Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:40:47
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj pa moram prepustiti računalnik mojemu , ker sem ga zdaj tak dol vrgla ...da se kao poslovim - za 1 min. .....on pa noben večer ne pride zraven, ker tak ve, da je njegova na rr ..... Se beremo jutri.... Nočko...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:41:25
|
|
|
|
ključek
|
Nočko...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:41:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you na rokah ja jaz sem pa imela tako lepe nohte na rokah, pa sem jih smotka spet začela gristi.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:42:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... kri za toxo, pa cuker, pa kks, pa...... kaj maš ti tud sum na cuker?? ne......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:42:50
|
|
|
|
ključek
|
jaz tudi šibam v deželo sanj..................sem ostala sama na RR, pa mi je dolgčas..................... če se jutri ne tipkamo, vsem želim lep vikend, uživajte.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 23:43:16
|
|
|
|
gold fish
|
...še kar svetim tu..... ...že prihaja .... ......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 0:32:51
|
|
|
|
arabela*
|
Madonca,danes pa se res križamo. ,to ni izgovor,da moraš kri dat.Jo lahko daš pol ure prej,pol pa horuk na . Me to you,ja vse sem sama delala.Saj ni bilo nekih težkih omar,pač samo jogi postelja,pa kinderpet,pa šank miza..... Ni bilo sile.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 0:34:05
|
|
|
|
arabela*
|
aja,strehice pa ni v tistem predalu.zgleda,da niso vse enake.so samo navodila not
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 4:49:37
|
|
|
|
amor real
|
večeeeer, jutrooooo, BOOOO kako se pozdravi v tej uri Jaz ne morem več spat. Včeraj sem bila cel dan aktivna in moja kartica Activa mastercard tudi . Ugotovila sem, da nimam dovolj body-jev za Pikca, ko se oblačijo ob strani s pritiskači, ampak imam kar nekaj takih, ko se ful razširi del pri glavi in zapenjajo se med nogicami, ampak baje naše patronažne v KP niso ravno zadovoljne s takimi, isti problem je tudi pri pajackih, baje. Zato sem šla včeraj v BABY CENTER, ampak tam imajo razprodaje poletnih cunjic in kaj drugega je že težko najti. Body-jev sploh z dolgimi rokavi niso imeli. Kasneje sem šla tudi v Trst in tam je najin dobil še dodatne 4 pajacke, ampak res take lepe in še popusti so bili, povprečna cena za pajacka je bila cca. 13 EUR, kar se mi je zdelo solidno. Jaz sem zbirala bolj take nežne barve, nakar moj ponosno privleče v nakupovalno košaro, pajacka takega živo rumeno - zelenega na ŽABE . To pa zato, ker jaz njega kličem ljubkovalno "žaba" in pravi, če je že on žaba bo njegov sin sigurno tudi delno mala žabica . Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica . Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega . Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale. CIAO
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 5:26:22
|
|
|
|
arabela*
|
Amor real,ti tud ne moreš spat? Meni je vse skupaj smešno.Mi je od dveh do štirih celo uspelo spat,zdaj pa spet nič več.Celi dve uri.Vauuuuuuuu.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 5:34:11
|
|
|
|
amor real
|
oooo, SARAYA jutroooo, dan, LAHKO NOČ, saj ne vem kaj naj rečem takim, kot smo mi Meni se nič ne spi, potem popoldne pa brez problema in tako se sklene začaran krog, če spim podnevi pač ponoči ne morem, ne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 5:35:18
|
|
|
|
amor real
|
pozitivna stvar je ta da bomo prej na 4. delu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 5:40:17
