|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.7.2008 22:36:11   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

kaj pa mate za en gel?

Mi mamo calgel

user posted image  sem hotela nekaj pojest in kaj najdem - na kruhu cela invazija faraonk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mater spet smo imale tak kratek čas pred njimi. V bloku se jih itak nikoli ne losaš. user posted image
Iz principa sem si zato dala pečt čokoladne žepke - pa če me raznese potem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ej, smo se zadnjič nekje pogovarjal, da baje ene škatlico od rajda ful pomagajo user posted image to kar je notr potem mravle 'domov' nesejo in vse pocrkajo user posted image

pocrkajo že, samo se hitro druge najdejo. Sem jim zdaj novo doze teh nastavila. user posted image
V bloku se jih stežka znebiš - če že ni to bolj podobno misiji nemogoče.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 801
18.7.2008 22:37:09   
jencili

kaj pa mate za en gel?

Mi mamo calgel

user posted image  sem hotela nekaj pojest in kaj najdem - na kruhu cela invazija faraonk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mater spet smo imale tak kratek čas pred njimi. V bloku se jih itak nikoli ne losaš. user posted image
Iz principa sem si zato dala pečt čokoladne žepke - pa če me raznese potem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ej, smo se zadnjič nekje pogovarjal, da baje ene škatlico od rajda ful pomagajo user posted image to kar je notr potem mravle 'domov' nesejo in vse pocrkajo user posted image

kdo te je pa to nat****
Ne, hecam seuser posted image .
Mi smo jih meli par mescov nazaj in smo postavli te hiške čisto povsod, pa še vedno ni blo miru pred njimi. Edino kar je vsaj približno pomagalo je bil sprej, pa še to samo za par dni, pol pa spet akcija. Pač je treba počakat, da same zginejo, žanl ne gre drugačeuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 802
18.7.2008 22:38:29   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kaj pa mate za en gel?

Mi mamo calgel

kdo te je pa to nat****
Mi smo jih meli par mescov nazaj in smo postavli te hiške čisto povsod, pa še vedno ni blo miru pred njimi. Edino kar je vsaj približno pomagalo je bil sprej, pa še to samo za par dni, pol pa spet akcija. Pač je treba počakat, da same zginejo, žanl ne gre drugačeuser posted image user posted image

nekje mi je na uho prišlo user posted image drugače pa nimam pojma o mravlah user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 803
18.7.2008 22:40:18   
srečka nosečka

drugače pa nimam pojma o mravlah user posted image user posted image user posted image

bodi srečna, ker so tečne za pop user posted image

Znebiš pa se jih nikakor ne - tako kot je rekla jencili.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 804
18.7.2008 22:41:10   
jencili

kaj pa mate za en gel?

Mi mamo calgel

kdo te je pa to nat****

nekje mi je na uho prišlo user posted image drugače pa nimam pojma o mravlah user posted image user posted image user posted image

bodi vesela.
Res je tko, kot je sreška napisala. Povsod grejo, v omare, na vso hrano, kruh, povsod...!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 805
18.7.2008 22:44:28   
jencili
pr nas je blo še celo tko, da so mi previjalno čisto prebarvale (tok jih je blo, da je blo kr črno), tko da sm mogla prvo sesalc zalaufat, da sm jih posesala, da sm lahko pol sploh Taj-a previlauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 806
18.7.2008 22:45:56   
MetiLu
Punce in g. Jencili, jutri se imejte lepo pa kakšno pivce še zame nagnite user posted image

Jaz grem spat...

nočko user posted image  pa da bodo naši februarčki lepo spali user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 807
18.7.2008 22:49:04   
srečka nosečka

pr nas je blo še celo tko, da so mi previjalno čisto prebarvale (tok jih je blo, da je blo kr črno), tko da sm mogla prvo sesalc zalaufat, da sm jih posesala, da sm lahko pol sploh Taj-a previlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tako hudo še pri nas ni. Večinoma so v kuhinji.

Žepki so pečeni, tako da vas povabim v MB. user posted image  
Jih bom pa hitro načela, da jih slučajno mravlje ne dobijo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.7.2008 22:51:15   
Bajsa
Čer!

G. Jencili a kšnga tolažilnega ZS al pa sms-a pa ne bo, sej veš v tej smeri, pa dej Bajsa sej bo, bomo pa drugič kšnga spil... No drug vikend je naš spet frej, tko da se kr ponudm...user posted image user posted image user posted image
Nam nč komentirala ker sem se tok nažrla da ne morem mislt, pol se pa čudim zakaj sem user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 809
18.7.2008 22:52:12   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce in g. Jencili, jutri se imejte lepo pa kakšno pivce še zame nagnite user posted image

Jaz grem spat...

nočko user posted image  pa da bodo naši februarčki lepo spali user posted image

seveda bomo spili tudi kakega zateuser posted image . Če si pa premislite, ste pa še vedno dobrodošli!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.7.2008 22:52:58   
ella79
bajsa, kaj zdej, a jutri štrajkate???

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
18.7.2008 22:54:38   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Čer!

