|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 10:45:52
|
|
|
|
emi*
|
Dober dan! Evo me po dolgem času.Vse je ok,Ines spančka je full pridna.Čez noč ni nobenih težav,malo joka ampak se da preživet,smotano je le to,ker so se krči že začeli,drugače je vse ok.V ponedeljek ima pregled za zlatenico,če je vse ok. Ampak res mi je blo čudno,ko sem prišla v ponedeljek v porodnišnico pa so mi rekli,da mi je voda odtekla,saj ne vse ampak mi je blo full čudno,da sem morala držat,da ne bi šlo mimo pa ko sem se sprostila je sam slap pritekel ven.Potem so mi rekli,da sem odprta že tri cm.Šla sem na klistir in počakala urco pol pa v porodno.Začelo se je vse bolj s popadki od 12h do 18 tam nekje.Pol pa akcija,sem mislila,da bom eksplodirala ampak sem preživela.Presredka mi niso rezali,edino kar 4 dni nisem mogla sedet zaradi hemoroidov, full bolijo.Zdaj čakam samo,da ta bula splahni. Imela sem dva notranja šiva,kar ni ne vem kaj,malo sem počla.Zdaj sem končno prišla malo k sebi,ker v bolnici ni šans zaspat,ko pa se dojenčki tolko jokajo. Ines pridno je,jo že dojim,edino,kar je problem,da se mleko ne dela tako hitro,na eni strani ga mam na drugi ne.Kr neki! Moram strenirat še drugo polovico,mi je kupil nek čaj ki kao res pomaga pri dojenju.Tretji dan sem mela full mleka,da je kar teklo,zdaj pa nič. Kaj pripomore k temu,da se mleko naredi?S čim še,razen s čajem??
|
|
|