|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
14.11.2008 21:19:14   
trezika
joj, koliko čokolade sn dans zmazalauser posted image user posted image  zadnje cajte mi neverjetno sladko dišiuser posted image  pa jedla sn tisto z lešniki in rozinami, ki je drugač sploh nimam radauser posted image user posted image  zdaj pa sam čakam na kakšen val mozoljevuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
14.11.2008 21:20:37   
ada2
vi se samo najavite pa bo trezika vse zrihtala kakšne posebne želje?

saj imaš par postov nazaj napisanouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
14.11.2008 21:22:28   
ada2
no, zdaj mi je pa spet lušte naredla s čokoladouser posted image user posted image user posted image

pa glih ko sem 4 mandarine pojedla in si zabičala, da danes pa res nič sladkega več...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
14.11.2008 21:22:54   
meta21
Oooo, Petra! Pozdravljena nazaj!

Slikco prosim!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
14.11.2008 21:23:06   
trezika
samo resuser posted image user posted image
torej se vi samo še najaviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
14.11.2008 21:23:58   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa glih ko sem 4 mandarine pojedla in si zabičala, da danes pa res nič sladkega več...

da o mandarinah, ki sn jih dans pospravla vase sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
14.11.2008 21:26:18   
ada2
jaz pa še vedno razmišljam kam naj grem rodituser posted image user posted image user posted image
če bi imela čisto prosto izbiro sploh ne bi razmišljala - SG, tako pa zdaj kolebam med ptujem in rakičanomuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
14.11.2008 21:27:55   
trezika
Torej SG ne pride več v poštev?user posted image  Verjetno prealeč ne?
Eh, jaz bom šla kr na ptuj, pa bo kar bouser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
14.11.2008 21:29:53   
ada2
joj trezika sem se zdaj spomnila, da imaš ti tudi rada kitajsko, ne?

jaz bi zdaj taaaak eno hrustljavo raco ali pa piščanca z bambusom.... pa pomladanske zavitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
14.11.2008 21:34:13   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Torej SG ne pride več v poštev?user posted image  Verjetno prealeč ne?
Eh, jaz bom šla kr na ptuj, pa bo kar bouser posted image user posted image

ma sajj ni tako hudo daleč, če greš tja pa nazaj, ampak ne bi rada, da se potem moj vsak dan vozi na obiske, pa še nušo in adama, pa sploh če se kaj zakomplicira in je kak dan dlje treba ostati....  z adamom sva komaj po 1 tednu šla domov, ker je imel uroinfekt.... ma, ja, je lažje se pelat 20 minut kot pa 2 uri....

a se zmeniva tak, da bom jaz nekaj dni čez rok, ti pa nekaj dni prej, pa grema skup?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
14.11.2008 21:37:03   
Pupka
Se mi zdi, da bolj kompliciraš slabše je.... treba se je prepustit pa se vse samo od sebe poštima user posted image user posted image

Jaz bom tudi šla na Ptuj- KAj pa čem... čeprav prvič mi niso ble te ženščine najbolj všeč... Neke vzvišene pa jako tečne če si jih sredi noči poklical (zbudil)... Ma bo že... Tudi jaz sem zdaj starejša in "pogumnejša"... Jasno je zakaj so te sestre tam in če je ne prosim da naj mi gre v prvo trgovino po pol kilsko čokolado nima kaj jamrat...

Drugače pa mislim da se bom res vrgla na neko kao zdravo prehranjevanje... Sem se zdaj dva dni prehranjevala tak ko vsi ostali pa me vse nekej tišči.... user posted image

Še dobro uro dela....

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
14.11.2008 21:46:27   
ada2
saj jaz se sploh ne sekiram zaradi sester na oddelku... mene skrbi tisto rezanje - šivanje... sicer pa, če je šlo 2x brez pa ni user posted image , da ne bi šlo še tretjičuser posted image

na oddelku sem pa jaz sestre klicala samo 2x  pri vsakem 1x - pri nuši zato, ker ji je 3 dan popek odpadel in sem bila čisto frapirana ko sem jo odvilauser posted image , pri adamu pa 1x ponoči, ko se mi je mleko tak hudo vlilo, da so mi mogli posteljo kompletno preoblečti, še jogi so mi preobračaliuser posted image
ampak ni bilo nerganjauser posted image

sicer pa, če ti povem po pravici.... meni tudi ni najbolj luštno, ko mi v nočni kdo zvoniuser posted image , sploh če imam pred sabo celo mizo gaz in zložencev za sete, pol pa grem iz kleti v drugi štuk (itak da peš po stopnicah, ker kdo me bo pa iz dvigala reševal, če obtičimuser posted image ) in potem kaka brezvezna... kot npr. sem samo preverjala, če zvonec delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
14.11.2008 21:48:49   
ada2
ja nič no, zdaj pa res grem... pupka pridno oddelaj še teh nekaj minut, saj bo hitro minilouser posted image , pa lahko noč - zdaj pa res.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
14.11.2008 21:55:31   
meta21
Vidim, da imate debato o sestrah v P.

