|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 23:33:05   
arabela*
Noge?
Zato sem pa jaz na vsake pol ure zasidrana na sedežni,pa noge čez straniceuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
31.7.2008 23:34:36   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja,pa je prav za user posted image ?

Pijejo ga lahko user posted image ,koliko pa pomaga pa nevem, jaz sem ga začela piti v prvi user posted image  ali sem na koncu vse skupaj pustila,ga še sedaj imam v omari.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
31.7.2008 23:38:44   
Lara Croft

Baje, da  se boljš odpiraš po njem.... pa ne vem kok je to res.... jaz ga bom pila, zgubit nimam kaj... user posted image Za odpiranje pa itak ful pomaga, da je tudi čeljust sproščena in odprta...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
31.7.2008 23:39:38   
arabela*
Kaj ma čeljust veze s čajem?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
31.7.2008 23:40:13   
Lara Croft

Noge?
Zato sem pa jaz na vsake pol ure zasidrana na sedežni,pa noge čez straniceuser posted image

Noge, ja..... sej jaz sem cel cajt na kavču.... nimam nog nič na tleh.... ma vseeno....

Zdej grem... bova z možekom mal DVD gledala...

Nočkoo user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
31.7.2008 23:41:09   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Baje, da  se boljš odpiraš po njem.... pa ne vem kok je to res.... jaz ga bom pila, zgubit nimam kaj... user posted image Za odpiranje pa itak ful pomaga, da je tudi čeljust sproščena in odprta...

Res je zgubit nima kaj,bom tudi jaz mogoče kakšno skodelico spila, da ga vsaj porabim,če je še dober.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
31.7.2008 23:41:25   
arabela*
nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1407
31.7.2008 23:41:28   
Lara Croft

Kaj ma čeljust veze s čajem?user posted image

Nič.... imata pa vsak posebej veze z odpiranjem materničnega vratu... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
31.7.2008 23:42:02   
arabela*
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
31.7.2008 23:42:55   
tia
Tudi jaz grem, nooočko.

Pa veliko čveka jutri vsem,da bomo brale in 4. del odprle.

noč

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.8.2008 7:51:11   
KAHLO
Dobro jutro bejbe!!

