|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
26.7.2008 17:22:00   
Tejchy
Js bi popoldan tut sam spala , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko

Js pa opažam, da moj user posted image  ni ne vam kako aktivne sorte... pa da bi nekak zelo aktivno brcal.... tudi ponoči nimam/a problemov... spima celo noč, razen za 5 minut, ko morama iti lulat.... tako da... če bo tudi potem tak zaspanček... držim pesti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.7.2008 17:28:59   
arabela*
jaj babe,mojuser posted image pa tako noro aktiven.Nima mira v trebuhu.Aneja polovico toliko ni brcala.
Zdaj sem se spomnila,da sem tisti listek za gibe nekam spravla.A to je treba g pokazat??
Madonca,moram se v pekarno spravit,kruha sfalilo.
skočim na brzinouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.7.2008 17:30:37   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Js bi popoldan tut sam spala , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko

Js pa opažam, da moj user posted image  ni ne vam kako aktivne sorte... pa da bi nekak zelo aktivno brcal.... tudi ponoči nimam/a problemov... spima celo noč, razen za 5 minut, ko morama iti lulat.... tako da... če bo tudi potem tak zaspanček... držim pesti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Pa sej moj user posted image  me tut ne budi ponoči, js ga, ko se premetavam sem ter tja, pa enkrat grem še na WC,  pol pa zgleda user posted image  zbudim in začne brcat glih na tistem boku, kjer js spim user posted image user posted image user posted image   drugač pa spim od 11 zvečer do 8 zjutraj skorajda vedno ... dans sm mogla še mal popoldan, je tak zaspan danuser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.7.2008 17:35:23   
arabela*
kak vam to nočno spanje zavidamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.7.2008 17:40:38   
pf
Tejchy ti si pa bila pridna danes.
Saraya mene tudi kak dan dol tišči, potem pa je bolje za par dni. Sem že imela ta občutek tiščanja dol trikrat, ampak zdajle pa je par dni že bolje. Kdaj se pa kaj začne trebušček spuščati? A ve katera kaj več o tem? Meni moja pikica tako dalo v trebušku včasih, da imam minuto popek zunaj, minuto noter in spet zunaj in spet noter. Včasih se ji kar čudim.
Jaz pa sem danes kumarice naribala za 4 x za v skrinjo. Za omako kumarično za septembra, ko nekak ni najbolj priporočljiva sveža zelenjava zaradi dojenja. Da imajo baje otročki potem krče.
Aja Bubi kdaj se začne dajat otročku komarčkov čaj?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.7.2008 17:51:05   
Tejchy
Pa sej moj me tut ne budi ponoči, js ga, ko se premetavam sem ter tja, pa enkrat grem še na WC, pol pa zgleda zbudim in začne brcat glih na tistem boku, kjer js spim drugač pa spim od 11 zvečer do 8 zjutraj skorajda vedno ... dans sm mogla še mal popoldan, je tak zaspan dan

Moj se nikol ne zbudi... vedno brca tam okol 21h zvečer.. pol je pa mir do jutra, ko spet postane aktiven... sj pravim.. upam, da bo imel tak tempo tudi potem, ko bo zunaj trebuščka... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... to spanje lahk ima kr po atiju... on je tud tak zaspanko user posted image user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.7.2008 17:51:52   
Tejchy
kak vam to nočno spanje zavidam

pol bo pa glih kontra.... me bomo bedele po cele noči.. ti pa spala... user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.7.2008 17:53:06   
Tejchy
mene tudi kak dan dol tišči, potem pa je bolje za par dni. Sem že imela ta občutek tiščanja dol trikrat, ampak zdajle pa je par dni že bolje. Kdaj se pa kaj začne trebušček spuščati? A ve katera kaj več o tem?

Tiščanje dol user posted image  mene nič... tud trebušček se mi še ni kj ekstra spustil... a imam občutek, da me vse to še čaka... user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.7.2008 17:57:44   
Lara Croft
Saraya... rogoz ja... sem se pol v pojsli spomnila.... user posted image

Tejčy... o kakšni enkratni pomoči to govoriš?

Meni je pa moj mož malo prej reku, da se samo neki pritožujem.... jst pa v jokuser posted image .... Ma me zanima, kako bi on to prenašal?

Sej v bistvu ima prav....... non stop mi neki fali.... lulat, noge bolijo, hrbet boli, kr veliko me glava boli, to noč me je roka kr neki bolela in zapestje.... v želodcu me tišči... joški in trebuh me srbijo....spim ne nič... zjutraj sem ko zombi.... z nosom imam kr naprej opravka... ne morem ono, ne moret tretje....

Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ???????

