|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
20.8.2008 21:12:34   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image sporoča....Hay danes sem pršla iz šok sobe,

Zakaj je bla pa v šok sobiuser posted image

zaradi cr

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
20.8.2008 21:14:37   
gloria
Zakaj je bla pa v šok sobi

....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
20.8.2008 21:20:43   
arabela*
čau,babeuser posted image
Pri nas je tako vzdušje zarad tega bedastega nogomete.Že dva dni samo helikopterji obletavajo.
Zoe,meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop.Spast pa itak več ne upam it zvečer,ker mi je hoda kriza vsako noč,včeraj sem že padala nekam,v nek čudn trans,tak me je že grablo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
20.8.2008 21:35:37   
ključek
meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop

kok pa morjo bit, da se začejo popadki?? a res 127???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
20.8.2008 21:52:11   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................nočko.................

jutr mam CTG, je treba mal prej vstati, ne ob desetih..................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
20.8.2008 21:55:51   
Lara Croft
Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodila in pazi DVOJČKE .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cm .

Bark..... jao, buoga mati!!! user posted image user posted image user posted image Samo dvojčkov ne....

se morm pohvalt da sem dons mal zase zapravljala. sem si kupla 9 spodnjih gat

user posted image user posted image Ha... tudi jst sem danes kupovala gate.... ma samo štiri komade....  user posted image Sem pa mogla mus kupit nove, ker od starih imam samo tangice... Ker bo pa treba dolgo z vložko okul hodit, sem rajš nabavla navadne...

K smo že pr kilah-prvoščimo si dokler si lahko

Meta.... privoščiš si lahko kadar hočeš.... če hočeš.... user posted image Jaz gledam, da se več ali manj prehranjujem kot prej, ki če ne... ajutoooooooooo.... user posted image user posted image user posted image

sporoča....Hay danes sem pršla iz šok sobe,domov ne vem gdaj grem-enkrat drug teden.Jaka je priden,je pa rojen točno na možev rojstnidan...

Ma krasnouser posted image .... samo zakaj pa šok soba? user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
20.8.2008 21:58:26   
Lara Croft
Jaz pa imam jutri pregled........ si ga zaslužim po šestih tednihuser posted image Ma komaj čakava in se veseliva, da spet vidiva najino bitjece.... najbolj me zanima, koliko je težka.... ma ful se bojim, da bi bla prevelika, ki sama sem bla ful težka ob rojstvu.... Jst ne zastopim, kako lahko otrok rata tku velik.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
20.8.2008 21:58:52   
arabela*
Jaz sem tud za user posted image slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob??
Pa celo z malečkim ni bila skupajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
20.8.2008 22:01:00   
gloria
Jaz sem tud za slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob??
Pa celo z malečkim ni bila skupaj

...men tud to ni jasno zakaj pol vsaj otroka nima pri sebiuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
20.8.2008 22:01:48   
arabela*
madona.Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listiuser posted image
Zdaj pa še grem na masažo tam spodajuser posted image
Utrujena,pa zaspana sem ko user posted image ,pa ne upam it,ker vem da bo ista pesmica ko včerajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
20.8.2008 22:04:25   
Lara Croft
Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listi

Jst sem si ga pa pozabla skuhat danes...... eh pa jutri...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
20.8.2008 22:08:56   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop

kok pa morjo bit, da se začejo popadki?? a res 127???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne vem kakšen ctg imajo pri vas, ampak tle je skala do max 100, pol pa ne vem kako je to. Mogoče ve katera, ki je že kdaj rodila

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
20.8.2008 22:10:20   
arabela*
Jaz tud mislim,da naj bi bilo do 100 max.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
20.8.2008 22:11:38   
lana luna
Evo, hot dog je bil odličen, meni pa , ker ne maram hrenovk - sploh.

to pa res ne razumemuser posted image zakaj pa si ga pol papala?? jest sem pa dve slastni hruški pa naktarinco. zdej bom pa še enouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
20.8.2008 22:13:01   
lana luna
fuzbal gledat???

na TV3 gledam en film, eddy murfy igra (ne vem kako se že napišeuser posted image ). mislm sej sem ga že enkrat gledala, sam neki morm počet, da bom lažje mojga lubija dočakala.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
20.8.2008 22:14:14   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Evo, hot dog je bil odličen, meni pa , ker ne maram hrenovk - sploh.

to pa res ne razumemuser posted image zakaj pa si ga pol papala?? jest sem pa dve slastni hruški pa naktarinco. zdej bom pa še enouser posted image

Ker se mi je skoz pred očmi prikazoval, pol pa ni šlo drugače. Ko bo dete zunaj, ne bo več sanjanja o hrenovkah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
20.8.2008 22:14:55   
lana luna
Moj se tud zdej včasih kar po trebuhu boža - ima občutek, da tudi on nosi

moj ga pa tko napihne in nardi tako nosečniško pozo, pa se poboža. tko da pokaže da sočustvuje z mano (po domač povedan se norca z meneuser posted image user posted image user posted image )...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.8.2008 22:15:13   
*zoe*

fuzbal gledat???

na TV3 gledam en film, eddy murfy igra (ne vem kako se že napišeuser posted image ). mislm sej sem ga že enkrat gledala, sam neki morm počet, da bom lažje mojga lubija dočakala.

jest tud to mal vmes pogledam, pa sem ga drgač tud že vidla

Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.8.2008 22:16:15   
lana luna
Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat

če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavituser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
20.8.2008 22:17:10   
lana luna
Jaka je priden,je pa rojen točno na možev rojstnidan...

bravo za tak lep datumuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me veseli da ste vsi OK!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
20.8.2008 22:18:32   
lana luna
.o kok se lepo menite o picah in hot-d. jaz sem pa zdej glede tega tolk prekrajšana .....ta aparat za merjenje sladkorja sprot pokaže več če sam mal krompirja ali riža več pojem kot so mi pa rekli....no bomo to zdržal sam da bo vse ok.

gloria ne skrbi, še malo pa boš lahko tudi ti jedla spet vse kar ti bo srce in želodček poželeluser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.8.2008 22:18:41   
*zoe*

Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat

če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavituser posted image

po moje bi že na poti v lj začela rojevat user posted image , se bi samo pri tebi lahko za hipec ustavila in do lj še prišla ne bi

Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.8.2008 22:19:16   
arabela*
lana luna,kako to,da pa ti samevaš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.8.2008 22:19:41   
gloria
jupi.pepsi in čarli user posted image user posted image user posted image ...če ste septemberke se pridružiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.8.2008 22:19:49   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Zakaj je bla pa v šok sobi

....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR....

punce šok soba je pomojem mišljeno soba za intenzivno nego ker vem da si po vsakem CR 3 dni v intenzivni, potem te pa preseljo v navadno sobo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.