Najprej goldi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled....pol pa ti skoraj definitivno misliš avgusta bebo pozdravit!! uf, bolše da še tega zdaj mojmu ne omenim, da bo ena septembrka čez 2 tedna povila.....k bo revček čist podivjaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara ....pr nas sexamo....hmmm...mislim rečt je sušno....je strah mojga da bi se s tamalo srečaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOj zdaj pa če vam bi punce hotla povedat celotno sago s sosedi včeraj bom  prišla do 4. delauser posted image če bi ve to oz. če bi slovenija slišala te izjave, pa saj ne moraš verjet kje živimo, oz.  s kakim primitivnimi so prišli ven......jaz sem samouser posted image , kar ni mi blo jasno....k da bi sedela v našem parlamento, celo borci in policaji so bli omenjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image k sma premaknila eno steno (pa ne nosilne...tiste se sploh dotikala nisva), pa eno stekleno steno sva podrla...in se zdaj bojijo ti starci za statiko....ljubi bog....bol sva jim razlagala da so nosilne stene tam kjer so ble....in da sva eno steno premaknila za 2 dm, stekleno steno pa umaknila kot večina v bloku, in pol se najde en k začne s s tem da so ti bloki bli zgrajeni za borce in policaje.....in da ma on še zdaj steklo....mislim ...v bistvu sploh nevem kaj je hotel povedat....pol je blo da k so to eno steno podirali da je to tako zaropotalo....hmmmmmmmm....verjetno da je zaropotalo....saj tud k vrtajo lukne v stene ropota kaj te to ne bo ropotalo...v glavnem tu sem tud bla čist paf...k nevem kako se po tiho stena podira..( ma katera kak predlouser posted image user posted image ), ampak v pol je bil tam še en podnajemnik, mlajši od mene nekje 25 let, je tud s to statiko kompliciral....pol pa sem ga vprašala, zdakaj noben ni do naju prišel in nama povedal za skrbi in probleme....zakaj vse prek enga upravnika in prek papirjev....pa je rekel da nimajo oni kaj do naju hodit...da bi pa midva mogla pred izvajanjem povedat kaj bova počela!??!?!?! (v najinem lastnem stanovanu) halllooooooo pa kje ti živijo, sem mu rekla da se pr nas težave rešujejo iz oči v oči in na mestu, brez posrednikov.....da sicer pr nas na štajerskem rešimo vse konflikte sosedje med sabo in pr nas tud bo nedeljah žagajo in vrtajo...pa se noben ne buni...ker točno vemo da ljudje čez teden delajo in jim ostane samo vikend da lahko kaj popravijo in nardijo...in da dve nedelji razbijanja nobenga ne oškodujejo....no nima veze skratka....midva sva se še enkrat opravičla, komentirala kaj dost nisva in kontra dajala ker res niso normlani...plus tega  je pred sestankom pr nama poznovil mlad par...in povprašal kaj se to dogaja in da ne morta verjet kaj sta zadne cajte v nabiralnik dobila, in da sta se že dogovorila da bo dala lastnica podpis oz. soglasje za najino klimo, čeprav izpostavlat se ne upata......glede na te sosede, je pa bla na sestanku una 85 let stara ženica in jim svoje povedala, da naj se brigajo za stvari kot je azbestna streha, nagnit nadstrešek, zalivanje kleti,  ne pa en balkon in klima....in da je to prava farsa kaj se dogaja v tem bloku, tud sosed nad nama je rekel, da ni prišel na ta sestanek tega šmorna poslušat, da ga prav tako zanima streha k mu v stanovanje zamaka, in da naju naj pustijo na miru, ker bodo za vsemi prihajali novi ljudje in vsi si bodo uredili bivališča po svojem okusu, ker sbodo oni v tistih parih kvadratih živeli.....in da se delajo že norca iz naju....in nama tud v pričo vseh povedat da se ne jim ne smema pustit, ker želijo pokazati svojo nadvlado...no skratka pol je podpisal tud un ata k ga je skrbela statika, z klimo, in ta sosed nad nama in ta starejša soseda, un šmrkl itak ni mel pravice podpisovat k ni bil lastnik (čeprav lapat je mel za dost), sem pa malemu tud v ksiht povedala, da glede na njihovo početje, so naju pred sosedi k jim ni mar za klimo prikazali kot največja zločinca......na kar me je samo gledal...šmrkl hudičev!!!ta bo še tud stopil na mino....no zaključek sestanka je ta da morva vseeno zbrat soglasje za klimo!!! se pravi nardili nismo nič....tlko da sva šla te bučke za dve uri poslušat!!! halooooooooo...una coprnica, s katero je bilo vse dogovorjeno v zvezi z deli, pa je samo kimala, ko jo je moj izpistavil je kimala, in ko so ostali tolkli po nama je kimala......tako da je to ena nesposobna persona....in se resnično sprašujeva kako je lahko v odboru....evo zdaj pa zadost...
Da me spet ne pogreje vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
1.8.2008 8:30:19   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Spet sem malo zadaj.... včeraj sem sicer bila za računalnikom, ampak sem se res spravila seminarsko nalogo za pripravništvo pisat. Sama sebi ne morem verjet user posted image  No, ni še končana, bo čez vikend počakala.

babe,kaj bi naredile na mojem mestu.
Naša Aneja si pri treh letih pa pol tak obupno želi zizat.Komaj jo stran od zize spravim.Nevem,kaj bo,ko bo user posted image .A jo naj kar pristavim?user posted image

Se hecaš? user posted image  Ji boš pač razložila, da user posted image  rabi mleko, ker nima zobkov in ne more nič drugega jest. Da mu ne more ona popit. Probat pa ji raje ne daj, kaj pa če ji bo všeč? user posted image

emi*, žal mi je, da imaš take izkušnje z G. Se mi zdi pomembno, da zna razložit, povedat, pokazat,.... in pomirit mamico.
AM pomeni strost po menstruaciji.
BPD je premer glavice, ki je čisto v skladu s starostjo user posted image  to je 89 mm ali 8,9 cm (zato so različne številke, ker v različnih enotah pišejo).
AC je obseg trebuščka, tudi ustreza. Ta en teden razlike ni pomemben, glavno, da je manjši in ne prevelik (možnost sladkorne). Nimaš pa številke zraven napisane, pa saj res ni pomembno.
ostalo je tudi OK, poleg placente bi ti lahko pogledal in napisal še, če že kaj dozoreva. Ampak očitno še ne, drugače bi pisalo (kar je tudi dobro).
Upam, da bo zdaj v leonišču boljše user posted image   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
1.8.2008 8:37:23   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za pregled, user posted image . Pelkičeva je meni res zelo zelo OK, sploh kot strokovnjak. Se mi zdi, da si malo pregnala dvome okol CR pa to. Spol ti je potrdila? user posted image  Dajta še 14 dni zdržat, potem pa me lahko tudi zraven v P povabiš user posted image user posted image user posted image
...če pa me slučajno kaj preseneti  (pa me ne sme)....Bubi imam tvoj gsm in javim.....

Ja, ti kar javi. Samo ne prej kot čez 14 dni user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.8.2008 8:40:12   
*bubi*
S fulom lepo!! Kje si nabavla?

