ada2
|
Oj! Jaz sem pa cel dan v službi na tatly mislila..... se mi je čisto zdelo, da si šla rodit, pa da bom, ko pridem domov videla, da se s Stello že cartata... zaj pa nič. Daj idi že! Petra ne se hecat, ni samo napor, ne smeš se razburjat, skrbi na stran, jih boše dovolj kasneje. Pa verjetno je res čas, da se začneš malo umirjat, mislim, da se kdaj čez dan uležeš, pa se malo spočineš. Ne moreš kar naprej okrog letat, pusti še komu drugemu, da kaj za tebe stori. Pa izkoristi malo svojega, naj te razvaja še ta dva meseca. glede slik: če hočeš imeti svojega otroka na avatarju moraš sliko precej zmanjšat. to se lahko naredi v kateremkoli programu za obdelavo slik (npr. photoshop, imageready, nero, picasa....kar pač imaš). format ne vem kolko mora biti, mislim, pa da piše tam na "moj profil". pa predno greste zmanjševat slike si obvezno shranite original, ker se potem ne da več povečat, pa še opozorilo, da so pomajšane slike slabše kvalitete. npr. ta, ki jo imam jaz na avataru v originalu veliko lepše zgleda, je bolj ostra.