|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
10.8.2008 8:06:32   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         11.08.          ?
02.04      malcekvita            (št. user posted image ?,št.user posted image ?)             08.08           ?
03.04      Artičoka                (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         26.08.          ?  
03.04      mojamalapikica    (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)          08.09           ?
04.04      mojcaprvič            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               11.09        ?
05.04      april09                  (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )         20.08         ?
07.04      Anonimna.            (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?                ?
07.04      joob                       (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)          03.09           ?
07.04      jernejav                  (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               14.08        ?
09.04      Nalini                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          21.08           ?
10.04      Cveta28                (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)          22.08        ?
12.04      Anonimnauser posted image           (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )                  ?           ?
15.04      Lupinca                   (št. user posted image ?, št.user posted image ?)             29.08       ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )             10.09      ?
16.04      krfjolca                   (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?           ?
16.04      lily32                      (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)              ?            ?
xx.04       neučakana              (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                 ?           ?

TRENUTNO NAS JE: 14  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.8.2008 8:20:19   
mojcaprvič
Avelina, sočustvujem s teboj... Držim pesti, da se ti hitro spet posreči. Je pa to tudi zame prva nosečnost in upam, da se bom uspešno prebila skozi te kritične tedne. Ne bodi preveč žalostna, pozitivno misli in delaj naprej... rezultati bodouser posted image . Mislim nate.

(odgovor članu avelina)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.8.2008 10:22:27   
malcekvita
avelina, zelo mi je žal za vaju... glavo kar pokonci, v drugo bo več sreče. sigurno.

(odgovor članu avelina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.8.2008 11:32:13   
Artičoka
Mi smo prišli z morja - je bilo luštno, veliko sem plavala in počivala.

avelina user posted image

Midva sva včeraj mislila staršem povedati veselo novico, pa naju je prehitel moj brat s punco - v aprilu tudi onadva pričakujeta user posted image  user posted image user posted image user posted image  Midva sva bila potem kar tiho - nisem hotela bratu in njegovi odvzeti del pogače veselja user posted image

Dobrodošle vse nove nosečke - joj, koliko nas je že user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.8.2008 12:53:08   
BrinaBA
Tudi jaz se vam lahko pridružim :))) user posted image
BC je bil pozitiven včeraj in me je skoraj kap, ker je bilo malo izven plana... ob majhni nepazljivosti...
Doma imamo že dva sončka (za prvega smo se trudili 7 mesecev, za drugega pa 1,5 leto).

Kar ne morem verjet, bom raje malo počakala na prvi pregled
moj ginekolog je pa naslednji teden na dopustu

predvidevam, da bo PDP 17.4.user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.8.2008 12:54:04   
malcekvita
zadnjič me je prijateljica po telefonu kar tako iz čistega miru vprašala, če sem noseča... seveda nisem mogla zanikat. vem, da bo tole kljub temu, da mi je obljubila, da ne bo nikomur povedala, postala javna tajna user posted image . upam, da se bo vse dobro izšlo in da ni prezgodaj za širjenje take novice. hotela sva namreč počakat do njuhalne svetline.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.8.2008 12:56:55   
malcekvita
BrinaBA, čestitke! user posted image  midva sva se za tole nosečnost trudila dve leti...

Neposredna povezava do sporočila: 257
10.8.2008 13:52:48   
barby78
Ojla!
Najprej čestitke vsem aprilčicam 2009 user posted image user posted image user posted image

Sama sem bila aprilčica 2008,na koncu pa sem pristala med marčevkami,ker je naša princeska malo prehitevala (PDP=12.04.,rojena=24.03.).
Pa nič zato.nas je pa še prej razveselila s svojim prihodom kot smo pričakovali.

Ja,kar ne morem verjet,da je že leto naokrog,odkar sem sama delala test in se veselila ob pogledu na user posted image  (čeprav kar nisem mogla verjet in sem kar nekaj testov naredila,da sem dojela da gre zares user posted image )

V glavnem uživajte v tem,meni,najlepšem obdobju.
Še sreča,da ste ušle najhujši vročini in vam povem,da bo na zimo tako krasno se stiskat  med svojimi najbližjimi,sploh če vas bodo razvajali,tako kot mene user posted image

lepo se imejte in čim bolj brezskrbno nosečnost želim vsem skupaj

pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 258
10.8.2008 17:47:21   
april09
Ziv punce,
mi na veliko uzivamo user posted image  Spimo se kar, akcija pa non stop. Posledicno sem jaz cist hin parkrat cez dan in se moram prav prislit cez une hude kriza, ko samo se posteljo vidim.

