Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:27:40
|
|
|
|
Gwendolen
|
No, no, sej kakšna se pa že najde ...
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:35:13
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ja ja, to že, sej nas je cel kup tle gor Ampak zmer ko kej napišem takoj za man kera napiše kej bolj zanimivga in jst izvisim Tko da iz tedna vteden jamrak, kaj se mi dogaja pa nobena ne ponudi rame, da se zjočem a njej (hecam se). No, še malse morm učit, ker mam jutri zadnji izpit, potem pa k staremu atu na rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:40:08
|
|
|
|
Gwendolen
|
Ja, sem na istem, tudi jaz ravno nekaj študiram. Veliko sreče jutri, navijam za uspešen izpit Lepo se imej pri staremu atu na rojstnem dnevu. Js pa nimam nobenga več Aja, pa moja rama ti je vedno na voljo.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:44:02
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hehe, hvala!!! Še dobr, da si mi jo ponudila, k moj lih spi, pa ga ne bi rada zbudila:) Sicer a nisem tip človeka, ki se sekira za zadeve, na katere nima vpliva... Sej verjetn si prebrala kaj me daje...in ne vem, kaj nej druzga nareim kot da čaka...v nedoled Js mam pa samo še tega ata, mame pa nobene več...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 15:45:38
|
|
|
|
Tejchy25
|
ojej, kolkrat sm se zatipkala...sej mi je kr mal nerodn... To je zato, ker ležim na kavči in na laptop tipkam...in ne gledam, kaj rata iz tega
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 18:17:03
|
|
|
|
nhaya
|
Vprašanje....včeraj bi morala dobit ...upala sem, da bom lulala 10. z vami..Sedaj sem bila na wc-ju in sem na papirju opazila rahel svetlo rozast izcedek, kot bi bil malo z belim tokom pomešan..Bo prišla ???
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 18:45:31
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hojla! Lahko je to, še bolj verjetno pa je, da je vgnezditvena...moji prijateljici se je zgodl podobn, samo da je bilo krvi še mal več, približno 1 dan je opažala to, potem pa konec...ine je sedaj v 20. tednu nosečnosti... Tko da če ne priteče ornk, je to to!!!Pa kr počak pa 10-ga lulat na palčko!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 18:47:25
|
|
|
|
bambinca
|
Nhaya držim pesti, da ne. Ej punce prou slabo vest mi nabijate s tem učenjem Jestbi tud kej mogla, pa ne gre... se zgovarjam na malega, p vem da to ni to
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:02:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo,da se vam malce pridružim.Moja bi naj prišla včeraj vendar je ni.Mene že štiri dni daje huda slabost,bruhanje kislina za znoret.Če je ne bo do torka pa delam korajžno test,bleda pa sem kot stena.Znaki vsi pravi in upam,da bodo rensični.Punce navijajte za naju. LP mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:43:46
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Hehe, hvala!!! Še dobr, da si mi jo ponudila, k moj lih spi, pa ga ne bi rada zbudila:) Sicer a nisem tip človeka, ki se sekira za zadeve, na katere nima vpliva... Sej verjetn si prebrala kaj me daje...in ne vem, kaj nej druzga nareim kot da čaka...v nedoled Js mam pa samo še tega ata, mame pa nobene več... Tejchy, tebi ful zamuja, ne? Pa testi so vsi negativni kljub temu? Držim pesti, da bodisi je kaj bodisi da čim prej dobiš M, da lahko potem nadaljuješ z borbo za .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:46:54
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Vprašanje....včeraj bi morala dobit ...upala sem, da bom lulala 10. z vami..Sedaj sem bila na wc-ju in sem na papirju opazila rahel svetlo rozast izcedek, kot bi bil malo z belim tokom pomešan..Bo prišla ??? nhaya, jaz imam isto kot ti ... pred 5 minutami sem na wc-ju opazila svetlo roza izcedek na papirju Punce, če ne bo zdržalo do SL, vam bom kljub temu še naprej urejala seznamček in navijala za vas!!! Dobiti bi jo morala pa v torek, ko je 29. dan cikla, kar je moje triletno povprečje. Imam jih pa od 26 pa do 32 dni. Bomo videli, mene že 4 dni tako šraufa, da sem se delno že sprijaznila.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:48:02
