|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.7.2008 23:40:47   
gold fish
...zdaj pa moram prepustiti računalnik mojemu  user posted image , ker sem ga zdaj tak dol vrgla ...da se kao poslovim - za 1 min. .....on pa noben večer ne pride zraven, ker tak ve, da je njegova user posted image na rr user posted image user posted image user posted image .....

Se beremo jutri.... user posted image

Nočko...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.7.2008 23:41:25   
ključek
Nočko...........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 327
25.7.2008 23:41:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

na rokah ja

jaz sem pa imela tako lepe nohte na rokah, pa sem jih smotka spet začela gristi.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 328
25.7.2008 23:42:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

..... kri za toxo, pa cuker, pa kks, pa......

kaj maš ti tud sum na cuker??

ne......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 329
25.7.2008 23:42:50   
ključek
jaz tudi šibam v deželo sanj..................sem ostala sama na RR, pa mi je dolgčas.....................user posted image

če se jutri ne tipkamo, vsem želim lep vikend, uživajte.................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
25.7.2008 23:43:16   
gold fish
user posted image user posted image user posted image  ...še kar svetim tu.....user posted image user posted image user posted image

...že prihaja ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                             ......................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
26.7.2008 0:32:51   
arabela*
Madonca,danes pa se res križamo.user posted image
user posted image ,to ni izgovor,da moraš kri dat.Jo lahko daš pol ure prej,pol pa horuk nauser posted image .
Me to you,ja vse sem sama delala.Saj ni bilo nekih težkih omar,pač samo jogi postelja,pa kinderpet,pa šank miza.....user posted image Ni bilo sile.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 332
26.7.2008 0:34:05   
arabela*
aja,strehice pa ni v tistem predalu.zgleda,da niso vse enake.so samo navodila notuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.7.2008 4:49:37   
amor real
večeeeer, jutrooooo, BOOOO user posted image  kako se pozdravi v tej uri user posted image

Jaz ne morem več spat. Včeraj sem bila cel dan aktivna in moja kartica Activa mastercard tudi user posted image . Ugotovila sem, da nimam dovolj body-jev za Pikca, ko se oblačijo ob strani s pritiskači, ampak imam kar nekaj takih, ko se ful razširi del pri glavi in zapenjajo se med nogicami, ampak baje naše patronažne v KP niso ravno zadovoljne s takimi, isti problem je tudi pri pajackih, baje. Zato sem šla včeraj v BABY CENTER, ampak tam imajo razprodaje poletnih cunjic in kaj drugega je že težko najti. Body-jev sploh z dolgimi rokavi niso imeli. Kasneje sem šla tudi v Trst in tam je najin user posted image  dobil še dodatne 4 pajacke, ampak res take lepe user posted image  in še popusti so bili, povprečna cena za pajacka je bila cca. 13 EUR, kar se mi je zdelo solidno. Jaz sem zbirala bolj take nežne barve, nakar moj user posted image  ponosno privleče v nakupovalno košaro, pajacka takega živo rumeno - zelenega na ŽABE user posted image . To pa zato, ker jaz njega kličem ljubkovalno "žaba" in pravi, če je že on žaba bo njegov sin sigurno tudi delno mala žabica user posted image . Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica user posted image .

Jaz danes začenjam 32. teden in  kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin user posted image  in koliko krat sva bila user posted image , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ user posted image . Dobro, da me moj sexy user posted image  bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega user posted image .

Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI user posted image . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale.

CIAO

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
26.7.2008 5:26:22   
arabela*
Amor real,ti tud ne moreš spat?user posted image
Meni je vse skupaj smešno.Mi je od dveh do štirih celo uspelo spat,zdaj pa spet nič več.Celi dve uri.Vauuuuuuuu.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.7.2008 5:34:11   
amor real
oooo, SARAYA jutroooo, dan, LAHKO NOČ, saj ne vem kaj naj rečem takim, kot smo mi user posted image

