|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
11.8.2008 18:28:06   
april09
Glavobol - velikoo vode, zelo kratka mocna kava (dva pozirka) in notri stisni limono, na zapestje pusti teci cim bolj vroco vodo in ponavljaj dokler ne popusti, kozarec vina (no morda zdaj ne), olje 31 - namazes se po sencih in tilniku,... ja, se borim z migrenami, tko da sem se kar poglabljala v tole user posted image
Glavoboli, spikanje, slabosti, obcutki menstrualnih krcev ali nic od tega je normalno user posted image  

Lupinica user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud 3 ali 2 + 2 z malo pavze vmes. user posted image  Bomo videli, kaj bo cas prinesel.

Jaz sem tud vcasih sprasujem - npr danes, kako je ko imas dva ali vec. Nasa mala ima srsene v riti, torpedo pa se kaj bi se naslo. In vcasih prav komaj cakava, da zaspi user posted image  ker sva fuc od vsega (sluzba, neprespane noci, laufanje okoli..).  po drugi stani pa se kar stopim, ko mi ob 5 zjutri prilepi tazga lubcka, da se mi samo se smeji. I mi da ful energije njen objem, kaksna nova beseda, pogruntavscina. In ja, poskusim izkoristit te trenutke, ko se se hoce lubckat, stiskat,... Se mi zdi pa cist normalno, da imamo tudi starsi vcasih dovolj in potrebujemo cas zase.

Mi smo danes eno uro kolesarili in je bilo ful lustno. Pa mozek je skuhal fantasticno kosilo. Zdaj sva malo sami, je moral oci na obvezen sluzben sestanek user posted image  No ja, se imava cist lustno user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.8.2008 20:02:05   
aljab
Lupinicauser posted image user posted image user posted image . Kako mi je hudo brat take novičke! Ampak punce imajo prav...če enkrat rata, bo spet!

No jaz sem stara 28, aja pregled mam pa 5.9.- In kooomaj čakam. Tokrat mi ni tako samoumevno in bi ga že rada videla!!

No drugače mi je pa malo slabo, obrača mi ko si zobe umijam,  krče imam tud jaz, utrujena pa nisem še nič kaj. Imam pa grooozne sanje. To sem imela že v prvi nosečnosti. Mož me lovi po postelji in tolaži. Ampak je tud to krivo, da je šla mala v varstvo, jaz pa v službo dva dni po tem, ko sem izvedela. Upam, da se kmalu navadim,  ker zdaj je res obup.

Mi je pa tako hecno, ker je prva nosečnost še tako blizu.....kot bi ravno rodila. Ampak mi je v veselje spet debatirat o teh sladkih težavicah.user posted image

< Sporočilo je popravil aljab -- 11.8.2008 20:04:29 >

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.8.2008 20:07:06   
aljab
Hmm sem hotla ostat še mal anonimna...ampak mi RR ne pusti več popravituser posted image user posted image ...no jaz sem tista z user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.8.2008 20:09:39   
Cveta28
Mi smo pa ravnokar imeli obiske, ki so kadili user posted image (med tem sem bila v svoji sobi). Pač takšen je lajf, ko živiš s taščo. Pa da smo si na jasnem, jaz imam svojo taščico rada kot svojo mamo, ful sta si podobni, pa še govejo juho skuhata do pičice natankouser posted image . Uglavnem, ko sem jaz samo en malček zavohala cigaretni dim sem skoraj letela na WC. Še sreča, da je moj koder opazil situacijo in ogorke takoj nesel v školjko. Tole je bil pa pravi malce večji šok!
Šibam se učit, aprilčice moje bodite v user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.8.2008 22:29:55   
Lupinca
hvala pupike...

je bilo čez dan že malo bolš, zdele zvečer me je a spet čist obrnil...
sigurno bom še kej kukala k vam, ko pridem z morja, da vidim kaj se dogaja z malimi aprilčicamiuser posted image
jaz grem zdej kr pančkat, da čimprej mine tole, pol pa na morčka za 14 dni...po novo energijo in voljo.
nočko

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.8.2008 6:39:08   
detelja
no, aprilčke jaz se vam pridružujem hihi, sem vesela, upam, da bo vse ok...jaz pa se počutim skoraj kot da ne bi bila noseča...malo me joškice bolijo, spala bi itak dan in noč, jedla bi tudi, če sem lačna mi je malo slabo, pa mal mi je slabo ko si umivam zobe z notranje strani, čeprav nisem debela zadnje čase diham pa se počutim kot ogromen balon:))...ampak vse to bom preživela samo, da bo s pikico vse ok (1.sem imela ss)....

aprilčice lepo se imejte, pa seveda ostale tudi...lep dan uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.8.2008 8:03:16   
*Mišika*
dobro jutro aprilčice!

kako smo? no jst morem rečt, da sem kar u redu spala in da mi TRENUTNO še ni nč slabo - upam da bo tko ostalo.

april08 - hvala za recepte proti glavobolu, če se me bo dons spet lotil, bom probala

jst sem tolk vesela skoz, se mi kr smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.8.2008 8:07:26   
malcekvita
dobro jutro vsem!
dan se je lepo začel, kajne? user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.8.2008 8:08:57   
Artičoka
Dobro jutro!

lupinica user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da kmalu zagledaš plusek!

