|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
14.8.2008 22:37:43   
petra *k
taki so toti dediuser posted image user posted image saj bo bojše.
anej ti že spi?
kaj pa ostale, ste vse že vodoravno? zaj ko jaz nemam več glavobola?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.8.2008 22:39:45   
Barbara111
Jaz sem še tu moj gleda neki film napeti meni pa ni do tv.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.8.2008 22:40:06   
Anonimen
Ja anej mi je zaspa ampak komaj pol 10 mislim da sem te neki začela redno pisati tu gor. spi pa tak smešno sem ga slikala bom dala ju3 sliko gor se mi zaj ne da.

očitno so šle vse spat no sicer pa je že pol 11user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
14.8.2008 22:43:12   
Anonimen
o barbara si istočasno pisala ko jazuser posted image . saj jaz bom šla tudi pomalemuser posted image . še pod tuš morem, pa nič več mi niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
14.8.2008 22:44:09   
Anonimen
petra ti pa tak neboš šla prej dokler ne pride aleš ali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
14.8.2008 22:44:40   
Barbara111
Jaz še nebom šla spat moja dva otroka šemalo norita v postelji.Jutri lahko dugo spim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.8.2008 22:45:56   
Barbara111
Kaj bote pa jutri delale ,ko je praznik ?

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.8.2008 22:49:40   
Anonimen
Jaz bom imela praznik zato da si spucam stanovanje. ke mamo že tako ko da bi bomba trofla.user posted image tak da mislim bolj ali manj pucat.
pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 608
14.8.2008 22:51:51   
Barbara111
Jaz dobim jutri svojo frizerko na dom ,da me malo uredi ,ker sm ,kot oma-siva itd.Drugi teden imam hvala bogu malo dopusta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.8.2008 22:53:44   
Barbara111
Pucam pa perem lahko skoz poleg mojih moških.Nihče nič niti za sabo ne pospravi grozauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
14.8.2008 22:53:53   
Anonimen
Joj jaz bi tudi mogla k frizeru. pa nekako ne pridem do tja. maš fajn da ti pride na dom- če bi meni hodla bi bla tudi jaz verjetno sfrizirana.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
14.8.2008 22:55:38   
petra *k
jaz še bom tudi malo gor, ker sem se zaj čisto prebudila, nevem če je to lekadol kriv?user posted image

jaz pa še nevem, kaj bom jutri delala. prvo grema v trgovino, te ga odpelam v telovadnico, kerr majo tekmo, pa verjetno bom jo šla malo tudi gledat, te pa grema pozdravima taščo pa tasta, ki sta bla toti teden na dopustu, te pa na hitro skuham, saj nem jutri nekaj komplicirala. popoldne pa bomo verjetno malo poležavali- upam, da bo jutri popoldan rahlo deževalo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 612
14.8.2008 22:55:47   
Barbara111
Ja ona hodi vse kar je do okolice Ptuja nekam daleč ne ,ker se ji ne splača,potli več zavozi razen ,da ima tam več strank.Ni več rosno mlada ,ampak obvlada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.8.2008 22:56:50   
petra *k
se jaz si bom počasi tudi mogla frizera privoščiti- prednji me jezijo,da sem glih včere vzela škarje v roke pa jih malo odrezala. dobro, da se ne vidi, ker če bi me kdo polek gleda, kak jaz to postrani režem...user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.8.2008 22:57:12   
Barbara111
Jutri popoldan so napovedane hude nevihte te pa bomo vidli kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 615
14.8.2008 22:58:09   
petra *k
saj jaz mam tudi frizerko na domu, to je najbolje, pa še vredi kolegici sma,tak da nama nikdar ne zmanjka tem za debato. to kar bi lahko rešla v 2 urah, pri meni traja 4.sma se že tak navadle da si res rezervira popoldan, ko pride k meni

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.8.2008 22:59:01   
petra *k
upam, da nebo hudo to z nevihtami, ampak kakšen rahel dežek pa bi prav prišel.da se mal ohladi.nevem zakaj navijam jutri na dež, pa nimama nič v planu

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.8.2008 22:59:08   
Anonimen
se bom kar poslovila, ker že komaj gledam. lepo čvekajta še naprej pa se čujemo kaj ju3

Lahko noč!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
14.8.2008 23:03:26   
Barbara111
Jaz samo upam ,da bo v soboto lepo vreme ,ko imamo fešto za Tilenov rojstni dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.8.2008 23:05:21   
Barbara111
petra za dojenčka imaš že vse pripravljeno?To je bilo meni vedno taki lepi čas ,ko si vse kupuješ in rihtaš za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
14.8.2008 23:06:11   
petra *k
deja, lepo spi, pa ne me zatožitiuser posted image

v soboto pa grem jaz mogoče malo rit namočimuser posted image  tak da bi blo fajn če bi blo lepo, ja. pa za vikend more biti lepo. to sem si vedno želela, ko sem bla v službi pa sem mela vikend fraj.tak da ga zdaj še vedno privoščim vsem, ki cele dneve delajo, pa naj majo vsaj soboto in nedeljo lepo

Neposredna povezava do sporočila: 621
14.8.2008 23:08:07   
petra *k
za dojenčka imam več ali manj vse ta večje stvari, voziček, jajčko, posteljco, previjalno.
zaj so na vrsti cotike, pa glažeki, ampak ne še ta mesec, me je malo strah iti to nabavljat, pa zavlačujem. sicer pa še mam čas, tak da mislim, če se tudi konec septembra spravim po to, še ni prepozno. kak daleč pa si že ti, oprosti, pozabla sem,pa se mi ne da iti nazaj iskat. jaz mam PDP 9.11.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.8.2008 23:10:42   
Barbara111
za te stvari je ugoden tudi Muller v MB.jaz grem večkrat tja še po kako mleko v prahu ali pa robčke imaš pa od Bubhen ceneje kozmetuko ,ko pikapolonica.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.8.2008 23:12:44   
petra *k
samo veš kak je. jaz mam do mb dobrih 50 km. zaj če sem slučajno v mb, te ni problem iti v mulera,če pa bi namesko htela iti, da nekaj prišparam, pa ne verjamem da bi kaj profitirala. sicer pa se meni nekak bolj kot pikapolonica dopade baby center. sicer še nevem, kar se tiče glažekov pa takih zadev, kera je cenejša od teh dveh, bom preverila.

Neposredna povezava do sporočila: 624
14.8.2008 23:15:16   
Barbara111
Ja to pa maš prav moj pa se vsak dan vozi v MB v službo in jaz grem včasih zraven zjutraj in mam pol čas za nakupe ali pa on prinese kaj pač rabimo.Petra ti si na bolniški ali delaš?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?