|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
27.8.2008 17:33:49   
ada2
Oj!

Jaz sem pa cel dan v službi na tatly mislila..... se mi je čisto zdelo, da si šla rodit, pa da bom, ko pridem domov videla, da se s Stello že cartata... zaj pa nič. Daj idi že!user posted image

Petra ne se hecat, ni samo napor, ne smeš se razburjat, skrbi na stran, jih boše dovolj kasneje. Pa verjetno je res čas, da se začneš malo umirjat, mislim, da se kdaj čez dan uležeš, pa se malo spočineš. Ne moreš kar naprej okrog letat, pusti še komu drugemu, da kaj za tebe stori. Pa izkoristi malo svojega, naj te razvaja še ta dva meseca.

glede slik: če hočeš imeti svojega otroka na avatarju moraš sliko precej zmanjšat. to se lahko naredi v kateremkoli programu za obdelavo slik (npr. photoshop, imageready, nero, picasa....kar pač imaš). format ne vem kolko mora biti, mislim, pa da piše tam na "moj profil". pa predno greste zmanjševat slike si obvezno shranite original, ker se potem ne da več povečat, pa še opozorilo, da so pomajšane slike slabše kvalitete. npr. ta, ki jo imam jaz na avataru v originalu veliko lepše zgleda, je bolj ostra.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.8.2008 17:36:47   
ada2
Ojoj tatly user posted image , poskusi se pomirit, zate res ni dobro, da se zdaj razburjaš.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.8.2008 17:44:06   
petra *k
evo ada, ja bi blo že fajn tvoj nasvet poslušat. milijonkrat sem rekla da bom malo počivala, pa sploh ne pridem na vrsto za na kavč ali posteljo. saj bom pa zaj res začela malo drugače delat, pa nekaj malo za sebe nareti.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.8.2008 17:46:51   
trezika
Dan!
Joj, malo me ni gor, pa se že vse mogoče dogaja...
Tatly se strinjam z ado, nič se ti ne sekiraj, saj je hvalabogu vse vredu...ti zdravstveni delavci ga pa včasih res nekaj seruser posted image ...moj sestrična bi recimo pri dveh letih skoraj umrla, ker je zdravnica rekla, da je samo razvajena in jo je treba malo po riti našeškat, mala je pa samo bruhala, pa se zvijala in ne vem kaj še, teta je pa vedla, da z njo nekaj ni vredu in jo je sama v lj peljala, tam pa so ugotovili, da ji je lastna kislina požiralnik razjedla...samo malo minut bi bila prepozna in bi blo gotovo...zdaj ima pa umeten požiralnik... saj zdaj ne mečem vseh v isti koš, ampak nekateri so zgrešili poklic...

Jaz sem se tudi potepala danes, sn babico v ormož vozila v trgovino, jutri zjutraj pa grem v mb, morn it na faks nekaj uredit...mi sploh ni...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.8.2008 17:47:43   
tatly
ja vem da je katastrofa...se sreca da sma bla doma...zdaj mi samo gre po glavi kaj bi blo ce naju nebi blouser posted image user posted image ko sta sla k doktori sem se spravla likat tak sem neka zivcna bla,jah se dobro da ste tu da se lahko nekomu izpovem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 17:51:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 17:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.8.2008 17:54:55   
petra *k
jaz sem tudi zaj na hitro malo pospravla, ker nimam prave vole. zaj pa lečem iz spalnice izpred tv v to sobo ki mam računalnik, da vas čitam pa malo pišem.

jaz bi tudi rulado, al pa  čokolado, saj nema veze kaj...niti nič sladkega nemam doma, kaj te to mora biti?? kaj več nišče pri nas v trgovino ne hodi??user posted image user posted image

tatly, si se že pomirla?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.8.2008 17:57:22   
petra *k
ja morrak, to maš prav. samo če mam tak krivo vest, ker že celo nosečnost ne delam, pa sem nonstop doma, te pa da bi poležavala. ne saj pravim, bom začela drugače delat. tak dolgi dan, pa res včasih nič ne naredim po stanovanju, a za ležanje pa počivanje pa ni časa. jaz nevem kak smo to...saj bom zaj malo probala spremeniti moj ritem
no pa bi lahk blo kaj narobe glede mojega otrdelega trebuha?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.8.2008 17:57:24   
meta21
Petra in Tatly, pikice se sekirajo z vama, tako da se poskusita umirit. Tatly, user posted image user posted image user posted image  za tvojega ata.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 17:58:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.8.2008 17:58:51   
tatly
ma je malo bolse ,,,samo me zdaj glavica bubauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.8.2008 18:00:20   
petra *k
o morrak če gre hujšati z rulado, te pa še bi jaz toti recept melauser posted image  no ne še zaj, ko se naša pupa rodi, te bomo hujšali.ne, tatlyuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 18:01:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.8.2008 18:03:25   
petra *k
haha
dobra primerjavauser posted image user posted image . joj, kaj me more strah gratati zaj? kaj se tiče bolj trd postaja, bol se bližam poroduuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 18:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
27.8.2008 18:38:00   
petra *k
ja saj razumem. hvala morrak. že če veš da ti nešče če pomagati, te pomirja. tudi tota moja panična obdobja bodo mimo, če ne prej , ko bom držala tio v rokah, bom pozabla na tote brezvezne skrbi in probleme. hvala za motivacijo morrakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.8.2008 19:46:30   
petra *k
no ve ste pa zaj vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image
saj nemo več o problemih razglabljali, gremo rajši na bol vesele stvariuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 19:49:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
27.8.2008 20:00:03   
petra *k
jaz nevem kam se naj spravim. po tv nega čisto nič,kar bi blo meni zanimivouser posted image user posted image
morrak ti maš te tak puno delauser posted image pa še folgaš rolado spečtiuser posted image svaka ti čast

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 20:02:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.8.2008 20:40:30   
Anonimen
spe bla pa pridne s pisanjem!user posted image user posted image  sem komaj vse prebrala.
no jaz sem pa bila spet celo popoldne zunaj sem pokosila travo okoli hiše in jabolke in hruške grablala.
sem pa tak jezna na mojega da bi ga ....user posted image user posted image user posted image user posted image . sem mu rekla naj greta z malim nekam na sprehod, dabom jaz v miru pokosila. in ok greta mu pravim,če si vzame plenico zraven(če bota dugo hodla)-eh ne ni treba. prideta zaj ob 8 domu mali celi moker , pa ledeni ker ga je očitno zeblo in on pravi da sploh ni mrzlouser posted image  zaj pa še gre na pijačo. jaz pa naj skačem od veselja!

ok sem si malo olajšala dušouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 21:01:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.8.2008 21:08:39   
Anonimen
ja pa res morrak! ja pri mojem se to pogosto dogajauser posted image

zgleda da so šle vse spatuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 21:13:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?