Jaz sem se pa danes končno zbudila brez slabosti - upam, da me ne preseneti kasneje, ker sem bila včeraj čist fuč. V celem dnevu mi je uspelo pojesti en toast, dve breskvi in banano user posted image
Juhu, še 14 dni do pregleda!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
12.8.2008 8:24:34   
Cveta28
Jutro tudi z moje strani!
Kako sem bila včeraj pridna....po službi sem za 2urci zaspančkala, potem pa delala seminar do polnoči...odločila sem se tudi, da bom na poti v službo prej izstopila z busa in en del poti opravila peš...kako paše jutranji sprehod, ko je še vse tako sveže...
Jupi, še 10 dni do pregleda user posted image . S kodrom sva se že odločila, da bova po pregledu veselo novičko zaupala najinim staršem. V H&M prodajajo ene take fletne bordo nogavičke, ki bi jih dala notri v prozoren balon s helijem (zato, da bi zadevica letela po zraku). Kaj pravite? Aja pa še to, takoj po pregledu pa šibava še za 10 dni na morje, kjer bova tastu (in tašči) za rojstnodnevno darilo povedala novičko.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.8.2008 8:25:42   
Nogavica
Dobro jutro, punce!

Je še kaj prostora zame? user posted image

Pred dnevi sem tudi jaz zagledala user posted image . Po mojih izračunih naj bi imela PDP 9. 4.
Drugače bo pa to moj drugi user posted image , doma imamo že malo navihanko, ki bo novembra dopolnila 2 leti. 
Včeraj sem ravno klicala G in se naročila za pregled 29. 8.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 12.8.2008 8:33:01 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.8.2008 8:28:12   
urnebes
Artičoka - si na dieti ;) Jaz bi umrla od lakote če bi samo toliko dala čez dan vase. Meni neprestano po želodcu kruli in se moram prav brzdat, da ne pojem vsega kar je pred mano. Sicer mi je potem po navadi slabouser posted image fej, bruham sicer ne. To že v 1. user posted image nisem. Me pa zanima nekaj: v 1. user posted image sem imela izostren vonj u 0....če je kdo v sosednji pisarni jedel čips sem ga zavohala! Tokrat pa nič.
Detelja, sem vesela da je še nekdo pojamral o tem dihanju. Mene je žće malo skrbelo. Sama diham kot slon namreč, vse skupaj me spominja na zadnje tedne pred porodom, ko pljuča res niso imela več prostora, amapk zdaj ga imajo še ogromno. Verjetno bo to spet kak znak nosečnosti.

Zgleda da ste same ful mlade mamice tuki, jaz sem že kar stara al kaj user posted image ?

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.8.2008 8:41:07   
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes
Artičoka - si na dieti ;)

ah kje pa - včeraj mi je bilo cel dan tako slabo, da sem se morala prav matrati, da sem kaj spravila vase user posted image
pa zgleda, da mi bo spet slabo - mi spet vse smrdi user posted image

nogavica čestitke in dobrodošla!

Aja, še leta - naslednje leto bom 30 user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.8.2008 8:51:00   
supermiška
Pozdravljene punce!
Da vam sporočim kako je bilo včerej na pregledu. zaenkrat vse OK. Plodek je živ srček mu že bije ima vse potrebne elemente rumenjak in GV. Vse na svojem mestu. Velik je cca. 5mm.
Naslednji predled imam 8.9.
Se že kaj razmišljale kam greste na pregled NS?
Srečno vse ostalim.
Še odgovor na vprašanje kako glede št. nosečnosti to je res moja tretja samo imam samo enega otroka starega 3 leta v januarju sem imela v 9.tednu ss brez pojasnjenega vzroka. Sedaj grem z dvignjeno glavo in pozitivnimi mislimi naprej.
uspelo nama bo!

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.8.2008 9:05:11   
NaTaŠa*
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)        03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08      ?
09.04      Nogavica               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            29.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
12.04      aljab                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?            ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?
xx.04       detelja                   (št.user posted image 2, št.user posted image 1)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 22  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 12.8.2008 9:06:57 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.8.2008 9:11:21   
Artičoka
supermiška user posted image user posted image user posted image za pregled!

