|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
20.8.2008 22:19:52   
*zoe*
res se sploh ne upam it kam daleč, najraje sem kar doma v bližini mojega kavča, se mi pa ful ljubi lutat okrog

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.8.2008 22:21:16   
lana luna
Ha... tudi jst sem danes kupovala gate.... ma samo štiri komade.... Sem pa mogla mus kupit nove, ker od starih imam samo tangice... Ker bo pa treba dolgo z vložko okul hodit, sem rajš nabavla navadne...

jest sem se pa zdej ful navadla nosit boksarce tanizke in tavisoke. sm čist športna ke v rituser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.8.2008 22:21:28   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Zakaj je bla pa v šok sobi

....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR....

punce šok soba je pomojem mišljeno soba za intenzivno nego ker vem da si po vsakem CR 3 dni v intenzivni, potem te pa preseljo v navadno sobo.

točn tko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.8.2008 22:24:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Jaz sem tud za slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob??
Pa celo z malečkim ni bila skupaj

...men tud to ni jasno zakaj pol vsaj otroka nima pri sebiuser posted image ....

pa mislm da ji ga vseen vsake tolk cajta prpelejo, da se probata malo podojit. itak pa je fajn da malo počiješ kak dan po CR, ker te itak vse boli.

pr ns v Kr P je tko, da si 3 dni v intenzivni, pa na obisk lahko pride samouser posted image , otročka pa dobiš nekajkrat na dan.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.8.2008 22:24:09   
arabela*
Jaz pa se zadnje čase v avtu najbolj varno počutimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.8.2008 22:25:58   
gloria
gloria ne skrbi, še malo pa boš lahko tudi ti jedla spet vse kar ti bo srce in želodček poželel

...ja vem saj je kr zdržno...danes me je na kontroli pohvalila da se po merjenju vidi da se držim...v ponedeljek mam spet kontrolo....

....jaz sem se pa za  petek naročila k frizerju(in to na pramene)....sem že taka da je groza.....upam da me kaj ne preseneti pa da bi morala kam z barvo letetuser posted image ...to bi bilo heca....v ponedeljek pa na pedikuro da bom lepa za malega bavčeka....pol pa lahk drug teden pride.......user posted image user posted image user posted image ....
...nekaj je prej ena govorila o sterilnih zložencihuser posted image ....to mi še pol manjka....a je to nujnouser posted image oziroma za kaj potrebuješuser posted image ...mal sem blond in zgleda spregledla če ste že pisale o tem....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.8.2008 22:26:11   
lana luna
Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listi

saraya če pa po tem ne boš spala pol pa ne vemuser posted image user posted image user posted image . pa še utrujena si. kar v postlo se sprav. s pozitivnimi mislimi, da boš spala celo noč. nikar ne razmišljaj, da ne boš mogla spat, to ti bo škodovalo!

Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.8.2008 22:27:43   
lana luna
Ker se mi je skoz pred očmi prikazoval, pol pa ni šlo drugače. Ko bo dete zunaj, ne bo več sanjanja o hrenovkah

a pol si mela fatamorganouser posted image user posted image user posted image

ej *zoe* ti bom dele z.s. poslala. pejt kuj prebrat prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.8.2008 22:29:27   
*zoe*

ej *zoe* ti bom dele z.s. poslala. pejt kuj prebrat prosim.

deal

Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.8.2008 22:30:57   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat

če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavituser posted image

po moje bi že na poti v lj začela rojevat user posted image , se bi samo pri tebi lahko za hipec ustavila in do lj še prišla ne bi

sej mamo v KR tut fajn P. pa še bliz mene jeuser posted image user posted image user posted image pa bi jest mal moje veze uporabila, pa bi te po rokah nosiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.8.2008 22:31:29   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lana luna,kako to,da pa ti samevaš?user posted image

ja sej veš.... privatnikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.8.2008 22:32:10   
lana luna

res se sploh ne upam it kam daleč, najraje sem kar doma v bližini mojega kavča, se mi pa ful ljubi lutat okrog

ja kaj a mislš na kavču rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.8.2008 22:33:13   
lana luna

Jaz pa se zadnje čase v avtu najbolj varno počutimuser posted image

a ti pa mislš v avtu rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

oh punce moje ve ga biksateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.8.2008 22:34:42   
arabela*
lana luna,naš privatnik pa je že od devetih v mižulah.user posted image Samo kaj ko mu ura že ob 3.15.zvoniuser posted image
Jaz bi ajala,samo me ti popadki začnejo ponoči vedno matrat.Ob pol dveh se pa user posted image zrola,pa ima fešto ene tri ureuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.8.2008 22:34:54   
*zoe*

ja kaj a mislš na kavču rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Najrajš ko je tko fajn - sej veš iz Ikeje user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.8.2008 22:35:02   
lana luna
nekaj je prej ena govorila o sterilnih zložencih

pomojem se to rabi za čiščenje popka

Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.8.2008 22:35:52   
arabela*
lana,tebi sem se zdaj nasmejala s tem avtom in rojevanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.8.2008 22:36:03   
*zoe*
Lana luna imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.8.2008 22:39:07   
lana luna
Samo kaj ko mu ura že ob 3.15.zvon

user posted image user posted image user posted image user posted image mene bi kap če bi me tko zgodi pokonc vrgli...

veš kaj pa mene jezi... da moj privatnik štarta od doma zjutri ob šestih, pa pride takle cajt dam in pol namest da bi šu spat, da bi jutr bil spočit, on rajš do enih zjutri gleda tv. pol pa pride huda žena (to sem jaz) in mu ugasne TV, pa ga za ušesa odvleče v postlouser posted image in on pol šobico nardi, zakaj ne sme gledat več TV (pa je u bistvu ne gleda, ampak spi zravnuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.8.2008 22:42:08   
lana luna

lana,tebi sem se zdaj nasmejala s tem avtom in rojevanjemuser posted image user posted image user posted image

ja pa sej si sam rekla da se najboljš v avtu počutišuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.8.2008 22:47:18   
arabela*
malo ga za ušesa,tvojegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.8.2008 22:53:33   
*zoe*
A bo treba it počas mal na spavanje? Meni se že oči zapirajo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.8.2008 23:12:20   
arabela*
Vse ste mi pobegnileuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.8.2008 23:17:25   
lana luna
ja je moj lubi pršu, pa zdj en film skup gledava.

tko da fajn bodte.

nočko

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.8.2008 23:22:25   
arabela*
grem tud jaz probat spatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.