|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 10:22:55   
tasha23
Katera bo rodila v Postojni?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
1.8.2008 10:23:21   
KAHLO
Jaz pa k sem zdaj 3/4 rešila kažin s sosedi, danes pičim na morje do torka, v sredo se mi je najavla tašča da bo mi delala cel dan družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (moji bogi živčki), pol pa moram še na štajer za en teden.....ja jaz sploh ne pridem do tega da bi naši pupi začela ornk rihtat sobo.....nevem če nem sam zdaj enkrat zaropotala, in se bo s temi obiski končalo.....zdaj bi vsi prišli pogledat stanovanje, pol bodo pa mi še septembra hodili pupo gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmmmm...nevem če ne bom še enga stanovanja najela za ljubi mir, pa da mal še tam v sosedski kažin nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
1.8.2008 10:28:34   
alysa
danes pičim na morje do torka,

user posted image user posted image user posted image Maksimalno uživaj ... user posted image user posted image  ... vse ostalo te bo itak počakalo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.8.2008 10:30:25   
KAHLO
alysa vem ja.....sam če misli goldi čez 14 dni rojevat.....pol se mogoče zna zgodit tud pr drugih septembrkah kakšno predčasno presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no upam da bo moje definitivno počakalo septembrauser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.8.2008 10:32:17   
arabela*
Kahlo,uživaj na morju 100 na urouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.8.2008 10:33:16   
taja1235
KAHLO a mas kako zabavo v sluzbi????

Js sm bla pr sefeku pa v kadrovski sm mogla ene papirej zrihtat....zdej pa se neki nardim ob enih pa picim lepo domov ;) ;) ;) ;) in ADIJO sluzba za 1 leto user posted image  user posted image   user posted image

Uceraj je blo na pregledu vse OK , tezki smo 1734g, smo pa v 32 tednu je rekla da je bl mejhn ampka da nej se ne sekiram, zdej mam pa komi pregled 11.9. user posted image  k gre na dopust...sm pa ze dobila napotnico za porodnisnco in resilca.... ROK imam pa 24.9.2008

Sibam delat...upam da se cim prej tipkamo...namrec doma sm brez neta brez racunalnika....

Punce drzte se in ..... uzivajte kokr lahko.. PAPA*******

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.8.2008 10:34:40   
tasha23
Jaz tudi računam tam nekje med 26 - 28.8 romat v Rimuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.8.2008 10:43:15   
KAHLO
Taja1235 nisem glih za slovesa....tak da nisem nič pripravla, ker kar naprej vsem razlagam da jih bom prišla še gledat, ampak se vsi tako od mene poslavlajo kot da bom zapustila Slovenijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nevem no, kup darilc sem že dobila, in želj.....jaz pojma nimam kako odreagirat...a je to kak tak običaj ali kako....pa mobije z vsemi obvezno menjat, pa domač naslov, šef se je že najavil da bodo me prišli obiskat k bo beba tukaj....mislim....nisem pričakovala....pa vsakih pet minut, me še ker spomni zdaj pa še zadnič to pa zadnič tisto....
Je pa res da sem se poslovila za zmeraj od enga dobrega sodelavca ki pa bo šel živet na škotsko, in študiral bo tam....me je čist presenetil s to novico...tako da ne verjamem da se še kdaj vidivauser posted image user posted image ... Madonca komaj sem čakala da bo zadnji dan....zaj pa je prav tak smotan občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.8.2008 10:44:57   
KAHLO
taja1235 ....ja kako pa boš pol z nami na vezi...ne pozabi nam mobija pustit, da nas boš obvestila...oz. me ti ga mormouser posted image user posted image user posted image user posted image mah sem čist zmedena k kukoš!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.8.2008 11:01:01   
tasha23
Tako brezvoljna sem danes... Me pa je bilo pri prvem porodu manj strah ko zdaj... ne najdem pa razloga, da me je tako strah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.8.2008 11:04:59   
KAHLO
tasha23...jaz bom sicer zdaj prvič rodila, ampak me je prejšnji mesec dvakrat zagrabil strah pred porodom, zdaj pa spet ne....k  sem se sfiksirala na to da bo bolelo in bom bolečino pogumno prenesla...v smislu kao bl bo bolelo prej bo konecuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa prej lih en sodelavec razlagal, da on več ne bi bil zraven pr porodu, ker mu je prvič žena skoraj roko zlomila tak je stiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.8.2008 11:08:11   
*bubi*
Lepa oblačilca, tasha user posted image user posted image user posted image  Pupa bo? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.8.2008 11:09:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Jaz tudi računam tam nekje med 26 - 28.8 romat v Rimuser posted image

