Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:51:21
|
|
|
|
ključek
|
bubi..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:53:55
|
|
|
|
ključek
|
sva nazaj iz lj................sva šla v kino-Kako ugrabiti nevesto, romantičen film, potem je seveda padel Mc, še pred kinom sva pa letala po Harvey Normanu, Bauhausu in Merkurju. In kok sva videla...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:54:26
|
|
|
|
ključek
|
zdej grm pa ležat, sm utrujena.............. nočko..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 23:04:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grm pa ležat, sm utrujena.............. nočko.................. Bi kr verjela, ja, da si.... Nočko...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 23:32:24
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa, kot sem že omenila, jutri dobim celo žlahto od mojega na obisk in sem ravnokar oblekla goro posteljnine, da bojo jutri zvečer imeli kje spat. Zelenjavo in meso za piknik imam pripravljeno, hiško kolikor toliko pospravljeno, zdaj lahko pa samo še padem dol. Naslednja dva dni vas najbrž ne bom mogla prit nič pogledat. Se oglasim spet v nedeljo, če me ne bo ta vikend spremenil iz 2v1 v 1+1 . Tašča si je celo vinjeto kupila in se bo jutri prvič v življenju sama odpravla po avtocesti iz Ptujskega konca na Dolenjsko. Očitno to pomeni, da bo večkrat prišla na obisk potem ko bo vnuk. Tudi prav-je prav zabavna. Saj se spomnite žaklastih oblek in primerjave trikolesnika s karjolo, ne? No, zdaj je dodala še eno cvetko: Saj po avtocesti se bom že nekako peljala, ampak trojanski predori me skrbijo. Na odgovor, da je to tunel kot tunel in da se normalno zapelješ po avtocesti not, je dodala: Dobro, kje bom pa potem ven prišla? (ne vem od kod ji ideja, da se predor pod trojanami na sredini razcepi na 2 kraka!? Najboljše je to, da je ženska visoko izobražena, le moderna doba ji nekako ne gre.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 23:41:16
|
|
|
|
meta21
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 23:51:08
|
|
|
|
arabela*
|
Nočka vse,ki odhajate pančat Jaz pa sem prilezla iz postelje,kot ponavadi.Še ni moja ura
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 1:01:57
|
|
|
|
arabela*
|
grem tud jaz pančat. Nočkoooooooo
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 4:33:27
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro... spet ne morm spat, pa že od treh naprej bluzim po bajti. mam pa eno novičko za vas od *zoe*. ob 00:02 mi je poslala SMS: "Štala. Voda mi je odtekla in se ze peljeva v bolnico. Drzte pesti!" tko da punce navijamo za našo *zoe* da bo čimprej cartala svoj mali zakladek
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 4:35:30
|
|
|
|
lana luna
|
*bubi* dobrodošla doma sem te jest fejst pogrešala. zato k mi tvoji nasveti vedno prav pridejo, pa tut tko si prijetna čvekica zdaj pa doma kar pridno počivaj in počakaj na september. avgustovčkov je že dovolj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 4:44:28
|
|
|
|
lana luna
|
u glede testa nosečnosti jest bi mogla tardečo dobit okrog 17. 1. vsak mesec sem bla že prvi dan zamude prepičana da sem noseča. ampak glih tokrat pa ni blo tko. midva sva poskušala zanosit že od 7.7.07 naprej. pa nkol ni ratal. 3 dni pred novim leotm sem pa pršla iz bolnice zarad hudega vnetja ledvic in zastrupitve krvi, pol sem pa mogla še en mesc jest antibiotike. in sem mojmu rekla, da ta mesc pa nočm zanosit da se prej do konca pozdravim in glej ga šmenta psiha je delovala. ker nism hotla zanosit sem pač zanosila to mam zdj recept za naslednjič u glavnm ne vem al nism hotla verjet al kaj, test sem delal šele 20.1. po treh dneh zamude. pa je bil rezultat precej dvomljiv. tko da sem čez dva dni ponovila. in pol čez dva dni spet. in ves čas se sploh nism zavedala tega da sem res noseča in pol je clearblue končno pokazal tisti plusek ampak kr nism mogla verjet no zdj sem pa tle. 5 tednov pred PDP in eno objavo pred 4 zvezdico... in jest zvezdica zaspanka ne morm spat, pa mi spet mal dogaja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 4:46:38
|
|
|
|
lana luna
|
no zdej grem pa mal melone pojest, pa psa na lulanje pelat k že ne morm spat. pol bom pa mogoče že lohk spet zaspala. itak okol šestih ponavad spet rata zaspat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 7:48:49
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Zoe držim pesti za čimhitrejši in čimmanj boleči porod. Sicer pa po mojem sedaj že cartaš. Vse dobro. Meta 21 tiste cene, ki jih je dobila svakinja v galebu na Ptuju, to je ful ugodno. Ti bi kar priporočala ta nakup. Jaz sem sicer kupila v BC-ju, ampak v tistem kompletu ni bilo baldahina, sem ga dala šivati. Zdajle grem pa po kruhec v trgovino, zraven je pa BC in grem še malo pošpegat, če še slučajno kaj manjka. Saj po mojem ne kaj drastičnega, ampak sigurno bom še kaj domov prinesla.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 8:22:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! meta, tvoja tašča pa je res faca. No, bo vsaj prišla na obisk, jaz nisem prepričana, če lahko od svoje to pričakujem
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 8:24:30
|
|
|
|
*bubi*
|
ob 00:02 mi je poslala SMS: "Štala. Voda mi je odtekla in se ze peljeva v bolnico. Drzte pesti!" go, *zoe*, go..... mogoče pa že carta
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 8:26:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, jaz sem se tak nalenarla ta teden.... pa če povem po pravici, mi sploh ni bilo kaj dolgčas. Edino zaradi bubija mi je bilo hudo, je imel kar krizico. Še bolj zato, ker je ravno začel v vrtec hodit po 6 tednih razvajanja doma Tak da zdaj bi bila še kak teden doma, potem pa bo že čas, da pokuka na svet
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 9:25:22
|
|
|
|
arabela*
|
jutro. zoe,kar pogumno
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:02:04
|
|
|
|
lana luna
|
sporočilo od *zoe*: "Danes smo ob 7.50 uri dobili 2500g tezkega in 47 cm velikega fantka z imenom Marko. Lp, *zoe* in njen
< Sporočilo je popravil lana luna -- 23.8.2008 10:04:35 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:06:11
|
|
|
|
lana luna
|
bravo naša *zoe* in njen želim vam veliko crkljanja in ljubezni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:30:54
|
|
|
|
arabela*
|
zoe
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:31:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna sporočilo od *zoe*: "Danes smo ob 7.50 uri dobili 2500g tezkega in 47 cm velikega fantka z imenom Marko. Lp, *zoe* in njen Uf, bravo.... to je blo pa expresno.... Še ena srečka....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:37:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, zdej nas pa ni več dost ostalo, od tistih, ki redno tle klofamo...... bo sploh katera počakala september?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:43:30
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, zdej nas pa ni več dost ostalo, od tistih, ki redno tle klofamo...... bo sploh katera počakala september? jest bom počakala upam....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 10:47:05
|
|
|
|
pf
|
Čestitke Zoe. Vse naj mladi družinici.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 11:05:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma nč, grem malo likat zdej.... Kr mi ne gre za likat tiste male cunjice...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?