G. Jencili a kšnga tolažilnega ZS al pa sms-a pa ne bo, sej veš v tej smeri, pa dej Bajsa sej bo, bomo pa drugič kšnga spil... No drug vikend je naš spet frej, tko da se kr ponudm...user posted image user posted image user posted image
Nam nč komentirala ker sem se tok nažrla da ne morem mislt, pol se pa čudim zakaj sem user posted image user posted image

Bajsa, žal te moram razočarat, da je tvoj sogovornik že pri palčkih, seveda ti bo pa z veseljem jutri napisal kej vzpodbudnegauser posted image
No, za drug vikend vaju imamo pa v mislihuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
18.7.2008 22:56:13   
jencili

ja, Bajsika je pridna in bo doma hišico zidalauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 813
18.7.2008 22:57:34   
jencili

Čer!

Bajsa, žal te moram razočarat, da je tvoj sogovornik že pri palčkih, seveda ti bo pa z veseljem jutri napisal kej vzpodbudnegauser posted image
No, za drug vikend vaju imamo pa v mislihuser posted image

joj, se opravičujem!
Vas imamo in ne, vaju imamo! Sem mislila vaju, tebe in tvojega user posted image , Zala je pa itak v paketkuuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 814
18.7.2008 23:07:09   
jencili
nč, očitno sem ostala sama, tko da grem tud jst počasi spat.

Bodite v cvetju, vaši otročki pa naj pridno spančkajo celo noč (ja, pobožne željeuser posted image )

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 815
18.7.2008 23:10:28   
ella79
jencili jaz sem še tuki, gledam slikce pr Bajsi v albumu
sam more še dva nova gesla razkrit user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 816
18.7.2008 23:11:27   
Bajsa
No evo obljuba dela dolg! Sm dofilala album. G. Jencili prosim, če si še enkrat ogledate posnetke, ker ste bil očitno površen user posted image .
V album STOLČEK, geslo: chicco sem dala podrobne slike od stolčka, da se bo kateri, ki se še odloča mogoče lažje odlčoit user posted image
V album GARDEROBA, geslo: miška sem dodala par cotk, ki jih je madam dobila pred kratkim (dons in prejšen dan user posted image ), pa valda addidaske in seveda uno jaknco, k sem teb Ella oblubla da jo bom slikala user posted image .
Tko zdej pa počakam, če bo še kej, pol grem pa tud jaz v mižule

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 817
18.7.2008 23:12:02   
Bajsa

Ok a si ti mal čarovnice al jasnovidke???user posted image user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 818
18.7.2008 23:13:14   
Bajsa

Jah mi2 z madam ne štrajkava, mi2 sva zmeri za ekšn, sam policeman pa more doma garat user posted image , pa drugič

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 819
18.7.2008 23:15:28   
ella79
bajsa stanovanje vidno napreduje user posted image user posted image user posted image res ste zelo pridni, kar ne morem verjet user posted image
tvoja miška piška itak veš da je najlepša in najnaj
pismo tale stolček se pa res dobr zloži, ni da ni user posted image user posted image si ti to dobr naštudirala, predno si kupila user posted image
cunce lepe lepe, najboljše so mi itak džins kratke hlače user posted image user posted image user posted image jaknca je pa res luštna, všeč mi je k ma kapuco. Kok pa je to šuškov? A je bla še kaka druga barva? No, sej je ta tudi ok, sam...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.7.2008 23:15:43   
srečka nosečka
Tako - jaz sem se napokala in se "redi" za spanje. user posted image

bajsa - fuuuul lepa oblačila user posted image , pa stolček je tudi dober. Se pa fino skupaj zloži.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.7.2008 23:16:12   
ella79

Ok a si ti mal čarovnice al jasnovidke???user posted image user posted image  

za stolček sem tudi skoraj prov vpisala, sam en C je falil user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
18.7.2008 23:17:38   
ella79

bajsa - fuuuul lepa oblačila user posted image , pa stolček je tudi dober. Se pa fino skupaj zloži.

joj jaz pa še kar za rač. sedim od takrat k sem dala malo spat user posted image sem že mal žejna, pa mal me na pipimahn, pa umit si jo morm še jt....

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.7.2008 23:19:56   
srečka nosečka

joj jaz pa še kar za rač. sedim od takrat k sem dala malo spat user posted image sem že mal žejna, pa mal me na pipimahn, pa umit si jo morm še jt....

tako je, ko je dobra družba - zgubiš občutek za čas user posted image

Grem v mižule, ker veke postajajo težkeee. user posted image

Lepe sanje in mirno noč vsem user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.7.2008 23:20:46   
Bajsa
Jaknca men se zdi ni bla več kot 8€, zato sem jo tud vzela, valda v upanju, da jo bo madam lahko nosila, da je ne bo že prej prerasla user posted image . Če se ne motim je bla še taka pistacija zelena, sam to je blo že neki cajta nazaj, zdej jih pa nisem nč zasledila user posted image
Ja stolček je men res zakon in se ful fino zloži, tud če maš majhno kuhno, da lohk zložiš in pospraviš, da ti ni v napoto ko npr. obiski pridejo pa tko.

Zakaj jaz ne morem brisat svojih albumov, ker sm namreč že v minusu s placom????

No Ella a nima madam đazne addidaske? Ja une kr. jeanske so pa itak ta bol user posted image  Pozna madam še eno pikico, k ma glih take, sta se zmenle, da bosta skupi šarmirale v njih, pa doooolge noge kazale user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?