|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
24.8.2008 9:52:07   
arabela*
se popolnoma strinjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
24.8.2008 10:09:41   
Lara Croft
Jooj, jst bi znorela.... dobro, da so v postojni obiski samo eno urco in pol....

Zadnjič, ku sem šla tisto mojo znanko pozdravit, je bil moj mož zraven.... in on bi šel kr z mano gor v sobo, čeprav je ni še nikoli videl.... ma ga nisem pustila.... Samo, zato, ker se nikoli ni videl tko micinega otroka..... No, ma sej ga bo zdej hmali.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
24.8.2008 10:12:50   
Lara Croft
Joj, meni je tku dolgcajt...... s tem mojim trebuhom sem tk nerodna, da se niti nič ne lotim.... al se umažem, al kej podrem... več škode, ku koristi.... manjka mi muvinga in akcije, bicikel.... to ležanje tle me prow mori... Pol pa zvečer nisem nič utrujena in ne morem zaspat..... Grem v pojslo, se premetavam, pridem ležat na kavč, se premetavam naprej... Ufa..... Še dobro, da je bla nevihta, sem poslušala grmenje in bliskanje.... to uživam... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
24.8.2008 10:15:42   
Lara Croft
Emiiiiiiiiiiiiii... user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si? user posted image user posted image In pupica? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4529
24.8.2008 10:37:54   
arabela*
emi,si vredu??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4530
24.8.2008 10:38:30   
arabela*
lara,ja migaj,migaj,pleši,vse se da,če se hočeuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
24.8.2008 10:39:30   
arabela*
jaz sem pa ponoči imela tak nespečne noče,ko nisem nič migala čez dan,nisem,pa nisem mogla spat,a utrujena tak,da sem zvezde vidlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
24.8.2008 10:40:25   
*bubi*
Samo, zato, ker se nikoli ni videl tko micinega otroka..... No, ma sej ga bo zdej hmali....

Ja, pa ne samo videl user posted image user posted image user posted image  Še v roke prijel user posted image .... previl...user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4533
24.8.2008 10:45:52   
emi*
Dober dan!

Evo me po dolgem času.Vse je ok,Ines spančka je full pridna.Čez noč ni nobenih težav,malo joka ampak se da preživet,smotano je le to,ker so se krči že začeli,drugače je vse ok.V ponedeljek ima pregled za zlatenico,če je vse ok.user posted image

Ampak res mi je blo čudno,ko sem prišla v ponedeljek v porodnišnico pa so mi rekli,da mi je voda odtekla,saj ne vse ampak mi je blo full čudno,da sem morala držat,da ne bi šlo mimo pa ko sem se sprostila je sam slap pritekel ven.Potem so mi rekli,da sem odprta že tri cm.Šla sem na klistir in počakala urco pol pa v porodno.Začelo se je vse bolj s popadki od 12h do 18 tam nekje.Pol pa akcija,sem mislila,da bom eksplodirala ampak sem preživela.Presredka mi niso rezali,edino kar 4 dni nisem mogla sedet zaradi hemoroidov,user posted image user posted image full bolijo.Zdaj čakam samo,da ta bula splahni.user posted image Imela sem dva notranja šiva,kar ni ne vem kaj,malo sem počla.Zdaj sem končno prišla malo k sebi,ker v bolnici ni šans zaspat,ko pa se dojenčki tolko jokajo.user posted image

Ines pridno je,jo že dojim,edino,kar je problem,da se mleko ne dela tako hitro,na eni strani ga mam na drugi ne.Kr neki!user posted image Moram strenirat še drugo polovico,mi je user posted image  kupil nek čaj ki kao res pomaga pri dojenju.Tretji dan sem mela full mleka,da je kar teklo,zdaj pa nič.user posted image

Kaj pripomore k temu,da se mleko naredi?S čim še,razen s čajem??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.8.2008 10:47:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,ja migaj,migaj,pleši,vse se da,če se hočeuser posted image user posted image

Evo, sem se neki lotla.... samo malo sem bolj energično hodila po stanovanju pa me takoj spodaj v trebuhu začne bolet in zbadat.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.8.2008 10:49:27   
emi*
Za vsak slučaj sem prenehala pisat,da mi ne zbriše vsega.user posted image Kam čem se pa sedaj dat,ko pa nimam več bušija??user posted image Moram počakat,da vse rodite na naslednji forum??user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.8.2008 10:51:04   
emi*
Nič kaj,za danes bo dovolj,moram počivat,čeprav se mi ne da sedet ali ležat na enem mestu.user posted image

Lepo se mejte do naslednjič!user posted image

Bye

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.8.2008 10:53:21   
Lara Croft
Hej Emii.... user posted image user posted image Kr tle z nami lepo bodi.... se bomo že skupaj odselile....