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

bubi ful lepe oblekceuser posted image user posted image user posted image

Hvala. Ta kompletek smo kupili že lani za našo nesojeno punčko v avstrijskem C&A. Zato pa ni roza/modro, ker nismo vedeli za spol user posted image  Pa malo bolj toplo je in z jesenskim motivom, ker sem imela oktobra PDP. Ampak bom z veseljem porabila letos.

Letos sem nekaj podobnega videla v MB v C&A. ŽE imajo taka bolj topla oblačila, pa meni so ful lepa user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
1.8.2008 8:49:17   
*bubi*
Ojoj, Kahlo, glavno da si preživela ta sestanek 2v1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
1.8.2008 9:05:38   
Lara Croft
Napad na hruške in breskve... user posted image user posted image user posted image

Dobro jutrooooooo!!! Dans bom lenarla..... sem se že stuširala, umila laske.... Pol grem k frizerki, š**** postič  - nič več...user posted image ..... oktobra sem si več ku pol metra las ostrigla, zdej je spet cajt....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.8.2008 9:09:59   
Lara Croft
Kahlo..... sorči, ma meni gre ful na smeh, vsa ta štorja s sosedi..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma da nisi ti to sanjala al s kakega ZF filma pobrala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morš verjet, no....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.8.2008 9:11:02   
alysa
goldfish, malce pozno, ampak vseeno, user posted image user posted image  za pregled, sedaj si verjetno kr bolj pomirjena user posted image user posted image user posted image

kahlo, ti maš pa res pestro s svojimi sosedi user posted image user posted image , ma sej se bodo unesli, se jim pač mora dogajat ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.8.2008 9:18:30   
*bubi*
oktobra sem si več ku pol metra las ostrigla, zdej je spet cajt....

pol metra user posted image user posted image user posted image

No, pri meni bi mogoče bilo vse skupaj pol metra od oktobra do zdaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.8.2008 9:23:41   
Lara Croft
pol metra

Ja, sem imela dolge lase prej..... pa sem se kr zlo postrigla..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.8.2008 9:56:51   
KAHLO
Lara...tud jaz sem se včeraj počutla k da sem v kaki soap limonadi....oz...v teatru, ali skriti kameri....pa ni bilo takouser posted image user posted image user posted image user posted image se pa sploh več ne obremenjujeva z njimi ker itak nisto pr tapravi....tak da čim manj konktakta bolše bo!!user posted image

drgače pa grem jaz tud k frizeki enkrat drug teden, in šišnem dol toto grivouser posted image user posted image user posted image pa nevem če se tud ne bom fino na kratko postrigla...da tud česat ne bo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
1.8.2008 10:01:58   
Lara Croft
Ma jst si bom pa kr spet dolge pustila.... kr ne morem iz svoje kože.... od vedno sem imela dolge lase, morda sem se 2x zares ostrigla.... ma takoj spet pustila da rasejo.... Pa moj možek pravi, da sem mu bolj všeč tko s krajšimi.... ma kej čem.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
1.8.2008 10:06:02   
tasha23
Ojla, za mano je spet obupna noč, ta vročina, otroka (rojeni in še nerojeni), ki se celo noč premetavata, obiski WC-ja, zgaga, zlobni sosedi,...

Tako utrujena pa že dolgo ne user posted image

Sicer pa si želim urediti sobico do konca in dati vanjo še zibelko in napolniti omare user posted image
Drugače pa sem bila v času popustov malo v shoppingu in  nabavila malo lažje cotike za prihajajoče dete:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 1423
1.8.2008 10:12:09   
arabela*
Jutro babikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1424
1.8.2008 10:20:41   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...je pa včasih mogoče manj boleč kot pri tistih, ki se močno pretrgajo, pa pol ne morejo dolgo normalno sedeti.....

...no vsaka stvar ima svoje + in - .........   in tako tudi cr.....

...jaz sem se nekako pri sebi za to odločila in nimam želje probavati vaginalno....češ, mogoče pa bo šlo......

...mi je bolj pomembno , da user posted image pride živ in zdrav ven, kot da se spet nekaj zakomplicira.......

Iskreno povedano tudi jaz upam, da se moj G ne premisli in reče, da bi poskusili po naravni poti. Sem kar malo v skrbeh, saj če samo pomislim, da imam zadnje čase zelo občutljivo kožo in da ves čas govorijo da je otroček velik... da bi ga pa prvem CR mogla po naravni poti... me kar zmrazi

Saj že prvič sem imela CR z epiduralno, moj ljubi je bil zraven, takoj sem videla otroka, in v enem tednu sem bila že OK. Res pa je tudi, da je moj ljubi ves čas bil zraven in mi pomagal user posted image user posted image user posted image
Edini - ki me malo muči je tiste več dni ki jih preživiš v porodnišnici... apmak so drugi veliko večji plusi in takoj podpišem za CR.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.