Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:33:30
|
|
|
|
dini
|
aha pa res, hvala. Ja ma res kriza, brez veze:(
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:33:49
|
|
|
|
Gwendolen
|
luna80, dini glede testov, ja, se strinjam. Groza!!! Ampak najhitreje je polulati test za domačo uporabo. Tako da večina nas bo verjetno res še vedno to prakticirala. Meni tudi O testi skoraj nič ne kažejo, čisto rahle črtice, za katere pa v navodilih piše, da so negativen rezultat. Jajčnike pa čutim, da je le kaj. Kr neki, ne vem, čemu naj verjamem. Verjetno bo še najbolje, če začnem verjeti najbolj svojemu telesu. Ampak ne pod vplivom psihe. Tisto je spet tko-tko. BC mini je pa mene čisto razočaral. Ful je občutljiv, že na 10 enot in po moje je to preveč, če je šele 40 enot dejansko prava meja za nosečnost. BTW, luna, čisto tko malo mimo teme, a je 80 v tvojem nicku tvoja letnica rojstva? Če je, sva isto stari.
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 7.9.2008 11:36:35 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:36:39
|
|
|
|
dini
|
ej jst tudi nek jajčnike čutm, kako pr tebi to zgleda?Pa usake tolko napet trebuh, en dan sm skor cel hladilnik pojedla naslednič pa ne morm nč spravt vase.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:39:19
|
|
|
|
luna80
|
Ja gwenči! Sorry k te teko kličem, ampak mi je bol luštno. Ej isto men kažejo O testi čisto rahlo črtico, ki pa v navodilih piše da je test negativen. Halooooo! Mislm ej! Še nikol mi ni pokazal temnejšo črtico od controlne oz. enako. Tko da testem ne verjamem nič. če je G. rekla da mam O in da vidi na UZ, potem njen sigurno bolj verjamem. So me pa ti testi tolk razočaral, da mislim, da me ne bojo več premamil, da bi jih kupovala. Smo obremenjena sem bila s tem fulll. Tko da , če bi slučajno zamujala zelo dolgo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:41:49
|
|
|
|
luna80
|
Pa še pr men je tko, da mam cikluse na 23-24 dni, tko da mam O lahko že med 6 in 11 dnem ciklusa, tko na prbližn si ražunam, ampak se takrat tud ne obremenjujem ne vem kaj preveč, da takrat pa midva morva . Če nama paše ja, drugače ne.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:44:11
|
|
|
|
Gwendolen
|
Ja, špikanje na levi in desni strani, kake 4 prste pod popkom. Kot da bi me en z iglo zbadal, samo ne tako grozno boleče. Bolj kot neprijetnost, ki jo čutiš, ko špikne. Pa napetost v trebuhu tudi poznam. Kot bi imela tam, kjer je maternica, stisnjeno pest, ki mi poriva trebuh navzven. Ojej, kake prispodobe sem naklamfala.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:44:56
|
|
|
|
dini
|
ej stara pr men je isto,kaj je to
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:47:34
|
|
|
|
Gwendolen
|
Sploh me ne moti, če me kličeš gwenči, tudi jaz rada uporabljam pomanjševalnice. Ti si kar daj duška. Jah, nič, luna, pol pa in in vsak dan in ni vrag da ne bi ujela O. Se hecam. Mi je všeč tvoj pristop - neobremenjeno slončkanje, kar bo pa bo. Upam, da bom tudi jaz prišla kmalu do tega, če ne me bo vsak mesec pobralo od lovljenja plodnih dni, delanja testov in merjenja temperature.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:50:17
|
|
|
|
dini
|
gwenči iste znake imamo.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:50:33
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini ej stara pr men je isto,kaj je to Špikanje naj bi bila O. Napetost v trebuhu je pa lahko zaradi ali pa zaradi bližajoče se M, ker je sluznica v vsakem primeru zadebeljena. Samo v enem primeru se bo pač odluščila in izločila , v drugem pa ne ... In tega si želimo, a ne? Prejšnji mesec sem prav čutila maternico, ampak je potem prišla .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:52:27
|
|
|
|
dini
|
boš kej lulala?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:52:41
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini gwenči iste znake imamo. Pa res, no. Mene je ta mesec celo še dlje časa špikalo po jajčnikih, kot je normalno, da se pripravlja O. Še potem par dni in še ta teden me je občasno špiknilo predvsem v levem. Pi , pa sem rekla, da ne bom nobenih znakov hotela opaziti. Hja, kaj čmo, zarečenega kruha se res največ poje.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:53:03
|
|
|
|
dini
|
Napetost, ki je lahko , a že tako hitro?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:53:13
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini boš kej lulala? Jp, v sredo na SL, če ne bo prej slučajno prišla .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:54:12
|
|
|
|
dini
|
pr men se tudi kar par dni že vleče to špikanje, pa pod popkom se nek trga pa to.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:55:21
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Napetost, ki je lahko , a že tako hitro? Ja, no, jaz si tako razlagam, da se sluznica pač debeli. In nekatere smo verjetno dovolj občutljive, da vse to čutimo. Saj čutiš zadebeljeno sluznico tudi pred M. No, nekatere jo. Ne vem. Ali pa psiha deluje na to. Sej veš, kake smo ženske. Vse sorte potem čutimo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 11:58:02
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini pr men se tudi kar par dni že vleče to špikanje, pa pod popkom se nek trga pa to. Ja, jaz imam ta mesec krče, podobne menstrualnim že od tega četrtka, torej 5-6 dni pred (ne)pričakovano M. Samo so ful rahli in samo malo neprijetni, ne pa boleči kot med M. Jaz krče dobim šele tisti dan, ko se M fejst ulije, prej jih pa nimam, čeprav imam že M. Nikoli pa PRED samo M. Vedno dobim krče šele potem. Sicer jih nimam celi dan, ampak se pojavijo tako občasno v valovih. Tako da v bistvu kar čakam, kdaj se bo ulila M.
