|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
26.7.2008 18:52:18   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ???????

na to, da boš čez dober mesec in pol držala svojo štručko v naročju... user posted image  ... in da bo vsega tega jamranja konec...

Ja ma sej to se.... ma kaj ku bo kumi čez dober mesec tuki naša čebelca.... zdej pa... user posted image

A je ktera že kupila kake lušne copatke za ?

Najboljš da stari mami rečem, da mi jih zaštrika...    

Ma jst sem pa kupla kr veliko nogavičk namesto copatk.... in ene tipo mokasinčke.... tisti štrikani cavatki mi niso všeč....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.7.2008 18:56:09   
Lara Croft
Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela..... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.7.2008 19:01:29   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela..... user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja, super, te je le ubogala ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
26.7.2008 19:08:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest pa nimam jajc in ne morm palčink napacatuser posted image najbolj da grem k sosed hladilnik spraznituser posted image

Brez jajc so glih tako dobre.... Tudi njoke sem že naredila brez jajc....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.7.2008 19:10:20   
Lara Croft
ja, super, te je le ubogala ...

Ma sej ji nisem ukazala.... sem ji lepo razložila, da bo tko najlažje za obe.... user posted image Zgleda, da je razumela.... user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.7.2008 20:09:52   
*bubi*
Aja Bubi kdaj se začne dajat otročku komarčkov čaj?

Načelomauser posted image  ne rabi čaja. Se odžeja z dojenjem. Sploh, ker ne pričakujemo neke vročine, čaj verjetno ne bo potreben.
So pa ti čajčki nekje od 1 tedna naprej. Vsaj tisti Hipp-ovi (granulati).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.7.2008 20:11:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Super user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tudi po gibih slutila, da se je user posted image  obrnil. In je na UZju to potrdila.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 407
26.7.2008 20:57:43   
lana luna
Mislim, da se je naša punči obrnila..... jo čisto drugače čutim, kot do zdej.... ma sem prow vesela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, zdj pa navijamo še za našga. bogi jenči se pomojem že ene dva dni matrauser posted image pa sej mu bo ratalo tut našmuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.7.2008 21:00:06   
lana luna
kje si tiste ta plave kupila??
drugač pa... cunjice..

a čeveljčke boste tud kake kupile??

tejchy tiste ta modre sem pa dobila za materinski dan od moje sestrceuser posted image user posted image amaok to so že prave male adidaske.

čeveljčkov ti pa drgač ni traba kupovat, ker je bolš da majo otročki čimbolj proste nogice, da se lepo razvijajo, pa da nogica diha. sam kšne štumfke je bolš da ma gor.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.7.2008 21:00:43   
lana luna
a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno user posted image obrnile??

Neposredna povezava do sporočila: 410
26.7.2008 21:20:02   
ključek

super................user posted image user posted image user posted image user posted image .......ful sem vesela zate...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
26.7.2008 21:21:32   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, zdj pa navijamo še za našga. bogi jenči se pomojem že ene dva dni matra user posted image pa sej mu bo ratalo tut našmu user posted image user posted image user posted image

lana, tudi tvoja štručka se bo obrnila, brez skrbi....................user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
26.7.2008 21:28:48   
ključek
čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura

jaz sem vzela denar, in mi isti znesek piše na odločbi...........user posted image user posted image
Tejchy.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............pa če so zmotili ali ne..............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
26.7.2008 21:34:16   
Lara Croft
sej mu bo ratalo tut našmu

Ma itak da mu bo.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
26.7.2008 21:38:19   
ključek
A je ktera že kupila kake lušne copatke za user posted image ?

jaz jih imam kar nekaj........................user posted image user posted image user posted image

ene mi je prinesla kolegica iz službe, ostale mi je pa sestra dala (jih ena tetka v žlahti štrika................)user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.7.2008 21:41:01   
ključek
a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno user posted image  obrnile??

ko sem bila 10.6. na 4D UZ, je bil user posted image  že obrnjen........hm...............user posted image .....bila pa sem v tednu..............ojej, zdej pa mam..................user posted image user posted image user posted image ..........ene 26 teden...............

Neposredna povezava do sporočila: 416
26.7.2008 21:42:02   
ključek
ker ni nobene čvekice, grem majčken tv gledat......................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.7.2008 21:43:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno user posted image obrnile??

Včeraj je začel 34 teden... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
26.7.2008 21:53:25   
Lara Croft
Me to you....

Od kdaj si ti že član, da imaš že toliko zvezdic? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
26.7.2008 21:54:14   
gold fish
......sem komaj prišla na rr....ma zgleda, da je neki user posted image prišel na računalnikuser posted image ...

...upam,da sem si vsaj malo zapomnila kaj bom odgovorila,ker vmes - sproti  mi ni šlo ....

Saraya ...glede srečanja  v CE in mojega odvzema krvi......če bi vedela, da ne bo gužve...kar vedno je ...bi bilo to hitro zrihtano in potem v avto pa v ce.... zna pa to trajat več ur..... no pa saj še nimam dneva izbranega ......

Tiščanje dol .... se pojavlja tudi meni, pol pa kar naenkrat izgine...... se mi pa zdaj dogaja, da  mi hoče tak malo sapo vzet, pa je čez par sekund ok...... ma ne vem al so to že tisti lažni popoadki..... ker trebuh se mi pa ne zdi bolj trd al pa po tistem mehkejši....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
26.7.2008 21:55:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

ampak baje naše patronažne v KP niso ravno zadovoljne s takimi,

.... meni če bi kaj rekla, bi ji že pokazala user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.7.2008 21:57:16   
arabela*
jaz ne ugotovim,kdaj bi se naj otrok obrnil.Vedno tak različno brca včasih doli,včasih gori.user posted image
Glede copatkov pa,jaz imam ene par iz blaga,ene pa sem celo za odhod iz P kupla v H&M z medekom.Tisti štrikani pa mi niso všeč.
Čevlje pa bomo tam novembra kupli prve,ko bo hladno.Čeprav jih naša Aneja ni nosila,do enega 11 meseca,dokler se ni začela na noge postavljatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 422
26.7.2008 22:00:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če povem po pravici, pri bubiju od začetka nisem strogo ločevala, kaj je za čez dan in kaj za noč. Vedno sem ga oblačila tako, da je bilo čim bolj udobno.

...mi tud nismo od začetka ločevali  kaj je za dan in kaj za noč......  je blo isto kot pravi bubi...., pa tudi naš pikec je novembrski.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.7.2008 22:02:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ravno ta teden sem bila v Seiersbergu, sem kar v Bipi vzela en paket zelenih, št. 2, imajo še nek extra sleep layer not, bla bla, bla.... Glavno da so Made in Germany, 80 kom stane 12€, če imaš njihovo kartico, drugače pa 14.

...jaz sem pa gori v dm kupila te zelene št. 2 in so bile 13,90€....   sem pa takoj preverila ali so madein germanyuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.7.2008 22:08:04   
ključek
Me to you....

Od kdaj si ti že član, da imaš že toliko zvezdic? user posted image user posted image user posted image

od 2.8.2006................kmalu bo obletnica................user posted image user posted image user posted image ...........pa čveka sem, kaj naj rečem..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?