Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 29.7.2008 21:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Midva sva 22 let narazen, poročena 8 let, 2 otroka. Razlika v letih naju pa, vsaj večinoma, ne moti. Zelo iskreno in predvsem realno Tudi sama sem 8 let peživela s 25 let starejšim partnerjem... poročila se bom pa s 3 leta mlajšim Želim vama veliko sreče
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 29.7.2008 22:51:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz pa moj sva razlike 20 let jaz 28 on pa 48 V začetku so si delali drugi probleme zaradi tega , ne pa on in jaz!!!!!!! Sva skupaj že skoraj pet let in se lepo razumeva, spoštujeva in ljubiva, kar je tudi nama zelo pomembno. Ima pa že sina starega 21 let!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 3.8.2008 21:51:56
|
|
|
|
S@nta
|
Moj je starejši skoraj 14 let, skupaj sva že 6 let, pa ne bi zamenjala za mlajšega. Če bi mi kdo prej rekel, da bom imela tolko starejšega, bi se smejala, zdaj pa uživam. Sploh sex je veliko boljši kot je bil z mojimi vrstniki. Res pa imam težave s starši, ki so ga najprej z veseljem sprejeli, zdaj ga pa zavračajo, ko vidijo da resno mislim, ampak to je že druga zgodba. Če se kdo norčuje iz najine razlike, ga preslišim, ker me zaenkrat še ne moti, epam, da se na starost ne bo kaj spremenilo. Aja, pa ni magnat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?