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.7.2008 17:59:36   
lana luna
A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:57z21XoPmXXzEM:http://www.trajnice.com/images/t0699.jpg

saraya al si to mislila??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.7.2008 18:00:12   
lana luna
to je rogoz. tko moj user posted image pravi.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.7.2008 18:00:52   
Tejchy
Tejčy... o kakšni enkratni pomoči to govoriš?

enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka... ko lahko izbiraš med paketki ali denarjem...

Neposredna povezava do sporočila: 387
26.7.2008 18:01:45   
Tejchy
Je reku, da nej se fokusiram na pozitivno..... NA KAJ???????

na to, da boš čez dober mesec in pol držala svojo štručko v naročju... user posted image  ... in da bo vsega tega jamranja konec...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.7.2008 18:05:40   
arabela*
Lana luna,ja to je touser posted image
Ma kera to doma?
Kaj to mora bit v vodi al je lahko kar na suhem??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
26.7.2008 18:06:59   
lana luna
aja ups. vidm da ste tisto rožo vmes že odkrileuser posted image

mi smo bli pa pridni, smo avtočka spucal. zdj ga bo pa moj lubi še posliku in na net dal. pol pa upam da dobimo en dobr dnar, da grem u šopinguser posted image user posted image user posted image

tejchy si me tko zdražla s palčinkam, da grem pomojem zdele v kuhno packat... če se mi bo dalo sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.7.2008 18:08:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lana luna,ja to je touser posted image
Ma kera to doma?
Kaj to mora bit v vodi al je lahko kar na suhem??

jA, komot imaš v vazi brez vode... samo pazi, da kej ne raniš, ki potem boš imela po celi bajti tiste muckice..... Jst sem imela ful cajta..... tudi v bolj miniaturni različici....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.7.2008 18:15:25   
alysa
to spanje lahk ima kr po atiju... on je tud tak zaspanko ...

js bi si tut želela, da bi pol user posted image  bil tak zaspanec, kot ga ima moj  user posted image , ker je on pa skor vsak trenutek na kavču izkoristi za spanje user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.7.2008 18:23:44   
arabela*
Alisa,naša Aneja je tud po atiju taka zaspanka.Bi kar spančkala.Zdaj mi je na kauču z dvignjeno rito zadremalauser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.7.2008 18:25:20   
lana luna
jest pa nimam jajc in ne morm palčink napacatuser posted image najbolj da grem k sosed hladilnik spraznituser posted image

saraya doma rogoza nimamo, je pa tam blitu mojega user posted image eno močvirje, kjer to raste. ampak itak zdejle drugače cveti. nima tega rjavega cveta, ampak sveti kot trava. sej mislm pa da mogoče v kakšni cvetličarni bi pa mel.

aja tejchy hvala za odgovor o denarnem prispevku. pa ful fajn da so knjčk povišaluser posted image čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eurauser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.7.2008 18:26:03   
lana luna
z dvignjeno rito zadremala

iiii men so tolk fletni otročki k tko zapanajo. čist tko kot mali dojenčkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
26.7.2008 18:27:16   
Tejchy
A je ktera že kupila kake lušne copatke za user posted image ?
Js bi rada našla kake take cute user posted image  ... pa jih do zdj nisem kje zasledila...

Najboljš da stari mami rečem, da mi jih zaštrika... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.7.2008 18:27:36   
lana luna
pr nas sva pa midva obadva zaspančka, tko da upam da bo tudi dete pridno pančkalo. drgač bo mamica bogicauser posted image

aja pa moje dete je men dons zjutri hotlo kr komolc skozi trebuh ven pomolit. je blo tko smešno, prou tko je naredu, da sem začutila celo koščeno kost njegovouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
26.7.2008 18:29:28   
lana luna
A je ktera že kupila kake lušne copatke za

tejchy jest mam tudi že ene naštrikane doma, pa še ene mi je sestrca kupla že pred letom in pol za silvestrovouser posted image teli so taki fletni rumeni, pa ropotuljico imajo notr, tko da malo ropotajo ko dojenček brcauser posted image sej mislm da jih imam v albumu poslikane.

aja so pa ti copatki uvoženi mislim da iz češkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
26.7.2008 18:29:46   
Tejchy
čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura

js sem dobila včeraj odločbo pa mi piše, da mi pripada denarna pomoč v znesku 269,90 € ...
seveda se lohk pritožim, če hočem.. sam nekako nimam potebe po tem... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.7.2008 18:33:13   
Tejchy

tejchy jest mam tudi že ene naštrikane doma, pa še ene mi je sestrca kupla že pred letom in pol za silvestrovo teli so taki fletni rumeni, pa ropotuljico imajo notr, tko da malo ropotajo ko dojenček brca sej mislm da jih imam v albumu poslikane

sem šla preverit... user posted image  user posted image  user posted image  .. kje si tiste ta plave kupila??
drugač pa... user posted image  cunjice..

a čeveljčke boste tud kake kupile??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?