|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
21.7.2008 22:11:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina, a rabiš spolh vprašat? user posted image  ampak mi kar paše dons, da mal tle nadoknadim čvekanje. user posted image

user posted image user posted image user posted image no te potolažim, nisi edina user posted image user posted image user posted image

večno same, ella, a ne? user posted image user posted image

žal user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
21.7.2008 22:11:38   
srečka nosečka

naša je zelo rada v vodi, sam da bi pa kej čofotala pa ne user posted image se smeje in čebla, to je pa tudi vse user posted image user posted image verjetno pričakuje, da ji bom še svečke prižgala, pa da bo romantiko zganala v banji user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša pa mlati z rokami in nogami vse obenem ko nora user posted image user posted image

Lana se tudi rada kopa, predvsem pa veliko poliva naokoli. user posted image  Uparablja noge in roke za poplavo v njeni sobi. Žal je v kopalnici ne moremo kopar, ker je premala. user posted image  Še najbolj pa uživa, če jo s Šprickoti špricam, se smeji kot nora. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
21.7.2008 22:12:19   
pina-1

pina, a rabiš spolh vprašat? user posted image  ampak mi kar paše dons, da mal tle nadoknadim čvekanje. user posted image

user posted image user posted image user posted image no te potolažim, nisi edina user posted image user posted image user posted image

ubožice. sam sej mate dobo družbouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.7.2008 22:13:24   
pina-1

naša je zelo rada v vodi, sam da bi pa kej čofotala pa ne user posted image se smeje in čebla, to je pa tudi vse user posted image user posted image verjetno pričakuje, da ji bom še svečke prižgala, pa da bo romantiko zganala v banji user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša pa mlati z rokami in nogami vse obenem ko nora user posted image user posted image

pri nas se ji še očke smejijo, kolko uživauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.7.2008 22:13:40   
ella79
pina ti se lahko smeješ, k maš tvojga doma. No, sicer mi pa čist nič ne fali. Še dobr, da je Zoja pridna, k če bi še zdele rogovilila po konci, se mi bi pa pomoje čist zmešal user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.7.2008 22:15:01   
pina-1

pina ti se lahko smeješ, k maš tvojga doma. No, sicer mi pa čist nič ne fali. Še dobr, da je Zoja pridna, k če bi še zdele rogovilila po konci, se mi bi pa pomoje čist zmešal user posted image user posted image

ella a zamenjaš?user posted image  moj je doma sam je isto kot če ga nebi blo. pegla kavč, ker je full zmečkan. otroke sem pa itak jaz spedenala. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.7.2008 22:17:21   
pina-1
nič. grem si jo umit in v deželo palčkov. se mi zapirajo učkeuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.7.2008 22:17:23   
srečka nosečka
Moj pa je ravno sporočil, da prihaja. user posted image  Grem se pripravit, morda bo akcija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.7.2008 22:33:58   
Suzi*
pina, sej ne vem kaj je boljš. user posted image  mi pa nč ne manjka trenutno. user posted image
pa lahko noč.

srečka, velik akcije ti želim.user posted image

moj baje tud kmal pride. samo pri njemu nikol ne veš kaj je to kmal. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.7.2008 22:47:03   
Suzi*
a ste vse že pri palčkih??

tud mesecnica je danes zatajila, ko sem jaz on-line končno. user posted image user posted image

nč, grem pa še jaz si jo umit. user posted image

nočko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.7.2008 22:53:51   
pina-1
suzi jaz sem še tu. sao se mela neki glupi telefonski pogovor sedajuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
22.7.2008 7:45:41   
mala_pikica
Dobro jutro, danes pa sem jaz prvauser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.7.2008 7:57:28   
Suzi*
druga? user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.7.2008 8:00:26   
Suzi*
jutro.

noč je bla ok. smo samo 1x jedli pa še to samo par požirkov. zaspala dokončno ob desetih, jedle ob petih, spala do malo čez 7. user posted image  zdej me pa oponaša kako jaz tipkam in tolče po mizi s prstki. user posted image user posted image

pri nas spet dež.user posted image user posted image  upam, da se bo polepšalo, da bo vsaj malo za ven it.

pina, dobiš zs, da ne bom kle smetila.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.7.2008 8:16:51   
buči
jutro

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.7.2008 8:22:17   
Februarka08
Jutro.
Včer smo vrt zalil, ga preštihal in pognojiluser posted image user posted image
Noč je bla tko tko, smo se dojil 3x, ampak je vsaj nazaj zaspala....