|
|
|
|
arabela*
|
Ma ja,meni je že hecno,kak še sploh normalno funkcioniram.Popoldan bi pa lahko spala. Zdaj pa ko en tepec sedim tu ob petih zjutraj,pa se nažiram s keksi. To pa maš prav ja,bomo nakloftale četrto stran
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 7:47:58
|
|
|
|
arabela*
|
No,pa za dobro jutro ena močna
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 7:48:05
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Amor real in Saraya upam, da ste lahko zaspale nazaj in da sta si še malo odpočile. Midva pa tak fajn spiva, pa tudi ponoči zaenkrat še spančka, bomo videli kaj bo, ko se nam pridruži. Ah Tejchy si bila prej res drobižek, pol pa še imaš fore s kg. Jaz sem bila nekje med srednjimi, zato malo pogledam. Sem se kar nekaj zredila s samim hormonskim zdravljenjem med umet. oploditvijo. Pa se ne sekiram bom že dol spravila nekak, samo da bo Lana zdrava. Punce a ste si ve kupile mazilo za bradavice mazat in če ste katero ste? Baje, da je fajn, če se to kar od začetka maže, ker kolegica ki je prejšnji četrtek rodila Lio je imela že peti dan čisto udrte in krvave, pa bolelo jo je tudi kot sam hudič. Dobila sem sicer en testerček, samo kaj mi če tester za enkratno uporabo, to je verjetno treba kar parkrat na dan namazati.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 8:23:26
|
|
|
|
lana luna
|
jutro... dons sem spet malo bolj zgodnja. sej bom šla pol nazaj ajat raimond lap... jest pa to skos poslušam v avtu. non stop. je že kr čudno če mi kdo kkšn drug CD notr poturi... sam včer sem se pa odločla da bom avtočka prodala bom se pol s katrco čist prenovleno okol furala in z dnarjam od tega avta, si bom kupla gospodinjske aparate ta kuhno (pomivalc, šporget, pečico, hladilnik, lijak, pralni stroj, laminat...) ja no, upam da bom dobila vse to namesto avtočka saraya kako da ni strehice??? dej reklamirej. to pomojem mora biti!!! drgač se bom skregala! jest mam zdej pri Recinkotu rezervirano. otroški paket... ej punce me zanima, a ta denar, ki ga vzameš namesto paketa za novorojenčka, lahko dobim že pred porodom nakazan? npr. če drug tedn oddam vlogo na socialno, dobim denar že avgusta? pižamice... včer sem se spomnila da ne vem v čem bo moj aju?? a to se kup take posebne pajacke za spat. al morjo bit za oktobra že plišasti al kakšni. a spodej ma pa body in pleničko?? aja, pa če je slučajno odejica za pokrit bolj med tankimi, sej lohk čez ga pokrijem še z dekico, a ne?? mal mam čist začetniških vprašanj zihr sm spet kej pozabla... aja. srečanje. kaj če bi res samo uro na popoldnasko prestavile? če bi še katera ki je še v službi želea pridt. lara sej morš samo do Trojan se prpelat tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 8:41:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz sem danes spala kot ubita Bubi je še kar pri babici, si je tisti dan počitnic raztegnil na štiri Ah, ne dvomim, da se imajo lepo. Amor real in Saraya, bo treba čez dan zdržat brez , pa ponoči ne bo problemov Punce a ste si ve kupile mazilo za bradavice mazat in če ste katero ste? 2 varianti sta za mazanje - lanolin, v bistvu bi lahko bil čisto navaden iz lekarne, ampak valjda da obstaja pakunga za mamice. Aja, pa dobijo se tudi take blazinice, ki so namočene v to stvar in se jih da na bradavice. Pri BC najdem zdaj samo tega. Dobi se tudi v drogerijah in v lekarnah. Jaz sem bolj navdušena nad Bepanten mazilom, tudi to je namenjeno za nego bradavic, pa tudi ritke in vsega po vrsti. Dobi se tudi samo v lekarni. To smo recimo dobile v LJ P za mazanje. http://www2.bayer-pharma.si/?topCid=189&cid=192&subCid=455 Jaz sem si kupila kar veliko tubo, pa zraven en mini lonček, da si bom not stisnila za v P. Pomembno je, da kupite nekaj takega, kar ni treba umivat iz bradavic pred dojenjem, namazale pa bi naj vsakič po dojenju, ko se bradavice posušijo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 8:47:12
