Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:41:23
|
|
|
|
jencili
|
punce neki nam ne gre tole zapolnjevanje strani glih najboljš...dejmo, dejmo, pojačajte tempo, jst bi šla rada počasi spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:41:44
|
|
|
|
ELMA
|
Pa še en recept če boste kaj pekle , ta je za mlavlo , (ker ona rada peče )upam da ga jutri prebere ... Za pripravo potrebujemo: dvoje lepih nog dvoje živahnih oči dve vrečki mleka dve sveži jajčki eno povečano banano eno skodelico za mešanje Način priprave: Gledati živahne oči, razširiti noge, masirati obe vrečki mleka dokler se skodelica ne segreje na želeno temperaturo. Temperaturo kontroliramo s srednjim prstom. Nato v segreto skodelico lahko in nežno vstavimo banano in vse prekrijemo s svežimi jajčki. Kolač je pečem, ko iz banane priteče sok in se banana zmehča. Dober tek in veliko užitkov!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:42:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ja, za porodniško in doklade vem, sam moja plača pa ne vem, če je tud kej vezana na to. A je??? seveda je ok, če tko praviš, pol drži . Sm misnla, da se s tem dvigne plača mogoče samo tistim, ki majo minimalko. A lto pomeni vsem za toliko % pač?! ori, mal trapasto sprašujem, sam res ne vem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:43:47
|
|
|
|
ELMA
|
jaz sem na dijeti ...hujšam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:43:58
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem tudi čist fertik , jutri bom pa do 10h drnjohala , še dobr , da so šle punce pozen spat , da bodo z mano potegnile , pa dela dopoldan .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:45:36
|
|
|
|
jencili
|
tud jst upam, da bomo kej spal. Scer se pa ponavadi zbujamo okol 9.30 al pa kako minutko prej, tko da mamo kr ok tajming. Aja, sam je dons zaspal ob osmih že..to pa ne bo tko dolgo pol jutri trajalo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:45:45
|
|
|
|
ELMA
|
a ste prebrale recept ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:46:53
|
|
|
|
nizy
|
ok, če tko praviš, pol drži . Sm misnla, da se s tem dvigne plača mogoče samo tistim, ki majo minimalko. A lto pomeni vsem za toliko % pač?! ori, mal trapasto sprašujem, sam res ne vem uuhhhh to pa nevem , pri naju je šla gor , sam zgleda , da mava oba minimalno plačo ,... upam , da te nisem zavedla na to tudi pomislila nisem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:47:50
|
|
|
|
nizy
|
elma - si sprobala ta recept '???? , če deluje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:48:40
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem na dijeti ...hujšam in koliko si že shujšala v 1t????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:48:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ok, če tko praviš, pol drži . Sm misnla, da se s tem dvigne plača mogoče samo tistim, ki majo minimalko. A lto pomeni vsem za toliko % pač?! ori, mal trapasto sprašujem, sam res ne vem uuhhhh to pa nevem , pri naju je šla gor , sam zgleda , da mava oba minimalno plačo ,... upam , da te nisem zavedla na to tudi pomislila nisem ni panike. Sam si pa slika, če ne veš niti kok maš plače
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:49:15
|
|
|
|
nizy
|
saj vem , ker je minimalna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:50:00
|
|
|
|
jencili
|
najboljš nardim, če vprašam našo računovodjo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:50:18
|
|
|
|
nizy
|
sem prej mislila na moževo plačo , ker nisem na tekočem , n epregledujem njegovih pl. list
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:50:59
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma - si sprobala ta recept '???? , če deluje Probala, probala , ti siga tudi jedla ,sam nisi hotla povedat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:51:27
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz sem na dijeti ...hujšam in koliko si že shujšala v 1t???? ....0g...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:52:07
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma - si sprobala ta recept '???? , če deluje Probala, probala , ti siga tudi jedla ,sam nisi hotla povedat ja pa zdaj ne pali več
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:52:43
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: nizy ok, če tko praviš, pol drži . Sm misnla, da se s tem dvigne plača mogoče samo tistim, ki majo minimalko. A lto pomeni vsem za toliko % pač?! ori, mal trapasto sprašujem, sam res ne vem uuhhhh to pa nevem , pri naju je šla gor , sam zgleda , da mava oba minimalno plačo ,... upam , da te nisem zavedla na to tudi pomislila nisem ni panike. Sam si pa slika, če ne veš niti kok maš plače Jaz tudi ne vem , če bi vedela bi mee glava bolele , tko me pa nič ne boli ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:53:21
|
|
|
|
nizy
|
..0g... to pa zato , ker me nisi počakala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:54:33
|
|
|
|
ELMA
|
čakam te, čakam stara ,samo ,nekam si počasna....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:55:18
|
|
|
|
nizy
|
saj , še dober vem kakšna je plača , takrta kosi preračunavm za stanovanjski kredit , da še 8000 €ne morem dobit na 10 let . ker mi od plače lahko trgajo samo 92€/mesec
< Sporočilo je popravil nizy -- 22.8.2008 0:56:07 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:56:58
|
|
|
|
nizy
|
čakam te, čakam stara ,samo ,nekam si počasna.... kdaj potem začneva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:57:30
|
|
|
|
nizy
|
kolk še do 200-tke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:57:33
|
|
|
|
jencili
|
evo, sm ji že poslala mail, pa da vidmo kaj bo povedala mene pa nč glava ne boli, sam da je moj Tajson pri meni, pa je svet prec lepši
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:58:02
|
|
|
|
ELMA
|
Nizy evo ti en ,,smilej ,,za tvoj avtar
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.