Zdej grem pa na zajtrk, pa kar za kosilo bom dala tenstat, dons bom neki na novo probala narest, ne vem če mi bo ratalouser posted image

Ella
-kavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj????????????????? Midve mava v čet. cepljenje, tako da ne morva, popoldne gremo pa že na vikend.user posted image Tako da je edina varianta danes ali jutri... Če se boste zmenile za jutri, če ne bom pa pač še to kavo preskočila...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.7.2008 8:22:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

jutro

bučika, ne bit tako redkobesednauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.7.2008 8:28:53   
Janey
jutroo
kak smo se naspaliuser posted image user posted image user posted image zaspali ob 22. se zbudili ene parkrat ampak ful na hitr do 3 ko smo jedli in potem se zbudili 2x do 6ih tudi ful na hitro in potem spali do 8ihuser posted image user posted image jedli in jaka spet spi. meni pa je krulilo in sem si šla nardit zajtrk

pojem in grem k njemuuser posted image user posted image

tta čas vas pa malo preberem

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.7.2008 8:32:24   
ella79
jutro user posted image
jaz mam čas, tako da mi je vseeno kdaj. Potem najbolje jutri. Kava jutri 10:30, če bo vreme na Gibigibu, če pa dež pa Qlandija.
Kje pa je bajsa?

Naši flekci so po trebuščku skoraj zginili, po nogicah tudi, sam so se pa spet po ličkah naredili user posted image mazala je nisem nič, k itak hitr zgine, sam se spet drugje pojavi. Pojma nimam kaj naj bi tole bilo user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.7.2008 8:36:29   
Neni13
Dobro jutro,

user posted image  lepo spi...

Jaz sem pa danes besna ko pes... Najrajš bi se na nekoga (upravljalca stolpnice)kr user posted image ..
Živimo v stolpnici in naš upravljalec nam kr neke visoke položnice pošilja.. Čist nenapovedano, eto spet 250 EUR!!!!
Nikol ni nižja od 100 EUR, pa kr neke brezvezne stvari..
Da ne omenjam, da so balkone rihtali, samo obrobe in smo plačali 500 EUR po stanovanju!!!!
Si predstavljate, da dobite tako položnico domov, da jo morate plačat v 14 dneh?!
Morm poklicat v zvezo poteošnikov, saj me raz...di, da pošlje račun in navede samo popravilo balkonov in cifro... Mislim, da imamo vso pravico zahtevat natančno specifikacijo računa.. V stolpnici je 60 stanovanj in če vsak plača 500 EUR....Je nekdo mastno, mastno zaslužil...
Nam pa spraznujejo žepe...
Kak se drugi živijo, mi sploh ni jasn...

Ok, ne bom težila.. samo jezna sem, pa pika!!

Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.7.2008 8:37:36   
Janey
ella se mi zdi skor neverjetno, da je na jabolkouser posted image no upam da zbledi v teh par mesecih.

suzi jaz si tut mislim, da jakca nebom spustila z rok na morjuuser posted image user posted image user posted image naj vidijo da je od njegauser posted image user posted image
srečka ti pa nimaš kake kamuflaže za nucat, ti jo lahko imaš pa samo za vzgled nam v rokahuser posted image

februarka vaša frajla je prava lubika. kak je lepo da mali tak radi čofajo

suzi pri nas je tut poplava okoli pri kopanju, razn takrat ko hoče noge v usta dat je miruser posted image user posted image

srečka
upam da je blo kaj akcijeuser posted image user posted image user posted image če nebo dežeka potem se lahko dobima na kaki šetnji?

mala pikica dobro jutro, dobrodošla tud tiuser posted image user posted image

ella super da se je tako uzboljšalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.7.2008 8:37:55   
Suzi*

Naši flekci so po trebuščku skoraj zginili, po nogicah tudi, sam so se pa spet po ličkah naredili user posted image mazala je nisem nič, k itak hitr zgine, sam se spet drugje pojavi. Pojma nimam kaj naj bi tole bilo user posted image

čudno tole, da kljub temu, da ne je več jabolčka, še vedno novi flekci nastajajo. user posted image a ti je P rekla, da je to normalno pri alergijah??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.7.2008 8:41:45   
Suzi*
ma***, a kdo zamenja otroka? user posted image  že cel dan nekej pizdi, jest noče, tla bo pogrizla.....ma*** milo in ti zobi. user posted image  men se že meša od tega sitnanja. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.7.2008 8:52:01   
Janey
suzikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da čimprej pokukajo na plano in da mine to...te pa čisto razumem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.7.2008 8:57:22   
Janey
sem se odločila da kupimo takega vozeka kot ga ima mlavlauser posted image user posted image zdaj moram pa smao še mojga o tem obvestit. pomoje glede na to da je rekel da ma on tunizijo čez nebo nekega problemauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?