Jaz sem bla v sobi, kjer sta cimri vsake 15 min klicali sestro in so nas imele poln kufer. Jaz sem jo poklicala samo 1x, ko mi je mali hropel 1. noč. No in ker so nas imele poln kufer so nam 2. dan poslale najbolj gestapovko sestro v sobo, ki nas je prav po vojaško vrgla v luft in nagnala dojit. Lahko cimrama, ki sta tisti dan odhajali domov, meni bi se moglo pa šele mleko začet delat in ker se mi ni, so se mi ob njeni "prijaznosti" samo solze vlile. Sestre iz popoldanske smene so pol vidle, da bom glihkar v depresijo padla in so me potem, ko sta cimri šli domov, pustile samo z malim v sobi. Sem imela kar nadstandard.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
14.11.2008 22:07:24   
Pupka
Če je brezvezna valda... Jaz sem jim 3 dni dopovedovala da otrok ne vleče... da dvakrat potegne in zaspi... Da ne ziza kot bi nekak človek pričakoval... Pol ko je bil že hudo lačen se je zbudil in drl na vse grlo in spet ni mogo jest...

In pol ko je klical še od fotra bratranec, ki je pediater in direktor zdravstvenega doma v Kamniku, pa še s Kolaričem sta bla sošolca... Ne vprašaj... so kar skakali okoli mene... Še Kolarič je priletel gledat kaj se godi!

Šele četrti dan so ga dali na neke preiskave in ugotovili da ma uroinfekt... Prej pa ne vprašaj kaki pogledi so leteli name... Češ kaj ji je otroka treba bilo pri teh letih če ga ni sposobna met... Ni prijetno blo... Res!

Pa finta je v tem da nisem za brezveze klicala na pomoč... Ampak otrok je jokal sredi noči... Zizat pa ni mogel- v sobi nisem bla sama... 

Ko so ga začeli primerno zdravit je blo okej, sam ko se mi ni delalo mleko.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
14.11.2008 22:12:55   
Pupka
Vidite... Zarad takih ki res zvonijo za brezveze nastradajo še tiste ki res rabjo pomoč! user posted image

Jaz sploh nisem hotla zvonit... Sem se mantrala... Res... Pa ga pristavljala pa je zaspal, pa sem ga budila pa je jokal pa sem ga ujčkala... Zizal ni, mleko ni teklo samo od sebe... In pol mi je cimra po dolgotrajnem mantranju prijazno svetovala, da pa bi mogoče vendarle blo dobro pozvonit, ker očitno nekaj ni vredu... Kasneje je celo ona sestran dopovedovala da nekaj ne štima...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
15.11.2008 8:57:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

joj trezika sem se zdaj spomnila, da imaš ti tudi rada kitajsko, ne?

jaz bi zdaj taaaak eno hrustljavo raco ali pa piščanca z bambusom.... pa pomladanske zavitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa si si to zapomnila?user posted image  Ja, obožujem kitajsko hrano...mislim, da greva naslednji teden spet tja na kosilo ali pa večerjo, kakor pač bo s časomuser posted image  

Dans je pa dragi zajtrk pripravil, zdaj je šel pa še kavo kuhat... nekam priden je dans, ne vem kaj ima za bregomuser posted image  eh ne, saj je vedno tako pridenuser posted image user posted image  

Uživajte v soboti pa se oglasim še kasneje kaj...sn itak sama popoldanuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
15.11.2008 9:12:34   
petra *k
dan!

slikco bom prilepla takoj, ko bom mela tolko cajta, da dam slike na računalnik. sicer pa mislim da je eno že tatly prilepla na eni strani.

kaj se tiče sester in babic v p ptuj- ZAKON!!!!!!!!!!!! v teh 4 dneh je samo 1 bla neprijazna, in to prvo noč ki je bla v nočni. ostale pa so ble vse svetovne, res. vsaka jim čast!!

deja, nega panike, vi se le pozdravte, midvi sma tak doma. upam da se čimprej anej pozdravi.
tak, zaj pa grem, pride dedek cartat, pa skuham nekaj na hitro, potem pa počitek. Tia pa cel dan že aja, pa tako mirno noč sma mele, enkrat previjale, pa 2krat hranle. super je, res.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 9:22:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4844
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 9:24:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
15.11.2008 9:48:12   
Anonimen
Zaj vam lahko zaželim že dober dan.user posted image nisma tako dolgo spala, samo mi je bilo do zaj tak slabo, da sem samo ležala.
petra sem vidla včeraj tvojega ata v zd.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4846
15.11.2008 9:50:42   
Anonimen
vidim, da se o hrani pogovarjete. meni malo kaj zadiši, ker me še vedno slabosti mučijo. ampak, bi se kar povabila na kako joto ali gulaž, so mi stvari na "žlico" zdaj prav super. ne morem pa videt klobas in pašteteuser posted image za zajtrk pojem ponavadi samo sadje, ker ne morem nič v sebe spravituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
15.11.2008 9:54:11   
Anonimen
kje pa se kaj tatly skriva?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
15.11.2008 10:04:06   
petra *k
deja, je bil ata včeraj pri meni. pa je reka, da je vida tebe pa tvojega ata,ja. pa štefka-patronažna je rekla,da je prvo vidla vajdva, ki sta šla v zd, potli pa ko je šla z avtom ven, pa še vida. je anej že kaj boljše?

ja res ki je tatly, nisma se nič čuli že par dni. jo grem kar pokličem zaj.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
15.11.2008 10:08:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

deja, je bil ata včeraj pri meni. pa je reka, da je vida tebe pa tvojega ata,ja. pa štefka-patronažna je rekla,da je prvo vidla vajdva, ki sta šla v zd, potli pa ko je šla z avtom ven, pa še vida. je anej že kaj boljše?

in kak je kaj dedek?
anej je malo boljše mislim, da abtibiotik deluje. je pa vseeno včeraj večer zakkuhal in sem mu mogla pa svečko dat. no v petek mamo kontrolo, pa če bo vse ok se mogoče že v petek zglasimo.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?