To bi meni tudi ustrezalo user posted image  Ampak jaz delam račun brez krčmarja user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.8.2008 11:16:24   
KAHLO
pa halo babike ....nehajte s tem avgustom strašituser posted image ...marička še jaz kje vmes upademuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.8.2008 11:18:27   
tasha23
Oblekice so unisex oziroma kupljene v Okaidi na fantovskem oddelku (za vsak slučaj),

In bubi tudi jaz delam trenutno načrte brez krčmarja. V torek 5.8 imam pregled in bom takrat bolj točno, če ne celo 100% izvedela kdaj se ''reši'' trebuha user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.8.2008 11:19:00   
*bubi*
Daj, kahlo, pa saj veš, da je čisto normalno rodit +- 2 tedna. Zdaj pa si zračunaj user posted image

Pa idi hitro sobico rihtat user posted image

No, najprej pa se še malo sončka in vode naužij user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.8.2008 11:20:43   
*bubi*
Oblekice so unisex oziroma kupljene v Okaidi na fantovskem oddelku (za vsak slučaj),

user posted image  pri prvi slikici sem pomislila na user posted image user posted image , potem gledam naprej in mi bolj user posted image user posted image  deluje. Pa še naprej.... in sem bila že zmedena user posted image user posted image user posted image

Joj, samo se pazi te rdeče, da ti kaj ne zafarba user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.8.2008 11:30:47   
KAHLO

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Daj, kahlo, pa saj veš, da je čisto normalno rodit +- 2 tedna. Zdaj pa si zračunaj user posted image

Bubi.
...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam pr prvorodkah je ponavadi pdp +2 neuser posted image user posted image user posted image user posted image ker če bo pdp-2tedna , pol se zdna zgodit da bom po 18.8....že kje rojevalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.8.2008 11:32:18   
KAHLO
pa kaj je zdaj s to dopoldansko smeno......nikjer žive duše!?!?!?!...a ste se vse v hladilnike zaprle k mate za papcat in se hladit al kako?!??!?!?user posted image ajd ven iz skrinj in klofat po tipkovnici....jaz sem danes do 14.55 še na voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.8.2008 11:47:55   
tasha23

user posted image  pri prvi slikici sem pomislila na user posted image user posted image , potem gledam naprej in mi bolj user posted image user posted image  deluje. Pa še naprej.... in sem bila že zmedena user posted image user posted image user posted image

Joj, samo se pazi te rdeče, da ti kaj ne zafarba user posted image

brez skrbi je že oprano....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.8.2008 11:49:23   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Bubi.
...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam pr prvorodkah je ponavadi pdp +2 neuser posted image user posted image user posted image user posted image ker če bo pdp-2tedna , pol se zdna zgodit da bom po 18.8....že kje rojevalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že prvič -2t user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.8.2008 11:52:24   
tasha23
tukaj sem, samo po sladoled sem šla....user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.8.2008 11:52:32   
KAHLO
tasha23... a te je dva tedna prej presenetilo....al je bil kak vzrok?!?!? zdaj sem pa čist firbčna....in a si mogoče čutla takrat da se prpravla na bojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.8.2008 11:53:22   
KAHLO
tasha23...sem vedla da bom vsaj eno septembrko našla v fridžiderjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.8.2008 11:59:16   
petra1978
Hej pupe!

Da vas malo na brzino pozdravim. Vidim, da vas že večina ureja sobice za male bebe, mene to še čaka. Jaz jo moram prvo še premalat in to pride na vrsto danes popoldan.
Še vedno sem na bolniški zaradi gležnja. Upam, da bo do poroda ok, da ne bom prikrumpala v porodno sobo.
Že je avgust. Še malo pa....... Mene je tudi že malo strah poroda, ampak če so vse preživele, bomo pa me tudi, ne?
Danes sem še urejala papirje na socialni. Malo sem pozna, ampak jih nisem prej iz službe dobila.

Zdaj grem pa nekaj pojest, potem pa na delo, da bo naš fant imel lepo sobico.

Uživajte, še posebej tiste, ki greste na morje!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.