Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:09:14
|
|
|
|
anita goitan
|
PABLO juhu čestitke za Otmarja Erin dobrodošla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:09:30
|
|
|
|
naty13
|
Erin dobrodošla med nami. Boš videla, bosta s Tilmom kmalu našla skupni jezik in prišla na red. PABLO za sinčka Otmarja. Veliko cartanja vam želim. Andrejaboris dobrodošla nazaj. Naslednjič pa le štručko prinesi domov. Miškolinček moj lump se je celo zbudil in pojedel rekordnih 100ml, potem bil še malo buden, pa nazaj zaspal v vozičku. Zdej pa čakam, da bo čas za kopanje. Upam, da ne bo dretja. Tejka ti kar nadoknadi spanec za nazaj. jaz ga moram za en mesec in pol pred porodom. Samo, da je vročina šla pa pa. Bella a ponoči spančkate
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:09:45
|
|
|
|
buhtlčk
|
žanneža tukej si poglej če ti dajo kakšno idejo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1783027 men pomaga šentjanževo olje, se mi pojavijo notranji na vsake toliko, pol pa kar na vatko dam pa po vsakem wcju, pa še z roko namažem ene dvakrat na dan, pa je v parih dnevih ponavadi ok mam tud v sredo rok, upam, da bova točni...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:20:31
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80 Ryssa - pa so se te le naveličali v bolnici. Samo da si boljš in da uživaš v domači oskrbi. Sem pa res imela pregled 26.6., ob 14.30 in spomnim se še enga para. Sedela sta na najini desni strani. Sta prava? Maš pa res dober spomin za obraze. Če me vidiš, me pocukaj za rokav. Naslednjč bom tam 19.8., ob 17.15. Ja to sva bila midva, jaz sem pa imela ob 15.00 pregled Čestitke Zoja Miša in PABLO!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:30:32
|
|
|
|
lana777
|
Erin in Tilen- dobrodošla doma Zoja Miša - čestitke za punčko! Pablo - čestitke za pobiča!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 19:52:58
|
|
|
|
bella02
|
žanneža, jaz sem jih fasala po 1. otroku. Dobila sem kremo Modolex in mi je ful pomagala. Dobi se jo brez recepta v lekarnah. Vsaj takrat se je. Srečno!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 20:29:52
|
|
|
|
aradej
|
Še nisem pobegnila v P. Smo šli pogledat če je morje slano. Včeraj smo šli, danes pa že doma, toliko da sem si malo namočila noge pa Diana se je malo naplavala. Sedaj pa pričakujemo kdaj se bo začelo. Me je kar strah kako bo pa čeprav bo to drugi porod. Prvi je bil sprožen tri dni čez rok, pa nisem imela ne svojih popadkov pa mehur so mi tudi predrli. Čestitam vsem novim mamicam. Veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 21:06:53
|
|
|
|
karmar
|
Ja, končno, Otmar!!! Pablo iskrene čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 21:37:23
|
|
|
|
andrejaboris
|
Aja Sayuri spet imam pregled 18.8., ampak upam, da bo kaj prej naš ven pokukal, glede na to da me že skozi neke matra! Pa tvoja dva otročička sta paša za oči! Ful sta lubana! Naty upam, da ne bo dost takih noči! Upam, da se danes naspiš!!! Aradej mene sicer ni strah poroda, samo si želim, da bi bil že v mojem naročju! Pa se ne more odločit al bi še bil pri meni al bi ven prišo! Če bo kaj akcije ponoči vam sporočim, če ne pa se tipkamo zjutraj! Lepo nočko vsem!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 21:43:40
|
|
|
|
pingo80
|
Erin - lepo, da si doma. Pa kar pridno počivaj in se posvečaj vajinemu zakladeku. Vse bo šlo, samo če se hoče. Ti pa itak zmoreš, samo čas se rabi. Pablo - čestitke za korenjaka. Neža7 - čestitke Nežiki ob prvem malem rojstnem dnevu. Andrejaboris - tale mala žabica vaju pa kar malo heca. Kar pobegni nam čez noč v P.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 22:19:41
|
|
|
|
Odette
|
Se oglašam bolj pozno, pa vseeno. 4. avgusta se nam je rodil fant. Velik 55 cm in težak 4050 g. Srečno in čestitke tudi vsem drugim mamicam.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 22:50:20
|
|
|
|
Višnja
|
Čestitke novim mamicam, pa očkom, pa sestricam in bratcem!!!!!!! Kaot po tekočem traku....ste pa dobre tiste, ki še niste šle rodit, kar nestrpne ste.....jaz sem drugorodka in me je tudi tokrat strah in sem panična in bi še kar malo noge skupaj držala, vse pa iščete kako bi kaj pospešile....sej je prav!!!!!!!! Kar pogumno!!!!!!! Pri nas še nič novega...včeraj zvečer sem se že malo ustrašila, da bo kej, ker mi je fulll utrdeval trebuh, pa vse me je bolelo amapk očitno je bila utrujenost kriva. Jutri imam pregled. Drugorodke povejte mi kako so kaj vaši otroci sprejeli novega dojenčka??????? So prišli v bolnico in kako je bilo ob odhodu=????? Kaj pa doma???????? Mene fullll skrbi......