|
|
|
|
*bubi*
|
pižamice... včer sem se spomnila da ne vem v čem bo moj aju?? a to se kup take posebne pajacke za spat. al morjo bit za oktobra že plišasti al kakšni. a spodej ma pa body in pleničko?? Če povem po pravici, pri bubiju od začetka nisem strogo ločevala, kaj je za čez dan in kaj za noč. Vedno sem ga oblačila tako, da je bilo čim bolj udobno. Najbolj so se obnesle bombažne pižamice s stopali in dolgimi rokavi. Spodaj je imel majčko ali pa bodi, čez dan je imel preko še hlače do pasu. Plišastih pižamic pa nismo imeli, je bilo precej toplo v stanovanju, pa še pokrit je bil. Aja, bubi je novembrski, pa tista zima je bila kar huda. Tako da je nosil dvojne dolge rokave in dve plasti po nogicah. Ja, takrat je obstajal v Slo še Mothercare, tiste pižamice so bile res zakon
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:04:09
|
|
|
|
*bubi*
|
lanolin, v bistvu bi lahko bil čisto navaden iz lekarne, ampak valjda da obstaja pakunga za mamice. Sem malo brskala po DMovih straneh in vidim, da ima tudi DM svojo znamko lanolin za bradavice. Bo čisto OK, lanolin je lanolin Kaj pa drugače - ste se kaj včlanile v ta DM babybonus? Zaenkrat boni za nosečnice, potem pa pridejo boni za . Meni se ne zdi slabo, itak nimaš obveznosti do njih, te izdelke pa v vsakem primeru kupujemo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:26:38
|
|
|
|
arabela*
|
Srečanje:lahko prestavimo,samo uro povejte
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:28:00
|
|
|
|
arabela*
|
danes zarad tega spanja niti z mojim ne morem v Austrijo,ker se bojim,da bi me zmanjkalo.sem kar omotična,pa utrujenost čutim.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:30:12
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,kaj imajo v Austriji tud te vredu Pamperske,da so original?? Al samo v Dm??
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe,kaj imajo v Austriji tud te vredu Pamperske,da so original?? Al samo v Dm?? Verjetno si mislila Mullerja? Za Slo govorim. V Avstriji pa so povsod OK pamperske!!!
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:43:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Ravno ta teden sem bila v Seiersbergu, sem kar v Bipi vzela en paket zelenih, št. 2, imajo še nek extra sleep layer not, bla bla, bla.... Glavno da so Made in Germany, 80 kom stane 12€, če imaš njihovo kartico, drugače pa 14.
|
|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 9:48:35
|
|
|
|
pf
|
Bubi hvala za nasvet glede mazila. Meni so v BC dali tester od te Medele, pa one blazinice tudi, samo kaj pa vem, to je tak hudo malo, da bi en, dva tri porabil, pa ni glih poceni. Potem je res bolje kot praviš lanolin kupit oz. ta bepanthen. Aja pa od aventa je tudi to mazilo, samo to je kot praviš Bubi res kremica kot kremica, le v embalaži za mamice in zato stane skoraj 12 eur. Jaz še nisem prijavljena v DM Babybonus, se bom pa takoj po porodu sigurno. A ti si že? Je kaj pametnega v teh nosečniških bonih? Lana luna jaz tudi nekak nimam ločeno kaj bo imela oblečeno čez dan in kaj ponoči, ker sem vse bolj tak komot kupila. No edino dve trenerkici ima na kapuco, tisto bomo bolj oblekli, ko bomo kam šli, tisto ni za spančkanje. Saraya upam, da ti slabost mine. Počivaj. Amor real a zdaj si pa zaspala nazaj? Saj je prav tako, le spi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?