|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
15.11.2008 10:19:54   
petra *k
dedeku se zgleda prav dopade, da je dedek, sta se včeraj cartala. pa nasploh obema dedekoma in obema babicama je lepo, sploh je z rok ne dajo. čeglih to meni včasih ne paše, ampak ok, saj tolko jih pa opet ni tu.

aja v petek komaj.? no saj ni problem, glavno da bo anej ok-.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
15.11.2008 10:25:20   
playgirl
lep pozdrav!!
tudi jaz prihajam iz okolice ptuja, natančneje iz apač, živim pri fantu in njegovih starših, in pričakujemo novega družinskega člana nekje v maju 2009
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 10:30:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu playgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
15.11.2008 10:32:32   
Anonimen
playgirl dobrodošla!

jaz poznam kar nekaj ljudi iz apač

(odgovor članu playgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4854
15.11.2008 10:34:37   
playgirl
res deja777?? lahko vprašam koga poznaš? no vprašam lahko briga me neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
15.11.2008 10:36:45   
trezika
dobrodošla playgirl med nami čvekicamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
15.11.2008 10:39:44   
Anonimen
playgirl moja naboljša prijateljica je doma iz apač, vendar zaj že lep čas živi v naših krajih. pa še ena sošolka iz srednje je od tam, pa smo v tistih časih kar precej tam letaliuser posted image  

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
15.11.2008 10:41:53   
Anonimen
playgirl imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4858
15.11.2008 10:54:25   
TinaV*
Cao cao

kak smo danes? je ze malo lepse vreme...HB

playgirl dobrodosla med nami...      lepo ste se razcvekale user posted image user posted image
meni je pa vceraj racunalnik crknil spet,pooolno virusov blo...upam da zaj bo en cajt user posted image user posted image user posted image
petra super da je tia tak pridna...larisa tudi aja ampak ma reva vse hujse krce,dobro vecinoma jih ma predno zaspi..tak da so kar med spanjem,od zacetka pa ni spala...zaj jo zgleda tak zmuci da spi...nevem

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 11:33:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4860
15.11.2008 13:28:42   
Pupka
Dan... Jaz spet v službi...

Sem bruhala danes ob 11-ih kot že dolgo ne... Prve tri mesece sem sicer čutla kdaj slabost zjutraj, ampak sem hitro pojedla vsak kak keks pa je blo okej!

Danes pa me je kar obrnilo- še zdaj mi ni dobro v želodcu... Sam mislim da je zarad železa... malo sem poležala danes, ker sem delala zvečer včeraj in pol mama Gala zrihta vjutro....Moram pojest na tešče tableto in pol sem predolgo čakala pojedla 2 mandarini ko mi je že blo rahlo slabo, in pol čez 10 minut sem se pa mogla spraznit  user posted image user posted image

Morrak, jaz sem kar konkretna baba tak da ena primorska burja mi pa ja ne bo prišla do živega... user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
15.11.2008 14:05:21   
trezika
aloalo
Kako smo kaj? Js sn dans po dolgem času spet dobla voljo do ustvarjanjauser posted image  sn si naredla ene uhane pa eno verižicouser posted image user posted image  pač kič, ampak js mam to radauser posted image user posted image  
Mi smo pa dans jedli rižoto z morskimi sadeži...v bistvu sva jo jedle js pa tašča ostali pa hrenovke pa pomfriuser posted image user posted image user posted image  tako je to pr nas, ko je eden bolj izbirčen kot drugiuser posted image user posted image user posted image

mmmm, morrak si mi pa naredla fajn lušte z riževim narastkom...ga mam ful rada sam ga že tut ful dolgo nisn jedla...ideja za večerjouser posted image user posted image  eh, ne dans...da ne bom po tolk riža preveč krivooka ratalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
15.11.2008 14:10:34   
trezika
aja, poglejte si to: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/video-podrli-so-jih-4-345-027.html
so podrli več kot 4 milijone domin... vsaka jim častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
15.11.2008 14:54:54   
Pupka
trezika, a ti to tak redno ustvarjaš... Jaz sem se lani lotla... MA sem pol hitro odnehala ker nisem mela časa... Zdaj pa študiram, da čez zimo pol do poroda bi pa lahko kaj ustvarjala

