Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:19:52
|
|
|
|
*zoe*
|
res se sploh ne upam it kam daleč, najraje sem kar doma v bližini mojega kavča, se mi pa ful ljubi lutat okrog
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:21:16
|
|
|
|
lana luna
|
Ha... tudi jst sem danes kupovala gate.... ma samo štiri komade.... Sem pa mogla mus kupit nove, ker od starih imam samo tangice... Ker bo pa treba dolgo z vložko okul hodit, sem rajš nabavla navadne... jest sem se pa zdej ful navadla nosit boksarce tanizke in tavisoke. sm čist športna ke v rit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:21:28
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria Zakaj je bla pa v šok sobi ....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR.... punce šok soba je pomojem mišljeno soba za intenzivno nego ker vem da si po vsakem CR 3 dni v intenzivni, potem te pa preseljo v navadno sobo. točn tko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:24:04
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Jaz sem tud za slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob?? Pa celo z malečkim ni bila skupaj ...men tud to ni jasno zakaj pol vsaj otroka nima pri sebi .... pa mislm da ji ga vseen vsake tolk cajta prpelejo, da se probata malo podojit. itak pa je fajn da malo počiješ kak dan po CR, ker te itak vse boli. pr ns v Kr P je tko, da si 3 dni v intenzivni, pa na obisk lahko pride samo , otročka pa dobiš nekajkrat na dan.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:24:09
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa se zadnje čase v avtu najbolj varno počutim
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:25:58
|
|
|
|
gloria
|
gloria ne skrbi, še malo pa boš lahko tudi ti jedla spet vse kar ti bo srce in želodček poželel ...ja vem saj je kr zdržno...danes me je na kontroli pohvalila da se po merjenju vidi da se držim...v ponedeljek mam spet kontrolo.... ....jaz sem se pa za petek naročila k frizerju(in to na pramene)....sem že taka da je groza.....upam da me kaj ne preseneti pa da bi morala kam z barvo letet ...to bi bilo heca....v ponedeljek pa na pedikuro da bom lepa za malega bavčeka....pol pa lahk drug teden pride....... .... ...nekaj je prej ena govorila o sterilnih zložencih ....to mi še pol manjka....a je to nujno oziroma za kaj potrebuješ ...mal sem blond in zgleda spregledla če ste že pisale o tem....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:26:11
|
|
|
|
lana luna
|
Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listi saraya če pa po tem ne boš spala pol pa ne vem . pa še utrujena si. kar v postlo se sprav. s pozitivnimi mislimi, da boš spala celo noč. nikar ne razmišljaj, da ne boš mogla spat, to ti bo škodovalo!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:27:43
|
|
|
|
lana luna
|
Ker se mi je skoz pred očmi prikazoval, pol pa ni šlo drugače. Ko bo dete zunaj, ne bo več sanjanja o hrenovkah a pol si mela fatamorgano ej *zoe* ti bom dele z.s. poslala. pejt kuj prebrat prosim.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:29:27
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ej *zoe* ti bom dele z.s. poslala. pejt kuj prebrat prosim. deal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:30:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavit po moje bi že na poti v lj začela rojevat , se bi samo pri tebi lahko za hipec ustavila in do lj še prišla ne bi sej mamo v KR tut fajn P. pa še bliz mene je pa bi jest mal moje veze uporabila, pa bi te po rokah nosili
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:31:29
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lana luna,kako to,da pa ti samevaš? ja sej veš.... privatniki
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:32:10
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* res se sploh ne upam it kam daleč, najraje sem kar doma v bližini mojega kavča, se mi pa ful ljubi lutat okrog ja kaj a mislš na kavču rodit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:33:13
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa se zadnje čase v avtu najbolj varno počutim a ti pa mislš v avtu rodit oh punce moje ve ga biksate
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:34:42
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,naš privatnik pa je že od devetih v mižulah. Samo kaj ko mu ura že ob 3.15.zvoni Jaz bi ajala,samo me ti popadki začnejo ponoči vedno matrat.Ob pol dveh se pa zrola,pa ima fešto ene tri ure
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:34:54
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* res se sploh ne upam it kam daleč, najraje sem kar doma v bližini mojega kavča, se mi pa ful ljubi lutat okrog ja kaj a mislš na kavču rodit Najrajš ko je tko fajn - sej veš iz Ikeje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:35:02
|
|
|
|
lana luna
|
nekaj je prej ena govorila o sterilnih zložencih pomojem se to rabi za čiščenje popka
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:35:52
|
|
|
|
arabela*
|
lana,tebi sem se zdaj nasmejala s tem avtom in rojevanjem
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:36:03
|
|
|
|
*zoe*
|
Lana luna imaš zs
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:39:07
|
|
|
|
lana luna
|
Samo kaj ko mu ura že ob 3.15.zvon mene bi kap če bi me tko zgodi pokonc vrgli... veš kaj pa mene jezi... da moj privatnik štarta od doma zjutri ob šestih, pa pride takle cajt dam in pol namest da bi šu spat, da bi jutr bil spočit, on rajš do enih zjutri gleda tv. pol pa pride huda žena (to sem jaz) in mu ugasne TV, pa ga za ušesa odvleče v postlo in on pol šobico nardi, zakaj ne sme gledat več TV (pa je u bistvu ne gleda, ampak spi zravn )
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:42:08
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lana,tebi sem se zdaj nasmejala s tem avtom in rojevanjem ja pa sej si sam rekla da se najboljš v avtu počutiš
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:47:18
|
|
|
|
arabela*
|
malo ga za ušesa,tvojega
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 22:53:33
|
|
|
|
*zoe*
|
A bo treba it počas mal na spavanje? Meni se že oči zapirajo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 23:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
Vse ste mi pobegnile
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 23:17:25
|
|
|
|
lana luna
|
ja je moj lubi pršu, pa zdj en film skup gledava. tko da fajn bodte. nočko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 23:22:25
|
|
|
|
arabela*
|
grem tud jaz probat spat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.