|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
27.9.2008 9:50:59   
Anonimen
dober dan!
ja nisem šla na trgatev, ker je anej včeraj zvečer še trikrat bruhal, pa še vočino ma tak da sma lepo doma. no trenutno anej sitnari jaz sem pa v polni fazi pucanja. sem že vso posteljino preoblekla, pa cote prat dala, pa se v kuhinjo spravljem;treba je posodo pospravit pa pobrisat elemente, pa gor zbrisat,... ojej kaj dela me še čakauser posted image . no diploma pa bo mogla spet počakat. je moj spet vse dol zbrisal z rač. ker je MOGA pa na novo vse snemati in nimam niti worda gor pa ničuser posted image .

petra ja mogoče se vidimo, če bota sem prišla, ker mi2 ne grema vun, ker ma anej vročino!

nič se pišemo še kaj popoldan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.9.2008 9:56:24   
petra *k
eh, bogi anej. se bo vse minlo, to pač more biti. prelepo bi blo, da bi šlo brez problemov in bolezni. midva pa sma včere popodne mela malo čistilno, sesanje,pa gor brisanje, no gnes še boma enkrat gor brisala z onim h2o, ker si ga je aleš ša včere sposoda od mame, pa neje mel cajta več, ker je moga OPET iti na trening.
ja gnes pa te morema avto spucati, samo če se bo tak nadaljevalo kak zaj, da še vedno spi, pa v trgovino gre z meno, pa nevem kda se bo zbuda, te nevem, kda boma midva sploh jela. eh se bo. samo se nekej pritožujemo,neuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.9.2008 10:05:46   
Anonimen
petra kaj je bil v nočni včera?
matjaž je ša pa ni nič spal, je bil do 9 na rač. te pa je ša k marku. jaz grem tudi še v trgovino -danes sama, drugače gremo v soboto vedno vsi. čakam babico da pride domov da bo mela aneja, ker ga res ne mislim vlačiti po trgovini.
letim nekaj delat, ker drugače bom spet predolgo na rač.user posted image  

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.9.2008 10:09:35   
petra *k
neje bil v nočni, on je te že v nedelo hoda delat, pa tak je celi teden normalno dela.ja saj matjaž je tudi v nedelo hoda, samo ker je bija 2 dni doma, je moga včere,ne? pa je hoda naš mali z jim? kaj greš v lotmerk nakupovat, ne grete vsi- vaši pač brez matjaža?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
27.9.2008 11:05:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.9.2008 11:10:03   
Anonimen
ja v ljutomer grem, sta našidva že šla pa čakam , da pridejo domu, da grem še jaz. zaradi aneja.
ne vem če je hoda matej z jin- nič mi je ne omena.
groza kak je anej bogi pa samo sitnari, da bi ja pa mu naredim za jesti te pa ne je.user posted image  upam, da hitro mine!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.9.2008 11:12:44   
Anonimen
morrak mi zaenkrat nimamo dežja! je pa kar hladno in oblačno. mi kar paše, da sem notri na toplemuser posted image  ja upam, da se res kaj vidimo, kaj je sedaj z kavico? smo se že zmenile pa sem spregledala?user posted image
petra kdaj pa prideta gor?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.9.2008 13:31:22   
petra *k
deja, za kavo še se skos nesmo fiksno zmenle, če pa se mi zdi da samo jaz pa tatly dajema predlogeuser posted image  povejte tak da bi ble v glavnem vse zadovoljne.

midva ob 14h grema gor, samo nič ne oblubim da se zglasima, saj veš, da je to vse na hitro, ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.9.2008 14:28:09   
trezika
Dan!
Samo na hitro vas pozdravim. Do zdaj sn bla na trgatvi (oziroma sem bla bolj gospodinja na trgatviuser posted image ), zdaj pa mam že vse napakirano...grem namreč malo naše domov obiskat. Moj je tk do večera v službi pa pol jutr cel dan, js pa se grem malo potepat. Tako da se vam spet oglasim jutri zvečer al pa v ponedeljek... Uživajte! papa

Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.9.2008 16:09:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak
Ada super, da si se javila. Te drugi teden v službi kaj obiščem (če mi bo namenjenouser posted image ).

drugi teden sem v službi popoldne, to zdaj po mojem novem urniku pomeni od 12 do 18.30.
če boš prišla me obvezno poišči, ali  pa bom jaz špehala, če bodo obiski pri tvoji babici, drugače pa user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil ada2 -- 27.9.2008 16:10:13 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.9.2008 16:11:28   
Anonimen
ki se kaj skrivate? ja sem komaj pred pol ure aneja spravila spat, ponavadi gre okoli pol12-12 spat. no saj zaj bo en čas spal ampak potem pa spet do 10 zvečer ni šans da ga spravim spat.
nič grem malo pred tv ležat-kak se to fajn čujeuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.9.2008 19:19:38   
Anonimen
se vse potepate? no saj sem jaz tudi sedaj domov prišlauser posted image .
javite se za kak čvek, moj je pijan do konca in gre kar spatuser posted image  meni pa glih ni še za spanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.9.2008 20:47:14   
petra *k
hello!

jaz sem neke igrice znajšla pa sploh nemrem doj!!! moj pa je odiša na tekmo, pa malo še gre v klub z dečki  na pivo, te pa je reka da bo do polnoči zadjo doma. tak sma se zmenla, da ni pijančevanja do zapijavanja. zaj bom vidla, če bo drža obljubo. če ne pa bo hudo!!! jaz pa ga bom vena kar na računalniki počakala, tak sem v igrico pala. sem mislila gledati ameriško pito, pa mi ni pred tv za itiuser posted image . se zgodi. no, zaj mam vsaj cajt biti na rač, ki nega našega malega tu, te se borima, ker bo goruser posted image user posted image
nič pridne bote, se še javim kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.9.2008 20:59:35   
TinaV*
LEP POZDRAVCEK VSEM!

Kak ste pridno pisale,ampak nobena ni niti pogledala mojega linka user posted image  al pa nobena nic ni napisala...
trezika puncka bo...ja evo smo delali zaj dva dni na tem da cim vec pripravimo,sobica je perajt...postrihana,posteljica je perajt,jutri pa zacnem se prat...postelnino...koce...cotke pa grema naslednji teden kupit...tak sem vesela da nam je uspelo vse to uredit...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.9.2008 22:16:43   
petra *k
o, bodoča mami, dober večer!
jaz sem pogledala, samo nisem komentirala, tak da sem zaj pozabla kaj mislišuser posted image user posted image . ja meni se full dopade.

lepo da si vse porihtala, samo pozno si se ti to spravla, jaz sem to vse že uredila.user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.9.2008 7:54:28   
Anonimen
dobro jutro!

bodoča mami jaz sem tudi pogledala in sem pozabila komentiratuser posted image Oprosti!
meni je ful luškana! samo kaj ko moj anej ni nikoli hotel spati v vrečah, pa še zaj smo meli probleme, da je tri dni spal notri. zaj pa tak kurimo in ni panike tudi če je odkrit.
no danes sem spet vabljena na trgatev in mislim, da bom šla. anej včeraj zvečer ni imel neke pretirane vročine pa bruhal tudi ni. tak da bo šel k babici mami pa na trgatev.
petra kaj je priša aleš ok domov, mislim ob uri pa ne preveč pijan? moj me je včera preseneta časovno. je bil kar hitro doma, kar se pa alkohola tiče, pa je čisto druga stvar.user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.9.2008 8:49:10   
petra *k
dobro jutro!!

joj, kak mi ni kave sama piti. pride kerea?

deja, ja jaleš e mel 15 min zamude, pa ni bil glih pijan, samo sma se malo zgrabla, ker so vedno neki zgovori da nemre domu- zaradi tega sem popizduser posted image , se pa se te po resnici pove, da mu ni za domu, pa je to to. samo da javi. no, se se nesma kregala, sma se bol pogovarjala. zaj pa mi je tak odiša, že ob 8, majo tekmo v celji, pa bog ve kda pride, tak da bom celi dan pri štedilniki stala pa čakala, kda lahko do konca skuham.
drugače pa bom tacajt samevala, do 16-17h.
deja kam greš v trgatev?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.9.2008 8:49:31   
ada2
ena user posted image za vse, danes praznujemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.9.2008 8:53:27   
petra *k
ADA, VSE NAJBOLJŠE

VSE, KAR UPAŠ, NAJ SE IZPOLNI,
KAR IŠČEŠ, NAJ SE ODKRIJE,
KAR SI ŽELIŠ, NAJ SE URESNIČI,
VSE, KAR V SRCU ČUTIŠ,
NAJ SE V SREČO IN LJUBEZEN ZLIJE.

VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.9.2008 9:25:05   
Anonimen
ADA VSE NAJBOLJŠE še z moje strani!user posted image user posted image

ja petra nikam ne grem, sem prehitro upala, da je anej ok. sedaj je spet bruhal in nebom nikam šla. pa tudi moj ne vem če bo ša ker še vedno spiuser posted image
zakaj pa bi mogla pri štedilniku stati. skuhaj, pa si bo že pogrel ali pa naj ti javi, kdaj grejo od tam in greš te skuhaš. lahko pa prideš kaj gor če ti bo dolgčasuser posted image  saj veš, da bi meni tudi družba pasala. saj res, sta bila včeraj tu?

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.9.2008 10:33:00   
TinaV*
Lep pozdrav vsem!

ADA vse najboljse ti zelim....

Nevem zakaj sem jo jaz gledala to vreco,full sem zadnje case nekaj  nora na zeleno barvo user posted image  pa se lepa mi je full amapk nevem se ce jo bova kupila sploh al ne...

Uh deja upam da bo anej cimprej zdrav,trgatev bo pa se ze drugo leto user posted image
Petra  naj se tebi odgovorim,tudi meni ni jasno zakaj sem tak dugo cakala pa odlasala s tem...ker sem po moje vedla da  bom komplicirala glede vsega...no saj pravim cotke se kupim pa operem pa mam vse....

ooo pa se user posted image  za vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.9.2008 10:40:32   
TinaV*
Se dobro urco pa grema na kosilo k tasci in tastu...sta naju vceraj povabla...heh vsaj enkrat(ta teden) mi nebo treba za stedilnikom stat...

Kaj pravite na danasnjo vreme? a ni spet odlicno za lezanje ? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.9.2008 11:00:23   
petra *k
deja, saj veš, kak je, kda ne veš točne ure, do kdaj more biti skuhano. te veš, da nemaš celi dan mira. delala bom pohane zrezke pa praženi krompir, krompir pa nemre biti postani, že zaradi aleševega želodca ne, ker nesem jesti nič postanega, pa ne jabolk, zelja... ma nekej, zaj pa sem pozabla kak se reče, na g... se začne, da če to je gre lahko kar na infuzijo dol v zd, ker ga naduvle, bruhati pa nemre, no.ne na g, refluks ma,zaj sem se zmislila.
včeraj sma bla gori, samo aleš si je avto spuca notri, midvi z mamo pa sma malo kafetkali, te pa sem mu rekla, da če grema malo pogledat do tebe, pa je reka, da nebo glih cajta, ker je čez 1 uro ša že na tekmo. se si boma mogla enkrat cajt vzeti pa iti od hiše do hiše tam, da vas vidim vseuser posted image . gnes pa težko da bom prišla, še nevem, če bom mogla po mateja iti, te pa nebi rada 2krat hodla, ker matej bi priša komaj ob 8 zvečer

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.9.2008 15:08:41   
Anonimen
moj je že doma in ima skoraj 39vročine. pa noče nobene tablete pa nič. trma!
no jaz sem pucala eno sobo,  v kateri smo bivali preden smo se preselili in sem se kar lepo praha najelauser posted image . tam mamo zaj skladišče za anejeve cotke pa igrače, ki jih je "prerasel".
anej pa spi že dobre dve ure in pol pa še jaz sem malo zadremala poleg.
nič vidim, da se vse potepate, se pišemo pozneje

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.9.2008 19:44:43   
Anonimen
ku ku, ki pa ste?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.