|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
8.8.2008 14:59:26   
malcekvita
sem že doma... lepa novička! G je videla utrip, plodek je velik za 6 tednov in 5/7 user posted image , ringaraja mi pa danes kaže da sem noseča 7 tednov user posted image . Eh, ne bom se več s temi tedni ukvarjala, v glavnem, plodek je tam, kjer mora bit, naslednji pregled pa je 5.9.. Danes ni bilo moje G, zato mi je nadomestna napisala za delodajalca, da ne smem biti izpostavljena določenim stvarem. me je vprašala, če želim bolniško, pa sem se odločila, da ne, dokler se bom le dobro počutila.
vse skupaj se je izšlo perfektno user posted image .
aja, pa prvo slikico sem že dobila

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.8.2008 16:35:15   
Mavika
Ojla punce! Tudi jaz se vam sedaj pridružujem in čestitam tudi vsem, ki so postale nosečke. Sama sem danes ugledala magični plusek in še zdaj se ne morem prav pomirit user posted image user posted image . Me je pa danes zjutraj fejst ščipalo v predelu jajčnikov in sem bila prepričana, da se bo tetka ulila user posted image pa se ni! A ste imele vi tudi kakšne krče? Sedaj sem v 5 tednu in mi je blo 2 dni nazaj mal slabo, sem mogla bruhat...drugač sem pa okej! Lepo se imejte! Zdravo in lepo nosečnost vsem user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.8.2008 16:40:42   
Mavika
Aja, pa še to me zanima?  Že prej sem bila naročena pri G (zaradi pap testa) 10. septembra...sem pa danes klicala in je sestra rekla, da ni nič prepozno takrat imet prvi pregled! Kaj menite ve? Kdaj ste ve imele prvi pregled? Takrat bom v 9 tednu...

(odgovor članu Mavika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.8.2008 18:14:12   
Lupinca
Mavika ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image
No pa nas je res vedno več, prav vsake nove aprilčice sem zelo zelo zelo veselauser posted image Da bomo lah veeelik čvekaleuser posted image

Mavika jaz bom imela prvi pregled, ko bom 8 tednov nosečka srečka. Tako da ni prepoznouser posted image
Ja je pa tudi mene zvijalo, pa še sedaj me, kot da se bo vsak čas ulila, ampak baje je to kar normalno.

(odgovor članu Mavika)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.8.2008 20:53:17   
Anonimna.
Čestitke vsem novim aprilčicamuser posted image  Me nekaj dni ni bilo, pa se nas je že kar nekaj nabralo, od tega smo si že tri rezervirale 7.4. za PDP!

Kar se nosečniških znakov tiče, so se meni začele slabosti in bruhanje-tako kot prvičuser posted image  Kaj čem, se tolažim, da če ne drugače bo po 9m sigurno boljeuser posted image  Malo me skrbi, kako bo v ponedeljek v službi. Sigurno se bo komu zdelo sumljivo, če bom na wc-ju 15 min in spuščala čudne zvokeuser posted image . Sva pa povedala staršem in so bili kar presenečeni ter seveda veseli. In seveda so obljubili, da ne bodo nikomur povedali.

Vidim, da imam jaz res zelo pozno prvi pregled-šele 15.9. (a lahko katera ta datum še zame doda na seznam?), ko bom že v 11. tednu, nekatere boste pa takrat imele že drugi pregled. Sicer me tako pozen datum ne moti, ker bi me bilo strah, da bi lahko bilo karkoli narobe, temveč zato, ker bi tudi jaz rada poslušala srček in vse ostalo kar sodi zraven DANES. No, saj veste, kaj mislim...

Drugače imava tudi midva službi za nedoločen čas in lastno streho nad glavo. Tiste, ki še tega nimate, ne se obremenjevati s tem, bo že. Poznam par, ki je materialno zelo dobro preskrbljen, pa bi vse dala za dojenčka. Sta imela že kar nekaj umetnih oploditev (tudi samoplačniško), ampak ne uspe. Ob čakalnih dobah za posvojitev pa sta tako že vrgla puško v koruzo. Skratka, lahko smo vesele, da smo že srečke nosečke, čeprav bi verjetno vsaka izmed nas rada imela prej še kaj "poštimano".

