Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:21:33
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy kako smo se mi Azri zadnjič smejali , je jedla Adna evrokrem namazam in to njej pod nosom , je tko zagrabila tisto šnito pa direkt v usta , Adna pa v jok Naša se tudi tko joka za sladoledom , enkrat ji Benjamin za hec mal da , on pa kr z jezičkom začne lizat , jaz pa upit ,,,,,ej ti mali a si normalen ,,,,on pa lučko stran od nje , a ona se začne dret in rokicama kr na sladoled , se smo ji mogli pustit da mal liže Pa je ful uživala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:22:49
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ELMA jasnovidka mi je povedala hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl??? Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:23:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl??? saj so jo glihkar sem mislila plačo, ne porodniške
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:25:48
|
|
|
|
ELMA
|
Evo da se malo razvedrimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:25:50
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem pa včeraj polno vrečko cunj najdla pod pojstlo št.68 in74 , sem pozabila na to in sreča , da sem se spravla mal generalno pucat , če ne bi jih Azra prerasla , no bom zdaj tolk manj kupila , ker so še skor nova oblačila , Adna jih je prehiter prerasla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:26:58
|
|
|
|
nizy
|
sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:27:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz sem pa včeraj polno vrečko cunj najdla pod pojstlo št.68 in74 , sem pozabila na to in sreča , da sem se spravla mal generalno pucat , če ne bi jih Azra prerasla , no bom zdaj tolk manj kupila , ker so še skor nova oblačila , Adna jih je prehiter prerasla super
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:27:46
|
|
|
|
nizy
|
Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ... babji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:28:28
|
|
|
|
ELMA
|
jaz bom od Elme oblekce šparala za eno ki je , pa so taki iz bolj revne družine , ji bom vse podarila ....No.... če kera ima odveč ne metat stran ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:29:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ... babji
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:30:35
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:31:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:32:36
|
|
|
|
nizy
|
ZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan .... joj , sploh nisem porajtala , da je avto , k sem nekaj durzga gledala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:33:29
|
|
|
|
ELMA
|
tako bi jaz mogla telovadit da kak kg shujšam...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:34:11
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan .... joj , sploh nisem porajtala , da je avto , k sem nekaj durzga gledala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:34:37
|
|
|
|
nizy
|
ZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej... ja osnovna plača se je povečala z 566€ na 586€ , zato je bila tudi porodniška višja , pa doklade so tut povišali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:35:27
|
|
|
|
nizy
|
zakaj , mi slikce ni gor skopiral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:37:25
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem dobila 20€ višjo porodniško , doklade na 3 pa komaj 15€več
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:37:35
|
|
|
|
ELMA
|
Evo en dobar vic sem najdla > Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se > je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki je > dobila glavno nagrado: > Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj > zjutraj klicali iz zdravstvenega doma, če lahko zaradi več odpovedi > pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino > spravila v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot do tja trajala > vec kot pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim veliko > pozornosti higieni pod pasom vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. > Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo > zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v strop > in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko > je rekel: "Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla > domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v > kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. > Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne: > "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:38:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy zakaj , mi slikce ni gor skopiral Zato ker neznaš kopirat....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:38:37
|
|
|
|
nizy
|
sem zadnjič to slišala glih pri G na pregledu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:39:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej... ja osnovna plača se je povečala z 566€ na 586€ , zato je bila tudi porodniška višja , pa doklade so tut povišali ja, za porodniško in doklade vem, sam moja plača pa ne vem, če je tud kej vezana na to. A je???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:39:20
|
|
|
|
nizy
|
Zato ker neznaš kopirat....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:40:15
|
|
|
|
nizy
|
ja, za porodniško in doklade vem, sam moja plača pa ne vem, če je tud kej vezana na to. A je??? seveda je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:41:10
|
|
|
|
nizy
|
Elma - kaj je zdaj z najino dieto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?