|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
21.7.2008 21:07:15   
srečka nosečka
zdaj pa še 1x user posted image  - saj veste kaj se je zgodilo user posted image user posted image user posted image

čer, user posted image

Lana je že s palčki. Jaz pa ati čakam, je moral šiht podaljšat, ker je enega kretena moral v Postojno vozit. user posted image user posted image

kati - Maj je pa tak dobrovoljček. user posted image  Pa hitro je te koze dobil. A sedaj res več nič ne dajo za mazat, da jih ne srbi toliko?

ella- kako kaj Zoja?

suzi - glede fotoaparata - Mi imamo Canona S5. Pa ima za nas tričetrt preveč funkcij, ki jih ne znamo uporabljat, za naučit pa se nama tako ali tako ne da oz. ni nikoli časa. user posted image  Moja starša pa sta nabavila en FA (digitalni) iz Hoferja za cca. 80 EUR pa špila kot urca in lepe slike dela

janey in buči - sta zobobola minila? Za vaju user posted image

SIgurno sem kaj pozabila, kar sem želela komentirat, ker mi je prej napisalo saj veste kaj, .... user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.7.2008 21:12:08   
Februarka08
Naša je pri palčkih, jest si jo grem pa umit.user posted image Neki se ati hoče k men stiskat, sem mu prej prebrala komentarje glede rožice in vrtnarjenja da je sam barve spreminjaluser posted image

Sej še ne vem, a nej uno vodo kupm za user posted image k jo ni potrebno prekuhavat, al kero drugouser posted image jest sem itak taka, da tud če uno kupm, jo bom zih prekuhalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.7.2008 21:13:45   
ella79
srečka nosečka hvala za skrb user posted image Zoji so tam k so bili flekci že skoraj izginili, je sam še tak temen madež, se pa delajo novi user posted image očitno bo cela flekasta, potem bo pa minilo user posted image važno, da je ne srbi, pa tudi koža je čist lepa in gladko mehka user posted image je pa že več kot pol ure pri palčkih user posted image user posted image user posted image
a bo kak čvek danes user posted image jaz sem že redi user posted image user posted image
mi je pa kakav zapasu, to mi pomoje 1x na leto, sam si ga grem rest narest user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.7.2008 21:15:24   
ella79
februarka, sej boste imeli vodo za pit v steklenice verjetno sabo, pa ji kar uno prekuhaj, je najmanj tok dobra kot doma iz pipe user posted image
važn, da je tvoj zastopu rožce in vrtnarja user posted image user posted image user posted image zdej si jo pa le umij, k rožce morjo fajn dišat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.7.2008 21:17:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka, sej boste imeli vodo za pit v steklenice verjetno sabo, pa ji kar uno prekuhaj, je najmanj tok dobra kot doma iz pipe user posted image
važn, da je tvoj zastopu rožce in vrtnarja user posted image user posted image user posted image zdej si jo pa le umij, k rožce morjo fajn dišat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr, ti ga sekašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.7.2008 21:19:02   
Februarka08
Grem si jo umit, preden ga mine kaj zalituser posted image
Ja, verjetno bomo res kar tisto vodo vzeli... Dana je še najboljša, a neuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.7.2008 21:20:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

http://soncek.si/si/quinny-zapp-2008-cobalt-torba-streha-dezna-prevleka-i9075.shtml

kaj pra vite na voziček? meni je edina slabost da se ga ne da spustit dol. rabimo neko marelouser posted image

a si vidla moj odgovor glede marele??

ej ne...nisem za nazaj bralauser posted image grem zdaj gledat

kati cukerrrr od cukraaauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.7.2008 21:22:03   
srečka nosečka
Evo mene, se bašem s sendviči pred PC.  user posted image  Če pa tako pašeeeee. user posted image
Sem pripravljena na čvek. user posted image

ella - samo, da se Zoja dobro počuti, ti flekci pa bodo izginili. Je pa res fajn, da je to ne srbi, ker drugače bi bilo noro verjetno.

februarka - fajn se nadišavi user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.7.2008 21:31:57   
Suzi*
februarka, uspečno akcijo zalivanja rožice vama želim. user posted image

ella, lepo da se stanje izboljšuje, pa da zoje ne srbi.

naša tamala se je vmes že zbudila, prevale delala, zaspala, zdej jo pa spet slišim da buni. zgleda se spet kotali okol.user posted image user posted image  mah. grem nazaj jo mirit.

