Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 23:35:07
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem tud jaz probat spat nočko
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 6:41:01
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro pupike jest sem si vzela malo odmora od spanja mal vas počekiram, pol grem pa nazaj u mižule še mal... lep dan vsem slupaj, čuvajte svoje bušije in zakladke, tiste pa ki imate preglede danes
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 7:26:57
|
|
|
|
*zoe*
|
Morgen , danes sem odlično spala, pa bi lahko še, če ne bi imela frizerja ob 8-ih. Končno , sem se šla včerej kr k eni frizerki zmenit (glede na to da tle nimam svoje) in bomo videli kako bo. Glavno, da me mal postriže, tud če bo na cigu migu. Taka kot sem zdej ne morem več bit. Pol po porodu vprašanje kdaj bom spet prišla do ene pametne frizure. Minimalno 2 meseca še ne. Tako da lovim še zadnje minute čist men podobno Kako ste pa kej ostale, a ste dobr pančkale?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 7:27:29
|
|
|
|
*zoe*
|
Lana luna je bla že pridna in je kavico skuhala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 7:47:01
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Vidim, da ste bile pridne čvekice ponoči. Meni kaže popadke na CTG tudi čez 80 na momente. Tak od 40 do 80, ampak to ti žal nič ne pomaga, ker to ni dovolj močno še za porod. Baje je čisto odvisno od posameznice, ene pri 100 že rojevajo, meni so pa bili tisti 80 še čisto za zdržati, sploh če pomislim, da so tri dneve in noči prej bili popadki še bolj močni doma in tudi bolj boleči. Vsaj po občutku. Zdajle pa sem spet OK. Imam pa nek občutek, da bo naša bejba drug teden prišla k mamici in očiju, do konca imamo še 11 dni. Fajn, da je Gold fish prišla ven iz intenzivne. Tale CR tudi ni od muh, res je da porod ne boli, samo potem pa si kar bogi še kak mesec dni, v bistvu od naravnega poroda dosti prej prideš k sebi, ampak kaj čemo, ko si ne moreš zbirati sam. Samo da je vse dobro.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 8:33:42
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! Vse tiste, ki vam "dogaja" - sploh po CTG-jih sodeč........... držte se ............. lana luna in ostale - ......... čestitke za prve poporodne nakupe, pa četudi gre samo za gate ........... počasi se daleč pride, pravijo moje spanje je tud zmeraj bolj bogo........... ker je še vedno ful visoko, me še vedno daje zgaga .......... pa premetujem se iz enga boka na drugega........... tko da lahko rečem, da se počasi navajam na čas, ko bo prišel in me čakajo neprespane noči........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 9:23:42
|
|
|
|
pf
|
Tejchy s spanjem smo si pa menda zdajle že kar enake punce. Nekega kvalitetnega spanca glih nimamo več, to je bolj počitek, no vsaj jaz. Spim mogoče samo kake štiri ure, drugo je premetavanje bolj ali manj, čeprav sem v postelji po osem ur. Dobesedno prisilim se, da ne vstanem in grem gledat TV, ker malo bolj se vseeno odahneš, če ležiš v postelji, vsaj možgani so na off.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 9:25:16
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:05:20
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tejchy s spanjem smo si pa menda zdajle že kar enake punce. Nekega kvalitetnega spanca glih nimamo več, to je bolj počitek, no vsaj jaz. Spim mogoče samo kake štiri ure, drugo je premetavanje bolj ali manj, čeprav sem v postelji po osem ur. Dobesedno prisilim se, da ne vstanem in grem gledat TV, ker malo bolj se vseeno odahneš, če ležiš v postelji, vsaj možgani so na off. A pol imam ssmo jaz srečo s spanjem - spim ko dojenček No, imam pa čez dan toliko več akcije. Po porodu se bo pa tudi verjetno obrnilo - ve boste spale, pri meni pa cele noči žurka . Bom ko en zombi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:07:40
|
|
|
|
*zoe*
|
Evo mene od frizerja - sem se šla KONČNO ostrižt. Mi je kar dobrih 15 cm ostrigla stran. Sej nisem imela prav nobene frizure več. je počakal, da bo mami lepa, zdej imam pa v bistvu že vse zadeve more or less zrihtane in lahko samo še čakam na akcijo. Največja muka se mi je bila k frizerju spravit.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:10:50
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meni kaže popadke na CTG tudi čez 80 na momente. Tak od 40 do 80, ampak to ti žal nič ne pomaga, ker to ni dovolj močno še za porod. Baje je čisto odvisno od posameznice, ene pri 100 že rojevajo, meni so pa bili tisti 80 še čisto za zdržati, sploh če pomislim, da so tri dneve in noči prej bili popadki še bolj močni doma in tudi bolj boleči. Pf tudi jaz teh za 60 ne smatram, da bolijo, ampak samo da zateguje trebuh (kot ponavadi, no ali pa malo bolj konkretno). Me je pa tud tist vikend že bistveno več bolelo kot tole. Me zanima koliko bi pokazalo, če bi me takrat priklopili na ctg.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:20:23
|
|
|
|
*zoe*
|
Kje pa ste danes vse? Glavno, da uživate
