Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:52:07
|
|
|
|
alysa
|
Dobro jutro! Ene pa ste nočne ptice , js zaenkrat kr v redu spim , tk da se nimam kaj za pritoževat . Lahk pa da bo že čez en tedn drugač
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 10:04:00
|
|
|
|
lana luna
|
oh tole oblačenje naših . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetku ampak bomo že. a ne bi uro srečanja rajš napisale tiste, ki majo še službo in zagotov mislejo pridt? fajn bi blo da bi nas bilo čimveč, ker imam občutk, da se pol namo več mogle zment. že zdj je težko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 10:07:18
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna oh tole oblačenje naših . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetku ampak bomo že. sej meni tut, ampak kot si rekla, vaja dela mojstra, tk da se bomo počasi ziher znašle ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 10:27:02
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, pf, lanolin je lanolin. Če bi pogledala, koliko res stane "material", bi te na rit vrglo. Potem pa seveda vsaka firma malo po svoje zapakira, pa za ohoho denarja prodaja Mislim, da ta DMov ni tako drag, vsaj glede na ostale njihove izdelke. Jaz še nisem prijavljena v DM Babybonus, se bom pa takoj po porodu sigurno. A ti si že? Je kaj pametnega v teh nosečniških bonih? Jaz sem si bone pogledala na njihovi spletni strani. TUKAJ. Desno imaš knjižica bonov, pa si lahko pogledaš, kaj je not. Za prijavo pa rabiš fotokopijo 1. strani materinske; če se ne motim, bone dobiš takoj na blagajni. Poglej, če boš kaj od teh stvari kupovala, potem se splača knjižico vzet. Ravno ta krema za prsi je tudi not.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 10:31:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne skrbet glede oblačenja. Mama ima najboljši občutek za svojega . Saj hitro pogruntaš, kaj ti je praktično in kaj ne. Pač ugotoviš, da si kako stvar bzv kupila, ampak se preživi Prve mesece je treba malo gledat, da nima preveč stvari, ki ga stiskajo v pasu. Zato so fajn žabice, ki se na ramenih zapirajo. Pa podobne fore...
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:02:18
|
|
|
|
arabela*
|
babe,malo pomoči rabim A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenuje
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:04:58
|
|
|
|
ključek
|
tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja................. .................še preden si ti to napisala................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:08:41
|
|
|
|
ključek
|
Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica . Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega . Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale. CIAO to si pa tako lepo napisala..........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:09:53
|
|
|
|
ključek
|
Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! jaz pa jutri 33. teden................................. ................včasih še vedno ne dojemam, da bova postala starša....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:11:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica . Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega . Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale. CIAO to si pa tako lepo napisala.......................... Se strinjam
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 11:14:05
|
|
|
|
ključek
|
Kaj pa drugače - ste se kaj včlanile v ta DM babybonus? jaz sem se................ .................prejela sem knjižico z boni.................nekaj sem jih podarila, nekaj pa sama porabila.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 13:28:29
|
|
|
|
lana luna
|
lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 14:23:59
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,meni je spet tak bogo.samo ležim že cel dan,pa počivam.pa v trgovino bi mogla spravit po hrano.Imam ves dan feeling,da bom slej ko prejšla v P.Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu??
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 14:36:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara sej morš samo do Trojan se prpelat tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja Luna lana.... ma sej morda bi, če ne bi delala... pol sem pa popoldne čist brez energije.... in tačke me ful bolijo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 14:49:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,malo pomoči rabim A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenuje Vidim, kaj misliš.... ma mi ne pride in ne pride....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 14:52:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tk..... grem malo spat..... ful se mi spi... najprej ne morem zaspat do dveh, čeprav se mi spi......pol ku pa zaspim, se pa stalo zbujam.....vsakič, ko se morem prelžit iz enega boka na drugega.... no, glih ku sem že budna pa morem it še scat...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 16:25:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu?? Saraya, pojma nimam. Kdaj imaš kak pregled? Mene nič dol ne tišči, počutim se zaenkrat tudi še ful OK. Res je, da nisem fizično ne vem kak aktivna, bolj tista vsakdanja opravila.... No, 5 ur letanja po avstrijskih trgovinah ta teden me tudi ni namučilo
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 16:56:06
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,ma ne vem,grozno se počutim.Vse mi dol pritiska,pa težko hodim.Komaj 8.avgusta imam pregled.Pol pa pride kak dan,ko je čist ok. Upam,da me ne preseneti kaj
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 16:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,da se tisti veji reče rogoz,če se ne motim. Pa saj sem nekaj druga nabavla,bo tud vredu zapolnilo kot
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 16:57:50
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Evp, js sem bla danes tudi pridna, sem spucala celo stanovanje, pa skuhala, itd... pol sem si pa vzela malo pavze po kosilu... zdj pa sem si rekla, da je čas, da malo prečekiram kaj počnete... pf - za bradavičke si že dobila odgovor... js si bom kupila nekaj takega kar ni treba spirat... da je čim bolj praktično... lana luna - js sem odločbe od CSD že dobila, kdaj bo pa denar pa sem pozabila vprašat... no, itak bom zasledila na bankomatu... bom pa js verjetno ta denar dala kar na stran in našmu na račun... sem bila pa prijetno presenečena... enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. Saraya - moja direktorca je ob ful aktivnem življenju (tud non stop neki letala okol, delala o zadnjega, ... ) tudi rodila 1 dan po nastopu porodniške.. to je.. predvidevam nekje 36 teden... tko da.. če imaš zelo aktivno življenje, možno da boš prej rodila... kr brez skrbi... pri 36 tednih si že tko daleč, da težko gre kaj narobe... Sicer pa... kako pa je z našimi dvojčki in trojčki??? tudi ti se ponavadi prej rodijo... sam kolikor sem gledala imata punci malo bolj pozno v septembru rok, a ne?? ... No, ena bo že odprla "našo vrsto" .. pol babe.. gre pa zares... ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 16:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,ap še to.Doba tistega mojega laufanja naokoli je že lep čas končala.Tak da večinoma počivam doma,če znese.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:01:02
|
|
|
|
arabela*
|
tejchy,pridna si bla danes
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:15:20
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy .. enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. to sm pa tut js opazla, ja, zgleda so mal povišali
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:16:56
|
|
|
|
alysa
|
Js bi popoldan tut sam spala , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:19:17
|
|
|
|
Tejchy
|
tejchy,pridna si bla danes sem bla a ne?? sj sem si pol privošla za kosilo skutine palačinke prelite s čokoladnim sladkim grehom... da seem dobla nazaj porabljene kalorije ......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?