|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
19.8.2008 10:15:02   
Janey
jutro

oprosti, da sem včeraj kar šlauser posted image user posted image ni blo jote, mama teto na obisku, ampak sma se pa požulila, se cel dan nisma vidla (pol ure vmes)

jaka se "puza" po dnevni sobi, potiska in obračauser posted image pa cvili zraven kot da se mu kaj hudega godiuser posted image user posted image user posted image pol pa pride  tak da mene vidi pa reče geee pa se mi smejiuser posted image grem ga polupčkat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
19.8.2008 10:33:43   
kati kati
daan,
naš tamau spet spi, z hudo muko...ni pa ni mogu zaspat...ponoč pa je trikrat zajokal, milsim pa da je nekaj sanjaluser posted image , zdej ponoči spije eno flaško čaja( 200ml) pa nekje 2 dojenjeuser posted image ...komi čakam da bo tega konec-dojenja ponoči!!

Janej-hude slikce, pa tale tuš kabinauser posted image user posted image , pa kakanje v čebričkuuser posted image ...
midva z mojim se včeraj sploh nisva videla...najprej šiht, pa še popoldne hodi mojemu bratu pomagat delat...nč se splon ne vidmauser posted image

bamby-tole je pa hudo s kolesom-dobra tura

mlavla-kak lepo blago...v septembru načrtujem odhod v ikeo mal pogledat nove stvari,komi čakam...

meti-če bi ti živela z mojo taščo bi se fajn poredilauser posted image ona pa skoz: pa daj jej pa sej se boš posušila!! js pa ni šans (če bi vse jedla kam mi ponudi, pa da še js kej nrdim, pol pa tak adijo)bi lahk šla za anglčka v cerkvo!...sej mam isto kil kot pred nosečnostjo..sam sama pa bi rada dala še 2 kile dol-pa vem da jih bom!

suzi, meti-tole je pa noro s cenami parcel in hišamiuser posted image user posted image user posted image sem vesela da imam doma pol hiše in pri mojmu stanovanje, na novo urejenouser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.8.2008 10:48:43   
Janey
evo žaba  je zaspal, samo prej mi spipa 100 las in prste v usta tišći in po osu me pokrampauser posted image user posted image faca mala.

upam da bo spal zdaj, ponoči NIČ ni spal spet. eh kdaj bo tega konc??kati kati vidim da mamo priblizno isto zgodbouser posted image jaz sem ze razmislala da bi bioenergetika poklicala da mi pove če mamo vredu postlico.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.8.2008 10:52:10   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

evo žaba  je zaspal, samo prej mi spipa 100 las in prste v usta tišći in po osu me pokrampauser posted image user posted image faca mala.

upam da bo spal zdaj, ponoči NIČ ni spal spet. eh kdaj bo tega konc??kati kati vidim da mamo priblizno isto zgodbouser posted image jaz sem ze razmislala da bi bioenergetika poklicala da mi pove če mamo vredu postlico.

dobra ideja

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.8.2008 10:59:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dobra ideja

ja jaz ne vem več kaj...mi imamo sicer vodno postlo za malega, sma razmišlala da bi se to poskusla menjat, al položaj postle, al ga dat pa v svojo sobo, to sma se rekla da boma nardila. danes nisem spala niti pol ure vse skupaj do 6ih zjutraj pol sma te malo zaspala. se zbudi in joka, ga pustim in tako kriči. ga vzamem iz posteljice k sebi pa istooouser posted image user posted image user posted image na 5 min.kaki dan je kar znosno, se samo kake 5x zbudi. kaki dan bi ga pa nesla v drugo sobo pa vrata zaprla, enkrat slej ko prej bi pomoje tak zaspaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4730
19.8.2008 11:21:28   
kati kati
janey-pr nas ni tak hudo,je pa res da imam njegovo posteljico prislonjeno k najini-tak da je čisto blizu mene. on ko gre spat (zvečer) zaspi ob 20-21-in spi do 24-1 zjutraj brez da se premakne in do takrat nič ne pije niti ne je!pol pa začne se premetavat pa danes je trikrat jokal ampak potem okoli4 sem ga vzela k sebi pa sma spala do 8.30!sam ob 7 je neki jamral...zdej pa še spi.Mam mal mira, sem skuhala špinači in pire, pa še od včeraj juha.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
19.8.2008 12:52:22   
Suzi*
itata, buci....a ste copatke naročale??? user posted image  brez mene??? user posted image user posted image  kje ste pa naročile in kaj, če smem bit firbčna. user posted image

aja, dan. user posted image

smo z vozičkanja, mala pa spi 2. rundo. danes je tud ponoči ok spala. jedla samo 1x proti jutru. pa v cvetačo sem ji danes moje mleko zamešala in je lepo jedla (z navdušenjem in vsaj usta je odpirala), čeprav ne veliko. zdej bom pa počasi (ta teden) prestavila to zelenjavo, ki jo zdaj je okoli 10.-11. dopoldne na 3. obrok okoli 13.-14. in začela dopoldne sadje uvajat.

