Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:01:57
|
|
|
|
Janey
|
ja pa kdaj te prideš na novo stran?? pol pa še 3...to bo še veselo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:02:54
|
|
|
|
Janey
|
jeiiii zdaj grem pa spat joj zdaj sem se spomnila da nisem šla pol jest grozdja...zdaj bi ga pa sem že umila zobke. pa jutri za zajtrk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:03:37
|
|
|
|
nizy
|
ja sem še tuki , moje so HB že zaspale , jaz pa strašim na RR in na nepremičninah . namesto , da bi šla spat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:04:52
|
|
|
|
nizy
|
da bomo lahko spet kako jotico skuhali...je nismo zarad tega spanja že od morja mi smo tut pozabili kaj že to je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:06:35
|
|
|
|
nizy
|
no . kje ste zdaj ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:07:20
|
|
|
|
jencili
|
čer oz. jutro no tko. Taj je bil dons zvečer zelo priden in je ne boste verjele zaspal že 20.15, tko da je zdej tud že prv runda nočnega dojenja za nama. No, že pred slabo urco, tko da bo žez dobro urco že nova na vrsti Skratka, dons smo šli mal v šoping in sva Taju kupila neki za pol svečke. Mami je kupila tiste pene za na tla, k se sestavijo, da bo mel za igrat, ati pa mu je kupu ful hude Nike-ice . Res so dobre pa še ful znižane so ble. Mini so še velike, sam bojo pomoje glih za jeseni.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:09:59
|
|
|
|
nizy
|
Skratka, dons smo šli mal v šoping in sva Taju kupila neki za pol svečke. Mami je kupila tiste pene za na tla, k se sestavijo, da bo mel za igrat, ati pa mu je kupu ful hude Nike-ice . Res so dobre pa še ful znižane so ble. Mini so še velike, sam bojo pomoje glih za jeseni. za dober nakup
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:11:05
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey da bomo lahko spet kako jotico skuhali...je nismo zarad tega spanja že od morja pomagi , pomagi , preden dragi zakuri ogenj v kaminu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:11:12
|
|
|
|
jencili
|
aja, Elma k si spraševala kok je spijejo naši ... Taj spije cca flaško in pol na dan, se pravi cca 350ml dnevno. Bi tud več, sam mu ne dam, k ne vem, če ga res lahko kr tko zalivam al ne. Pravijo sicer vsi, da tekočine ne more škodit in da je zdravo za ledvica, sam a res tok? Pije pa bolj čaj kot vodo, no sicer pa kr oboje, sam mal rajš ma čaj. Je pa sposoben spit v šusu ogromno, sam sm mu do zdej pustila največ 170ml dons popoldan, pol sm mu pa vzela, pa da vidite krik, ko sm mu vzela flaško
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:12:15
|
|
|
|
jencili
|
no kaj pol, se borimo za 200-tko?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:13:21
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer oz. jutro no tko. Taj je bil dons zvečer zelo priden in je ne boste verjele zaspal že 20.15, tko da je zdej tud že prv runda nočnega dojenja za nama. No, že pred slabo urco, tko da bo žez dobro urco že nova na vrsti Skratka, dons smo šli mal v šoping in sva Taju kupila neki za pol svečke. Mami je kupila tiste pene za na tla, k se sestavijo, da bo mel za igrat, ati pa mu je kupu ful hude Nike-ice . Res so dobre pa še ful znižane so ble. Mini so še velike, sam bojo pomoje glih za jeseni. jencili lepo da zapravljate , blagor vama ki imate 1000e plaćo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:13:31
|
|
|
|
nizy
|
no kaj pol, se borimo za 200-tko? a seveda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:14:26
|
|
|
|
nizy
|
jaz tudi zapravlajm , takoj prve dni po porodniški , pol pa nič več
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:15:00
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, Elma k si spraševala kok je spijejo naši ... Taj spije cca flaško in pol na dan, se pravi cca 350ml dnevno. Bi tud več, sam mu ne dam, k ne vem, če ga res lahko kr tko zalivam al ne. Pravijo sicer vsi, da tekočine ne more škodit in da je zdravo za ledvica, sam a res tok? Pije pa bolj čaj kot vodo, no sicer pa kr oboje, sam mal rajš ma čaj. Je pa sposoben spit v šusu ogromno, sam sm mu do zdej pustila največ 170ml dons popoldan, pol sm mu pa vzela, pa da vidite krik, ko sm mu vzela flaško jencili naša tudi skoz gleda na mizo , če je flaška z vodo , pol jo pa kr išće
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:15:38
|
|
|
|
nizy
|
elma - naša je danes v šusu spila 70ml , pol pa manj , spije pa okoli 250ml na dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:15:44
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy no kaj pol, se borimo za 200-tko? a seveda seveda ....to bomo hiter naklofale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:16:16
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz tudi zapravlajm , takoj prve dni po porodniški , pol pa nič več enako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:16:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer oz. jutro no tko. Taj je bil dons zvečer zelo priden in je ne boste verjele zaspal že 20.15, tko da je zdej tud že prv runda nočnega dojenja za nama. No, že pred slabo urco, tko da bo žez dobro urco že nova na vrsti Skratka, dons smo šli mal v šoping in sva Taju kupila neki za pol svečke. Mami je kupila tiste pene za na tla, k se sestavijo, da bo mel za igrat, ati pa mu je kupu ful hude Nike-ice . Res so dobre pa še ful znižane so ble. Mini so še velike, sam bojo pomoje glih za jeseni. jencili lepo da zapravljate , blagor vama ki imate 1000e plaćo hihi, kako si pa do te cifre pršla???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:17:05
|
|
|
|
ELMA
|
nizy gdaj boš ti slikico zamenjala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:17:37
|
|
|
|
ELMA
|
jasnovidka mi je povedala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:17:54
|
|
|
|
nizy
|
kako smo se mi Azri zadnjič smejali , je jedla Adna evrokrem namazam in to njej pod nosom , je tko zagrabila tisto šnito pa direkt v usta , Adna pa v jok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:19:20
|
|
|
|
nizy
|
nizy gdaj boš ti slikico zamenjala saj sem komaj to dala gor
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:20:30
|
|
|
|
nizy
|
no, Elma , aboš že kaj nalimala al ne ? ne vem kje jih najdeš take
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:20:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA jasnovidka mi je povedala hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:21:05
|
|
|
|
nizy
|
hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl??? saj so jo glihkar
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.