Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 20:03:25
|
|
|
|
mlavla
|
pa bravo za ŽAno!!! pri nas je rižek tud zakon
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 20:32:55
|
|
|
|
Janey
|
če mlavla še maš kaj tiramisuja hehe...se mi nekaj lušta pa si bom kar grozdeka privoščila, pridna jaz jaka je že v mižulah upam da tam ostane do jutri zutraj (ju viš), lubi pa motor šraufa proda naj ga raje...itak ga bo popravilo tolko prišlo da bzv. jaz grem pa zdaj en del hausa pogledat ko sem zadnjič zaspala, pol pa si vzamem grozdje pa lubiju nutelo namažem pa še enga skup pogledama. lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 20:41:20
|
|
|
|
buči
|
Ne vem, kaj dogaja na RR, ker sem fizično odsotna, le še vegetiram ... Takooooooooooooooooooo sem utrujena, da ne morem več nič! Upam, da v ponedeljek mojemu snamejo mavec, da bo noga ok, da se znebimo viroze - smo vsi 4 pokasirali fajn prehlad s kašljem, jaz se seveda davim! Pa upam, da smo kmalu konc poletja, ker me ubija ta sparina! Upam, pa na dolgo lepo indijansko poletje ... Pa romantika ob šelestenju listja, pa klopce, pa ... potem se pa jaz zbudim! Dobro odprite naslednji del, ker mislim, da se ne bom spravila prej kot v ponedeljek k sebi. Matr je Aljaž postal naporen! Spet mi teži ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 20:58:30
|
|
|
|
itata
|
meti: jaz jutr ne morem prit nikamor, ker sem še vedno brez avta... to je kr neki. komot pa prideš ti do mene na kavico:) pošlji sms, če se ti da uletet kadarkoli tekom dneva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 21:55:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo se cel dan potepali, Janez je lihkar zaspal, jaz sem kuhinjo spravila v red, zdej pa sam še pod tuš letim, pa spat... bi mogla še glavo oprat, pa se mi ne da... Je bila pa dones moja mami spet v šopingu in je Janez spet cel nov za zimo žametne hlačke z naramnicami, 2 bodija, jopica in ful superski škornji sam so hlačke neki počene po šivu, pa jih moram it zamenjat Suzi, za Žanino spanje, jaz sem ti tud fovš Itata, ne znam ti povedat, kok mi je hudo za tole vaše spanje... jaz si samo še želim eno prespano noč, pa moj janez spi malo boljš kot Jakob Jutri naju pa najbrž ne bo, ker mam vsaj 3 stroje za oprat pa mal za likat, ... moram počas začet mal cunje skup dajat za na dopust no, mogoče si pa še premislim, pa te pokličem Zdej pa moram it, se je sirena vklopila se slišmo jutri...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 22:44:30
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne vem, kaj dogaja na RR, ker sem fizično odsotna, le še vegetiram ... Takooooooooooooooooooo sem utrujena, da ne morem več nič! Upam, da v ponedeljek mojemu snamejo mavec, da bo noga ok, da se znebimo viroze - smo vsi 4 pokasirali fajn prehlad s kašljem, jaz se seveda davim! Pa upam, da smo kmalu konc poletja, ker me ubija ta sparina! Upam, pa na dolgo lepo indijansko poletje ... Pa romantika ob šelestenju listja, pa klopce, pa ... potem se pa jaz zbudim! Dobro odprite naslednji del, ker mislim, da se ne bom spravila prej kot v ponedeljek k sebi. Matr je Aljaž postal naporen! Spet mi teži ... buči- upam da se čim prej pozdravite
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 22:54:07
|
|
|
|
ELMA
|
Elma je taka jedka , , za en obrok poje celo banano in po kozarčka frutek-kašice . Najraje pa je zelenjavo:brokoli, cvetačo ,bučke in krompir , vsega po mal skuhamo in zmiksamo ,uživa v tej hrani , pudinge in sadne skutice že vse je , od najslabši do najboljših . Ponoći pa obvezno 2x AM 180 ml poje, ob 1.30h , pa 6.30h , pa ful velik vode spije .... A vaši tudi ,pijejo velik vode tko kot naša ? Kaj pa sok , a že dajete svojima , naša sploh noće nobenega soka , a ni to mal čudno ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 22:55:18
|
|
|
|
ELMA
|
Kaj ni nobene na RR-ju ? A že spite?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:04:02
|
|
|
|
nizy
|
Kaj ni nobene na RR-ju ? A že spite? kje pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:08:08
|
|
|
|
nizy
|
Ne vem, kaj dogaja na RR, ker sem fizično odsotna, le še vegetiram ... Takooooooooooooooooooo sem utrujena, da ne morem več nič! Upam, da v ponedeljek mojemu snamejo mavec, da bo noga ok, da se znebimo viroze - smo vsi 4 pokasirali fajn prehlad s kašljem, jaz se seveda davim! Pa upam, da smo kmalu konc poletja, ker me ubija ta sparina! Upam, pa na dolgo lepo indijansko poletje ... Pa romantika ob šelestenju listja, pa klopce, pa ... potem se pa jaz zbudim! Dobro odprite naslednji del, ker mislim, da se ne bom spravila prej kot v ponedeljek k sebi. Matr je Aljaž postal naporen! Spet mi teži ... _ buči-
< Sporočilo je popravil nizy -- 21.8.2008 23:09:01 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:12:31
|
|
|
|
nizy
|
Nocoj je pa naša Azra tečka , noče in noče zaspati . Elma - je vaša Elma kaj bolj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:29:15
|
|
|
|
ELMA
|
nizy- če nič ne jamram, potem je kr mal boljš .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:29:50
|
|
|
|
ELMA
|
jaz pa imam novo slikico....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:31:05
|
|
|
|
nizy
|
ja sem vidla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:31:45
|
|
|
|
nizy
|
imaš pa tudi 4****
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:49:19
|
|
|
|
ELMA
|
ja tudi 4****imam Pa vem za kaj se ti smejiš....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:50:59
|
|
|
|
ELMA
|
samo še 4-strani nam manjkajo ....Zdej ne it spat ,dejmo mal smetit tle da bomo vsaj eno stran naklofale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:51:19
|
|
|
|
ELMA
|
boš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:51:50
|
|
|
|
ELMA
|
halllooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:52:14
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA halllooooo hallloooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 23:59:33
|
|
|
|
Janey
|
elma a hočeš na 200? lepo slikico maš jaka se zbuja na 2 sekundi...spet nebomo nič spali...jaz mu bom zobke sama ven potegnila če nebo kmalu tega konc buči pupika pozdravi se čimprej. mene pa jutri čaka doma cela generalka je spet bomba pa še učkat se morem. se kaj javim lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:00:09
|
|
|
|
Janey
|
da ti malo pomagam..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:00:22
|
|
|
|
Janey
|
dokler se lubi umiva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:00:42
|
|
|
|
Janey
|
upam da bo razgrajač zaspal za ene pol ure
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:01:19
|
|
|
|
Janey
|
da bomo lahko spet kako jotico skuhali...je nismo zarad tega spanja že od morja
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.