Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:52:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ??????? na to, da boš čez dober mesec in pol držala svojo štručko v naročju... ... in da bo vsega tega jamranja konec... Ja ma sej to se.... ma kaj ku bo kumi čez dober mesec tuki naša čebelca.... zdej pa... A je ktera že kupila kake lušne copatke za ? Najboljš da stari mami rečem, da mi jih zaštrika... Ma jst sem pa kupla kr veliko nogavičk namesto copatk.... in ene tipo mokasinčke.... tisti štrikani cavatki mi niso všeč....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:56:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 19:01:29
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela..... ja, super, te je le ubogala ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 19:08:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest pa nimam jajc in ne morm palčink napacat najbolj da grem k sosed hladilnik spraznit Brez jajc so glih tako dobre.... Tudi njoke sem že naredila brez jajc....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 19:10:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja, super, te je le ubogala ... Ma sej ji nisem ukazala.... sem ji lepo razložila, da bo tko najlažje za obe.... Zgleda, da je razumela....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 20:09:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja Bubi kdaj se začne dajat otročku komarčkov čaj? Načeloma ne rabi čaja. Se odžeja z dojenjem. Sploh, ker ne pričakujemo neke vročine, čaj verjetno ne bo potreben. So pa ti čajčki nekje od 1 tedna naprej. Vsaj tisti Hipp-ovi (granulati).
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 20:11:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela..... Super Jaz sem tudi po gibih slutila, da se je obrnil. In je na UZju to potrdila.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 20:57:43
|
|
|
|
lana luna
|
Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela bravo, zdj pa navijamo še za našga. bogi jenči se pomojem že ene dva dni matra pa sej mu bo ratalo tut našmu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:00:06
|
|
|
|
lana luna
|
kje si tiste ta plave kupila?? drugač pa... cunjice.. a čeveljčke boste tud kake kupile?? tejchy tiste ta modre sem pa dobila za materinski dan od moje sestrce amaok to so že prave male adidaske. čeveljčkov ti pa drgač ni traba kupovat, ker je bolš da majo otročki čimbolj proste nogice, da se lepo razvijajo, pa da nogica diha. sam kšne štumfke je bolš da ma gor.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:00:43
|
|
|
|
lana luna
|
a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno obrnile??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:20:02
|
|
|
|
ključek
|
Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela..... super................ .......ful sem vesela zate...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:21:32
|
|
|
|
ključek
|
bravo, zdj pa navijamo še za našga. bogi jenči se pomojem že ene dva dni matra pa sej mu bo ratalo tut našmu lana, tudi tvoja štručka se bo obrnila, brez skrbi....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:28:48
|
|
|
|
ključek
|
čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura jaz sem vzela denar, in mi isti znesek piše na odločbi........... Tejchy............. ...............pa če so zmotili ali ne..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:34:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
sej mu bo ratalo tut našmu Ma itak da mu bo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:38:19
|
|
|
|
ključek
|
A je ktera že kupila kake lušne copatke za ? jaz jih imam kar nekaj........................ ene mi je prinesla kolegica iz službe, ostale mi je pa sestra dala (jih ena tetka v žlahti štrika................)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:41:01
|
|
|
|
ključek
|
a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno obrnile?? ko sem bila 10.6. na 4D UZ, je bil že obrnjen........hm............... .....bila pa sem v tednu..............ojej, zdej pa mam.................. ..........ene 26 teden...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:42:02
|
|
|
|
ključek
|
ker ni nobene čvekice, grem majčken tv gledat......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:43:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno obrnile?? Včeraj je začel 34 teden...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:53:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Me to you.... Od kdaj si ti že član, da imaš že toliko zvezdic?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:54:14
|
|
|
|
gold fish
|
......sem komaj prišla na rr....ma zgleda, da je neki prišel na računalnik ... ...upam,da sem si vsaj malo zapomnila kaj bom odgovorila,ker vmes - sproti mi ni šlo .... Saraya ...glede srečanja v CE in mojega odvzema krvi......če bi vedela, da ne bo gužve...kar vedno je ...bi bilo to hitro zrihtano in potem v avto pa v ce.... zna pa to trajat več ur..... no pa saj še nimam dneva izbranega ...... Tiščanje dol .... se pojavlja tudi meni, pol pa kar naenkrat izgine...... se mi pa zdaj dogaja, da mi hoče tak malo sapo vzet, pa je čez par sekund ok...... ma ne vem al so to že tisti lažni popoadki..... ker trebuh se mi pa ne zdi bolj trd al pa po tistem mehkejši....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:55:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real ampak baje naše patronažne v KP niso ravno zadovoljne s takimi, .... meni če bi kaj rekla, bi ji že pokazala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 21:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
jaz ne ugotovim,kdaj bi se naj otrok obrnil.Vedno tak različno brca včasih doli,včasih gori. Glede copatkov pa,jaz imam ene par iz blaga,ene pa sem celo za odhod iz P kupla v H&M z medekom.Tisti štrikani pa mi niso všeč. Čevlje pa bomo tam novembra kupli prve,ko bo hladno.Čeprav jih naša Aneja ni nosila,do enega 11 meseca,dokler se ni začela na noge postavljat
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 22:00:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če povem po pravici, pri bubiju od začetka nisem strogo ločevala, kaj je za čez dan in kaj za noč. Vedno sem ga oblačila tako, da je bilo čim bolj udobno. ...mi tud nismo od začetka ločevali kaj je za dan in kaj za noč...... je blo isto kot pravi bubi...., pa tudi naš pikec je novembrski.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 22:02:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ravno ta teden sem bila v Seiersbergu, sem kar v Bipi vzela en paket zelenih, št. 2, imajo še nek extra sleep layer not, bla bla, bla.... Glavno da so Made in Germany, 80 kom stane 12€, če imaš njihovo kartico, drugače pa 14. ...jaz sem pa gori v dm kupila te zelene št. 2 in so bile 13,90€.... sem pa takoj preverila ali so madein germany
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 22:08:04
|
|
|
|
ključek
|
Me to you.... Od kdaj si ti že član, da imaš že toliko zvezdic? od 2.8.2006................kmalu bo obletnica................ ...........pa čveka sem, kaj naj rečem..............
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?