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 11.8.2008 23:00:09
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Višnja Čestitke novim mamicam, pa očkom, pa sestricam in bratcem!!!!!!! Drugorodke povejte mi kako so kaj vaši otroci sprejeli novega dojenčka??????? So prišli v bolnico in kako je bilo ob odhodu=????? Kaj pa doma???????? Mene fullll skrbi...... Mene tudi to skrbi...kako bo, ker naša princeska je kar zahtevne sorte in še posebej me skrbi, kako bomo sfolgali zrihtat oba... se tolažim, da če je tolkim uspelo, bo tudi meni, ampak vseeno. jaz imam tudi danes bolj tak dan, me nekaj zvija in križ ful boli, pa ne vem, ali je to že kaj akcije (ker do sedaj je ni bilo) ali je to samo utrujenost Jutri imam pregled, pa bomo videli kako bo...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 4:49:09
|
|
|
|
gajka
|
Odette - ćestitke za fantka! Pa lepo se cartajte! Će kateri paše mrzla , si jo kar postrezite, sicer pa bo sigurno naty13 malo kasneje frišno skuhala. Midva greva spat, sva ravno kupček podrla. Je moral Rok pogledat polfinalno plavanje od Isakovičeve, pa je bil tolk navdušen nad rezultatom, da ga je moral kar zapiti!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 7:36:12
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Evo, še čisto frišna je na voljo, tako da si kar postrezite. Je naty13 nekaj zatajila, ji očitno dedci malo spat pustijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 7:55:11
|
|
|
|
Neža7
|
Odette - iskrene čestitke za fantka Uživaj ob lepim dogodku Gajka.... Si se pozanimala za tist denar iz občine? Prav sem ti povedala, da se da, ker sem potem moža vprašala.... Do sedaj nič niso nakazali na mojemu računu. Danes dela od 6. ure do 18.ure. Danes ob 2.30uri nisem slišala malo Nežiko, da je šel po njo in prinesel v sobo, da sem ji plenico zamenjala in potem nahranila. Sem se malo razvadila, ker je možek vsak včer prinesel v posteljo, ko je bil na dopustu vendar mislim, da se že tako utrujena, ker spim od polnoči do 3.ure in od 4ure do 6.ure
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 7:59:21
|
|
|
|
miškolinček
|
dobro jutro, Gajka hvala za . Naty pasigurno zdajle spi,predvidevam da je dežurala ponoči,ker ji je Jošt včeraj cel da spal tako kot moj. Smo mi tudi malo dežurali samo ni blo tko grozno. Se pa tudi jaz sprašujem kaj bm gledala ponoči,ko ne bo več OI
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 12.8.2008 8:01:25 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 7:59:31
|
|
|
|
anaya
|
jutro.... Zdaj pa na CTG.... bljak, baje se čaka po 4 ure v bolnici v Mb. Ni nekega veselja, pa tako sem jo prosla naj mi to prihrani pa pride ponoči sama ven, ampak nič od tega..... Čestitke Pablo on idette za sinkote...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 8:00:56
|
|
|
|
buhtlčk
|
Odette čestitam Sem vedla, da se morjo levčki tud nekje še skrivat :)
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 8:07:52
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Evo mene. Gajka hvala za . Jutri kar dvojno skuhaj zame, če bo šlo tako naprej. Sem spala do 7.30. Smo ponoči mal dežural. od 1h pa do 3h. Jošt ni jokal. buden je bil kot čukec. Nekaj se je zgovarjal in telovadil po postli. Zvečer je zaspal ob 20.30, je bil celo eno uro buden - ko sva se kopala in oblekla, pa pojedla, potem ga je pa pobiralo. Sem mu potem še ob 21.30 flašo dala v usta, da je v spanju pojedel. Ne vem, kaj ima to dveurni program ponoči. Zanimivo, da je bila že prejšnjo noč enako ura, ko ni spal, samo da je danes za eno uro skrajšal. Podnevi pa ne zbudit. Zanimivo, da ga tudi kopanje ne utrudi, da bi spal celo noč. Miškolinček koliko časa ste pa vi dežurali Bo morala Erin povedat, kako obrnit dan in noč. Seveda na prav, ker meni je Jošt več ponoči pokonci kot podnevi. Odette za sinčka. Punce hvala, ker ste me pogrešale. Dobro, da ni katera napisala, če sem šla rodit.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 8:42:51