mesecnica, glede parcel nič novega. user posted image  vse je (pre)drago, pa še nove PUP-e čakamo.

sem pozabila povedat, da smo bli v soboto v LJ v Supernovi in Leclercu cel dan. je blo luštno. imajo pa v c&a že kar jesensko garderobo in ful izbire. sem si privoščla 2 majici z dolgimi rokavi, pa anžeju sem v turbo limac celo trenirko kupila za 20 eur, za žano pa nisem nič nabavljala, ker je od moje kolegice, ki pričakuje 2 fanta in ima od prej punčko, dobila 3 vreče oblekic in obutve. user posted image user posted image  to samo zdej do kakšnega leta in pol. user posted image  hudo, so se mi skor očke rosile, ko sem te cart stvari prekladala. sem fuuuul vesela.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4732
19.8.2008 12:56:27   
ELMA
oj...

Jaz bi tudi naročila copatke , SUZI a se zmeniva pa naročiva skupaj , ker če se ne motim , bi mlavla tudi , pa še kakšna ?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
19.8.2008 12:58:29   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Moja Elma začne v jasli hodit 1.2.09 pa me zanima gdaj morm jaz odat tiste papirje na občino user posted image , a to moram zdej do konc avgusta , ali lohk kasneje, oktobra al novembra ?

Jaz sem vse oddal že 20 februarja, pa bo šel v vretec šele septembra 2009. user posted image  Mah, pri nas je itak panika z vrtci!

Svašta , oni niso normalniuser posted image eno leto pa poluser posted image  pa si že dobila odločbu ?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.8.2008 13:08:18   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Moja Elma začne v jasli hodit 1.2.09 pa me zanima gdaj morm jaz odat tiste papirje na občino user posted image , a to moram zdej do konc avgusta , ali lohk kasneje, oktobra al novembra ?

Jaz sem vse oddal že 20 februarja, pa bo šel v vretec šele septembra 2009. user posted image  Mah, pri nas je itak panika z vrtci!

Svašta , oni niso normalniuser posted image eno leto pa poluser posted image  pa si že dobila odločbu ?

pri nas je blo vlogo za znižano plačilo vrtca za september (za anžeja) treba oddat do 15.7....pa še vedno nimam odločbe. user posted image user posted image user posted image  drugač pa pri nas, če začne user posted image  hodit v vrtec med letom, zadostuje, da se vloga odda 2 tedna pred vstopom v vrtec.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.8.2008 13:13:11   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

bravo za rekreacijo...kako pa tvoje hujšanje napreduje..če seveda smem vprašat?

Seveda lahko vprašaš, nič bat user posted image . Zaenkrat stoji na miru. Ne gre ne gor, ne dol, ker sem si vzela dopust. Bom pa res mogla spet malo v roke se vzet in zagrabt še za eno rundo, pa kar nekaj odlašam user posted image .

elma, Tudi Anaja gre 1.2. v vrtec. Če imaš frei mesto v vrtcu in da ti ni treba rezervacije plačevat, potem oddaš papirje na občino 15 dni prej preden gre v vrtec.
Ker v tem vrtcu v katerega bosta moja dva ni gužve, mi ni treba za Anajo plačevati rezervacije, zato jo moram po novem letu iti še enkrat vpisat. Glede na to, da bo zanjo vrtec brezplačen, moram oddati samo vlogo za brezplačen vrtec, ali pa to celo vrtec posreduje naprej user posted image . Se moram o tem še pozanimat.

itata, jaz Anajo verjetno že ene 14 dni v žakelj dajem spat. Tako se mi ni treba bat, da jo bo zeblo ko se bo razkrila. Sem že cele noči dežurala in pokrivala, pa mi je bilo vsega dosti, pa tudi zbujala se je, zdaj pa spi kot angelček. Zato verjetno tudi Jakoba zebe.

oj...

Jaz bi tudi naročila copatke , SUZI a se zmeniva pa naročiva skupaj , ker če se ne motim , bi mlavla tudi , pa še kakšna ?

Kakšne copatke in po kakšni ceni?????

Naša noč spet lepa, spanje do 7h zjutraj brez vmesnega prebujanja user posted image . Kosilo je Anaja tudi že pojedla. Od včeraj je kar precej korenčka z jabolkom ostalo, pa sem danes samo dokuhala bučke in cvetačo in potem vse skupaj zmešala, pa je pojedla kot za šalo. Zdaj spet nekaj vrešči. Bo mogla po moje spet kaj zaspat.

