|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
5.11.2008 10:49:33   
trezika
Dandan!
Kako smo kaj? Js sn pa danes varuškauser posted image user posted image  je rekel mali prej, da bi gledal risanko na dbbbd-juuser posted image user posted image user posted image  kako je to blo smešno iz njegovih ust slišat...no, mu je matej naštimal risanko, pa ni bla prava...on je hotel slončka benjamina gledatuser posted image  pa sva mu iskala benjamina po youtubu in je bil mali čist navdušenuser posted image user posted image  zdaj pa greva verjetno pred kosilom še na kratek sprehod, pa konjčeke gledat...le kaj bi on brez konjčekovuser posted image user posted image  pravi srček je ej.... trenutno pa z matejem slike v albumu gledata...ma za vsako sliko komentaruser posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.11.2008 10:50:47   
TinaV*
eh mamamajča ta auu je bil kar nekaj...hahhaa
a jaz pa sem mislila da si ti to samo tak napoedala...nisem vedla za popadke user posted image user posted image user posted image  sem blesava a user posted image user posted image user posted image  no saj se navadis...

boga suncicica te pa le pocivaj,caj pij saj bo ....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.11.2008 10:52:04   
TinaV*
kam grete gledat konjicke trezika? a tam polek vas ma sandra koliko vem...2? 3? ker vem da majo v grabi tudi konjicke ....
jooj jaz tudi rada sloncka benjamina pogledam user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.11.2008 11:09:05   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

user posted image  sem blesava a user posted image user posted image user posted image  no saj se navadis...

user posted image user posted image
Ej komaj čakam, da te spoznam. Enkrat se bomo doble na kavi!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.11.2008 11:09:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

no razmišljala sem knjigico zlata čebelica, kjer so zbrane vse pravljice, ali pa leseno abecebo-kocke z abecedo?
Kaj bi bilo boljše?

mi smo adamu pri še ne 2 letih kupili eno leseno abecedo, tako na stojalu, potem se pa tiste črke obračajo in na eni strani je črka na drugi pa risbica, npr. a - avto, b - balon... je imel to en njegov prijateljček (z RR-jauser posted image ) na morju in se mu je tam zelo dopadlo. pa mu je bilo ful zanimivo iskat tiste slikice, pa veliko besed se je od tam naučil. tako, da po moje bi to bilo lepo darilo. saj, če gledaš tiste oznake na igračah itak na skoro vseh piše da so za otroke stareše od 3 let. dobro, mi je jasno za tiste, ki imajo majhne delce, ampak itak takega malega otroka ne pustiš brez nadzora pri igranju, oz. s tako igračo kot je ta abeceda se itak moraš z nim igrati, če hočeš, da je od haskauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.11.2008 11:21:20   
ada2
je rekel mali prej, da bi gledal risanko na dbbbd-ju kako je to blo smešno iz njegovih ust slišat...

kolko je star? saj vem, da si 1x že napisala, pa sem pozabilauser posted image

joj, naš je tudi nor na risanke in potem se reži poleg ali pa sočustvuje in obvezno hodi poročat ka se je zgodilo, pa pride zadnjič, se vsede na tla in ful vzdihne, pa ga vprašam kaj se je zgodilo, on pa: sta boga pat in mat.... se jima je hiša podrla...user posted image

če rabi katera kako risanko ji lahko zrihtam, imamo skoraj vse kar obstajauser posted image npr. pat & mat, tom & jerry, fifi in cvetličniki, nodi, vlak tomaž, mojster miha, veseli avtobuski, bacek jon, smrkci, snorkci, lili putput, stripy, traktor tom, nerodni bernard, barba papa, medvedek uhec,....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.11.2008 11:22:21   
petra *k
mamamajča, jaz sem že skoro mesec dni odprta, pa prejšnji teden sem kar krepko mela popadkov, tudi na ctg-ju, ta teden pa se ne dogaja čisto nič. tak da ni mus, ko bo cajt, bo že vuni.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.11.2008 11:22:27   
mamamajča
jeeee obama!!!! sem ravno gledala na 24ur.
Kak se vam to zdi?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.11.2008 11:23:04   
mamamajča
vem petra, samo če že vsi tak komaj čakamo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.11.2008 11:25:39   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

jeeee obama!!!! sem ravno gledala na 24ur.
Kak se vam to zdi?

jaz sem bila ful vesela, ko sem zvedela, da je zmagal... mi je od vsega začetka ful simpatičen, tako vizualnouser posted image , kot po karakteru in sposobnosti...

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.11.2008 11:29:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

vem petra, samo če že vsi tak komaj čakamo...user posted image

joj, kak te razumem... ko je moa sestra prvič šla rodit se je meni skoraj zmešalouser posted image

ko so javili iz bolnice, da lahko gremo na pot (rodila je v SG, pa G je družinski prijatel in nas je pač poklical malo pred porodom, da kmalu bo in lahko počasi krenemo iz ormoža na obiskuser posted image ), sem bila tako živčna, da sta me ati in mama imela že poln kufer v avtu, ati je celo ustavil na bencinski in mi kupil vrečko bonbonov, da bom imela polna usta, pa da ne bom skoz govorilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.11.2008 11:34:24   
mamamajča
Ja, fora!user posted image
No jaz tudi čakam, da me pokličejo, če bo ostala notri al ne.
prvega je rodila s 26.tedni in je blo kar hudo. Zaj pa vemo, da bo vse ok, zato smo že čist živčni, če b al ne. Joj, te pa tota sekica rodi, pa je že druga na vrtsi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.11.2008 11:34:44   
tatly
suncicica-to je oglas-sedaj je ze spustla na 80 je pa na mamini cvekalnici...ko sem jidvi videla sem se takoj nate spomnila...po moje je to fulllll poceni

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.11.2008 11:34:55   
tatly
http://www.bolha.com/oglas3771826

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.11.2008 11:37:00   
mamamajča
suncicica, jaz bi to takoj vzela, ker sta lepi!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.11.2008 11:49:15   
Anonimen
ada ja to je ta abeceda, na stojalu. ne vem nisem se še čist odločila. se bom ko bom v trgoviniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.11.2008 11:56:05   
suncicica
grem gledat na mamino...
jaz sem nasla na rr dve za 40e pa mi je poslala slike in so tudi videt full ocuvane.

ada me namerno ignoriras? zdaj ze mene firbec matra ,kera kolegica je to bla.

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.11.2008 11:58:10   
ada2
ada me namerno ignoriras? zdaj ze mene firbec matra ,kera kolegica je to bla.

joj, oprostiuser posted image , ti pošljem zs, pa še telefonsko mojo, pa prosim ti mi svojo daj, da se bova za kavo lahko zmenileuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.11.2008 12:18:33   
suncicica
hvala tatly

Stella in Pia

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.11.2008 12:25:56   
tatly
ni kaj..pa sta ti vsec?meni se zdita full lepi in se poceni

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.11.2008 12:27:13   
tatly
pa vozicke za dvojcke tudi mas

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.11.2008 12:28:25   
mamamajča
eh... še nič... popadki sicer so, samo neredni.
Joj, zaj pa spet čaaaaakanje!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.11.2008 12:31:56   
tatly
pol pa pomalem bo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.11.2008 12:32:22   
tatly
maja bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.11.2008 12:35:20   
mamamajča
hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.