Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 20:42:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ženske moje..... jst sem tku srečna danes.... Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK.... Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem..... Ma zdej se ne bom pustila zamorit..... Danes sem srečna..... CTG pa imam čez dva tedna.... je rekla moja ginek., da je boljš čim kasnej se kazat po bolnici, da se kdo ne zmisli, da je čas za rodit, čeprav ni...... Ma sem ji rekla, da se jaz ne bi kr tko pustila.... samo zato, ker bo morda čez dva dni polna luna in gužva, danes pa je ni.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 20:46:21
|
|
|
|
ključek
|
Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK.... Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... čestitke za obrat in nasplošno, ker maš eno fejst deklco pod srčkom.......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 20:48:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
čestitke za obrat in nasplošno, ker maš eno fejst deklco pod srčkom.... Sem ji sporočila.... Je rekla, da si tudi ti fejst babnca....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 20:50:34
|
|
|
|
gloria
|
Ženske moje..... jst sem tku srečna danes.... Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK.... Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem..... Ma zdej se ne bom pustila zamorit..... Danes sem srečna..... CTG pa imam čez dva tedna.... je rekla moja ginek., da je boljš čim kasnej se kazat po bolnici, da se kdo ne zmisli, da je čas za rodit, čeprav ni...... Ma sem ji rekla, da se jaz ne bi kr tko pustila.... samo zato, ker bo morda čez dva dni polna luna in gužva, danes pa je ni..... ...super
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 20:56:33
|
|
|
|
arabela*
|
lara
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:14:38
|
|
|
|
bark
|
Lara a so prečekiral,če je sam ena Čestitam za obrat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:16:16
|
|
|
|
bark
|
Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabo Midva sva sicer to že opravla,ampak nimava nobenga izvoda,da bi ga nesla s sabo v P
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:18:36
|
|
|
|
bark
|
Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padla ......pa še sama sem doma danes.Moj dragi ima zadnje dni ful dela v službi-zaganjajo novo linijo,tko da je mogu danes nazaj , me je pa vmes prišu mal pogledat in pocartat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:19:18
|
|
|
|
bark
|
Uuuuuu monologi , grem raje nazaj za knjigo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:19:28
|
|
|
|
ključek
|
Sem ji sporočila.... Je rekla, da si tudi ti fejst babnca.... .............. ...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:20:09
|
|
|
|
ključek
|
Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabo jz mislm, da ne. sej to na CSD urejaš.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:22:03
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ženske moje..... jst sem tku srečna danes.... Naša lepotička se je obrnila na glavo..... zdej je to tudi uradno potrjeno..... težka je cca 2700-2800g..... Maternični vrat je še lepo zaprt.... vse OK.... Ma kok mi je bla lepa no..... pa kr neki je odpirala ustka in cmokala..... je imela popkovino pred obrazekom in ji je šla zgleda na živce.... je kr neki mahala tam z ročko.... Čestitke lara
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:22:49
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft čestitke za obrat na glavico. Bark ne rabiš tistega lista za očetovstvo, itak ga ne moreš dobiti, saj ni do konca izpolnjen še, mora vsebovat še ime , poročni list pa si doma skopiraj en izvod, če bo že glih kdo spraševal zanj, čeprav mislim, da to ni toliko pomembno, kaj pa tiste ko še niso poročene, a veš. Me to you tale kolegica ti je pa favš, ker boš imela hiško in otročka v tem letu. Krčov ne bo imel baby nič več ali nič manj, če se selite ali ne ji reči. Itak kot je rekla Saraya, saj takim malim se tak dogaja in jim je vseeno kje so, ker jim je vsepovsod lepo. Kar pogumno naprej z delom na hiški.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:23:59