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.8.2008 8:42:47   
mojcaprvič
Pozdravljene punce! Tudi jaz se vam pridružujem in čestitam vsem, ki  ste v podobni koži kot jazuser posted image . PDP približno 4.4, prvi pregled 11.9 (bom v 11. tednu). Zaenkrat se počutim super ii nimam nobenih težav. V cvetju.
Vsem želim lepo, sproščeno in zdravo nosečnost!

(odgovor članu Mavika)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.8.2008 9:08:59   
Jelcy
Aprilcice 2009 lep pozdrav,na danasjni dan, tocno 1 leto nazaj mi je test pokazal magicni plususer posted image ...rok sem imela 14.4. rodila pa 17.4....kako gre hitrouser posted image .
Zelim vam cim lepso in prijetno nosecnost, pa zdrave in zivahne otocke...uzivajte teh 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaprvič)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.8.2008 9:33:58   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Plusek sem zagledala kak teden nazaj...oz. najprej črtico, ki ji nisem verjela..potem pa plus, potem pa še en testek....Tako da zdaj je ziher.user posted image user posted image user posted image No PDP bo 12.4. Zaenkrat sem super, malo mi je slabo, pa malo mam krčev. Imela sem pa kar dolgo vgnezditeno krvavitev. To je moja druga nosečnost, moja ta večja pika pa je stara 11 mesecev.

No upam, da bomo čimbolj brez težav nosile te pikice.

Anonimnauser posted image .

(odgovor članu Jelcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
9.8.2008 11:46:35   
Lupinca
Punce jaz sem pa danes delala testa baby check, ker sem pričakovala, da bosta 2 res močni črtici, glede na to, da mi je v torek in sredi clear blue pokazal rahel +....

no...zdej em pa zanima kok močna mora bit druga črtica? ker men se zdi, da je preslabauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.8.2008 11:58:50   
NaTaŠa*
lupinca- men je 3x pokazal rahlo črtico pa sm bla 100% user posted image .

LP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.8.2008 12:03:09   
Lupinca
A tkole šibko?
ker ene punce so govorile da jim je full šibko pokazal, pa ni bilo nič...zdej pa nevem kok more bit močnauser posted image
kompliciram ane...
user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.8.2008 12:16:18   
krfjolca
Lupinca, meni se zdi kar dobro vidna. Glede na to, da je clear blue še bolj zanesljiv, bi ji kar verjela.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.8.2008 13:38:45   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Lupinca, meni se zdi kar dobro vidna. Glede na to, da je clear blue še bolj zanesljiv, bi ji kar verjela.

se podpišem pod tole

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.8.2008 13:42:08   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      avelina                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)              ?                ?
02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         11.08.          ?
02.04      malcekvita            (št. user posted image ?,št.user posted image ?)             08.08           ?
03.04      Artičoka                (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         26.08.          ?  
03.04      mojamalapikica    (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)          08.09           ?
04.04      mojcaprvič            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               11.09        ?
05.04      april09                  (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )         20.08         ?
07.04      Anonimna.            (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?                ?
07.04      joob                       (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)          03.09           ?
07.04      jernejav                  (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               14.08        ?
09.04      Nalini                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          21.08           ?
10.04      Cveta28                (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)          22.08        ?
12.04      Anonimnauser posted image           (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )                  ?           ?
15.04      Lupinca                   (št. user posted image ?, št.user posted image ?)             29.08       ?
16.04      krfjolca                   (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?           ?
16.04      lily32                      (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)              ?            ?
xx.04       neučakana              (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                 ?           ?
xx.04      mavika                    (št.user posted image ?, št. user posted image ? )               ?            ?
xx.04      lupinca                    (št.user posted image ?, št.user posted image ? )                 ?           ?

