|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razlika v letih- vas moti?
28.7.2008 10:47:02   
Anonimen
(vem, da ravno ne spada sem, samo prosim ne me prestavit (Hvala))

Zanima me, kakšna je razlika med vami in vašimi partnerji, po- možnosti največjauser posted image
Mogoče se neumno sliši, ampak mojo kolegico in kolega skrbi, da se ravno zaradi razlike v letih ne bi ujela. Simpatija je obojestranska, starostna razlika pa 15 let.
Sta pa oba imela slabe izkušnje v ljubezni.
Sem pa jima že rekla, da je razlika v letih trenutno "in".

Midva s partnerjem sva narazen malo manj kot 6 let, različna kot dan in noč, pa se še zmeraj ljubima kot prvi dan ko sma se spoznalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razlika v letih- vas moti?
28.7.2008 11:08:17   
Anonimen
Narazen sva 10 let. Razlika sedaj sploh ni očitna - bolj je bila, ko sva se spoznala, ker sem jaz imela takrat 18 let, on pa 28.

Po 5 letih sploh ne pomislim, da sva toliko let narazen. Vse je tako kot mora biti. Edina sprememba je ta, da je imel ko sva se spoznala na laseh eno barvo, sedaj ima pa dve. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 11:21:29   
Anonimen
Med nama je razlike 15 let (jaz 26-bom novembra) in on je bil 41 junija...in se 100% super ujameva, skupaj sva pa že 3 leta in pričakujeva user posted image . Moram reči da esm prej imela sicer 2 resni zvezi in se pri obema po 2 letih ni obneslo, čeprav je bilo pri 1-em 4 leta razlike in pri drugem 8 let.  Ta moj 41 letnik pa me zadovoljuje kot kakšen 20-let star fant, pa roko na srce tut ne zgleda mu da ima tok let-cca 31-34 let mu vsakdo prepiše. Pa še skrbi zase(s kondicijo in z izgledom) bolj kot katerikoli mladič.user posted image   Ujemeva se pri vsem!   S pogovori, z naklonjenostjo, z ljubeznijo in seveda v postelji da sploh ne govorim.user posted image  
Lahko še omenim da sta moja oče in mama skor isti letnik kot je on(3 leta razlike) in da v začetku nista bila glih navdušena z njim (samo zaradi let)! Vendar ko sta ga spoznala, ga z veseljem predstavita vsem in sedaj sta ponosna na svojega zeta! Res!   Moram reči še, da sem še prej kot najstnica vedno "pljuvala" po taki starostni razliki, češ, to pa res nikakor ne more it skup! Zarečenga kruha sem se že dodobra najedla!user posted image      

Skratka ti lahko svoji prijateljici rečeš da to ni noben bavbav in da naj proba!   Saj ne rečem da so vsi ki so 15 let ali več starejši isti kot je moj dragi, pa vendar, naj vseeno poskusi, ker ji bo mogoče kasneje žal.  Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2008 11:50:16   
ronja
Najina razlika - največja in najmanjša hkrati, ker je samo ena, mam samo enega fantauser posted image - je v mesecih, ne v letih - cela 2 mesecauser posted image , če bi bila oba rojena na rok, bi bila pa skoraj istočasno (jaz sem prehitevala, on pa zaostajal). Podobna sva si ful, sploh po karakterju in se mava še vedno zeloooooo rada!

15 let bi meni bilo veliko, ker sem pač navajena na ista leta (prejšnji fant je bil leto starejši, še prejšnji pa en mesec mlajši). Ampak če sta si luštna, je za probat! Moja starša sta narazen 6 let in pol, ampak sta ločena, tak da ne vem, če je to reklamauser posted image (sta pa zdržala 30 let skupaj,hehe).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2008 11:58:26   
Katey
Ozirati se na razliko v letih se meni zdi popolnoma brezveze, za moje pojme je važna ljubezen, medsebojno razumevanje, in vse kar dobra veza potrebuje da funkcionira, zato zame razlika v letih ne pomeni nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2008 12:09:14   
Anonimen
Jst sem imela partnerja s katerim sva 23 let razlike. ZDej lahko obsojate intd...ampak NIKOLI se nisem z nobenim imela boljše-res. Če pomislite kakšen je George Clooney-no on je bil boljši, pa nor, zabaven...vse in prav zaradi predsodkov smo šli narazen...user posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2008 12:25:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vse in prav zaradi predsodkov smo šli narazen...user posted image

To pa je meni neumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2008 12:43:46   
Anonimen
Ja meni tudi...sam tako je blo-sej ni on prekinil ampak jst, ker je blo veliko komentarjev ki so me preveč zatolkli...nisem mogla tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2008 12:50:11   
barika
Jaz imam 4 leta starejšega in se super razumema (mogoče bi lahko bil malo starejšiuser posted image user posted image ), sorodnik ima pa 9 let starejšo partnerko (ki ji leta sploh ne kažejo njene starostiuser posted image user posted image user posted image  in se tudi odlično razumeta).

ne vem, zakaj bi bila leta problem, če se imata dva rada in se razumeta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2008 12:51:18   
lenika