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Miškolinček koliko časa ste pa vi dežurali Pri nas je pa zdaj že ene 3 dni isti ritual,vsaj tako opažam. Podnevi spimo cel dan,poje nekaj malega pa še za to ga moram buditi skoraj eno uro. Potem se pa ob 6 zvečer mal zbrihta,okrog pol osmih ali pa že ob 7 ful poje in zaspi tam do 22.30,včasih do 23.00,se naje,zaspi nazaj do 2.oo,potem spet je(ponoči se pa lahko zbuja sam,podnevi pa ne) Od 2.00 naprej je pa druga zgodba,kr naprej se premetava pa gode,pol začne prste sesat,pa mu dam dudo,ker prstov ne bo sesal,pa mu tista duda neštetokrat ven pade in ker pač ni več tako zaspan je takoj vse narobe. To traja do 5.oo ali 6.00,potem se pa spomni da je spet lačen,mu dam jesti pa upam da bo mal zaspal,ker jaz bi še,pa nič od tega,malo gode pa se po košu premetava,jaz pa skoz tisto dudo popravljam . Pol ma pa ob 7 ponavad dosti ležanja začne pa cvilit, da je spet lačen (ja mi zjutraj tudi na 2 ure jemo) pa mu dam kr flašo ker mi proti jutru manjka mleka ker hoče ponoči samo jesti podnevi pa nič. No zdaj pa gode v Postelji pa ne ve a i zaspal ali ne. Pa že spet mi prste liže pa sesa,moram mu hitro dudo dati Ta ritual je meni čisto všeč,samo ko bi ga obrnil in bi tisto kar dela ponoči delal podnevi,pa nam ne uspe,ker ga ne moreš zbuditi če on noče pa konec.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 8:52:27
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro, Erin, samo da si doma, ti kar počivaj .... Pablo, čestitke tebi in očiju za Otmarja . Končno en fant! Zanimivo ime - ful nenavadno, ne poznam nobenega s tem imenom, sem ga pa že slišala ... Odette, tudi tebi in tvojemu čestitke. Nam boš kaj izdala, kako je sinčku ime? Mi smo imel pa včeraj mal panike, ker se ni hotel nič premikat ... sem že razmišljala, če bi se šla pokazat v P, pa je potem vseeno začel malo migat. No, danes smo že našteli 4 gibe, pa smo pokonc šele 2 uri, tako da ... sej bo. Sem bila včeraj očitno preveč utrujena - mi je kar nekaj trebuh otrdeval pa vsa čudna sem bila ... Ena je spraševala, katera bo zadnja rodila ... po moje bom jaz, ker se nam očitno še čisto nikamor ne mudi, pa še rok imam proti koncu meseca . No, ampak čist zadnja pa vseeno ne bi bila, no ... Eh, bomo videli - ko bo pripravljen, bo pa prilezel ven, a ne? Gajka, tvoj Rok je pač že od malih nog športni navdušenec . Saj je prav ... Jaz sem si pa rekla, da se bom itak zbudila in gledala plavanje (ponavadi grem malo pred četrto na WC), pa sem gladko vse prespala in se zbudila malo čez pet ... No, bom pa jutri zjutraj gledala finale Tako, fajn bodite pa se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 9:17:14
|
|
|
|
karmar
|
Odette iskrene čestitke!!! A nisi imela številke od nobene punce? No, sej še vedno velja. Lepo se crkljajte!!! Jaz tudi mislim da bom jaz tazadnja, čeprav bi šla žee danes. Ampak vem kdaj smo ga naredili... Razen če nas kaj prehiti.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 9:18:50
|
|
|
|
naty13
|
Me je zdej razveselil darilni bon v vrednosti 12,51eurov za Baby center. Sem bila pridna in zapravljala od januarja do junija. Bo prav prišel. Tejka kako ste pa pri vas danes? Krysia mislim, da ne boš šla zadnja rodit.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 12.8.2008 9:28:54
|
|
|
|
andrejaboris
|
Jutro! Danes sem se pa tut jaz malo naspala! Kak je pasalo! Zdaj pa čakam, da se še zbudi, da grema zajtrkovat! Bo pol še kuhno prebarval. Odette čestitke za velikega korenjaka!!! Krysia po moje bom jaz zadnja, ko imam nonstop neke lažne popadke pol pa nič! Anaya ne se sekirat, saj ni take panike v MB porodnišnici. Na CTG- ju si takoj na vrsti, pol moraš počakat še na izvide in na morebiten pregled! Sicer pa je to vse za dobro naših sončkov ne? MIškolinček probaj da bi bil več buden podnevi! Če cel dan prespi, je naspan! Je zamenjal noč za dan! Upam, da se čimprej porihtata, da si boš spočila! Neža kak ste lepi! Kako pa je kaj naša Sandra123??? In njeni žabici??? Čebelica maja jaz še si zdaj tut ne znam predstavljat, kako bo z dvema, ampak me ni strah! Naš je tut taki cartek, ampak upam, da bo vse vredu! Se še pol kaj oglasim, zdaj grem zajtrk pripravit, da malo razvajam mojga dragega, pol pa veselo na jelo!!! Kera pa se danes javi za rodit???
< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 12.8.2008 9:30:32 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?