Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:19:14
|
|
|
|
trezika
|
joj, koliko čokolade sn dans zmazala zadnje cajte mi neverjetno sladko diši pa jedla sn tisto z lešniki in rozinami, ki je drugač sploh nimam rada zdaj pa sam čakam na kakšen val mozoljev
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:20:37
|
|
|
|
ada2
|
vi se samo najavite pa bo trezika vse zrihtala kakšne posebne želje? saj imaš par postov nazaj napisano
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:22:28
|
|
|
|
ada2
|
no, zdaj mi je pa spet lušte naredla s čokolado pa glih ko sem 4 mandarine pojedla in si zabičala, da danes pa res nič sladkega več...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:22:54
|
|
|
|
meta21
|
Oooo, Petra! Pozdravljena nazaj! Slikco prosim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:23:06
|
|
|
|
trezika
|
samo res torej se vi samo še najavite
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:23:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa glih ko sem 4 mandarine pojedla in si zabičala, da danes pa res nič sladkega več... da o mandarinah, ki sn jih dans pospravla vase sploh ne govorim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:26:18
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa še vedno razmišljam kam naj grem rodit če bi imela čisto prosto izbiro sploh ne bi razmišljala - SG, tako pa zdaj kolebam med ptujem in rakičanom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:27:55
|
|
|
|
trezika
|
Torej SG ne pride več v poštev? Verjetno prealeč ne? Eh, jaz bom šla kr na ptuj, pa bo kar bo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:29:53
|
|
|
|
ada2
|
joj trezika sem se zdaj spomnila, da imaš ti tudi rada kitajsko, ne? jaz bi zdaj taaaak eno hrustljavo raco ali pa piščanca z bambusom.... pa pomladanske zavitke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:34:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Torej SG ne pride več v poštev? Verjetno prealeč ne? Eh, jaz bom šla kr na ptuj, pa bo kar bo ma sajj ni tako hudo daleč, če greš tja pa nazaj, ampak ne bi rada, da se potem moj vsak dan vozi na obiske, pa še nušo in adama, pa sploh če se kaj zakomplicira in je kak dan dlje treba ostati.... z adamom sva komaj po 1 tednu šla domov, ker je imel uroinfekt.... ma, ja, je lažje se pelat 20 minut kot pa 2 uri.... a se zmeniva tak, da bom jaz nekaj dni čez rok, ti pa nekaj dni prej, pa grema skup?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:37:03
|
|
|
|
Pupka
|
Se mi zdi, da bolj kompliciraš slabše je.... treba se je prepustit pa se vse samo od sebe poštima Jaz bom tudi šla na Ptuj- KAj pa čem... čeprav prvič mi niso ble te ženščine najbolj všeč... Neke vzvišene pa jako tečne če si jih sredi noči poklical (zbudil)... Ma bo že... Tudi jaz sem zdaj starejša in "pogumnejša"... Jasno je zakaj so te sestre tam in če je ne prosim da naj mi gre v prvo trgovino po pol kilsko čokolado nima kaj jamrat... Drugače pa mislim da se bom res vrgla na neko kao zdravo prehranjevanje... Sem se zdaj dva dni prehranjevala tak ko vsi ostali pa me vse nekej tišči.... Še dobro uro dela....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:46:27
|
|
|
|
ada2
|
saj jaz se sploh ne sekiram zaradi sester na oddelku... mene skrbi tisto rezanje - šivanje... sicer pa, če je šlo 2x brez pa ni , da ne bi šlo še tretjič na oddelku sem pa jaz sestre klicala samo 2x pri vsakem 1x - pri nuši zato, ker ji je 3 dan popek odpadel in sem bila čisto frapirana ko sem jo odvila , pri adamu pa 1x ponoči, ko se mi je mleko tak hudo vlilo, da so mi mogli posteljo kompletno preoblečti, še jogi so mi preobračali ampak ni bilo nerganja sicer pa, če ti povem po pravici.... meni tudi ni najbolj luštno, ko mi v nočni kdo zvoni , sploh če imam pred sabo celo mizo gaz in zložencev za sete, pol pa grem iz kleti v drugi štuk (itak da peš po stopnicah, ker kdo me bo pa iz dvigala reševal, če obtičim ) in potem kaka brezvezna... kot npr. sem samo preverjala, če zvonec dela
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:48:49
|
|
|
|
ada2
|
ja nič no, zdaj pa res grem... pupka pridno oddelaj še teh nekaj minut, saj bo hitro minilo , pa lahko noč - zdaj pa res.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 21:55:31
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da imate debato o sestrah v P. Jaz sem bla v sobi, kjer sta cimri vsake 15 min klicali sestro in so nas imele poln kufer. Jaz sem jo poklicala samo 1x, ko mi je mali hropel 1. noč. No in ker so nas imele poln kufer so nam 2. dan poslale najbolj gestapovko sestro v sobo, ki nas je prav po vojaško vrgla v luft in nagnala dojit. Lahko cimrama, ki sta tisti dan odhajali domov, meni bi se moglo pa šele mleko začet delat in ker se mi ni, so se mi ob njeni "prijaznosti" samo solze vlile. Sestre iz popoldanske smene so pol vidle, da bom glihkar v depresijo padla in so me potem, ko sta cimri šli domov, pustile samo z malim v sobi. Sem imela kar nadstandard.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 22:07:24
