MetiLu
|
Dan! Dones sva mela s tamlim spet cel šov od 2.00-3.00, ko sem mu le dala joško Mah ne bom jambrala... Itata, Janey in Kati kati, res ste bogice s telim spanjem res upam, da bojo teli naši pamžki kmalu začeli normalno spat Je bil pa Janez dopoldan prvič v varstvu pri moji mami, ker sem šla jaz delat in sta se mela super, Janez baje priden ko angelček (pri men nikol tko )... No, zdele pa pančka že drugo rundo, jaz si pa pico pečem...sem spet lačna moj ima itak celodnevni šiht, dela do sedmih Suzi, cene nepremičnin so res čist podivjale. Midva ima sicer ogledano eno super parcelco, blizu moje tašče, samo čakamo da se sosedi odločijo prodat malo pa še naokol gledava ...mudi se nama zaenkrat nikamor, samo v prihodnosti bo pa res treba it nekam na večje ... Pa super za šoping, jaz sem šla tud zadnjič malo, pa majo že tok lušne stvari, za dol past... sem malo nazaj držim, pa bom šla potem v en oreng šoping, ko pridemo z morja Elma, za vtrec imaš pa kar srečo, jaz sem tud oddala vlogo že februarja, pa smo dobili zavrnjeno, ker je vse prepolno. Upam, da bomo dobili za september 2009 Bamby, jaz tud našga dajem spat v vrečo, mam tako tanko, letno, ker se drugače čist razbrca pa se vseeno kobaca po celi postli, ga nič ne ovira Kaj je zdej za petek? kakšen je plan? A sem spet copatke zamudila? ah, sej jest sem že ene v mullerju kupila, ki so na štunfek varianto narejeni, pa so tud ful kjut