|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
22.7.2008 11:32:23   
Suzi*
no, zdej se je pa še zbruhala, pa posračkala in se že pogovarja z igračami. user posted image user posted image   ...pa še jasnit se je začelo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.7.2008 11:47:24   
mesecnica
user posted image  v našem koncu je še kar oblačno in mrži dež user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.7.2008 11:56:48   
Suzi*
nad mestom zadaj se že jasni. user posted image  imamo glih razgled tja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.7.2008 12:44:34   
pina-1
pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image

samo mi še vedno spimo. user posted image
mene pa glava tako boli. me že dolgo ni bolela, pa je danes ven udarlo ko strelauser posted image .
grem zdej kosilo kuhat. plačilo položnic sem pa preložila na jutri, ker pol e ziher glava ne bo nehala boletuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.7.2008 14:08:11   
Februarka08
user posted image tamala me bo ob živce spravla... 2x je spala po 30 min, nič večuser posted image , sem hotla da zdele spet mal zaspi, ni šans... jao, jest sem si pa še tok dela nardila s tole južno, da je kaj... hvala bogu je že v pečiciuser posted image , upam samo da bo dobr, ker sem tole delala prvič... sem mal po svoje nardila... a ste kaj lačne?? vam pokažem...user posted image

user posted image

Končna izvedba:

user posted image

Če kateri ni jasn-palačinke filane z bučkami ali mesom... posuto s sirom... Upam da bo dobrouser posted image če je že enga dela tolk...user posted image
Zdej grem pa še hit solato oprat, pa najbolj da tamalo probat še v 4. dat spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.7.2008 14:27:18   
Mateja81
Hojla po 100-ih letih..

pri nas je vse bolj ko ne po starem le da spimo sedaj res cele noči, pol pa tmalega ob 8.ih pripopam na zizo in spi še do 10-ih ali 10.30.user posted image user posted image user posted image carsko upam samo da bo čm dlje tako.Mali ful dobiva na teži in cm, pri 4m in pol je imel 8200 gr in 65cm. In to sam od mojega mleka sej ne morem verjet pa take male zizike mamuser posted image .

Kati Kati a vi mate pa kr kozike al kaj. Groza!!! Vem da so razsajale po našem koncu ja. Upam da jih naš ne bo fasal.

Lp vsem čvekam

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.7.2008 14:41:00   
pina-1
mmmmmmmmm februarka tole fajn zgleda. jaz bi recept. Bi lahko tudi jaz enkrat ot nardila za kosilo. Mojmu z mesom, sebi pa z bučkami. dej prosi recept napiši.

MEne je pa glava nehala bolet. user posted image user posted image

ana je pa danes jedla zelenjavno mineštrico. Ji je kar šlo. Pa še za 2x sem jo v skrinjo dalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.7.2008 15:23:59   
pina-1
sem dodala neki novih fotk, če kero zanimauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.7.2008 15:38:06   
Februarka08
Joj, Pina, kaka pupika je Anauser posted image user posted image obe sta princeskiuser posted image pa kako lepo plava, pije, papcauser posted image
Drugač pa za kosilo ni receptauser posted image oz. jaz sem nardila takole: bučke sem popražla na čebuli in jih ful dolg tenstala, dodala peteršil in mal kisle smetane pa mal osnovnih začimb, meso sem pa nardila kot da bi delala polivko za špagete-faširan+paradižnikova brozga, čebula, začimbe...  No, pol sem pa nardila mal debelejš palačinke-slane in ta nadev not zavila pa čez naribala sir.user posted image Nič kompliciranega sam en kup dela pa sranja v kuhniuser posted image ampak blo je pa 1Auser posted image user posted image user posted image

grem, tamala bo pop***** doblauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.7.2008 15:46:58   
Suzi*
pina, kakšne punce maš že velike. user posted image  se mi zdi da se je ana ful spremenila... prave bejbe.user posted image user posted image

februarka, tole res zgleda slastno.user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 22.7.2008 15:48:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.7.2008 15:56:13   
ella79
februarka kosilo je moglo biti pa res dobro, že zgleda tako user posted image user posted image user posted image

pina kakšne fletne punce maš user posted image user posted image user posted image mia je že prava dama, ani pa tudi ne manjka več dost user posted image

naša bejba spančka že eno uro, jaz sem pa mal stvari v red spravla, sam še posesat morm, sam ne bom zdele okrog njene glave ropotala. Včasih se ni nikol zbudila, zdej pa pomoje sam da bi ga vštekala, bi bila še v luftu user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.7.2008 15:57:04   
pina-1
februarka hvala za recept. tole bom ziher probala enrkat narest. pa hvala za pohvale.