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:32:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro...... jaz sem malo prej vstala.... ma kaku lepu je spat do 10h.... .... Hvala za kavo, ma meni že nekaj dni ne paše in ne ne pijem.... booo Mleko mi ne naredi dobro, po jogurtu me peče.... kaj sploh lahko za zajtrk? Nč, grem na en šnops....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:33:20
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,nikjer ni nobene. Zato grem kar po opravkih v mesto
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:34:04
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem imela testenine z jajčko,pa poliko za zajtrk
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 10:43:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem imela testenine z jajčko,pa poliko za zajtrk Jajc si tudi ne upam jest..... sem bruhala po njih ful cajta....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 12:29:45
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem imela testenine z jajčko,pa poliko za zajtrk Jajc si tudi ne upam jest..... sem bruhala po njih ful cajta.... Jaz pa hvala bogu nimam nobenih štosev okrog prehrane - jem vse po spisku, kar mi srce poželi ali pa kar se zljubi in to od ta prvega dne dalje. Vsaj nekaj mi je prišparanega. V glavnem sem pa na burekih , zdej ko so bučke, jih delamo kar iz bučk, pa mal skute vmes - so ful dobri.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 12:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
madonca,pa kje se danes skrivate.Vse lenarite Jaz sem že vse poštimala v mestu,plačala položnice,lezla v drugi štuk Vzajemne ,pa še originalne pamperske sem dobila v MIllerju. Zdaj pa si doma malo spočijem,pol pa dalje,do porodnišnice,za potrdilo od materinske šole,pa v trgovine.Pol pa bom spet padla v posteljo utrujena ko
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 13:09:15
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem že vse poštimala v mestu Js se zadnja dva dneva tut sam potepam, dans sva ble s Tejchy na kavi , popoldan pa grem še do sodelavke ... Morm še izkoristit te dneve, ko še lahko letam sem pa tja Spim pa tut js bolj tako tako, se pogosto zbujam, pa zaspim nazaj ... Uživajte
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 13:42:46
|
|
|
|
optimizem
|
Pozdravček najprej vsem so ! Že dolgo časa nisem nič napisala, samo vas pa pridno prebiram in ugotavljam, da imamo vse iste problemčke. Mi pridno rastemo v trebuščku in tudi pridno skačemo, ampak je tok super občutek, da sploh ne vem kako bo potem ko bo konc teh žurk. Upam, da me ne zagrabi poporodna depresija zaradi tega . Lažni popadki so vsak dan na sporedu, ampak še ni tako hudo. Naslednjo sredo imam spet ctg, da vidimo če je že kaj novega na vidiku glede popadkov, ker na zadnjem ctg še niso bili zaznani. Sem pa ful vesela za vse tiste septembrke, k že občudujete svoje sončke. Ena je napisala, da ji lahko javimo telefonsko (ampak pozabila katera), ko rodimo???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 14:10:43
|
|
|
|
lana luna
|
ojla babike... dons ste pa res nekam slabo čvekave. kam pa ste poniknile vse jest sem bla v LJ, sem šla na en zagovor diplome mal navijat je bla punca ornk pridna vmes sva pa še s Kahlo mele en biznis pol sva šli pa še na ... pa škoda k sm mela tko mal cajta, k bi mele še veliko za čvakat zdj pa letim naprej!! pa pa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 14:15:30
|
|
|
|
gloria
|
A pol imam ssmo jaz srečo s spanjem - spim ko dojenček ...jaz tudi ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 14:16:56
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Evo, sem tud js končno uspela do računalnika oz. RR-ja....... No, tud js sem bla dans kr aktivna......... sem šla v knjižnico po neke knjige, z našo Alyso na kavo (kot je že poročala), mami pomagala narediti kosilo - filane paprike.............. mnjami........... in jih seveda tudi pojesti .............. pa pomagala še pri srbski solati - sj ne vem, a je srpska al srbska solata ............. no kakorkoli, veste zakaj se gre................ zdj sem pa sita, pa bi najrajš, da bi imela kak kavč tu zraven računalnika, da bi se lahko dol ulegla........ drugače pa tud js kar se tiče hrane nimam problemov v .......... jem isto kot prej........... nič........ grem mal počivat........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 14:25:43
|
|
|
|
morango
|
Ojla jaz sem pa danes vstala že pred pol šesto (pa bi komod spala do 10), ker sem morala bit v postojnski P že 6:40. Sem šla na odvzem brisa za streptokok B. Zdaj pa upam, da nimam tega Je bil pa en tak fajn občutek v P, ker je blo ful umirjeno, pa vsi nekam prijazni, res pravo zatišje. Še Merlo je bil ves zaspan. Drugač pa men še nič ne dogaja, včeraj je dete sicer mal dol natiskalo in se non stop rinilo po bušiju, ma to je part of the game. Zgleda, da me pikica posluša, ko jo prepričujem, naj lepo do 15. 9. počaka al pa kakšnih par dni prej bi tud šlo :) Prvi CTG pa bom jaz imela šele 1. 9. Eni v šolo, drugi pa v P.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 14:40:10
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Sem šla na odvzem brisa za streptokok B. Zdaj pa upam, da nimam tega Jaz sem bila tudi prejšnji teden in imam že izvid - negativen
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?