|
|
|
|
Pupka
|
Če je brezvezna valda... Jaz sem jim 3 dni dopovedovala da otrok ne vleče... da dvakrat potegne in zaspi... Da ne ziza kot bi nekak človek pričakoval... Pol ko je bil že hudo lačen se je zbudil in drl na vse grlo in spet ni mogo jest... In pol ko je klical še od fotra bratranec, ki je pediater in direktor zdravstvenega doma v Kamniku, pa še s Kolaričem sta bla sošolca... Ne vprašaj... so kar skakali okoli mene... Še Kolarič je priletel gledat kaj se godi! Šele četrti dan so ga dali na neke preiskave in ugotovili da ma uroinfekt... Prej pa ne vprašaj kaki pogledi so leteli name... Češ kaj ji je otroka treba bilo pri teh letih če ga ni sposobna met... Ni prijetno blo... Res! Pa finta je v tem da nisem za brezveze klicala na pomoč... Ampak otrok je jokal sredi noči... Zizat pa ni mogel- v sobi nisem bla sama... Ko so ga začeli primerno zdravit je blo okej, sam ko se mi ni delalo mleko.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.11.2008 22:12:55
|
|
|
|
Pupka
|
Vidite... Zarad takih ki res zvonijo za brezveze nastradajo še tiste ki res rabjo pomoč! Jaz sploh nisem hotla zvonit... Sem se mantrala... Res... Pa ga pristavljala pa je zaspal, pa sem ga budila pa je jokal pa sem ga ujčkala... Zizal ni, mleko ni teklo samo od sebe... In pol mi je cimra po dolgotrajnem mantranju prijazno svetovala, da pa bi mogoče vendarle blo dobro pozvonit, ker očitno nekaj ni vredu... Kasneje je celo ona sestran dopovedovala da nekaj ne štima...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 8:57:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj trezika sem se zdaj spomnila, da imaš ti tudi rada kitajsko, ne? jaz bi zdaj taaaak eno hrustljavo raco ali pa piščanca z bambusom.... pa pomladanske zavitke kako pa si si to zapomnila? Ja, obožujem kitajsko hrano...mislim, da greva naslednji teden spet tja na kosilo ali pa večerjo, kakor pač bo s časom Dans je pa dragi zajtrk pripravil, zdaj je šel pa še kavo kuhat... nekam priden je dans, ne vem kaj ima za bregom eh ne, saj je vedno tako priden Uživajte v soboti pa se oglasim še kasneje kaj...sn itak sama popoldan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 9:12:34
|
|
|
|
petra *k
|
dan! slikco bom prilepla takoj, ko bom mela tolko cajta, da dam slike na računalnik. sicer pa mislim da je eno že tatly prilepla na eni strani. kaj se tiče sester in babic v p ptuj- ZAKON!!!!!!!!!!!! v teh 4 dneh je samo 1 bla neprijazna, in to prvo noč ki je bla v nočni. ostale pa so ble vse svetovne, res. vsaka jim čast!! deja, nega panike, vi se le pozdravte, midvi sma tak doma. upam da se čimprej anej pozdravi. tak, zaj pa grem, pride dedek cartat, pa skuham nekaj na hitro, potem pa počitek. Tia pa cel dan že aja, pa tako mirno noč sma mele, enkrat previjale, pa 2krat hranle. super je, res.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2008 9:22:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2008 9:24:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 9:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaj vam lahko zaželim že dober dan. nisma tako dolgo spala, samo mi je bilo do zaj tak slabo, da sem samo ležala. petra sem vidla včeraj tvojega ata v zd.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 9:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da se o hrani pogovarjete. meni malo kaj zadiši, ker me še vedno slabosti mučijo. ampak, bi se kar povabila na kako joto ali gulaž, so mi stvari na "žlico" zdaj prav super. ne morem pa videt klobas in paštete za zajtrk pojem ponavadi samo sadje, ker ne morem nič v sebe spravit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 9:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa se kaj tatly skriva?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 10:04:06
|
|
|
|
petra *k
|
deja, je bil ata včeraj pri meni. pa je reka, da je vida tebe pa tvojega ata,ja. pa štefka-patronažna je rekla,da je prvo vidla vajdva, ki sta šla v zd, potli pa ko je šla z avtom ven, pa še vida. je anej že kaj boljše? ja res ki je tatly, nisma se nič čuli že par dni. jo grem kar pokličem zaj.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.11.2008 10:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k deja, je bil ata včeraj pri meni. pa je reka, da je vida tebe pa tvojega ata,ja. pa štefka-patronažna je rekla,da je prvo vidla vajdva, ki sta šla v zd, potli pa ko je šla z avtom ven, pa še vida. je anej že kaj boljše? in kak je kaj dedek? anej je malo boljše mislim, da abtibiotik deluje. je pa vseeno včeraj večer zakkuhal in sem mu mogla pa svečko dat. no v petek mamo kontrolo, pa če bo vse ok se mogoče že v petek zglasimo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?