|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
11.8.2008 22:47:43   
petra *k
tudi jaz se selim v spalnico, sladke sanje in mirno noč

nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.8.2008 8:05:58   
petra *k
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj zaključila, danes prva gor, ja ki steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak ste spale? jaz sem za spremembo celo noč, niti na wc nisem niti enkrat šla, ponavadi pa grem 3,4 krat. tak da sem kolko tolko naspana.
zaj pa pod tuš, pa hitro v trgovino, te pa k zobozdravniku - malo me je strahuser posted image user posted image
se čujemo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.8.2008 9:33:54   
ada2
dobro jutro!

Barbara111
dobrodošla. Vidim, da imaš že tako velikega sina kot je moja hči, no, še malo je tvoj starejši. Kaj gre zdaj v 4 ali že v 5 razred?

tatly si še v enem kosu?user posted image

pa ANA P? ali katera vekaj za njo?user posted image

Petra dobro opravi pri zobarjuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.8.2008 9:43:33   
petra *k
jutro ada!

jaz upam da nebo preveč bolelo gnesuser posted image user posted image

pa res kak je z ano p, ve kera? upam da je vse okuser posted image

tatly, kak je tvoj reša včere na razgovoru?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.8.2008 12:31:02   
meta21
petra in deja jaz sem imela računalnik še kakšen mesec nazaj v otroški sobi poleg spalnice in sem cele večere previsela na njem. Zdaj sem ga pa preselila v pritličje (iz 2. nadstropja), v novo študijsko-službeno sobico in ni več tak pri roki. Se takoj pozna, da sem manj gor.

Drugače pa jaz tudi upam, da ne bom veliko čez rok, ker res ne bi rada, da 5-kilskega otroka rodim. Naj rajši ven pride, pa zunaj rasteuser posted image . G mi skoz pravi, da je velik. Bomo vidli!

Glede cotik in ostalega za malega je pa res fajn, samo skoz se mi zdi, da imava vsega premalo. Mi je gregor moral obljubit, da bo šel po porodu sam v nabavo, če bo treba. Zdaj se uči, kaj je benkica, žabice, pajacek, bodi ...user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.8.2008 12:38:38   
Anonimen
Meta saj ne rabiš veliko cotk. Jaz sem imela samo osnovne stvari(po seznamu). nekaj tak dobiš ko pridejo na obisk, potem pa v 14 dneh prerase in že rabiš večjo št. tak da 56 ne rabiš veliko kupavat. meni osebno je najbol prav prišla št68, ki sma jo res nosila lep čas , na začetku če je malo prevelko podsukaš rokave pa jeuser posted image

No letim dalje kuhat. se čujemo zvečer!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
12.8.2008 15:31:29   
petra *k
ja, čveke, ki te steuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem glih od zobozdravnika priletela, lačna sem kot volk, pa še eno uro ne smem nič jestiuser posted image user posted image  saj bo potem, ko bom lahko jela, hladilnik prazenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.8.2008 16:11:25   
Anonimen
Jaz sem tu-spet!user posted image
Sem glih prišla domu sma hodla malo v trgovino. pa je vroče v avtu kouser posted image .

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
12.8.2008 16:15:13   
silvya
Da vas še jaz malo preverim. user posted image Kako ste? Že kaj novega pri čakajojčih na odhod v Rim?

Drugače pa tudi jaz čepim sedaj notri, pol pa moram na vrt. Sedaj pa še res ne upam, ker me bo potem glava bolela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.8.2008 17:05:07   
petra *k
oj, jaz tudi opet malo pogledam sem gor. user posted image user posted image
se  mi zdi, da se nič kaj ne dogaja, kaj vse lenuharite?user posted image jaz sem opet zaj mela obisk, pa zaj še enega pričakujem, tak da full house nonstop. zmatrana pa da komaj gledam. user posted image

ne silvya, do včeraj še ni bilo informacij, da bi kera šla v rim. gnes pa že zgleda tak...da ni nobeneuser posted image
pridem opet čez par minut, papa

