Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 12:51:49
|
|
|
|
ada2
|
no vidiš suncicica kot neke vrste telepatija
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 12:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa se je začelo tako spat, da komaj gledam pa totoi murko mi gre že na živce, da ga morem vedno gledat ko pridem na rr
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 13:29:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča jeeee obama!!!! sem ravno gledala na 24ur. Kak se vam to zdi? sn cel čas za njega navijala.... tako, mali je šel spat...je bil kr naporen...sploh ga nisn mogla stran od konjičkov spravit...ja tina tu na bregu se trije pasejo nonstop...mali samo oči odpre pa bi jih že šel gledat...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 13:30:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 meni pa se je začelo tako spat, da komaj gledam pa totoi murko mi gre že na živce, da ga morem vedno gledat ko pridem na rr deja, v obeh primerih se strinjam s tabo samo ker je tak lep dan mi ga je škoda v postelji zapravit...se bom raje dol do pošte sprehodla, morn eno pismo oddat...pa bom ubila dve muhi na en mah
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 13:44:15
|
|
|
|
mamamajča
|
kaj ma kera kako idejo, kaj naj kiham? Sem mislila, da bi ričet , pa si nisem dala včeraj kaše namakat, torej ne bi mela do treh kuhano, če bi zaj začela. Potem sem mislila, da bi eno gosto prežgano juho pa eno doooobro pecivo, pa sta to dve stvari za delat in spet ne bom do treh naredla. Te pa sem mislila, da bi mogoče domače slivove knedle, pa se mi taaaak ne da. Zaj pa mislim, da bi mogoče šli na pico
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 13:44:48
|
|
|
|
mamamajča
|
kiham ja... kUham, sem mislila...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 14:53:17
|
|
|
|
trezika
|
mamamajča, kaj je zmagala pica? Mi smo dans jedli pasulj, tašča ga je skuhala in je bla ful jezna, ker se ji fižol ni skuhal...ne vem, kaj je to bla za sorta fižola, da se v več kot 4 urah ni skuhal aja, sprehod je bil super...sem komaj prilezla nazaj gor na naš breg ja saj teh skorajšnjih 10 kg se mora nekje poznat zdaj pa mislim, da bom šla malo nad puzzle, drugače jih do marca ne bomo sestavli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 15:06:46
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Kaj se bliža polna luna? Aja dežuje, me sploh ne čudi zakaj . Se vidi, da sem v službi polno zasedena in imam zelo malo časa pokukat na RR. Popoldan sem pa tako spala, da me niti mala ni zbudila, ki je nekaj skakala okoli mene. Mamamajča, če pogrešam Prlekijo? Ne, zakaj? PA ŠE KAKO JO POGREŠAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj imata vidva neprofitno stanovanje? Ja pupka, na primorskem ful cenijo delovno silo iz naših koncev, tako, da načeloma ne bi smelo biti težav. Kaj boš pa študirala? Ja ada si vse po naštetih točkah . Da me ne bi slučajno jemala resno. V bistvu sem študij obesla na klin zaradi tamalega... Delam pa že 4 leta na radiu- tak da se v tej smeri nadejam kakega dela tudi "tam dol"! Zaenkrat o kakem nadaljevanju šolanja ne razmišljam pretirano. Čeprav enkrat v prihodnosti mislim da bo tudi to prišlo vmes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 15:18:38
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k pupka, bolj slabo zadnje cajte sodelujem tu gor, kaj boš še enkrat mamica? Še enkrat, ja... Baje da bo pol dost... Treba hitro začet- hitro končat in pol uživat... Ampak... nikoli ne veš...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 17:30:24
|
|
|
|
trezika
|
ja kje pa ste dans vse??????? Js sn se glih bele župe najedla me tašča preveč razvaja zdaj pa bi klepetala pa nobene ni....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 17:53:03
|
|
|
|
trezika
|
še vedno sem sama
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 17:57:42
|
|
|
|
Pupka
|
Danes je res neko zatišje- zanimivo, ker je slabo vreme Še meni je dolgčas v službi, ker nimam kaj za brat... No ja, ni mi glih dolgčas, ampak za brati pa res ni kaj...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:00:10
|
|
|
|
mamamajča
|
Sem vam rekla, da se mi bo danes nečak rodil!!!! Pa je potem že kazalo, da ne... No zdaj pa te očitno bo...:)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:07:03
|
|
|
|
Barbara111
|
ojla,jaz sem tudi tu malo na obroke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:12:20
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Sem vam rekla, da se mi bo danes nečak rodil!!!! Pa je potem že kazalo, da ne... No zdaj pa te očitno bo...:) Hmm... Kaj nista obe sestri v pričakovanju... in obe mata zdaj enkrat rok... Al kak si že pisala... orej kateri nečak zdaj... Oziroma katera sestra?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:15:08
|
|
|
|
mamamajča
|
Silvija. No, saj še ni nujno, da bo. Ponoči je mela popadke, zjutraj več ne, ctg ni pokazal nič, pa so ji rekli, naj pride v torek nazaj. Pa v torek ma rok. No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:18:30
|
|
|
|
mamamajča
|
Samo še naj ne bi govorili okoli... so rekle, da naj počakamo, da bo, pa potem vsem povemo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:19:51
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Silvija. No, saj še ni nujno, da bo. Ponoči je mela popadke, zjutraj več ne, ctg ni pokazal nič, pa so ji rekli, naj pride v torek nazaj. Pa v torek ma rok. No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup... Dolgo zagotovo ne bo več trajalo.... Me je zdaj kar malo v razmišljanje "vrglo"! Iti še enkrat normalno rodit, al si omislit kako "pomoč"... Pa prebiram vse možno, pa me že kaj prepriča pa pol spet preberem kaj kar me odvrne od neke metode.. Kak ste pa kaj ve rojevale? Običajno?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:26:12
|
|
|
|
Pupka
|
No, lažem... umetne so mi dali- Baje je to še huje kot če z svojimi...
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2008 18:40:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:53:59
|
|
|
|
ada2
|
Kak ste pa kaj ve rojevale? Običajno? obakrat običajno, prvič sicer z dodatkom umetnih popadkov, pa zdaj ne vem rečti kateri so bili hujši , pri umetnih je bilo med popadki vsaj toliko časa, da sem lahko vdihnila, pri naravnih pa se še en končal ni, ko sem že novega čutila , no, zdaj v tretje grem tudi naravno rodit, če bo le vse po sreči
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 18:55:45
|
|
|
|
ada2
|
No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup... držimo pesti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 19:04:52
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz sem tudi po naravni poti rojevala, brez epiduralne in teh reči. Mi ni žal za nič, vse je potekalo gladko in hitro, edino dala bi si tisto "pijano enekcijo" mogoče dve al pa tri več... dobila sem samo eno. Vse je blo ful fajn, samodragega nisem mela ob sebi. Med popadki bi ga mela tam, sem pa rekla, da bi si želela, da gre med samim porodom ven iz sobe. Ne vem zakaj, ampak tam mi je pa pasalo, da sem sama...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 19:09:39
|
|
|
|
mamamajča
|
TREZIKA!!!!! Meni malo lajtunga nagaja----- ti si na mami tudi, ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.11.2008 20:00:14
|
|
|
|
mamamajča
|
Kaj si spravlate otrokece ajat, da nikjer nobene ni? Kak mam jaz nezahtevnega otroka, a? Ne rabim mu kuhati večerje, ne rabim ga kopati, ker ma spet 39 vročine. Jeeeee!!! Revež mali, aja. Pa neverjetno, kaj naj naredim! En mesec doma, te pa dva dni v vrtcu, pa je spet bolan...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.