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Evo,da se vam malce pridružim.Moja bi naj prišla včeraj vendar je ni.Mene že štiri dni daje huda slabost,bruhanje kislina za znoret.Če je ne bo do torka pa delam korajžno test,bleda pa sem kot stena.Znaki vsi pravi in upam,da bodo rensični.Punce navijajte za naju. LP mojca Mojčica, držim pesti za vaju, da je to - TO!!! Sem prebrala delček tvoje zgodbe in resnično še posebej stiskam pesti, da vama je tokrat uspelo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:51:51
|
|
|
|
Tejchy25
|
Gwendolen in Nhaya, vidve sta nosečki!!! Bosta vidli!!! Stiskam pesti za vaju obe Ja, meni zamuja 15 dni, opravila krvni test, bil negativen, o tečki pa nobenega duha ne sluha...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 19:54:05
|
|
|
|
Tejchy25
|
Opa, pa zgrešila sm še tebe, Sulfinija. Tut zate držim pesti, da ti je uspelo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:03:35
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Gwendolen in Nhaya, vidve sta nosečki!!! Bosta vidli!!! Stiskam pesti za vaju obe Ja, meni zamuja 15 dni, opravila krvni test, bil negativen, o tečki pa nobenega duha ne sluha... Ooo, hvala Tejchy, sem se kar raznežila. Iz tvojih ust v najine trebuhe. Čeprav mislim, da se je napovedala tečka, ker je tale roza izcedek čisto značilen za začetek moje M. Ostajam realna, saj veš, da je bolje.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:19:23
|
|
|
|
ptejka
|
Gwendolen in Nhaya, vidve sta nosečki!!! Bosta vidli!!! Stiskam pesti za vaju obe + še Sulfinija = jaz tudi mislim, da ste kr vse tri nosečke!!!" Držim pesti!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:22:38
|
|
|
|
Gwendolen
|
Hvala, ptejka!!! Kako si pa kaj ti? Se v redu počutiš?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:23:24
|
|
|
|
Gwendolen
|
Aja, Sulfinija je pa po moje tudi definitivno !!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:33:29
|
|
|
|
nhaya
|
Joj punce, ko bi bilo le res..držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:35:02
|
|
|
|
bambinca
|
Sulfinija držim pesti!!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:53:50
|
|
|
|
Gwendolen
|
Jaz tudi! Za vse nas.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:54:01
|
|
|
|
bambinca
|
Luna kakšni so zdej tvoji plani oz. kaj zdej sledi pri tebi-nisem ravno na tekočem-kdaj je ne bo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 20:58:49
|
|
|
|
Gwendolen
|
Hojla, bambinca. Ker lune po moje ni gor, ti kar jaz sporočam, da je na seznamu, da je ne dobi 20.9. Kaj počneš, bejba? Se kaj pripravljaš na SL? Jaz nisem čisto prepričana, da bo zdržalo do takrat, ker sem prejle dobila že svetlo roza izcedek.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 21:27:20
|
|
|
|
sonček85
|
kalaxy sem ostala brez besed aqua77:hvala za čestitke za lepega bušija dini:sumljiva si glede zankov.aa si mogoče imela prejšn ji mesec enake izcedke kot jih imaš sedaj.kajti če si jih imela je možno ,da si že nosečka TUDI JAZ BIU NAVIJALA ZA SKUPINSKO LULANJE ,DA NE BO DINI SAMA ARUAL:srečno in naj bo to ta mesec. nhaya:Srečno in upam ,da so ti izcedki res vgnezditev sulfinija: navijam da je ne bo do srede Sem vam pa rekla ,da bo ta mesec veliok nosečk in kolikor se menite mislim ,da bo res temu tako
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 21:39:12
|
|
|
|
Gwendolen
|
Okej, sonček, te bom dodala med navijačice. Močno navijaj, ker nama z nhayo slabo kaže ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?