Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:22:00
|
|
|
|
Tejchy
|
Js bi popoldan tut sam spala , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko Js pa opažam, da moj ni ne vam kako aktivne sorte... pa da bi nekak zelo aktivno brcal.... tudi ponoči nimam/a problemov... spima celo noč, razen za 5 minut, ko morama iti lulat.... tako da... če bo tudi potem tak zaspanček... držim pesti...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:28:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaj babe,moj pa tako noro aktiven.Nima mira v trebuhu.Aneja polovico toliko ni brcala. Zdaj sem se spomnila,da sem tisti listek za gibe nekam spravla.A to je treba g pokazat?? Madonca,moram se v pekarno spravit,kruha sfalilo. skočim na brzino
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:30:37
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Js bi popoldan tut sam spala , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko Js pa opažam, da moj ni ne vam kako aktivne sorte... pa da bi nekak zelo aktivno brcal.... tudi ponoči nimam/a problemov... spima celo noč, razen za 5 minut, ko morama iti lulat.... tako da... če bo tudi potem tak zaspanček... držim pesti... Pa sej moj me tut ne budi ponoči, js ga, ko se premetavam sem ter tja, pa enkrat grem še na WC, pol pa zgleda zbudim in začne brcat glih na tistem boku, kjer js spim drugač pa spim od 11 zvečer do 8 zjutraj skorajda vedno ... dans sm mogla še mal popoldan, je tak zaspan dan
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:35:23
|
|
|
|
arabela*
|
kak vam to nočno spanje zavidam
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:40:38
|
|
|
|
pf
|
Tejchy ti si pa bila pridna danes. Saraya mene tudi kak dan dol tišči, potem pa je bolje za par dni. Sem že imela ta občutek tiščanja dol trikrat, ampak zdajle pa je par dni že bolje. Kdaj se pa kaj začne trebušček spuščati? A ve katera kaj več o tem? Meni moja pikica tako dalo v trebušku včasih, da imam minuto popek zunaj, minuto noter in spet zunaj in spet noter. Včasih se ji kar čudim. Jaz pa sem danes kumarice naribala za 4 x za v skrinjo. Za omako kumarično za septembra, ko nekak ni najbolj priporočljiva sveža zelenjava zaradi dojenja. Da imajo baje otročki potem krče. Aja Bubi kdaj se začne dajat otročku komarčkov čaj?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:51:05
|
|
|
|
Tejchy
|
Pa sej moj me tut ne budi ponoči, js ga, ko se premetavam sem ter tja, pa enkrat grem še na WC, pol pa zgleda zbudim in začne brcat glih na tistem boku, kjer js spim drugač pa spim od 11 zvečer do 8 zjutraj skorajda vedno ... dans sm mogla še mal popoldan, je tak zaspan dan Moj se nikol ne zbudi... vedno brca tam okol 21h zvečer.. pol je pa mir do jutra, ko spet postane aktiven... sj pravim.. upam, da bo imel tak tempo tudi potem, ko bo zunaj trebuščka... ... to spanje lahk ima kr po atiju... on je tud tak zaspanko ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:51:52
|
|
|
|
Tejchy
|
kak vam to nočno spanje zavidam pol bo pa glih kontra.... me bomo bedele po cele noči.. ti pa spala... ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:53:06
|
|
|
|
Tejchy
|
mene tudi kak dan dol tišči, potem pa je bolje za par dni. Sem že imela ta občutek tiščanja dol trikrat, ampak zdajle pa je par dni že bolje. Kdaj se pa kaj začne trebušček spuščati? A ve katera kaj več o tem? Tiščanje dol mene nič... tud trebušček se mi še ni kj ekstra spustil... a imam občutek, da me vse to še čaka...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 17:57:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya... rogoz ja... sem se pol v pojsli spomnila.... Tejčy... o kakšni enkratni pomoči to govoriš? Meni je pa moj mož malo prej reku, da se samo neki pritožujem.... jst pa v jok .... Ma me zanima, kako bi on to prenašal? Sej v bistvu ima prav....... non stop mi neki fali.... lulat, noge bolijo, hrbet boli, kr veliko me glava boli, to noč me je roka kr neki bolela in zapestje.... v želodcu me tišči... joški in trebuh me srbijo....spim ne nič... zjutraj sem ko zombi.... z nosom imam kr naprej opravka... ne morem ono, ne moret tretje.... Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ???????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:00:12
|
|
|
|
lana luna
|
to je rogoz. tko moj pravi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:00:52
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejčy... o kakšni enkratni pomoči to govoriš? enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka... ko lahko izbiraš med paketki ali denarjem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:01:45
|
|
|
|
Tejchy
|
Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ??????? na to, da boš čez dober mesec in pol držala svojo štručko v naročju... ... in da bo vsega tega jamranja konec...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:05:40
|
|
|
|
arabela*
|
Lana luna,ja to je to Ma kera to doma? Kaj to mora bit v vodi al je lahko kar na suhem??