Meni se nič ne spi, potem popoldne pa brez problema user posted image  in tako se sklene začaran krog, če spim podnevi pač ponoči ne morem, ne user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.7.2008 5:35:18   
amor real
pozitivna stvar je ta da bomo prej na 4. delu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
26.7.2008 5:40:17   
arabela*
Ma ja,meni je že hecno,kak še sploh normalno funkcioniram.Popoldan bi pa lahko spala.
Zdaj pa ko en tepec sedim tu ob petih zjutraj,pa se nažiram s keksi.
To pa maš prav ja,bomo nakloftale četrto stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
26.7.2008 7:47:58   
arabela*
No,pa za dobro jutro ena močnauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.7.2008 7:48:05   
pf
Dobro jutro.
Amor real in Saraya upam, da ste lahko zaspale nazaj in da sta si še malo odpočile. Midva pa tak fajn spiva, pa user posted image tudi ponoči zaenkrat še spančka, bomo videli kaj bo, ko se nam pridruži.
Ah Tejchy si bila prej res drobižek, pol pa še imaš fore s kg. Jaz sem bila nekje med srednjimi, zato malo pogledam. Sem se kar nekaj zredila s samim hormonskim zdravljenjem med umet. oploditvijo. Pa se ne sekiram bom že dol spravila nekak, samo da bo Lana zdrava.
Punce a ste si ve kupile mazilo za bradavice mazat in če ste katero ste? Baje, da je fajn, če se to kar od začetka maže, ker kolegica ki je prejšnji četrtek rodila Lio je imela že peti dan čisto udrte in krvave, pa bolelo jo je tudi kot sam hudič. Dobila sem sicer en testerček, samo kaj mi če tester za enkratno uporabo, to je verjetno treba kar parkrat na dan namazati.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.7.2008 8:23:26   
lana luna
jutro...user posted image user posted image user posted image

dons sem spet malo bolj zgodnja. sej bom šla pol nazaj ajatuser posted image

raimond lap... jest pa to skos poslušam v avtu. non stop. je že kr čudno če mi kdo kkšn drug CD notr poturi... sam včer sem se pa odločla da bom avtočka prodalauser posted image user posted image user posted image bom se pol s katrco čist prenovleno okol furalauser posted image in z dnarjam od tega avta, si bom kupla gospodinjske aparate ta kuhno (pomivalc, šporget, pečico, hladilnik, lijak, pralni stroj, laminat...) ja no, upam da bom dobila vse to namesto avtočkauser posted image

saraya kako da ni strehice??? dej reklamirej. to pomojem mora biti!!! drgač se bom skregala! jest mam zdej pri Recinkotu rezervirano.

otroški paket... ej punce me zanima, a ta denar, ki ga vzameš namesto paketa za novorojenčka, lahko dobim že pred porodom nakazan? npr. če drug tedn oddam vlogo na socialno, dobim denar že avgusta?

pižamice... včer sem se spomnila da ne vem v čem bo moj user posted image aju?? a to se kup take posebne pajacke za spat. al morjo bit za oktobra že plišasti al kakšni. a spodej ma pa body in pleničko??

aja, pa če je slučajno odejica za pokrit bolj med tankimi, sej lohk čez ga pokrijem še z dekico, a ne??

mal mam čist začetniških vprašanjuser posted image

zihr sm spet kej pozabla...

aja. srečanje. kaj če bi res samo uro na popoldnasko prestavile? če bi še katera ki je še v službi želea pridt.

lara sej morš samo do Trojan se prpelatuser posted image tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celjauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.7.2008 8:41:39   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Jaz sem danes spala kot ubita user posted image  Bubi je še kar pri babici, si je tisti dan počitnic raztegnil na štiri user posted image  Ah, ne dvomim, da se imajo lepo.

Amor real in Saraya, bo treba čez dan zdržat brez user posted image , pa ponoči ne bo problemov user posted image

Punce a ste si ve kupile mazilo za bradavice mazat in če ste katero ste?

2 varianti sta za mazanje - lanolin, v bistvu bi lahko bil čisto navaden iz lekarne, ampak valjda da obstaja pakunga za mamice. Aja, pa dobijo se tudi take blazinice, ki so namočene v to stvar in se jih da na bradavice.
Pri BC najdem zdaj samo tega. Dobi se tudi v drogerijah in v lekarnah.

Jaz sem bolj navdušena nad Bepanten mazilom, tudi to je namenjeno za nego bradavic, pa tudi user posted image  ritke in vsega po vrsti. Dobi se tudi samo v lekarni. To smo recimo dobile v LJ P za mazanje.
http://www2.bayer-pharma.si/?topCid=189&cid=192&subCid=455
Jaz sem si kupila kar veliko tubo, pa zraven en mini lonček, da si bom not stisnila za v P.