Iz česa pa delaš to? Če maš kako sliko lahko prlimaš?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
15.11.2008 16:09:57   
ada2
mi2 z adamom sva pa bila zdaj na enem dolgem sprehodu, zdaj si pa čajek kuhava, adam se pa v nušini sobi igra z barbikamiuser posted image še dobro, da nuše ni doma, bi ga hitro odposlalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
15.11.2008 16:24:30   
Pupka
hehe..., samo da je priden!  Moj pa vsakič hoče da bi ga namazala po vekah, trepalnicah in ličkah če se "šminkam" za kam it! Se sicer že dooooooolgo nisem... So zanimivi!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
15.11.2008 16:42:05   
trezika
pupka, meni je ta kič ful všeč pa sn se lani poleti odločla, da si še sama kaj naredimuser posted image  in mi kr uspeva glede na to, da nimam neke ekstra ustvarjalne žilice za touser posted image user posted image  uporaljam pa vse od fimo mase do vseh mogočih perlic (velikih, malih, lesenih, prozornih...)... ja bom slikala kakšno moje "čudo" sam slike bo pa dragi enkrat jutri gor dal kr js nisem nek rač. tipuser posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
15.11.2008 16:53:50   
suncicica
hojla

kako tecen dan je danes....nic se mi ne da,in se otrocki me tako tiscijo da me bo razneslo al kaj..user posted image

drugace pa me zanima kaksne imate kaj izkusnje s plenicami (pampers,sparky,babylove...) in z otroskimi kremicami?
katero vrsto bi priporocale?

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
15.11.2008 16:58:58   
Pupka
Sam da vidimo... Jaz ne nosim nakita uno zlato srebrno.... Je pa res da mi je dragi za rojstni dan kupil enga srčka iz belega zlata ki je posut z mini biserčki, ki se ne šajnajo nekej ekstra... In je blo kar drago... Tak da nosim... Ampak ko mam mam sam to.... Če ne pa ponvadai kak kič obesim.... Sicer pa kot sem že prej ugotavljala.... Sploh ne grem več kam.... user posted image  Bo treba vsaj v kino če ne drugega....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
15.11.2008 17:02:17   
Anonimen
mi smo pa zaj malo spali, ati še zaj spi ker je bil danes iz nočne in ni mel prej časa iti spat, mi2 z anejom pa sma že pokonci.
hb vročina mu je padla in mu še danes ni šla nad 38, tak, da zgleda antibiotik pomaga.user posted image
vidim, da nekaj ustvarjate. jaz sem se tudi včeraj spravila delat božička in snežaka za na okno. sem jesenske dekoracije tak dolgo delala, da jih moram že dol vzet, pa sem rajši pospešila, pa potem samo prilepimo na oknauser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4870
15.11.2008 17:03:35   
Anonimen
ja pupka tudi jaz več nikam ne grem- razen do zdravnikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4871
15.11.2008 17:04:57   
Anonimen
kar se pa nakita tiče imam dva prstana in verižico. verižico dam večkrat dol, prstanov nikoli. uhane pa vedno kič nisim, jih lahko pogosto menjuješuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
15.11.2008 17:05:17   
Pupka
Jaz sem prvič sprobala več teh pleničk--- In vedno šla nazaj na pampers!
Prebiram pa dosti zdaj o teh pralnih- oz. bombažnih... pa ne vem...

Kremice pa.... Bepanthene če je slučajno se kaj vnelo! Drugače pa se ne spomnim trenutno.... Mislim da sem mela neko kao lekarniško- nekaj takega kot majo v bolnicah. Sem sprobala tudi tisto iz pikapolonice Bubchen al neke takega pa mi je ful mimo...

Sem jih sprobala še nekaj... sam 5 let je tega skoraj user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
15.11.2008 17:09:20   
Anonimen
jaz sem za prve pleničke kupila fixies v bc, ampak sem potem kar pampers kupovala. sem večkrat vmes probala kaj cenejšega vendar je bila tudi kvaliteta temu primerna. tak da smo bili dolgo na pamperskah, sedaj pa kupujem v hoferju plenice in so mi super. kremice sem mela najprej iz lekarne(kot je pupka napisala)so pa kar drage in mala količina, zato sem probala od bubchen in jo imamo že res lep čas. pa bepanten ko je bilo vnetje.

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4874
15.11.2008 17:09:45   
Pupka
Deja, jaz pa Gala v vrtec, če utegnem... Če ne pa v službo, pa domov, al pa še tu in tam po gala, če dopušča služba! Pa kar hodim zdaj na preglede, al pa z malim do zdravnika... Same take stvari, da se mi lih ne splača niti ne da lišpatt, pa napravljat...

Tako obdobje... Bo bolje hitro user posted image  

Moram pa res koga zvlečt v kino...  Oziroma koga naštimat da mene zvleče... Mogoče kmalu spet moj utegne priti. Sam kaj ko se takrat večinoma cartama pa pogovarjava in načrtujeva...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?