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:06:59
|
|
|
|
lana luna
|
aja ups. vidm da ste tisto rožo vmes že odkrile mi smo bli pa pridni, smo avtočka spucal. zdj ga bo pa moj lubi še posliku in na net dal. pol pa upam da dobimo en dobr dnar, da grem u šoping tejchy si me tko zdražla s palčinkam, da grem pomojem zdele v kuhno packat... če se mi bo dalo seveda
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:08:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lana luna,ja to je to Ma kera to doma? Kaj to mora bit v vodi al je lahko kar na suhem?? jA, komot imaš v vazi brez vode... samo pazi, da kej ne raniš, ki potem boš imela po celi bajti tiste muckice..... Jst sem imela ful cajta..... tudi v bolj miniaturni različici....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:15:25
|
|
|
|
alysa
|
to spanje lahk ima kr po atiju... on je tud tak zaspanko ... js bi si tut želela, da bi pol bil tak zaspanec, kot ga ima moj , ker je on pa skor vsak trenutek na kavču izkoristi za spanje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:23:44
|
|
|
|
arabela*
|
Alisa,naša Aneja je tud po atiju taka zaspanka.Bi kar spančkala.Zdaj mi je na kauču z dvignjeno rito zadremala
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:25:20
|
|
|
|
lana luna
|
jest pa nimam jajc in ne morm palčink napacat najbolj da grem k sosed hladilnik spraznit saraya doma rogoza nimamo, je pa tam blitu mojega eno močvirje, kjer to raste. ampak itak zdejle drugače cveti. nima tega rjavega cveta, ampak sveti kot trava. sej mislm pa da mogoče v kakšni cvetličarni bi pa mel. aja tejchy hvala za odgovor o denarnem prispevku. pa ful fajn da so knjčk povišal čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:26:03
|
|
|
|
lana luna
|
z dvignjeno rito zadremala iiii men so tolk fletni otročki k tko zapanajo. čist tko kot mali dojenčki
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:27:16
|
|
|
|
Tejchy
|
A je ktera že kupila kake lušne copatke za ? Js bi rada našla kake take cute ... pa jih do zdj nisem kje zasledila... Najboljš da stari mami rečem, da mi jih zaštrika...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:27:36
|
|
|
|
lana luna
|
pr nas sva pa midva obadva zaspančka, tko da upam da bo tudi dete pridno pančkalo. drgač bo mamica bogica aja pa moje dete je men dons zjutri hotlo kr komolc skozi trebuh ven pomolit. je blo tko smešno, prou tko je naredu, da sem začutila celo koščeno kost njegovo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:29:28
|
|
|
|
lana luna
|
A je ktera že kupila kake lušne copatke za tejchy jest mam tudi že ene naštrikane doma, pa še ene mi je sestrca kupla že pred letom in pol za silvestrovo teli so taki fletni rumeni, pa ropotuljico imajo notr, tko da malo ropotajo ko dojenček brca sej mislm da jih imam v albumu poslikane. aja so pa ti copatki uvoženi mislim da iz češke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:29:46
|
|
|
|
Tejchy
|
čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura js sem dobila včeraj odločbo pa mi piše, da mi pripada denarna pomoč v znesku 269,90 € ... seveda se lohk pritožim, če hočem.. sam nekako nimam potebe po tem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 18:33:13
|
|
|
|
Tejchy
|
tejchy jest mam tudi že ene naštrikane doma, pa še ene mi je sestrca kupla že pred letom in pol za silvestrovo teli so taki fletni rumeni, pa ropotuljico imajo notr, tko da malo ropotajo ko dojenček brca sej mislm da jih imam v albumu poslikane sem šla preverit... .. kje si tiste ta plave kupila?? drugač pa... cunjice.. a čeveljčke boste tud kake kupile??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?