Evo, jaz sem pa zvedela, da ima prijateljica doebr teden pred mano rok, in sva obe cist hepi user posted image  Ful dobr. Enlkrat sva se hecali, da bova skupaj noseci in ta vikend sva si povedali o veseli novici juhuhu

Avelina, vem, da ti tele besede ne bodo zdaj kaj pomagale, ampak najprej: ce se je to zgodilo je bolje, da se je zgodaj. Plodek je imel zgleda prevec okvar za zivljenje user posted image   Ves, ko pogledam svojo malo, mi ni sploh vec hudo, ko pomislim na svojo tako izkusnjo. Na nek cuden nacin sem vesela, da se je zgodilo, ker imam zdaj NJO, moj zaklad, veselje, sreco...! Bos videla, da se bo vse uredilo. Do takrat pa daj iz sebe bolecino, jokaj in se veliko pogovarjaj. Ni konec, dokler ni dobrega konca. Zal mi je, da te je to doletelo user posted image

BrinaBA -- cestitke in dobrodosla :)

Articoka, super, da ste uzivali!

sibam na soncka ... papa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.8.2008 21:49:28   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Avelina, vem, da ti tele besede ne bodo zdaj kaj pomagale, ampak najprej: ce se je to zgodilo je bolje, da se je zgodaj. Plodek je imel zgleda prevec okvar za zivljenje user posted image   Ves, ko pogledam svojo malo, mi ni sploh vec hudo, ko pomislim na svojo tako izkusnjo. Na nek cuden nacin sem vesela, da se je zgodilo, ker imam zdaj NJO, moj zaklad, veselje, sreco...! Bos videla, da se bo vse uredilo. Do takrat pa daj iz sebe bolecino, jokaj in se veliko pogovarjaj. Ni konec, dokler ni dobrega konca. Zal mi je, da te je to doletelo user posted image

Tudi jaz menim enako. Zanimivo, ampak pri svoji izkušnji se sploh nisem kaj dosti obremenjevala in sem splav doživela od vsega začetka na tak način - češ, bolje, da se je zgodilo zdaj, kot kasneje. Ker se mi je ulilo dober teden po pozitivnem testu, se pravi prav tako nekje v 5. tednu, zadeve sploh nisem dojemala kot splav. Niti nisem šla k zdravniku, ker se nisem nič slabo počutila, je bila pa orenk krvavitev, tako da ni bilo kaj ustavljat. Seveda se poruši del planov, pa ko si že rišeš v glavi trebušček, pa štručko, pa vse ostalo, vendar je to še tako zgodaj, da nimaš kaj. Če ne bi bilo testov, še vedela ne bi, da si noseča, bi pač M malo zamujala ...

Držim pesti, da boste kmalu spet zagledali user posted image  user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.8.2008 22:23:51   
Lupinca
Čav tetke moje

jaz sem tok žalostna...sem danes začela čisto malo krvaveti...šla na urgenco, kjer se ni še nič nosečnosti videlo,  sem dobila Dabroston in to je to....zdaj naj pa čakam in čakam...nevem kako preživeti teh 14 dni do 1. pregleda...
mislim da bo šla pikica papa in da se bomo mogli spet trudit...eno leto očitno ni bilo dovolj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.8.2008 7:39:23   
Nea_teja_
Kot kaže se bom tudi jaz pridružla aprilčicam končno smo dočakaliuser posted image .Lahko me dodate na seznam.Vsem ostalim pa čestitam.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.8.2008 8:10:26   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca
Čav tetke moje
jaz sem tok žalostna...sem danes začela čisto malo krvaveti...šla na urgenco, kjer se ni še nič nosečnosti videlo,  sem dobila Dabroston in to je to....zdaj naj pa čakam in čakam...nevem kako preživeti teh 14 dni do 1. pregleda...
mislim da bo šla pikica papa in da se bomo mogli spet trudit...eno leto očitno ni bilo dovolj.

Lupinica, marsikatera je že doživela podobno zgodbo in se je vse srečno izteklo. Ti samo počivaj in probaj misliti na lepe stvari user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bo vse OK.

BrinaBA, Nae_teja_ BRAVO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.8.2008 8:35:10   
urnebes
Avelina - kar korajžno naprej. Sem sigurna da bo še vse v redu. Samo obupati ne. Saj v večini knjigah pravijo, da so SS nekaj čisto oobičajnega pri vsaki ženski. Mora biti pa zelo neprijetna izkušnja.

