Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 10:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
(vem, da ravno ne spada sem, samo prosim ne me prestavit (Hvala)) Zanima me, kakšna je razlika med vami in vašimi partnerji, po- možnosti največja Mogoče se neumno sliši, ampak mojo kolegico in kolega skrbi, da se ravno zaradi razlike v letih ne bi ujela. Simpatija je obojestranska, starostna razlika pa 15 let. Sta pa oba imela slabe izkušnje v ljubezni. Sem pa jima že rekla, da je razlika v letih trenutno "in". Midva s partnerjem sva narazen malo manj kot 6 let, različna kot dan in noč, pa se še zmeraj ljubima kot prvi dan ko sma se spoznala
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 11:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Narazen sva 10 let. Razlika sedaj sploh ni očitna - bolj je bila, ko sva se spoznala, ker sem jaz imela takrat 18 let, on pa 28. Po 5 letih sploh ne pomislim, da sva toliko let narazen. Vse je tako kot mora biti. Edina sprememba je ta, da je imel ko sva se spoznala na laseh eno barvo, sedaj ima pa dve.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 11:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Med nama je razlike 15 let (jaz 26-bom novembra) in on je bil 41 junija...in se 100% super ujameva, skupaj sva pa že 3 leta in pričakujeva . Moram reči da esm prej imela sicer 2 resni zvezi in se pri obema po 2 letih ni obneslo, čeprav je bilo pri 1-em 4 leta razlike in pri drugem 8 let. Ta moj 41 letnik pa me zadovoljuje kot kakšen 20-let star fant, pa roko na srce tut ne zgleda mu da ima tok let-cca 31-34 let mu vsakdo prepiše. Pa še skrbi zase(s kondicijo in z izgledom) bolj kot katerikoli mladič. Ujemeva se pri vsem! S pogovori, z naklonjenostjo, z ljubeznijo in seveda v postelji da sploh ne govorim. Lahko še omenim da sta moja oče in mama skor isti letnik kot je on(3 leta razlike) in da v začetku nista bila glih navdušena z njim (samo zaradi let)! Vendar ko sta ga spoznala, ga z veseljem predstavita vsem in sedaj sta ponosna na svojega zeta! Res! Moram reči še, da sem še prej kot najstnica vedno "pljuvala" po taki starostni razliki, češ, to pa res nikakor ne more it skup! Zarečenga kruha sem se že dodobra najedla! Skratka ti lahko svoji prijateljici rečeš da to ni noben bavbav in da naj proba! Saj ne rečem da so vsi ki so 15 let ali več starejši isti kot je moj dragi, pa vendar, naj vseeno poskusi, ker ji bo mogoče kasneje žal. Srečno!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 11:50:16
|
|
|
|
ronja
|
Najina razlika - največja in najmanjša hkrati, ker je samo ena, mam samo enega fanta - je v mesecih, ne v letih - cela 2 meseca , če bi bila oba rojena na rok, bi bila pa skoraj istočasno (jaz sem prehitevala, on pa zaostajal). Podobna sva si ful, sploh po karakterju in se mava še vedno zeloooooo rada! 15 let bi meni bilo veliko, ker sem pač navajena na ista leta (prejšnji fant je bil leto starejši, še prejšnji pa en mesec mlajši). Ampak če sta si luštna, je za probat! Moja starša sta narazen 6 let in pol, ampak sta ločena, tak da ne vem, če je to reklama (sta pa zdržala 30 let skupaj,hehe).
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 11:58:26
|
|
|
|
Katey
|
Ozirati se na razliko v letih se meni zdi popolnoma brezveze, za moje pojme je važna ljubezen, medsebojno razumevanje, in vse kar dobra veza potrebuje da funkcionira, zato zame razlika v letih ne pomeni nič.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem imela partnerja s katerim sva 23 let razlike. ZDej lahko obsojate intd...ampak NIKOLI se nisem z nobenim imela boljše-res. Če pomislite kakšen je George Clooney-no on je bil boljši, pa nor, zabaven...vse in prav zaradi predsodkov smo šli narazen...
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:25:29
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vse in prav zaradi predsodkov smo šli narazen... To pa je meni neumno.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni tudi...sam tako je blo-sej ni on prekinil ampak jst, ker je blo veliko komentarjev ki so me preveč zatolkli...nisem mogla tako naprej
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:50:11
|
|
|
|
barika
|
Jaz imam 4 leta starejšega in se super razumema (mogoče bi lahko bil malo starejši ), sorodnik ima pa 9 let starejšo partnerko (ki ji leta sploh ne kažejo njene starosti in se tudi odlično razumeta). ne vem, zakaj bi bila leta problem, če se imata dva rada in se razumeta
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:51:18
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja meni tudi...sam tako je blo-sej ni on prekinil ampak jst, ker je blo veliko komentarjev ki so me preveč zatolkli...nisem mogla tako naprej In sedaj trpiš, ker si želiš biti z njim in to vse zaradi komentarjev okolice. Se mi zdi, da se ljudje preveč ukvarjamo s tem, kaj si mislijo drugi.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:52:19
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ne vem, zakaj bi bila leta problem, če se imata dva rada in se razumeta Se podpišem, drugače imam pa jaz 5 let starejšega.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva narazen 14 let, vse je OK, edino pri sexsu je zaspal. Njemu je dovolj 1 na dva tedna, meni pa seveda ne. Drugače pa lahko rečem, da se dobro ujameva, on se je ob meni pomladil (mnenje okolice), jaz pa sem baje ob njem še pridobila določene kvalitete . Skupaj sva 10 let in imava dva otroka.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 12:58:41
|
|
|
|
Freycha
|
sva 6. let narazen, pa mu ne bi nič manjkalo, če bi bila razlika še večja.... imam rada starejše (vsaj 5. let) od sebe in se odlično razumeva. tudi 15. let mi ne bi bil problem, kar je pa več, pa verjetno že. Predvsem zato, ker si res ne bi želela prehitro ostati brez življenskega sopotnika.....
