|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
22.8.2008 22:51:21   
ključek
bubi..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.8.2008 22:53:55   
ključek
sva nazaj iz lj................sva šla v kino-Kako ugrabiti nevesto, romantičen film, potem je seveda padel Mc, še pred kinom sva pa letala po Harvey Normanu, Bauhausu in Merkurju. In kok user posted image  sva videla...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.8.2008 22:54:26   
ključek
zdej grm pa ležat, sm utrujena..............

nočko..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.8.2008 23:04:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

zdej grm pa ležat, sm utrujena..............

nočko..................user posted image user posted image user posted image

Bi kr verjela, ja, da si.... user posted image user posted image user posted image Nočko...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.8.2008 23:32:24   
meta21
Jaz pa, kot sem že omenila, jutri dobim celo žlahto od mojega na obisk in sem ravnokar oblekla goro posteljnine, da bojo jutri zvečer imeli kje spat. Zelenjavo in meso za piknik imam pripravljeno, hiško kolikor toliko pospravljeno, zdaj lahko pa samo še padem dol.

Naslednja dva dni vas najbrž ne bom mogla prit nič pogledat. Se oglasim spet v nedeljo, če me ne bo ta vikend spremenil iz 2v1 v 1+1user posted image .

Tašča si je celo vinjeto kupila in se bo jutri prvič v življenju sama odpravla po avtocesti iz Ptujskega konca na Dolenjsko. Očitno to pomeni, da bo večkrat prišla na obisk potem ko bo vnuk. Tudi prav-je prav zabavna. Saj se spomnite žaklastih oblek in primerjave trikolesnika s karjolo, ne? No, zdaj je dodala še eno cvetko: Saj po avtocesti se bom že nekako peljala, ampak trojanski predori me skrbijo. Na odgovor, da je to tunel kot tunel in da se normalno zapelješ po avtocesti not, je dodala: Dobro, kje bom pa potem ven prišla?user posted image user posted image user posted image (ne vem od kod ji ideja, da se predor pod trojanami na sredini razcepi na 2 kraka!?

Najboljše je to, da je ženska visoko izobražena, le moderna doba ji nekako ne gre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.8.2008 23:41:16   
meta21
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.8.2008 23:51:08   
arabela*
Nočka vse,ki odhajate pančatuser posted image
Jaz pa sem prilezla iz postelje,kot ponavadi.Še ni moja urauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
23.8.2008 1:01:57   
arabela*
grem tud jaz pančat.
Nočkoooooooouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
23.8.2008 4:33:27   
lana luna
dobro jutro...

spet ne morm spat, pa že od treh naprej bluzim po bajti. mam pa eno novičko za vas od *zoe*.

ob 00:02 mi je poslala SMS:

"Štala. Voda mi je odtekla in se ze peljeva v bolnico. Drzte pesti!"

tko da punce navijamo za našo *zoe* da bo čimprej cartala svoj mali zakladekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
23.8.2008 4:35:30   
lana luna
*bubi* dobrodošla domauser posted image sem te jest fejst pogrešala. zato k mi tvoji nasveti vedno prav pridejo, pa tut tko si prijetna čvekicauser posted image

zdaj pa doma kar pridno počivaj in počakaj na september. avgustovčkov je že dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
23.8.2008 4:44:28   
lana luna
u glede testa nosečnostiuser posted image jest bi mogla tardečo dobit okrog 17. 1. vsak mesec sem bla že prvi dan zamude prepičana da sem noseča. ampak glih tokrat pa ni blo tko.

midva sva poskušala zanosit že od 7.7.07 naprej. pa nkol ni ratal. 3 dni pred novim leotm sem pa pršla iz bolnice zarad hudega vnetja ledvic in zastrupitve krvi, pol sem pa mogla še en mesc jest antibiotike. in sem mojmu rekla, da ta mesc pa nočm zanosit da se prej do konca pozdravimuser posted image in glej ga šmenta psiha je delovala. ker nism hotla zanosit sem pač zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image to mam zdj recept za naslednjičuser posted image

u glavnm ne vem al nism hotla verjet al kaj, test sem delal šele 20.1. po treh dneh zamude. pa je bil rezultat precej dvomljiv. tko da sem čez dva dni ponovila. in pol čez dva dni spet. in ves čas se sploh nism zavedala tega da sem res nosečauser posted image in pol je clearblue končno pokazal tisti plusekuser posted image ampak kr nism mogla verjetuser posted image no zdj sem pa tle. 5 tednov pred PDP in eno objavo pred 4 zvezdico...

