|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 5:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 8:14:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
8.11.2008 8:19:12   
Anonimen
Dobro jutro!

no mi2 sma pa spala do 7.15, kar se tak malokrat zgodi.user posted image sedaj sma mela zajtrk in že risanke gleda, atija pa sma poslala v trgovino, da je lahko mamašla na rruser posted image . bil je namreč v nočni in ne bo šel spat, pa igrice igra

Neposredna povezava do sporočila: 4528
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 8:36:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
8.11.2008 8:36:36   
mamamajča
Dan dan!
Jaz pa sem budna že dobri dve uri!user posted image Pakiram, pospravljam, pripravljam, ker gremo danes končno pogledat pa pocartat nečaka. Meni se tudi cotike že lepo sušijo. Mamo sicer dež, ampak je v dnevni tako hudo vroče. Zakaj že????
Aha, ker smo na sredini, vsi okoli nas kurijo, mi pa ne rabimo, ker nam gre od njih toplo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 8:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 8:48:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.11.2008 8:49:43   
petra *k
ja morrak, še kar.nič ne kaže da vam bom že kam pobegnilauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.11.2008 10:23:27   
tatly
petra daj idi ze po tijo da se boma lahko z alesom natiravalauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 10:32:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
8.11.2008 11:09:34   
petra *k
tatly, ne gnes pa ne grem. če je do gnes ne htela ven, pa je gnes ne pustim. grem na tekmo pa na  prepih večer ( ansambel) mogoče jo bo to kaj zdelalo, pa bo jutri prišlauser posted image
tak zaj pa grem na martinovo kosilo k tastu in taščiuser posted image user posted image  kak me šparajo, da ne rabim kuhat občasno ha?user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4536
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 11:23:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.11.2008 11:35:33   
tatly
petra -gdaj je pa oliver dragojevič?jaz pi ba sla na njega pa je verjetno vstopnina zasoljena

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.11.2008 11:43:29   
ada2
oliver je danes, vstopnina v predprodaji je bila 15 eur, zdaj mislim, da je 18user posted image

no, mene definitivno ne bodo videli.... sploh je pa tako naglas, da samo okno odprem in super slišimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.11.2008 13:50:21   
trezika
DanDan!
Sicer mi je Oliver super, ampak ne seruser posted image  denarja...mi je ful predragouser posted image
No, mi smo bli dans že kr pridni...kosilo skuhano, pecivo pečeno, cote oprane, tla pobrisana...vau, pa niti nisem tako zgodaj vstalauser posted image user posted image
Zdaj pa grem malo nad puzzleuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.11.2008 14:28:24   
Anonimen
no jaz sem pa komaj sedaj prišla do računalnika.
malo še pa gremo na roj. dan- no izgleda, da boma šla sama z anejomuser posted image .
ja pri nas tudi že cel dan dež zafrkava, ni pa prehudouser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
8.11.2008 14:54:58   
trezika
kaj že vse martinujete?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
8.11.2008 15:47:13   
Pupka
Tudi mi smo bli malo na martinovanju... Ampak hudo je če moašvse dobrote sam gledat... user posted image

Zdaj naši grejo šena rojsni dan, bodo vzeli še Gala, tak da bom jaz počivala doma in si naredla riž (riž, voda, grah) v pečici in pa puranje koščke, ki bodo seveda nesoleni bom popekla v ponvi zraven zelene paprike... Da bo vsaj neki okus..
user posted image

Torej popolnoma natural večerja! Mislim da se bom kar navadla tak da mi bo kasneje spet vse trikrat preveč soljeno. user posted image

Današnjo dozo 3g pa sem že dobla najbrž...

Upam da bo kej pametnega na tv-ju.... Da mal spočijem noge...

Ah... sej bo...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
8.11.2008 16:01:01   
petra *k
tatly, gnes je oliver.
pa kolko sem jaz čula, je v predprodaji vstopnica 18 eur, v šotoru pa je karta 23 eur. ni šanse. teko grema na prepihe, da grema malo ven, za kako uro, pa da glih alešev sodelavec igra pri prepihu.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:11:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
8.11.2008 16:58:53   
TinaV*
Lep pozdravcek

pridne ste,lepo cvekate...sem si mogla kar cajt za branje se prej najti user posted image user posted image user posted image
meni pa se zadnje dni spolh za racunalnik ne da vsest,ta dez mi zivce najeda,sploh ven ne moremo....
tak da vecino dneva prespimo kar vsi...no vmes kaj delamo pa jemo drugace pa pocivamo....
prisla sem se bolj z radovednosti pa vidim da je petra se 2v1 user posted image user posted image user posted image
mi pa smo jutri stari 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivajte pa se slisimo

joj javite mi ce petra rodi ...PROSIIIMMM (ce me nebo tu)

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 4546
8.11.2008 16:59:46   
trezika
dans sn pa sprobala skutin kolač in je kr dobro uspeluser posted image  v bistvu mi je bil recept ful zanimiv kr piše, da moraš vanilijev puding skuhat v gaziranem pomarančnem soku...da ful dober okususer posted image user posted image  recepte pa tk ponavadi iščem na netu, Kulinarična Slovenija...najdeš vse kar ti srce poželiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4547
8.11.2008 17:01:17   
trezika
tina, takoj ko mi zvemo, boš ti tudi... sicer pa petra jutri je 9. november...kaj še čakata?user posted image user posted image user posted image  eh, saj se hecam, vem, da ti gre že ziher na živce to vprašanje...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 17:03:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 17:05:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?