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.8.2008 18:36:52   
tatly
hey
se vedno sem v enem kosu,upam da jutri vec nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede cotk...jaz jih mam tak da jo bom lahko 4 na dan preobleklauser posted image user posted image user posted image
ana_p-se mi ni nic javla,upam da se ne mantra prevecuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.8.2008 18:41:28   
tatly
ja ki ste??????????????aja ana_p je se vedno v enem kosu,vec si lahko preberete kaj je napisala pri avgustovkah-4del,stran-46

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.8.2008 19:03:02   
petra *k
oooooooooo, glej, jo glej, pa si se le javlauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.8.2008 20:28:30   
tatly
ah ja...kaj je matej bil pri tebi?je slisal?mater sem radovedna

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.8.2008 20:37:32   
petra *k
halo
ja zaj pa mu je končno uspelo... pa še glih je srček full razbijal, mislim,da tak fejst ni še noben dan. jutri se boma zmenli uro, kdaj ti ga vrnem, ker še nevem, kak aleš dela. vjutro pa mam jaz tak ginekologa.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.8.2008 20:40:40   
petra *k
vidla sem,da si na strani avgustovk napisala, da te boli zob. pa da ne veš če lahko vzameš tableto. meni je rekel ginekolog, da brez skrbi lahko vzamem lekadol, bognedaj aspirin, ampak res samo lekadol. še recept mi je napisal. pa tudi ga lahko vzameš na 8 ur, samo ne pretiravaj!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.8.2008 20:48:10   
tatly
e hvala...ja te pa tak lepo ce je slisal...in ales   je ze sel?'?grem po lekadoluser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.8.2008 20:50:04   
petra *k
aleš pa je gnes šel delat takoj,  ko sem jaz prišla od zobara, ob 4h. tak da sem celo popodne sama- če odšteješ totih 20 minutk , kar je bil matej tu. groza. zaj pa še majo tu v bloku na hodniku neki sestanek in nemrem na zadji cigaretuser posted image user posted image user posted image user posted image  uh, jezna sem, pa še po tv ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.8.2008 21:03:07   
Anonimen
Jaz sem tudi tu. Tak da ne odit me kakih 15min nebo morem aneja spat spravit.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
12.8.2008 21:04:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

meni osebno je najbol prav prišla št68, ki sma jo res nosila lep čas , na začetku če je malo prevelko podsukaš rokave pa jeuser posted image

Midva sva večinoma kupovala 62 št. Bomo vidli, kakšen korenjak bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.8.2008 21:04:48   
petra *k
o, čer!

ja pridem jaz na cajte nazaj, zaj še mam napovedane obiske opet, ko se hodnik sprazni, pride helena pa boris.se neta dugo. jaz pa bom medzmes skakala sem gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.8.2008 21:05:18   
tatly
zakaj pa te nemres na cigaret?te pa pridi k meniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.8.2008 21:06:03   
meta21
in nemrem na zadji cigaret

Ti, ti Petra!

Jaz sem pa kar pridna. Že 14 mesecev ne kadim ampak po moje si bom prvega že na porodniuser posted image prižgala tak mi dišijo zadnje cajte!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.8.2008 21:06:33   
petra *k
glede na to, da je gregor res velik, pa ti si tudi kar velika, verjamem da vajin user posted image  nebo majhen. pa saj prav tak, mora biti deduser posted image user posted image . kdaj so ti prvič vagali plod? ker meni še ga niso, pa me zanima kak to greuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.8.2008 21:08:58   
meta21
Na nuhalni (3 mes) pa na morfologiji (32.teden) mi je rekel da tehta 490g oz. 2 kg. Saj ti ga ne vaga, iz nekih meritev izračuna-mislim da iz obsega trebuha pa mogoče še česa. Saj čisto točno ti itak ne more povedat

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?