suzi, sta res že pavi babi. Mia je itak velika punca, ana pa raste kot gobia. se je pa res spremenila od rojstva sem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.7.2008 16:03:30   
mesecnica
Pina in Mateja81 - full lepe slikce. Kako rastejo tile naši februarčki. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.7.2008 16:09:16   
pina-1
ella, sem se zdejle spomnila, da bi mogoče ti zojo namazala z aderma kolekcijo. je ena krema prov za tako občutljivo kožo. nam jo je priporočala dermatolginja. če te zanima ti prov napišem katera je to krea. mislim da majo v lekanah tudi testerčke, da samo poskusiš

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.7.2008 16:09:46   
Februarka08
Naša je pa zdele zaspalauser posted image po dolgih mukah in solzah... matr, najraj bi jo po nagi riti tok je sitna včasihuser posted image čist popolnoma nič ji ne pomaga... tok je zaspana da ne ve kam bi sama s sabo, pol pa še jest čist živce zgubim in piz*** začnemuser posted image v glavnem zdej spi, pa ravn zdej ko ne bi smela, da ne bo spet ponoč krizeuser posted image

Pri nas je spet dež začel pa še grmi ful. Prejle je bil pa sonceuser posted image . Matr, smo glih pojužnal, sem celo mojga naštimala da naj gre tamalo previt, ga je že mat klicala 100/uro da morjo nekam it in da že zamujajouser posted image 3x mu je dala klic najprej na navadnga, pol pa še na mobitel, sem čist znorela, se je javu na tel. in reku da ne more ker Blažka delavauser posted image je baje čist tih ratalauser posted image pol je itak šel kuj dol da so šli... če bi pr men tkole hit to delvaluser posted image pa še najin avto je neki v ku***, upam da se zrihta do jutr, ker ne bom ostala brez kaviceuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 22.7.2008 16:10:27 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.7.2008 16:16:41   
ella79
pina pa sej sploh ne vem kaj ima tole Zoja. Zanimivo je to, da stvar izgine po parih urah, pa ni niti sledi, da je bil prej tam flek. Čist mehka koža. Stanje se tok spreminja, da sploh ne vem al naj se veselim al user posted image Sam mam res filing, da ji neki ni pasal, pa je imela tako reakcijo. Samo študiram, kaj sem kej takega jedla... zdej razen če je to, k sem ji dala pit frutek, ki je bil mal vče kot 24 ur že odprt user posted image mah, do poroke bo vse dobr user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.7.2008 16:29:15   
srečka nosečka
Midve sva se z janey in Jakocom navozičkale in naklepetale. user posted image  Ful je pasala dobra družba. Jakec je en sam smeško, ful dobrovoljček. user posted image

Lana pa zdaj spančka, prvič je zaspala na trebuhu user posted image , me zanima kakšna panika bo, ko se bo zbudila. user posted image

pina - pravi damici sta  tvoji punci. user posted image

februarka - njamiiii, tole pa moram tudi jaz poskusit naredit user posted image . Zgeda zeeeeloooo dobro.

ella - en poljubček od Lane za Zojo. Kaj pa če bi se šle pokazat kakšnemu dermatologu? 