NS verjetno kar k dr. Strahovi v Domžale - sva bila tudi prvič tam in sem bila ful zadovoljna. Pa ostale?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.8.2008 9:32:24   
april09
Dober dan!
jaz sem bljack.. malo nekja delam za sluzbo, pa slabo mi je zraven in moram skoz nekaj grickat user posted image  Odlicno za kg user posted image
Bodoca big sister spi, pol pa sibamo na luft.

Bravo za pregled user posted image  supermiiska.

NS - jaz bom sla v porodnisncio, c bo moja G takrat ze delala, drugace pa v dravlje.

Nogavica welcome user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.8.2008 9:43:50   
supermiška
Meni je tudi moja včerej dala zgibanko od Dr.Strahove ali pa naj grem v porodnišnico mi je rekla. Se bom najbrž kar za dr. Strahovo odločila.
Ima stran www.moja-ginekologinja.net

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.8.2008 9:46:11   
Nea_teja_
Dobro jutro aprilčice še iz moje strani.
No jest sem ok nič mi ni slabo sam spala sem bolj zanič So me živcirali komarji joj so zoprni pa veliki kot muhe jim nič ne nuca.Ko pa začnejo brenčat okol ušes je pa kot da bi bil v stanovanju helikopter.user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi da ,ko enga ubijem ratjo dva.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 319
12.8.2008 10:00:31   
BrinaBA
Zdravo!

user posted image  za vse nove nosečke!!!

Lupinica - žal mi je user posted image , pa saj bo hitro bolje in bo kakšna user posted image .

Tudi jaz dobivam prve znake -
*prsi me vsake toliko časa bolijo,
*čutim krče - upam, da to ne pomeni user posted image ,
* zjutraj pa sem v vrtcu vprašala vzgojiteljice kaj jim tako smrdi v garderobi - po čisti scalnci..., pa ni nobeden nič vohal.. mi je bilo kar malo nerodno;
* vsake toliko mi postane slabo ali pa se mi zvrti,..

Tudi jaz sem izgleda med starejšimi - 33 let bom v jeseni, kot že piše imam dva sončka 2,5user posted image in 7user posted image let

Ginekologa še vedno ni in pride naslednji teden - tako da se takrat naročim user posted image

NS bom imela pri mojem gin. dr. Tataloviču - kot že pri prejšnji nosečnostih in sem bila vedno zadovoljna

Nekak še vedno ne moreva verjet - da sta bile dve user posted image in upam, da ne dobim user posted image .

LP vsem!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.8.2008 10:05:24   
BarbaraE
O, aprilke, koliko se vas je že javilo. Naj vas pozdravim in vam želim lepo nosečnost. Sama sem bila aprilka 2005 in aprilka 2007. Vam moram povedat, da so pred vami najlepši časi nosečnosti in od aprila 2009 dalje najlepši časi materinstva. Veliko lepih trenutkov vam želim, tako v nosečnosti in potem.

Wow, me kar malo nostalgija daje. user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.8.2008 10:21:39   
Cveta28
Pupe moje (nič stare)!
Jaz bom 10 dni pred PDP praznovala svoj 29 RD in mislim, da sem kar med starejšimi, ki pričakujejo svojega prvega user posted image . Ostale ste "prvič" mamice postale že prej, ene bomo pač kasneje.
NS bom opravila pri svojem G, dr. Tataloviču. ima me samo, da bi šla just in case še h komu drugemu ampak bomo vidli.
Nogavica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.8.2008 10:39:52   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Dobro jutro, punce!

Je še kaj prostora zame? user posted image

Pred dnevi sem tudi jaz zagledala user posted image . Po mojih izračunih naj bi imela PDP 9. 4.
Drugače bo pa to moj drugi user posted image , doma imamo že malo navihanko, ki bo novembra dopolnila 2 leti. 
Včeraj sem ravno klicala G in se naročila za pregled 29. 8.

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIII, 
Nogavica, kok sem jaz vesela! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 12.8.2008 10:40:07 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.8.2008 10:45:06   
krfjolca

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)        03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08      ?
09.04      Nogavica               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            29.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
12.04      aljab                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?
xx.04       detelja                   (št.user posted image 2, št.user posted image 1)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 22  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.8.2008 11:06:06   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIII, 
Nogavica, kok sem jaz vesela! user posted image user posted image user posted image

Ja, krfjolca, spet bova skupaj čvekali v pričakovanju, sem mislila, da si videla že na našem čveku. user posted image
Da  boste še druge vedele - s krfjolco se poznava že od novembrk 2006.

Še leta: zdaj sem 31.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?