Lupinica- nč bat, ker baje so krvavitve v prvih tednih kar pogoste....mogoče se je plodek malo premaknil. Po moje bo vse v redu, sam ne se sekirat.

In še to: kako naj pridem na seznam? Mene ste čist pozable user posted image ...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.8.2008 8:38:01   
urnebes
Nosečke še eno vrpašanjce za vas (jaz sem že malo izven fore, vidim da pa večina imate zelo majhne otročke doma, torej se prve nosečnosti spomnite bolje):

Zanima me namreč prehrana....česa že NE SMEMO JESTI? Ker jaz sem danes za zajtrk pojedla en trikotnik topljenega sira, pa me zdaj skrbi, ker se mi zdi da je to bilo prepovedano.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.8.2008 9:17:30   
Artičoka
Punce predlagam, da se, glede na to, da nas je vedno več in bo tudi podatkov vedno več, same vpisujemo na seznam - se mi zdi še najbolj enostavno.

Drugače pa so se pri meni začele grozne slabosti - včeraj sem bila celo popoldne in večer na WC-ju in objemala školjko user posted image Prav nič nisem mogla zadržati v želodcu. Enako je bilo tudi zjutraj, takoj, ko sem vstala. No, pa imam, ker sem se hvalila, da ni nobenih znakov user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.8.2008 9:22:44   
Artičoka
urnebes, tukaj imaš nekaj na temo prehrane v nosečnosti KLIK

Drugače pa sem jaz v nosečnosti jedla pravzaprav vse, predvsem veliko sadja in zelenjave. Izogibala sem se edino suhim salamam (ki mi tako ali tako niso pasale), pa školjkam, tatarcu in sirom s plesnijo.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.8.2008 9:56:13   
*Mišika*
pozdravljene!

naj se vam še jst pridružim, dons sem zagledala težko pričakovani plusek!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatki za na seznam: pdp 10.4., prva nosečnost, nobenega otroka še, UZ mam pa 20.8.

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.8.2008 9:59:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

pozdravljene!

naj se vam še jst pridružim, dons sem zagledala težko pričakovani plusek!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatki za na seznam: pdp 10.4., prva nosečnost, nobenega otroka še, UZ mam pa 20.8.
  Mišika -iskrene čestitke,zdaj pa čuvaj nase in svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.8.2008 10:23:31   
Lupinca
punce nevem, če naj še kaj upam, ker se je pa prejle ko sem iz postelje vstala dobesedno ulilo iz mene.user posted image user posted image
tako da pojma nimam kaj sedaj. pač moram počivat in čakat na konec avgusta.
čestitke vsem novim nosečkam!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.8.2008 10:26:12   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca
punce nevem, če naj še kaj upam, ker se je pa prejle ko sem iz postelje vstala dobesedno ulilo iz mene.user posted image user posted image   tako da pojma nimam kaj sedaj. pač moram počivat in čakat na konec avgusta.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.8.2008 10:30:22   
Cveta28
Miška vidim, da si se pridružila mojemu PDP user posted image
Dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.8.2008 10:34:50   
Joob
Lupinica, drži se in probaj misliti čimbolj pozitivi...vem, da je težko...ampak po vsakem dežku posije sonček. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.8.2008 10:39:25   
april09
Zivjo,
articoka, mene tudi danes nekaj slabi user posted image  ne ful, ampak dovolj, da nisem cist ok.. ahh ja.

Lupinica, user posted image  ce bi se lilo, bi sla jaz nazaj do G oz vsaj poklicala bi. Drzim pesti, da se kljub krvavitvi pikica obdrzi user posted image
Prehrana - izogibam se surovega mesa/jajc, in domacih zadev (npr na tgu kupjene skute) Kar se kupi v trgovini (majoneza, pasteta, tudi salama) naj bi bilo OK, pravi Pusenjak. Pa seveda, vse kar pride iz zemlje, je treba bolj pozorno umit. Ampak kaj dost pa ne kompliciram.

Misika , nea teja- bravo user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.8.2008 10:41:51   
Artičoka
lupinica user posted image pokliči svojo G ali se pojdi pokazat na urgenco! Pa držim pesti, da je s pikico vse ok!

Meni je taaaakooo slabo - pijem vodo po požirkih in grickam slane krekerje, da pretentam želodec user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Slovenski proizvodi
majch

Kakšna se vam zdi ponudba slovenskih produktov (oblačil, obutve...) na spletu?

me niti ne zanima (37%)

slaba (19%)

dobra (10%)

lahko bi bila boljša (32%)

zelo dobra (2%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!