petra *k
|
deja, saj veš, kak je, kda ne veš točne ure, do kdaj more biti skuhano. te veš, da nemaš celi dan mira. delala bom pohane zrezke pa praženi krompir, krompir pa nemre biti postani, že zaradi aleševega želodca ne, ker nesem jesti nič postanega, pa ne jabolk, zelja... ma nekej, zaj pa sem pozabla kak se reče, na g... se začne, da če to je gre lahko kar na infuzijo dol v zd, ker ga naduvle, bruhati pa nemre, no.ne na g, refluks ma,zaj sem se zmislila. včeraj sma bla gori, samo aleš si je avto spuca notri, midvi z mamo pa sma malo kafetkali, te pa sem mu rekla, da če grema malo pogledat do tebe, pa je reka, da nebo glih cajta, ker je čez 1 uro ša že na tekmo. se si boma mogla enkrat cajt vzeti pa iti od hiše do hiše tam, da vas vidim vse . gnes pa težko da bom prišla, še nevem, če bom mogla po mateja iti, te pa nebi rada 2krat hodla, ker matej bi priša komaj ob 8 zvečer
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|