Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys niti od daleč se ne morem primerjati oziroma se poistovetiti s temi tvojimi princeskami, v srednji šoli sem se kar z lastni "štirko" prevažala, benflna pa mislim , da še videla nisem takrat ... Osebno sem vzela (pa ne tako hudo, ker mi prav dol visi kakšne predsodke imajo soforumaši), ne zato ker bi se vidla v princeski, bemveju, ali da , kako si že napisal "narejenem nasmehu" (spet en kliše ) ampak v tem, da take kot si ti srečujem vso to mojo pot z mojim možem. To ste take dvoživke, vam je prav pa vam ni , imate takšno vezo za "osebno odločitev" ampak nas pomilujete. Še enkrat te vprašam, pa ne mislit, da mi je do krega ali česa, čisto tako..kaj točno pomiluješ? A so se ti vse te tvoje princeske izpovedale, da so za svojim "mučnim nasmehom" nesrečne? p.s Aja, kaj točno pomeni "mučni nasmeh"? Mučeniški morda? Gre za svobodo izražanja, nisem siguren koliko je gramatično pravilno, v srbskem jeziku definitivno je, pomeni pa nasmeh, ki skriva muko. Zdiš se mi brihtna ženska, kako da v moji anegdoti ne prepoznaš simbolike? Kjer govorim o BMW-jih kot statustnih simbolih in pleškotih kot lastnih teh statusnih simbolov na eni, in očaranih princeskah na drugi strani ter kasneje o njih skupnih veleposestvih, Gardalandih in gradovih, ne moreš izvleči sporočila, ki naj bi po tvojem mnenju bilo zgražanje nad starostno razliko dveh partnerjev. Od tod tudi paralela s pravljicami kjer običajno uboga, trpinčena pastorka na koncu spozna princa, ki ji ponudi zavetje in varnost (beri zlatnike in zlatnike) in oba živita srečno do konca svojih dni. Ko si že pri klišeji, ne vidim ga bolj očitnega kot ravno tukaj. Dajmo drugače, govoril sem o funkcionalni ljubezni, ki so jo takšni ljudje edino zmožni. Glede starostne razlike pa sem povedal svoje nekoliko višje. Glede pomilovanja tudi poglej malo gor. Ampak ne višje od ekrana.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 29.7.2008 14:28:24 >
|