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Jst pa berem Modrost rojevanja, pa sem čist not padla ...... Men je ful carska knjiga pa ful praktična, bi jo morala vsaka prebrat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:28:00
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you tale kolegica ti je pa favš, ker boš imela hiško in otročka v tem letu. Krčov ne bo imel baby nič več ali nič manj, če se selite ali ne ji reči. Itak kot je rekla Saraya, saj takim malim se tak dogaja in jim je vseeno kje so, ker jim je vsepovsod lepo. Kar pogumno naprej z delom na hiški. Se tudi jaz strinjam. Namesto da te po nepotrebnem živcira, naj ti rajši pride pomagat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:29:43
|
|
|
|
ključek
|
Me to you tale kolegica ti je pa favš, ker boš imela hiško in otročka v tem letu. Krčov ne bo imel baby nič več ali nič manj, če se selite ali ne ji reči. Itak kot je rekla Saraya, saj takim malim se tak dogaja in jim je vseeno kje so, ker jim je vsepovsod lepo. Kar pogumno naprej z delom na hiški. pa taka kolegica, a???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:36:57
|
|
|
|
lana luna
|
V poštev bi prišel tudi Kranj, glede da nisem daleč stran. optimitem iz kje pa si če smem vprašat. ker jest sem iz Kr in bom v Kr rodila, pa iščem cimre, tam od 15.9. naprej
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:37:28
|
|
|
|
ključek
|
.................mal pred tv, pol pa u mižule...............kr neki zeham........... nočko......................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.8.2008 21:38:19 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:38:00
|
|
|
|
lana luna
|
[/quote] Jaz sem bila tudi prejšnji teden in imam že izvid - negativen [/quote] bravo jest mam pa to 1.9. na sporedu. a to je drugač samoplačniški, a ne? to pride od 20-30 eurov?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:39:19
|
|
|
|
lana luna
|
Pa dajte IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa dajte babe,danes ste pa rs mrknile. Da mi niste šle rodit slučajno. Lara,me to you,lana,največje čveke ne jest sem še v enem kosu ampak sem dons spet ceu dan lumpala. pa mal smo otroško sobico belili. prou en zanimiv vzorec smo nardili. bom poslikala ko bo sobca fertik, da boste mal učke napasle
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:41:35
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe,kaj mislite,da je kaj narobe,če grem drugič rodit,pa partner nima potrdila iz MŠ?Že stokrat prežvečeno,samo mi ni vsak dan tiste sestre po porodnišnici za iskat,ko en trotl ma pa sej mu pomojem ne morjo vrat porodne pred nosom zapret drgač se pa skregej, pa reč da tut ti ne greš v porodno, pol nej se pa odločjo. se ni pametn z kregat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:44:03
|
|
|
|
lana luna
|
ker jaz pravim-če ne kompliciraš, se vse da. za tole izjavo gre danes nobelova nagrada naši dragi me to you ti se seli takrat ko tebi paše. sej boš vidla kako bo otroček se obnašal, pa se boš že po tem ravnala.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:46:29
|
|
|
|
lana luna
|
Sem šla pa v šestih tednih gor 4,5 kg..... hmhmhm.... ne vem, se mi ne zdi, da veliko pojem..... ma to se mal voda nabira. ne se sekirat boš itak hitr dol spravla. pa za obrat in za uspešen pregled
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 21:52:04
|
|
|
|
talytha
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Ej babe,a če nimaš poročnega lista,a pol moraš imet priznanje očetovstva s sabo Midva sva sicer to že opravla,ampak nimava nobenga izvoda,da bi ga nesla s sabo v P Midva sva šla na CSD in sva tam dobila izvod...je rekla da je to isto ko če v P podpiše al pa če imaš poročni list. No midva poročena nisva, njega pa lep čas ne bo (včeraj odšel na misijo na Kosovo). Pokliči na CSD če ti lahko naredijo en izvod al pa kopijo...itak morajo imet to v arhivu! Lara Croft SUPER!!!! samo da je obrnjena...jaz sem bila čist preč ko je bila v 36. tednu prečno No pa je zdaj tut ok! Samo da še do konca obdržijo takšen položaj!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 21.8.2008 22:16:17
|
|
|
|
optimizem
|
Lana luna - jaz sem iz okolice Medvod. Tako da če si za kako kavico dopoldne se lahko zmenive. Priletim v KR. Cimre pa ne bove kar sem jaz sedaj že odločena da grem rodit v LJ.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?