser posted image .
Pol ma pa ob 7 ponavad dosti ležanja začne pa cvilit, da je spet lačen (ja mi zjutraj tudi na 2 ure jemo) pa mu dam kr flašo ker mi proti jutru manjka mleka ker hoče ponoči samo jesti podnevi pa nič. No zdaj pa gode v Postelji pa ne ve a i zaspal ali ne.
Pa že spet mi prste liže pa sesa,moram mu hitro dudo datiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ta ritual je meni čisto všeč,samo ko bi ga obrnil in bi tisto kar dela ponoči delal podnevi,pa nam ne uspe,ker ga ne moreš zbuditi če on noče pa konec.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.8.2008 8:52:27   
Krysia
Dobro jutro,

Erin, samo da si doma, user posted image user posted image ti kar počivaj ....

Pablo, čestitke tebi in očiju za Otmarja user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno en fant! Zanimivo ime - ful nenavadno, ne poznam nobenega s tem imenom, sem ga pa že slišala ...

Odette, tudi tebi in tvojemu user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Nam boš kaj izdala, kako je sinčku ime?

Mi smo imel pa včeraj mal panike, ker se  user posted image ni hotel nič premikat ... sem že razmišljala, če bi se šla pokazat v P, pa je potem vseeno začel malo migat. No, danes smo že našteli 4 gibe, pa smo pokonc šele 2 uri, tako da ... sej bo. Sem bila včeraj očitno preveč utrujena - mi je kar nekaj trebuh otrdeval pa vsa čudna sem bila ...

Ena je spraševala, katera bo zadnja rodila ... po moje bom jaz, ker se nam očitno še čisto nikamor ne mudi, pa še rok imam proti koncu meseca user posted image . No, ampak čist zadnja pa vseeno ne bi bila, no ... Eh, bomo videli - ko bo pripravljen, bo pa prilezel ven, a ne?

Gajka, tvoj Rok je pač že od malih nog športni navdušenec user posted image . Saj je prav ... Jaz sem si pa rekla, da se bom itak zbudila in gledala plavanje (ponavadi grem malo pred četrto na WC), pa sem gladko vse prespala in se zbudila malo čez pet ... No, bom pa jutri zjutraj gledala finale user posted image

Tako, fajn bodite pa se tipkamo ...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.8.2008 9:17:14   
karmar
Odette iskrene čestitke!!! A nisi imela številke od nobene punce? No, sej še vedno velja.user posted image
Lepo se crkljajte!!!

Jaz tudi mislim da bom jaz tazadnja, čeprav bi šla žee danes. Ampak vem kdaj smo ga                user posted image              
naredili...user posted image user posted image
Razen če nas kaj prehiti.

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.8.2008 9:18:50   
naty13
Me je zdej razveselil darilni bon v vrednosti 12,51eurov za Baby center. user posted image  Sem bila pridna in zapravljala od januarja do junija.  Bo prav prišel. user posted image

Tejka kako ste pa pri vas danes?

Krysia mislim, da ne boš šla zadnja rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.8.2008 9:28:54   
andrejaboris
Jutro!

Danes sem se pa tut jaz malo naspala! Kak je pasalo! Zdaj pa čakam, da se šeuser posted image zbudi, da grema zajtrkovat! Bo pol še kuhno prebarval.

Odette čestitke za velikega korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

Krysia po moje bom jaz zadnja, ko imam nonstop neke lažne popadke pol pa nič!user posted image user posted image user posted image

Anaya ne se sekirat, saj ni take panike v MB porodnišnici. Na CTG- ju si takoj na vrsti, pol moraš počakat še na izvide in na morebiten pregled! Sicer pa je to vse za dobro naših sončkov ne?

MIškolinček probaj da bi bil več buden podnevi! Če cel dan prespi, je naspan! Je zamenjal noč za dan! Upam, da se čimprej porihtata, da si boš spočila!

Neža kak ste lepi!

Kako pa je kaj naša Sandra123??? In njeni žabici???

Čebelica maja
jaz še si zdaj tut ne znam predstavljat, kako bo z dvema, ampak me ni strah! Naš je tut taki cartek, ampak upam, da bo vse vredu!

Se še pol kaj oglasim, zdaj grem zajtrk pripravit, da malo razvajam mojga dragega, pol pa veselo na jelo!!!user posted image user posted image user posted image

Kera pa se danes javi za rodit???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 12.8.2008 9:30:32 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?