in jest zvezdica zaspanka ne morm spat, pa mi spet mal dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
23.8.2008 4:46:38   
lana luna
no zdej grem pa mal melone pojest, pa psa na lulanje pelat k že ne morm spat.

pol bom pa mogoče že lohk spet zaspala. itak okol šestih ponavad spet rata zaspat.

Neposredna povezava do sporočila: 4362
23.8.2008 7:48:49   
pf
Dobro jutro babike.
Zoe držim pesti za čimhitrejši in čimmanj boleči porod. Sicer pa po mojem sedaj že cartaš. Vse dobro.
Meta 21 tiste cene, ki jih je dobila svakinja v galebu na Ptuju, to je ful ugodno. Ti bi kar priporočala ta nakup. Jaz sem sicer kupila v BC-ju, ampak v tistem kompletu ni bilo baldahina, sem ga dala šivati.
Zdajle grem pa po kruhec v trgovino, zraven je pa BC in grem še malo pošpegat, če še slučajno kaj manjka. Saj po mojem ne kaj drastičnega, ampak sigurno bom še kaj domov prinesla. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
23.8.2008 8:22:25   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

meta, tvoja tašča pa je res faca. user posted image  No, bo vsaj prišla na obisk, jaz nisem prepričana, če lahko od svoje to pričakujem user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
23.8.2008 8:24:30   
*bubi*
ob 00:02 mi je poslala SMS:

"Štala. Voda mi je odtekla in se ze peljeva v bolnico. Drzte pesti!"

go, *zoe*, go..... mogoče pa že carta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4365
23.8.2008 8:26:36   
*bubi*
Joj, jaz sem se tak nalenarla ta teden.... pa če povem po pravici, mi sploh ni bilo kaj dolgčas. Edino zaradi bubija mi je bilo hudo, je imel kar krizico. Še bolj zato, ker je ravno začel v vrtec hodit po 6 tednih razvajanja doma user posted image

Tak da zdaj bi bila še kak teden doma, potem pa bo že čas, da user posted image  pokuka na svet user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
23.8.2008 9:25:22   
arabela*
jutro.
zoe,kar pogumnouser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
23.8.2008 10:02:04   
lana luna
sporočilo od *zoe*:

"Danes smo ob 7.50 uri dobili 2500g tezkega in 47 cm velikega fantka z imenom Marko. Lp, *zoe* in njen user posted image

< Sporočilo je popravil lana luna -- 23.8.2008 10:04:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4368
23.8.2008 10:06:11   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo naša *zoe* in njen user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam veliko crkljanja in ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
23.8.2008 10:30:54   
arabela*
zoeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.8.2008 10:31:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

sporočilo od *zoe*:

"Danes smo ob 7.50 uri dobili 2500g tezkega in 47 cm velikega fantka z imenom Marko. Lp, *zoe* in njen user posted image

Uf, bravo.... to je blo pa expresno.... user posted image user posted image Še ena srečka.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.8.2008 10:37:52   
Lara Croft
Joj, zdej nas pa ni več dost ostalo, od tistih, ki redno tle klofamo...... bo sploh katera počakala september? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.8.2008 10:43:30   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj, zdej nas pa ni več dost ostalo, od tistih, ki redno tle klofamo...... bo sploh katera počakala september? user posted image

jest bom počakalauser posted image upam....

Neposredna povezava do sporočila: 4373
23.8.2008 10:47:05   
pf
Čestitke Zoe. Vse naj mladi družinici.

Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.8.2008 11:05:06   
Lara Croft
Ma nč, grem malo likat zdej.... user posted image Kr mi ne gre za likat tiste male cunjice... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?