Joj srečnica, ki že imaš svojo pupiko zunaj.... user posted image user posted image Jst bi tudi kej prej rada rodila, da bi bla lažja.... pa da me ne bi blo treba rezat si tudi želim.....

Eno butasto.... kam daš pa svoje cunje, ku te sprejmejo? Gate, mordček itd?

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.8.2008 11:03:05   
emi*
Daš jih kar v eno vrečko,kot,da jih boš vrgla v smeti,ti jo bodo že dali,taka prozorna je!user posted image To mi je blo najbolj smešno.Sem prišla v porodnišnico me vsi gledajo,sem šla v sprejemno in ena tam izjavi:TUKAJ PA GREDO NOTER KOT JIM PAŠE!!Pol pa vidiš mene,noter šla normalno oblečena,ven pa pridem v uni halji in copatih,jaz mislim,da so obmolknili !user posted image user posted image

Zdaj pa res!!Moram Ines previt in nahranit!No pa sem se le prepričala,da je punčka!!Sem full vesela!!user posted image

Ciao

Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.8.2008 11:06:52   
gloria
sporočilo od *zoe*:

"Danes smo ob 7.50 uri dobili 2500g tezkega in 47 cm velikega fantka z imenom Marko. Lp, *zoe* in njen

...ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.8.2008 11:07:41   
pf
Emi pozdravljena. Le počivajta lepo s pupiko, da si nabereta moči za nove podvige.
Glede obiskov mi je pa vsiljevanje kolegic npr. v tvojem primeru Lana luna primitivno s strani njih. Kaj te pa imajo za posiljevati? Ti samo reči ne želim obiskov in gotovo. Imaš vso pravico, če pa katera ne razume, je pa striktno njen problem.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.8.2008 11:21:44   
gloria
user posted image me to you hvala za linke....zdej mi je pa prvič rataluser posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.8.2008 11:26:29   
gloria
hvala za lepe želje, LINA31........................

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.8.2008 11:31:24   
gloria
*zoe* vas vse lepo pozdravlja pravi da je ful fajn met otročka. njen Marko je ful lep in priden.

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok lepo....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.8.2008 11:32:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

me to you hvala za linke....zdej mi je pa prvič rataluser posted image  

Meni pa ne prilepi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.8.2008 11:39:54   
ključek
Glede obiskov mi je pa vsiljevanje kolegic npr. v tvojem primeru Lana luna primitivno s strani njih. Kaj te pa imajo za posiljevati? Ti samo reči ne želim obiskov in gotovo. Imaš vso pravico, če pa katera ne razume, je pa striktno njen problem.

v trboveljski P je pa tko (na srečo) da so obiski med 15-16 uro in še to samo v skupnem prostoru, dojenčka prinese sestra pokazat za 2 minuti, čez šipo. v sobi je pa lahko samo mož in otroci, če jih imaš. oni so pa lahko med 11-18 uro.

jaz sem že povedala, da naj pridejo od 15.30 naprej, ker prej mene ne bo tm. celo uro sedet na tistem trdem, lesenem stolu..............ne hvala. se pa strinjam s tabo pf..............res je to problem tistega, ki ne razume. za firbce bomo itak poslali slikco, mislim pa da si vsak vsaj predstavlja kako zgleda majhen otrok. za doma pa isto-14 dni brez obiskov, pa če se na glavo postavljajo. saj nej pridejo, če bojo tok posiljeni-ampak bojo prvič in zadnjič. dokler se ne navadiš vsega, dobiš vsaj malo ritma...............glih da se mi še kave kuhat pa se z drugimi ukvarjati. ok, ne rečem sestra ali mami, sam tud to za največ 15 minut, pol pa čao.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.8.2008 11:40:51   
ključek
Dober dan!

Evo me po dolgem času.Vse je ok,Ines spančka je full pridna.Čez noč ni nobenih težav,malo joka ampak se da preživet,smotano je le to,ker so se krči že začeli,drugače je vse ok

o emi!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se že cartate!!!!!!!!!!! super!!!!!!

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.8.2008 11:42:15   
ključek
Kam čem se pa sedaj dat,ko pa nimam več bušija?? Moram počakat,da vse rodite na naslednji forum??

se bomo skupno preselile, ko vse dobimo naše user posted image !!! pol bomo šle na temo Dojenček in si odprle nov forum-septemberčki 2008 (ali kaj tacga). in veselo čvekale naprej..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.8.2008 11:42:32   
gloria
emi kok je lepo brati prvo mamico tuki goruser posted image ....uživajte z Ines....

Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.8.2008 11:42:51   
ključek
danes spet kuham za delavce..................mi katera svetuje kako naredi dober mrzel krompir????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?