april09
|
Glavobol - velikoo vode, zelo kratka mocna kava (dva pozirka) in notri stisni limono, na zapestje pusti teci cim bolj vroco vodo in ponavljaj dokler ne popusti, kozarec vina (no morda zdaj ne), olje 31 - namazes se po sencih in tilniku,... ja, se borim z migrenami, tko da sem se kar poglabljala v tole Glavoboli, spikanje, slabosti, obcutki menstrualnih krcev ali nic od tega je normalno Lupinica Jaz bi tud 3 ali 2 + 2 z malo pavze vmes. Bomo videli, kaj bo cas prinesel. Jaz sem tud vcasih sprasujem - npr danes, kako je ko imas dva ali vec. Nasa mala ima srsene v riti, torpedo pa se kaj bi se naslo. In vcasih prav komaj cakava, da zaspi ker sva fuc od vsega (sluzba, neprespane noci, laufanje okoli..). po drugi stani pa se kar stopim, ko mi ob 5 zjutri prilepi tazga lubcka, da se mi samo se smeji. I mi da ful energije njen objem, kaksna nova beseda, pogruntavscina. In ja, poskusim izkoristit te trenutke, ko se se hoce lubckat, stiskat,... Se mi zdi pa cist normalno, da imamo tudi starsi vcasih dovolj in potrebujemo cas zase. Mi smo danes eno uro kolesarili in je bilo ful lustno. Pa mozek je skuhal fantasticno kosilo. Zdaj sva malo sami, je moral oci na obvezen sluzben sestanek No ja, se imava cist lustno
|