Pomembno je, da kupite nekaj takega, kar ni treba umivat iz bradavic pred dojenjem, namazale pa bi naj vsakič po dojenju, ko se bradavice posušijo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 342
26.7.2008 8:47:12   
*bubi*
pižamice... včer sem se spomnila da ne vem v čem bo moj aju?? a to se kup take posebne pajacke za spat. al morjo bit za oktobra že plišasti al kakšni. a spodej ma pa body in pleničko??

Če povem po pravici, pri bubiju od začetka nisem strogo ločevala, kaj je za čez dan in kaj za noč. Vedno sem ga oblačila tako, da je bilo čim bolj udobno. Najbolj so se obnesle bombažne pižamice s stopali in dolgimi rokavi. Spodaj je imel majčko ali pa bodi, čez dan je imel preko še hlače do pasu. Plišastih pižamic pa nismo imeli, je bilo precej toplo v stanovanju, pa še pokrit je bil.

Aja, bubi je novembrski, pa tista zima je bila kar huda. Tako da je nosil dvojne dolge rokave in dve plasti po nogicah.

Ja, takrat je obstajal v Slo še Mothercare, tiste pižamice so bile res zakon user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 343
26.7.2008 9:04:09   
*bubi*
lanolin, v bistvu bi lahko bil čisto navaden iz lekarne, ampak valjda da obstaja pakunga za mamice.

Sem malo brskala po DMovih straneh in vidim, da ima tudi DM svojo znamko lanolin za bradavice. Bo čisto OK, lanolin je lanolin user posted image

Kaj pa drugače - ste se kaj včlanile v ta DM babybonus? Zaenkrat boni za nosečnice, potem pa pridejo boni za user posted image . Meni se ne zdi slabo, itak nimaš obveznosti do njih, te izdelke pa v vsakem primeru kupujemo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
26.7.2008 9:26:38   
arabela*
Srečanje:lahko prestavimo,samo uro povejteuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
26.7.2008 9:28:00   
arabela*
danes zarad tegauser posted image  spanja niti z mojim ne morem v Austrijo,ker se bojim,da bi me zmanjkalo.sem kar omotična,pa utrujenost čutim.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
26.7.2008 9:30:12   
arabela*
Babe,kaj imajo v Austriji tud te vredu Pamperske,da so original??
Al samo v Dm??

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.7.2008 9:40:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,kaj imajo v Austriji tud te vredu Pamperske,da so original??
Al samo v Dm??

Verjetno si mislila Mullerja? Za Slo govorim.

V Avstriji pa so povsod OK pamperske!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.7.2008 9:43:56   
*bubi*
Ravno ta teden sem bila v Seiersbergu, sem kar v Bipi vzela en paket zelenih, št. 2, imajo še nek extra sleep layer not, bla bla, bla.... Glavno da so Made in Germany, 80 kom stane 12€, če imaš njihovo kartico, drugače pa 14.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.7.2008 9:48:35   
pf
Bubi hvala za nasvet glede mazila. Meni so v BC dali tester od te Medele, pa one blazinice tudi, samo kaj pa vem, to je tak hudo malo, da bi en, dva tri porabil, pa ni glih poceni. Potem je res bolje kot praviš lanolin kupit oz. ta bepanthen. Aja pa od aventa je tudi to mazilo, samo to je kot praviš Bubi res kremica kot kremica, le v embalaži za mamice in zato stane skoraj 12 eur. Jaz še nisem prijavljena v DM Babybonus, se bom pa takoj po porodu sigurno. A ti si že? Je kaj pametnega v teh nosečniških bonih?
Lana luna jaz tudi nekak nimam ločeno kaj bo imela oblečeno čez dan in kaj ponoči, ker sem vse bolj tak komot kupila. No edino dve trenerkici ima na kapuco, tisto bomo bolj oblekli, ko bomo kam šli, tisto ni za spančkanje.
Saraya upam, da ti slabost mine. Počivaj.
Amor real a zdaj si pa zaspala nazaj? Saj je prav tako, le spi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?