|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
23.8.2008 22:10:47   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdrav

Ma sej ne izbiramo med tema dvemi opcijama.... user posted image Zbiramo med opcijama.... lev:devica.... user posted image user posted image

ja to vem, sam tut med tem (lev:devica) me ne zbiramo. me zbiramo med devica in tehtnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.8.2008 22:11:50   
Lara Croft
*zoe* vas vse lepo pozdravlja pravi da je ful fajn met otročka. njen Marko je ful lep in priden.

pa še pravi, da je njej pri porodu zelo pomagalo to, da je prebrala knjigo Modrost rojevanja.

Ma lepo, no..... mi2 z mojim mucem se tudi tko veseliva..... user posted image Frendica, ki mi je posodla knjigo Modrost rojevanje je tudi rekla, da ji je ful pomagala....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.8.2008 22:13:43   
lana luna
Jooooj,ne štekam teh ljudi.... če ti ni, ti ni.... kaj ne razumejo in imajo za najedat?!

ne vemuser posted image user posted image user posted image jest tut ne vem kaj jim ni jasnouser posted image jest sem itak predober člouk da bi jim prepovedala da pridejouser posted image pa mi je pol še od mojga sestra rekla da mi bo itak dolgcajt v porodnišnici in bom še vesela obiskovuser posted image ma men ne misli bit nič dolgcajt. jest bom rabla čimveč časa zase in za svojega knedlna pa za svojega lubija!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.8.2008 22:14:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ja to vem, sam tut med tem (lev:devica) me ne zbiramo. me zbiramo med devica in tehtnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...  haha, kok je dobr ta smejko.... user posted image user posted image user posted image

Pismo.... mi2 tudi tehtnice ne bi...... ma če bi bla čez rok 14 dni bi pa glih bla.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.8.2008 22:16:41   
Lara Croft
pol še od mojga sestra rekla da mi bo itak dolgcajt v porodnišnici in bom še vesela obiskov ma men ne misli bit nič dolgcajt. jest bom rabla čimveč časa zase in za svojega knedlna pa za svojega lubija!!!!!

Meni so tudi tko rekli.... pa sem rekla... če mi bo dolgcajt oz. si bom koga želela videti, bom sporočila.... Jao, ne vem, kaj je tko zanimivo glih tiste prve dni.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.8.2008 22:18:54   
Lara Croft
jest sem itak predober člouk da bi jim prepovedala da pridejo

Ne gre tle za dobroto.... jaz sem tudi dober človek....  ma preko sebe pa ne hodim.... user posted image   Jaz tudi zdej lepo povem, če mi obiski ne pašejo....

Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.8.2008 22:25:04   
arabela*
Me to you,ratala barva,zadovoljna.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.8.2008 22:31:54   
Lara Croft
Ma kaku tle lepo grmi in bliska..... Mord bi blo fajn, da ugasnem vse te moje aparature.... user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.8.2008 22:32:25   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jest sem itak predober člouk da bi jim prepovedala da pridejo

Ne gre tle za dobroto.... jaz sem tudi dober človek....  ma preko sebe pa ne hodim.... user posted image   Jaz tudi zdej lepo povem, če mi obiski ne pašejo....

ja mam občutk da ful kruta izpadem ker jim ne dovolim da pridejo. men bi blo najlažje da bi kar P prepovedala obiske kogarkoli, razen user posted image . tko kt je blo včasih!!! ne pa zdj k ti že po treh urah po porodu hočjo vsi navalit.

jest že vidm kako mi bodo strele iz oči švigale kadarkol bo kakšn nepovabljenc vstopil v sobo. se jim bom kr skrilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.8.2008 22:33:00   
lana luna
jest grem pa počas u mižule. sej ob treh bom pa zihr tle gor viselauser posted image

nočko....

Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.8.2008 22:37:57   
Lara Croft
ja mam občutk da ful kruta izpadem ker jim ne dovolim da pridejo.

Hja, pol je pa problem to, ja... user posted image Ma kdo je tle pomemben???????

Nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.8.2008 22:59:57   
arabela*
glede obiskov v P.
živ obup,jaz sem takoj zato,da jih ukinejo.Ni mi bolj butaste stvari,ko ti nekdo uleti sredi tvojega in user posted image miru,pa cel ritem zmoti.Sploh,ko se je treba dojit.Jaz že full kompliciram.Bi bila najbolj srečna,če bi itak svojo sobo imela v P,pa res tiste najbolj nujne obiske.
Vem,kak je bilo prvič.Ko ena javna ustanova smo bile,dve v sobi,k cimri cela žlahta po dve uri,pol pa bodi srečen.Komu god se je zaljublo,je uletel notuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.8.2008 23:02:03   
arabela*
Pa čas,ko rodimo,je naš in ga posvečamo samo user posted image  in najožjim(partnerju,otroku).Jaz mislim,da vsak,ki ima vsaj kanček zdrave pameti,bo počakal,da mamica pride domov,se lepo ustali,čez par dni pa bo poklical in vprašal,kdaj lahko user posted image pride pogledat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.8.2008 23:04:22   
arabela*
Glede lev-devička,res je,da je vseeno,samo da je user posted image zdrav,samo pri nas bi bile res nenormalne kombinacije,tak da mi nekako bolj sede devicauser posted image .Sploh pa tiste,ki imamo že leve doma vemo,kako težki karakterji souser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.8.2008 23:09:44   
tia
Res je ,da vsi letajo v P. na obiske,koamaj imaš včasih zase in za user posted image  čas,pa spet kdo prileti. Odobravam obiske res najožje,ne pa potem cela žlahta,tako da včasih sploh ne veš s kom se naj pogovarjaš.
V MS je lahko v sobi samo partner,vsi ostali obiski pa na hodniku oz. prostor za obiske, mi je rekla znanka ,ki je rodila ne dolgo nazaj.To ej dobro,ali ko pa rabiš počitek,pa moreš laziti na hodnik,pa še user posted image  za sabo pelaš,pol pa si tako ali tako zmantran od obiskov ne pa od poroda.