uu, jaz bi tud nekej jedla. upam, da otroc kmal mrknejo, da skočim mal v hladilnik pogledat...sam po moje bo čokolešnik, ker ga na dopustiču nisem nič jedla. user posted image  pa zalogo sladoleda sem si tud popolden pojačala...tako da.....mmmmm. spet bodo šle kilce gor. ampak sej je vseeno, v kopalkah so me itak vsi z žano vidli, tako da je šlauf od tega....pa še tako sem jo nosila, da sem špehka skrivala na trebuhu. user posted image user posted image  jah, dobra kamuflaža. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.7.2008 21:32:02   
Februarka08
Evo, šefice, moja je umitauser posted image pa vaša? user posted image Zdej morm pa še mojga počakat da si kanglo za zalivat umije, pol pa že bo kejuser posted image user posted image user posted image

Ella, a je kakav uspel, a je šel mlek čez?user posted image
A bo kej kavice ta teden?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.7.2008 21:42:42   
Februarka08
Evo, našo frajlo danes pri čofanju:user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.7.2008 21:43:26   
Februarka08
Prav, zdej se pa skrivate k mam 5 min cajtauser posted image pa grem...

Nočko vsem, vas berem jutri...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.7.2008 21:46:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

v kopalkah so me itak vsi z žano vidli, tako da je šlauf od tega....pa še tako sem jo nosila, da sem špehka skrivala na trebuhu. user posted image user posted image  jah, dobra kamuflaža. user posted image user posted image

to kamuflažo bom še jaz ponucala user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.7.2008 21:47:19   
srečka nosečka
februaka - kako je luštna Larisa, pa lepo se zna nastavit fotoaparatu user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.7.2008 21:52:17   
ella79
februarka kok lepa slikica, no pa še lepša punčka na njej user posted image user posted image user posted image naša je pa čist lena v banji, sam leži in se namaka user posted image   se vidi da ima penzionistično temperaturo vode, potem je tudi obnašanje temu primerno user posted image user posted image user posted image
joj, nisem še prišla do kakava, sem čist tuki na rač. not padla user posted image user posted image dobr da ste me spomnile, grem zdele user posted image pa še mal smetance gor user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.7.2008 21:53:18   
Suzi*
februarka, a vaša larisa pa nič kaj fajn ne čofota? ker jo kopate še v sobici? naša ni šans da se kopa kje drugje kot v taveliki bani. sem jo kopala v čebričku na wc školjki, pa je blo pol kopalnice pod vodo. user posted image  zdej jo pa kar v čebru dam v bano al pa kar v bano skupaj z anžejem. pa se ponavad anžej buni, da žana preveč šprica. user posted image user posted image  je res čist nora na vodo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.7.2008 21:55:03   
Suzi*
februarka, sem pozabla napisat, da je Larisa prvi cukrček.

joj, ella, ti bi mogla mal našo vidt v bani. user posted image user posted image user posted image  pravi poprček. mogoče ji pa prehladno vodo naštimam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.7.2008 21:56:47   
Suzi*
kje ste pa ostale?? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.7.2008 22:01:06   
pina-1
čer.
mi pa še ne spimouser posted image . je ana ugotovila, da se je lepo obračat po postelji in se sedaj že več kot 30 min s tem ukvarja. Mia je pa pri pranju zob, tako da upam na večerni mir.

suzi, naša tudi take v čebričku zganja, da se sam režim. se dviga in kar na enkrat noter nazaj vsede, da je vsa mokra. Kopamo se pa v čebričku v tušu, ker če ne bi bilo vse mokro.user posted image
ej, a ti si zopet sama?user posted image

februarka fajn vtnarte danes. Mi ne bomo roži ni zalivali, ker je pri nas kar fajn deževalo celi danuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.7.2008 22:05:17   
ella79
naša je zelo rada v vodi, sam da bi pa kej čofotala pa ne user posted image se smeje in čebla, to je pa tudi vse user posted image user posted image verjetno pričakuje, da ji bom še svečke prižgala, pa da bo romantiko zganala v banji user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.7.2008 22:06:02   
Suzi*
pina, a rabiš spolh vprašat? user posted image  ampak mi kar paše dons, da mal tle nadoknadim čvekanje. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.7.2008 22:06:38   
ella79
aja februarka, ta teden kava obvezno user posted image user posted image user posted image bajsaaaaaa ??????

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.7.2008 22:07:19   
ella79

pina, a rabiš spolh vprašat? user posted image  ampak mi kar paše dons, da mal tle nadoknadim čvekanje. user posted image

user posted image user posted image user posted image no te potolažim, nisi edina user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.7.2008 22:07:48   
Suzi*

naša je zelo rada v vodi, sam da bi pa kej čofotala pa ne user posted image se smeje in čebla, to je pa tudi vse user posted image user posted image verjetno pričakuje, da ji bom še svečke prižgala, pa da bo romantiko zganala v banji user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša pa mlati z rokami in nogami vse obenem ko nora user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.7.2008 22:08:29   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image no te potolažim, nisi edina user posted image user posted image user posted image

večno same, ella, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?