Zdaj pa moram še perilo dat prat. Gremo v četrtek na morje za 5 dni user posted image , pa bo počasi treba kaj na kup dat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.7.2008 16:32:02   
MetiLu
Evo mene user posted image  v službici se mam zaenkrat prov super, delo mi ustreza in hitro mine, ker je res velik za delat user posted image  Janez se ma pa tud z atijem super user posted image  dones sta jedla riževo kašico in je mlatil ko norc user posted image user posted image user posted image  tko, da sva se potem dojila šele po 4-ih urahuser posted image  potem sta šla pa še malo vozičkat, sta me prišla pogledat, pa tamal mu je zaspal v vozičku brez dude in je spal uro in pol user posted image  

No, pol sem pa s šihta prišla, pa hitro kosilo, sem kar pico spekla, ker je moral možek na šiht... Pol je pa serviser za pralni stroj prišel (spet... k nam bi se lahko kakšen džurni serviser od gorenja vsak teden oglasil, k mamo skoz neke probleme z našo tehniko user posted image  ...), pol je mami prišla, pa sva malo poklepetale, vmes je Janez zaspal 3. rundo in še zdele spi, jaz mam pa končno 5 min za rr user posted image

Sej bi vas šla komentirat, pa se mi ne lub nazaj brat user posted image   Grem mal slikce pogledat...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.7.2008 16:33:32   
ella79
srečka nosečka, naša je tudi na trebuhu. Zaspala je na boku, pa jo grem prej pogledat, pa lepo na trebuščku spančka user posted image bom počakala do konec tedna, pa da vidimo kakšna bo situacija, drugače jo peljem še enkrat k zdravniku, k jo bo pa itak mogu naprej naročit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.7.2008 16:35:07   
srečka nosečka
meti - user posted image , da ti znese porodniška in delo. Predvsem pa je fajn, da ima tačas ati Janeza in se imata fino. Težko je dobit dobro službo, še težje takšno v katero rad greš - tako da sem ful vesela zate. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.7.2008 16:38:39   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

srečka nosečka, naša je tudi na trebuhu. Zaspala je na boku, pa jo grem prej pogledat, pa lepo na trebuščku spančka user posted image bom počakala do konec tedna, pa da vidimo kakšna bo situacija, drugače jo peljem še enkrat k zdravniku, k jo bo pa itak mogu naprej naročit user posted image

naša je pa kar na trebuhu zaspala user posted image  Pa da vidimo kaj se bo zgodilo user posted image

Jaz sem že na dermatologa pomislila, ko je Lana imela tiste blesave fleke na nogicah. K sreči pa sem dobila eno pravo kremo preko vez in ji je takoj pomagalo in je sedaj bolje. user posted image
Ker naša P pa itak vse zdravi samo z oljem user posted image user posted image user posted image  aja pa antibiotike rada napiše. user posted image  Vse ostalo ji je tuje. Otroka pa še najbolj pri vratih pogleda. user posted image  Mah sem eno čudno izbrala. Bom kar hitro menjala, samo da dobim mesto pri pravem P. K njej pa malo šamo še na tehtanje in merjenje vozim.

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 22.7.2008 16:39:26 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.7.2008 16:41:52   
Janey
hei babule

evo naju. sma prišla atiju nekaj na hitro nardit za jest potem pa šibamo dalje, ko se je taki lepi sonček nardil.

ja srečka nosečka res je blo fino, jutri ponovivauser posted image user posted image čas je tak minil, da nisem mogla verjet. še dobro da je ona kolegica tudi zamujala, ker drugać bi se načakalauser posted image user posted image

šibam...sirenauser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.7.2008 17:03:48   
Februarka08
Evo, sem popeljala peglo na sprehoduser posted image , tamala je itak spala 30 minuser posted image , zdej pa popacava in greva končno mal ven.user posted image
Metiuser posted image samo da ti odgovarja tale službauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.7.2008 17:22:04   
Janey
februarka kak si ti pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pegle nisem mela v rokah že od maja, ko smo šli na morje.

evo jaka je zaspal, ati bo pa tudi vsak čas doma

Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.7.2008 17:23:40   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

februarka kak si ti pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pegle nisem mela v rokah že od maja, ko smo šli na morje.

evo jaka je zaspal, ati bo pa tudi vsak čas doma

ti imaš pač srečo, ko ti tašča vse spegla user posted image user posted image user posted image   - joke

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?