Lana luna a imaš že vse pripravljeno za user posted image , midve imamve namreč nekje skupaj PDP.?

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.8.2008 23:12:56   
tia
Sploh pa tiste,ki imamo že leve doma vemo,kako težki karakterji so

Res je boljše da je devica kot pa lev,karakter težek kot kamen.

Če bom rodila po PDP-ju bomo doma imeli tehnico ali bi pa raje devico kajti potem bomo že trije pod tem znakom.Jih bomo že zrihtali.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.8.2008 23:16:20   
arabela*
Ja to pa je meni super,da imajo tak obiske poštimane.Ko ti enostavno ni,greš pa nazaj v sobo,oni pač naj sedijo tam,če jim pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.8.2008 23:36:25   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja to pa je meni super,da imajo tak obiske poštimane.Ko ti enostavno ni,greš pa nazaj v sobo,oni pač naj sedijo tam,če jim pašeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tako,poveš da ne moreš sedet ali pa da je čas za jesti in greš,če želijo pa naj sedijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
24.8.2008 0:05:18   
arabela*
ma kje ste spet??
madona,vam to vaše spanje zavidam,da to ni res.
jaz pa samevam tu ob krofu in čajuuser posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
24.8.2008 1:17:27   
arabela*
Nič,načvekala sem se,zdaj pa grem v posteljo malo brat,potem pa zaajčkatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
24.8.2008 7:59:29   
*bubi*
ne mislm da so že devičke. ker majo avgustovke za danes že devičke. baje da se ta horoskop vsako leto za kkšn dan prestavi. mislm da po luni.

Določena je ura (poleg datuma), ko znamenje prestopi. No, od danes so pa itak že devičke user posted image  

user posted image user posted image user posted image  pa smo jo dočakali, ker tehtnica pa 100% ne bo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4521
24.8.2008 7:59:50   
*bubi*
Vidim, da še ni bilo DOBRO JUTRO! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
24.8.2008 8:12:56   
*bubi*
Poglejte, pogosto se zgodi, da je user posted image  v prvih dneh po porodu "priklopljen" skoraj 24 ur. Ker je to pomembno, da se sploh melko naredi.

Bi vam bilo všeč, če bi cimra (ena, dve, bog ne daj še več) imela skoz polno sobo obiskov? Cel kup ljudi, ki itak ne vejo točno, zakaj so sploh tam in se iz dolgčasa razgledujejo po sobi?

Pa ne, da bi me bilo sram dojit lastnega user posted image  pred komerkoli, ampak jaz enostavno nisem mogla, ker nisem znala, ker nama ni steklo, bubi je bil velik zaspanček in sva zaradi tega imela še cele 3 tedne probleme in se vlačila po bolnicah user posted image . In seveda, ko je polna soba, itak da se nimajo kam usest, pa se pač naslonijo na tvojo posteljo, jo malo rukajo, da ne govorim, da so skrajno glasni.

In če kdo, potem majhni otroci, ki niso otroci novopečene mamice, nimajo kaj delat v porodnišnici!!!!! Bodo že videli user posted image , prej kot slej. OK, user posted image  spi, mamici bi se radi kaj pogovorili - kaj bo delal tisti recimo 5-letnik (bog ne daj, da prideta 2 naenkrat, kar se je zgodilo pri meni)? Norel po sobi, se dolgočasil, glasno vpadal v besedo,....

In ko je ura obiskov že zdavnaj mimo, pač nehote vlečeš na ušesa, ker so itak tak glasni, da bi rabil štople, če bi hotel preslišat..... no, iz pogovora ugotoviš, da se že celo večnost niso videli in bog ve, kdaj se bodo spet..... Ja, P je ravno pravi kraj za srečanja user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim, da je tista cimra imela že 2. otroka, ki ga je z lahkoto dojila in obvladala, z drugo cimro pa sva imeli prvega, težave, rodili sva en dan kasneje,....

No, to je del moje zgodbe, ki še potrjuje razmišljanje, da v P nimajo obiski kaj delat. Razen določenega kroga, ki se res zaveda, da se pride mamico pogledat in ne na klepet. Pa če je to najboljša prijateljica, OK, naj pride, saj nimam nič proti. Ampak njeni otroci pa res lahko počakajo, pa partner tudi ne rabi zraven hodit, če niso res vsi skupaj ful prijatelji.

In moja načrtovana taktika: prošnja, naj se cimra z morebitnimi večjimi obiski zadržuje v dnevnem prostoru, še posebej po izteku predvidenega časa za obiske. V MB je to 2x po eno uro (to pač zdržiš), v LJ pa je čas za obiske daljši v enem kosu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
24.8.2008 8:16:22   
*bubi*
Joj, roman.... saj ni treba brat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
24.8.2008 9:51:40   
arabela*
bubiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!