Ja meni tudi...sam tako je blo-sej ni on prekinil ampak jst, ker je blo veliko komentarjev ki so me preveč zatolkli...nisem mogla tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

In sedaj trpiš, ker si želiš biti z njim in to vse zaradi komentarjev okolice. user posted image user posted image  Se mi zdi, da se ljudje preveč ukvarjamo s tem, kaj si mislijo drugi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2008 12:52:19   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ne vem, zakaj bi bila leta problem, če se imata dva rada in se razumeta

Se podpišem, drugače imam pa jaz 5 let starejšega.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2008 12:57:55   
Anonimen
Midva sva narazen 14 let, vse je OK, edino pri sexsu je zaspal. Njemu je dovolj 1 na dva tedna, meni pa seveda ne. Drugače pa lahko rečem, da se dobro ujameva, on se je ob meni pomladil (mnenje okolice), jaz pa sem baje ob njem še pridobila določene kvalitete user posted image . Skupaj sva 10 let in imava dva otroka.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2008 12:58:41   
Freycha
sva 6. let narazen, pa mu ne bi nič manjkalo, če bi bila razlika še večja.... imam rada starejše (vsaj 5. let) od sebe in se odlično razumeva. tudi 15. let mi ne bi bil problem, kar je pa več, pa verjetno že. Predvsem zato, ker si res ne bi želela prehitro ostati brez življenskega sopotnika.....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2008 13:15:01   
Anonimen
Predstavljaj si da maš nekaoga neizmerno rad in ti skoz govorijo, da si z njim zaradi denarja...Pa ni ne poročen ne nič. Nobenemu nisem skakala v zelje-da ne bo pomote-sam razlika je res velika in pol so bli sklepi drugih taki-čeprav vam povem, da bi mi blo vseeno če bi mel dva črna dva bela...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2008 13:15:48   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Predvsem zato, ker si res ne bi želela prehitro ostati brez življenskega sopotnika.....

Ja edino to se meni zdi problem.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2008 13:16:45   
lenika

Predstavljaj si da maš nekaoga neizmerno rad in ti skoz govorijo, da si z njim zaradi denarja...Pa ni ne poročen ne nič. Nobenemu nisem skakala v zelje-da ne bo pomote-sam razlika je res velika in pol so bli sklepi drugih taki-čeprav vam povem, da bi mi blo vseeno če bi mel dva črna dva bela...

Še vedno sem istega mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2008 13:38:45   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

In sedaj trpiš, ker si želiš biti z njim in to vse zaradi komentarjev okolice. user posted image user posted image  Se mi zdi, da se ljudje preveč ukvarjamo s tem, kaj si mislijo drugi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.7.2008 13:49:43   
higuys
Tudi midva z možem nisva vrstnika user posted image , štima vse, tudi seks. Enega otročka.

Anonimna, daj prosim javi se mi na zs. Po mojem si imava marsikaj povedat user posted image . Predvsem glede komentarjev okolice .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.7.2008 14:17:29   
Dadi
Midva sva 12 let razlike in nama vse štima.Poročena sva 4 leta in pol, poznava se še enkrat toliko, imava dva otročka, upamo še na kakšnega...Razliko opazim edino takrat ko mava rostne dneveuser posted image ko so cifre v igri...Moj bo letos 40 jaz pa sem bila 28. Meni so se vsi mlajši zdeli tolk otročji, ko sem naletela na mojega moža se mi je zdel pa tako zrel, odgovoren in resen. Tko da nič bat. Sva bila pa tudi midva deležna takih in drugačnih pogledov, besed, čudenj in kaj vem še česa.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.7.2008 14:24:44   
Regina
17 let razlike,dva otroka,srečno poročena osem let.Če prištejem še dva otroka iz prvega zakona imava skupaj štiri prelepe deklice,ki se med seboj (ne boste verjeli)tudi zelo razumejo.

< Sporočilo je popravil Regina -- 28.7.2008 14:25:09 >

Lucija in Maja pa mami in ati

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.7.2008 14:33:15   
nuala
Midva sva 22 let narazen, poročena 8 let, 2 otroka.
Razlika v letih naju pa, vsaj večinoma, ne moti.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Regina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2008 15:39:38   
Naja30
Narazen sva 5,5 let. No pa saj to ni nobena huda razlika. Je pa vseeno bolje kot bivši - vrstnik, ki je vedno nekako nazadoval za mano. Mogoče je samo tak tip, vseeno pa imam raje malo razlike.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2008 15:50:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Narazen sva 5,5 let. No pa saj to ni nobena huda razlika. Je pa vseeno bolje kot bivši - vrstnik, ki je vedno nekako nazadoval za mano. Mogoče je samo tak tip, vseeno pa imam raje malo razlike.

Ja, jaz imam tudi nekako takšno mišljenje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.7.2008 18:47:47   
Majuska
Moj dragi je 2 leti mlajši od mene, pa ne moti nikogar. V večini primerov se sploh spomnim ne, da je on ta mlad user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.7.2008 20:14:04   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ja, jaz imam tudi nekako takšno mišljenje.

In jaz. Vrstniki so se mi vedno zdeli obupno otročji. no, saj pri 15-ih so tud bli user posted image . Midva sva 7 let narazen.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?