Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:22:50
|
|
|
|
Gwendolen
|
A , držimo pesti, da si vseeno . Dokler ni tečke, je še upanje, da se je prijelo.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:24:01
|
|
|
|
dini
|
Jst sm dala kri zarad ščitnice, se iz tega kej lahk vidi?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:25:59
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Jst sm dala kri zarad ščitnice, se iz tega kej lahk vidi? Verjetno mora ekstra naročiti test za ßhCG. Ti boš dobila za ščitnico samo rezultate za TSH, T3 in T4. Pa mogoče še za kakšnega, mogoče sem spustila kaj. Ko je meni vzela kri za ščitnico, sem dobila ful specifičen izvid, na katerem so bili navedeni samo ščitnični hormoni.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:26:30
|
|
|
|
luna80
|
Dini, mal preveč se obremenjuješ.... dej bot malo bolj sproščena, ker tale tvoja nervoza že mene dela malo bolj živčno.... Boš vidla, manj boš razmišljala o tem, bolš bo. Jz se kr spravm zmeri neki delat, pa pol kr pozabm, pa še delo je narejeno.... Vsaj poskusi, mogoče bo paratalo in bo življenje takoj lepše. Mislm, da bomo vse enkrat zagledale plusek. Ma sigurno. Ne kormo pa vedet kdaj. Treba je misl pozitivno pa bo. Jz sem tud rekla, nikol v življenju ne bom mogla si privoščit hiše in BMWja, pa mam zdej vse to. Samo treba je misli usmert pozotivno. Sicer nama je uspelo skupaj, s kupnimi močmi amapak je pa ratalo. Tko da vse bo, ob svojem času
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:30:54
|
|
|
|
dini
|
pol pa se gremo kej druzga ment
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:33:41
|
|
|
|
luna80
|
Dinči si faca ej. Psihično se pripravljam kosilo kuhat..... bljak to mi ne gre od rok.... preveč dobr, ampak če je treba je treba. Goveja juhica se že kuha. Krompirček tudi. Meso je v pečici. Naredimm še paradajzovo solatko z bučnim oljem, njami,,,,,,, pa čebulcon prepražim za krompirček in to je to.... Za pposladek pa si bom kar 0rivoščila mojega predragega.....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:36:23
|
|
|
|
dini
|
Men je tudi kuhanje kr neki, ma še pol kej zafuram.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:37:42
|
|
|
|
Gwendolen
|
O, super kosilo. Danes pa meni ni treba kuhati, mami pripravlja kosilo. Sicer smo se zmenli, da bomo čist neki na hitro, ker popoldne pride žlahta na obisk. In bo hrane še potem dosti. Če se preveč že za kosilo najemo bomo ko .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:38:58
|
|
|
|
luna80
|
Se strinjam, tud jz mal gledam na linijo, da ne bo prevelika rita..... Tko da je treba zerno jest in se migat....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:45:19
|
|
|
|
dini
|
pa je že ta nedelja.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:46:40
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Men je tudi kuhanje kr neki, ma še pol kej zafuram. Jaz pa rada kuham, me je mami že od 12 leta naprej uvajala v to. Sicer je to počela zato, ker je njena mama tudi to zahtevala od nje, ampak se ne sekiram preveč. Sej bo, dini, kuhaj lažje stvari in boš dobila občutek.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:50:16
|
|
|
|
dini
|
jst pa rada pospravljam.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:57:05
|
|
|
|
luna80
|
Dini, pol sva pa na istem. Jz tud fulll rada pospravljam. Mora biti vse na svojem mestu lepo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:58:40
|
|
|
|
dini
|
Res zanimivo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:00:31
|
|
|
|
luna80
|
Bejbike, šibam skuhat do konca, pa pol papcat, potemm pa sledi nedeeljski počitek. JUHUUUUUUUUUUUUU. Se beremo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:01:05
|
|
|
|
dini
|
ok, lepo papci
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:03:46
|
|
|
|
Gwendolen
|
Uuuuu, vama pridem jaz kuhat, vidve pa meni pospravljat!!!! Luna, dober tek.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:05:10
|
|
|
|
dini
|
Ja lahk zamenjamo ja.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:08:39
|
|
|
|
Gwendolen
|
Z veseljem, meni pa pospravljanje prav nič ne diši.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:09:14
|
|
|
|
dini
|
VSI ENAKI VSI ENAKOPRAVNI.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:24:16
|
|
|
|
Arual
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Če pa kdo napoveduje pravilno je pa to naša tinč407 ,ki se je zgubila nekje med borkami .Meni je ona napovedala nosečnost julija in res je julija sem zanosila ,avgusta pa zagledala Se spomnim, ko ti je napovedala, da boš res zanosila, se mi zdi da je rekla v 2 mesecih ( no to je dejala maja). No meni je napovedala da v 4 mesecih, tako da zdaj septembra je 4 mesec.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:30:11
|
|
|
|
dini
|
arual a ti še čakaš?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:37:17
|
|
|
|
Arual
|
dini O ja, jaz še čakam da se mi prikaže konec meseca. Mam jutri ravno UZ, da vidijo kako so kaj moji jajčniki in če bo sploh ovulacija . Samo jaz sem, da nama bo ta mesec uspelo. Predvidevam, da bo ovulacija naslednji vikend, tak da bom vrjetno mojega dragega povabila na romantično kopel v Doberno in boma tam nardila .
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 13:38:57
|
|
|
|
dini
|
Upam da ti res rata, men so pa rekle da drug mesec.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:09:23
|
|
|
|
Tejchy25
|
Js pa ne vem kaj bo...mam pa sicer občutek, da se bolj kot ne sama s sabo pogovarjam tle gor Tako da ne vem več, če bi razlagala zadeve, kaj se dogaja, ker ponavad morm pol še sama seb odgovort Nč, želim vam lepo nedeljsko popoldne!!! Papaaaa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?