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 13:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Predstavljaj si da maš nekaoga neizmerno rad in ti skoz govorijo, da si z njim zaradi denarja...Pa ni ne poročen ne nič. Nobenemu nisem skakala v zelje-da ne bo pomote-sam razlika je res velika in pol so bli sklepi drugih taki-čeprav vam povem, da bi mi blo vseeno če bi mel dva črna dva bela...
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 13:15:48
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Predvsem zato, ker si res ne bi želela prehitro ostati brez življenskega sopotnika..... Ja edino to se meni zdi problem.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 13:16:45
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Predstavljaj si da maš nekaoga neizmerno rad in ti skoz govorijo, da si z njim zaradi denarja...Pa ni ne poročen ne nič. Nobenemu nisem skakala v zelje-da ne bo pomote-sam razlika je res velika in pol so bli sklepi drugih taki-čeprav vam povem, da bi mi blo vseeno če bi mel dva črna dva bela... Še vedno sem istega mnenja.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 13:38:45
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja meni tudi...sam tako je blo-sej ni on prekinil ampak jst, ker je blo veliko komentarjev ki so me preveč zatolkli...nisem mogla tako naprej In sedaj trpiš, ker si želiš biti z njim in to vse zaradi komentarjev okolice. Se mi zdi, da se ljudje preveč ukvarjamo s tem, kaj si mislijo drugi.
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 13:49:43
|
|
|
|
higuys
|
Tudi midva z možem nisva vrstnika , štima vse, tudi seks. Enega otročka. Anonimna, daj prosim javi se mi na zs. Po mojem si imava marsikaj povedat . Predvsem glede komentarjev okolice .
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 14:17:29
|
|
|
|
Dadi
|
Midva sva 12 let razlike in nama vse štima.Poročena sva 4 leta in pol, poznava se še enkrat toliko, imava dva otročka, upamo še na kakšnega...Razliko opazim edino takrat ko mava rostne dneve ko so cifre v igri...Moj bo letos 40 jaz pa sem bila 28. Meni so se vsi mlajši zdeli tolk otročji, ko sem naletela na mojega moža se mi je zdel pa tako zrel, odgovoren in resen. Tko da nič bat. Sva bila pa tudi midva deležna takih in drugačnih pogledov, besed, čudenj in kaj vem še česa.
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 14:24:44
|
|
|
|
Regina
|
17 let razlike,dva otroka,srečno poročena osem let.Če prištejem še dva otroka iz prvega zakona imava skupaj štiri prelepe deklice,ki se med seboj (ne boste verjeli)tudi zelo razumejo.
< Sporočilo je popravil Regina -- 28.7.2008 14:25:09 >
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 14:33:15
|
|
|
|
nuala
|
Midva sva 22 let narazen, poročena 8 let, 2 otroka. Razlika v letih naju pa, vsaj večinoma, ne moti.
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 15:39:38
|
|
|
|
Naja30
|
Narazen sva 5,5 let. No pa saj to ni nobena huda razlika. Je pa vseeno bolje kot bivši - vrstnik, ki je vedno nekako nazadoval za mano. Mogoče je samo tak tip, vseeno pa imam raje malo razlike.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 15:50:29
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Narazen sva 5,5 let. No pa saj to ni nobena huda razlika. Je pa vseeno bolje kot bivši - vrstnik, ki je vedno nekako nazadoval za mano. Mogoče je samo tak tip, vseeno pa imam raje malo razlike. Ja, jaz imam tudi nekako takšno mišljenje.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 18:47:47
|
|
|
|
Majuska
|
Moj dragi je 2 leti mlajši od mene, pa ne moti nikogar. V večini primerov se sploh spomnim ne, da je on ta mlad
|
|
RE: Razlika v letih- vas moti? 28.7.2008 20:14:04
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Narazen sva 5,5 let. No pa saj to ni nobena huda razlika. Je pa vseeno bolje kot bivši - vrstnik, ki je vedno nekako nazadoval za mano. Mogoče je samo tak tip, vseeno pa imam raje malo razlike. Ja, jaz imam tudi nekako takšno mišljenje. In jaz. Vrstniki so se mi vedno zdeli obupno otročji. no, saj pri 15-ih so tud bli . Midva sva 7 let narazen.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?