TRENUTNO NAS JE: 14  nosečk    

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.8.2008 13:42:36   
sonček85
sem te dala kart na seznam,saj to si 1000%user posted image .čestitke vsem nosečkam in pazie pikice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.8.2008 16:10:58   
Mavika
vsem novim nosečkam čestitke. Moj PDP je 15. 4, to je moja prva nosečnost! Prvi pregled pa imam 10.9.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.8.2008 17:19:13   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

A tkole šibko?
ker ene punce so govorile da jim je full šibko pokazal, pa ni bilo nič...zdej pa nevem kok more bit močnauser posted image
kompliciram ane...
user posted image

Lupinica, tole je defiitivni pozitiven test user posted image user posted image user posted image ampak če nisi sigurna brž v lekarno po novi test. Pa svetujem ti, da kupiš tistega, ki je en sam notri in ne tole "sranje" Tudi sama sem uporabila tele teste in sem bila kar malce razočarana nad rezultati, potem pa sem uporabila še tiste "ta prave" teste, kjer lahko palčko poštemo primeš in glej ga zlomka....prva črtica se je pokazala celo pred kontrolno user posted image .

Drugače pa sem user posted image za vse nove aprilčice in upam še na veliko zdravega čveka user posted image .

Pa še tole, danes sva bila s kodrom v Ljubljanskem ZOO. A mi verjamete, da sva bila edina obiskovalca, ki sva bila brez user posted image . Ampak drugo leto bova pa vzela kar letne karte user posted image .

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.8.2008 17:27:31   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.
Vidim, da imam jaz res zelo pozno prvi pregled-šele 15.9. (a lahko katera ta datum še zame doda na seznam?), ko bom že v 11. tednu, nekatere boste pa takrat imele že drugi pregled. Sicer me tako pozen datum ne moti, ker bi me bilo strah, da bi lahko bilo karkoli narobe, temveč zato, ker bi tudi jaz rada poslušala srček in vse ostalo kar sodi zraven DANES. No, saj veste, kaj mislim...

Jaz sem tudi že neučakana in zato bi najraje imela kakšno mini UZ napravico kar domauser posted image . Pregled pa imam bolj zgodaj, ker me potem 14 dni ni v Slo in bi bila prepričana, da je bila vgnezditev uspešna. Kar pa se krčov tiče, te imam vsak dan ampak mislim, da je to zaradi širitve maternice.

(odgovor članu Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.8.2008 19:44:34   
sonček85

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      avelina                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)              ?                ?
02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         11.08.          ?
02.04      malcekvita            (št. user posted image ?,št.user posted image ?)             08.08           ?
03.04      Artičoka                (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         26.08.          ?  
03.04      mojamalapikica    (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)          08.09           ?
04.04      mojcaprvič            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               11.09        ?
05.04      april09                  (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )         20.08         ?
07.04      Anonimna.            (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?                ?
07.04      joob                       (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)          03.09           ?
07.04      jernejav                  (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               14.08        ?
09.04      Nalini                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          21.08           ?
10.04      Cveta28                (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)          22.08        ?
12.04      Anonimnauser posted image           (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )                  ?           ?
15.04      Lupinca                   (št. user posted image ?, št.user posted image ?)             29.08       ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )             10.09      ?
16.04      krfjolca                   (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?           ?
16.04      lily32                      (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)              ?            ?
xx.04       neučakana              (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                 ?           ?
xx.04      lupinca                    (št.user posted image ?, št.user posted image ? )                 ?           ?

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.8.2008 20:37:54   
avelina
No pa sem predčasno prišla z dopusta. Predčasno pa sem prišla zaradi ss user posted image    , tako da me lahko odstranite s seznama.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.8.2008 20:45:46   
Anonimen
Joj Avelina, kako mi je hudo zate!user posted image user posted image user posted image Saj boš kmalu spet med nami!

(odgovor članu avelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
9.8.2008 21:02:31   
sonček85
pa ne no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bi kmalu zopet bila srečka nosečka.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu avelina)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.8.2008 21:04:04   
sonček85

user posted image

15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )             10.09      ?

Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.8.2008 22:34:11   
Lupinca
hehe, tetke hvalauser posted image zgleda sem zdej tok zakomplicirala, da sem kar 2x na seznamuuser posted image
ja sej grem v ponedeljek kar na krvni test pa bouser posted image

Avelinauser posted image joj mi je hudo. user posted image Drži se in upam, da bo čimprej spetuser posted image , ki bo trajalo 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.8.2008 7:57:12   
Cveta28
avelina tudi jaz upam, da se bo čim prej vse poštimalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!