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 7.9.2008 12:01:32 >
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:09:43
|
|
|
|
luna80
|
Gwenči a pol sva isto stari al kaj. Cool. No fajn se bova vzpodbujali druga drugo. Me veseli. Zdej sem sicer med tednom malo manj na RR, ker se poskušam učit. Imam še en izpitek pred diplomo. Juhej. Pa bi to rada nardila do decembra letos, pol pa še diplomca v roku dveh mesecev. je pa bolš da ne mislem skoz na bebice, ker bi se mi pa res utrgal.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:13:25
|
|
|
|
Gwendolen
|
Super, diplomirala boš!!! Krasno. Mislim, da je to odlična stvar, ki te toliko zamoti, da res ne misliš vseskozi na to. Če sem lahko še malo firbčna - kaj pa študiraš? Jaz pa že dooolgo v službo hodim, tako da sem zdaj pa že prav obsedena z mislijo na otročke. Mi je nekako logičen naslednji korak. Pa še z dragim sva se letos zaročila, najina hiška je pa tudi že skoraj gotova. Tako da, ja, sem res že obsedena na polno.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:14:14
|
|
|
|
dini
|
Upam da bomo še letos vidle
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:17:29
|
|
|
|
dini
|
A ko greste h G vas kej upraša če ste nardile test?Sploh ne vem kako ona opazi da si.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! Samo sporočam,da moje še vedno ni. Prsa me več ne bolijo, počutim se napihnjeno, napad lakote me je minil, predvidevam, da se bo vsak čas ulila. Sicer pa kot rečeno, upam da ne pride do torka zvečer, ker imam v tor popoldne pregled pri G. Rada bi da me pregleda tudi z UZ, pa mogoče bo vidla, kaj se dogaja v meni. Upam seveda na dobre novice. Slabih je bilo letos že dovolj. Lp A
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:19:56
|
|
|
|
luna80
|
Gwenči tu di jaz hodim v službo že od svojega 18 leta, ampak mi šola ni nikoli dišala prou preveč. pa sem se odločla par let nazaj, da pa bi poleg srednje šole mela še kakšno šolo, pe nazard tega da bi rabla izobrazbo, ampak mi je blo dolgčas, ker je moj skoz delal in zdej sem prou vesela, da sem že tako daleč. Ja z mojim si pa sedaj nustvarjava skupno gnezdece..... pa potem vse skupaj potegne za sabo.... otročki.... poroka itd...... sam jz sem taka, da ko si neki zamislim hočem takoj, to pa ne gre tako hitro..... je le mati narava tukaj tudi posrednik, zato me to dela malo nervozno. Sej ti bom magari napisala kako ZS da se bolje spoznava in še kako ušpičiva.... ker nebi rada klele gor vse razlagala bi bilo predolga štorija....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:20:59
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini A ko greste h G vas kej upraša če ste nardile test?Sploh ne vem kako ona opazi da si. Joj, dini, na to pa nimam odgovora. Jaz zaradi nosečnosti ali zaradi zanositve pri G še nisem bila, ker sva šele začela. Drugače te pa itak G pošlje na ßhCG test - urinski ali krvni in po rezultatu vidi. Tam pri ene 6 t se pa že tudi z UZ vidi, samo ponavadi utripov srčka še ni.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 12:21:42
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna80 Gwenči tu di jaz hodim v službo že od svojega 18 leta, ampak mi šola ni nikoli dišala prou preveč. pa sem se odločla par let nazaj, da pa bi poleg srednje šole mela še kakšno šolo, pe nazard tega da bi rabla izobrazbo, ampak mi je blo dolgčas, ker je moj skoz delal in zdej sem prou vesela, da sem že tako daleč. Ja z mojim si pa sedaj nustvarjava skupno gnezdece..... pa potem vse skupaj potegne za sabo.... otročki.... poroka itd...... sam jz sem taka, da ko si neki zamislim hočem takoj, to pa ne gre tako hitro..... je le mati narava tukaj tudi posrednik, zato me to dela malo nervozno. Sej ti bom magari napisala kako ZS da se bolje spoznava in še kako ušpičiva.... ker nebi rada klele gor vse razlagala bi bilo predolga štorija.... Okej, luna, kar piši, ti bom z veseljem odpisala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?