Kosilo imam na polovici skuhano. Kuhano imam že boranjo (po mojem receptu user posted image ), zdaj moram pa še riž skuhat in solato narest.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.8.2008 13:26:42   
itata
bamby: ja sem gruntala, da ga zebe, sam danes je mel še neke druge fore, ker tud k sem ga v ta velki postli pustila in isto kot sebe pokrila (kar je za njega ponavadi preveč, ker mu je bolj vroče kot meni) je bil isto nemiren. bolj ponavadi pomaga, da ga dam v žabice lepo in nič ne pokrivam al pa pol pozimi še z dekico tako mehko. tist je bolš. mogoče mu tud rjuha na golo kožo ne paše. bo danes v žabah spal pa upam, da bo kej bolš... v vrečo ga pa raj ne probam dat, ker tko brca, da si da rjuhco dol, da skor stojo na glavi nardiuser posted image  bi po mojem znoru... pa zdej sem se odločila, da bom še mal s čajem in dudo več probavala. ker danes se mi je tokrat zbudu, da včasih je bla duda ok, ene 4x je pa vseen na joški se najbolj pomiril... sam to se mora počas nehat, ker ga ne mislim z joško mirit do osnovne šoleuser posted image  pa če se bo dret začel al pa zbudu pač klinc... pol mu lahk še zmer joško dam. sam res ga moram tole odvadit, ker se po mojem sam crklja. jaz ne vem. user posted image

suzi: une copatke sem naročila k ste zadnjič debatirale. po cca 6 eur kos- pa ne vem kolk bo poštnina... tko da... ne bo pa velik to je zihr. sam sem ful hitela, ker sem delala to zadnji dan preden sem šla na morje, tko da nisem uspela nič se uskladit z nobeno al pa kaj več količinsko naročit. tolk k je blo. še jaz sem pol take kot buči naročila, ker nisem imela časa še enkrat gledat in še enkrat zbirat (še dobr, da je take luštne zbralauser posted image )

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.8.2008 13:36:47   
ELMA
elma, Tudi Anaja gre 1.2. v vrtec. Če imaš frei mesto v vrtcu in da ti ni treba rezervacije plačevat, potem oddaš papirje na občino 15 dni prej preden gre v vrtec.
Ker v tem vrtcu v katerega bosta moja dva ni gužve, mi ni treba za Anajo plačevati rezervacije, zato jo moram po novem letu iti še enkrat vpisat. Glede na to, da bo zanjo vrtec brezplačen, moram oddati samo vlogo za brezplačen vrtec, ali pa to celo vrtec posreduje naprej . Se moram o tem še pozanimat.

Elma bo imela zagotovo mesto v vrtcu , ker pri nas ni panike če otroka pravočasno vpišeš  .
Hvala vam za odgovore .
Bamby - lepo da bo Anaja imela zastonj vrtec user posted image vsaj neki .

copatki so pa takšni , ella jih je naročala ko sem jaz bila na dopustu

user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.8.2008 13:39:58   
ELMA
bamby - o copatkah ,si lahko več prebereš na 186 strani, ko je ella pisala.

http://cgi.ebay.com/Z1-New-baby-soft-sole-leather-boots-6-12-month-PINK_W0QQitemZ250281674134QQihZ015QQcategoryZ147299QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

http://cgi.ebay.com/A8-new-baby-soft-sole-leather-crib-shoe-6-12-month_W0QQitemZ250281761754QQihZ015QQcategoryZ147300QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.8.2008 13:49:13 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.8.2008 15:07:25   
mlavla
če bote naročale copatke..ne name pozabit!!user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.8.2008 15:24:32   
MetiLu
Dan!
Dones sva mela s tamlim spet cel šov od 2.00-3.00, ko sem mu le dala joško user posted image  Mah ne bom jambrala...
Itata, Janey in Kati kati, res ste bogice s telim spanjem user posted image  res upam, da bojo teli naši pamžki kmalu začeli normalno spat user posted image

Je bil pa Janez dopoldan prvič v varstvu pri moji mami, ker sem šla jaz delat in sta se mela super, Janez baje priden ko angelček (pri men nikol tko user posted image )... No, zdele pa pančka že drugo rundo, jaz si pa pico pečem...sem spet lačna user posted image  moj ima itak celodnevni šiht, dela do sedmih user posted image

Suzi, cene nepremičnin so res čist podivjale. Midva ima sicer ogledano eno super parcelco, blizu moje tašče, samo čakamo da se sosedi odločijo prodat user posted image  malo pa še naokol gledava ...mudi se nama zaenkrat nikamor, samo v prihodnosti bo pa res treba it nekam na večje ...
Pa super za šoping, jaz sem šla tud zadnjič malo, pa majo že tok lušne stvari, za dol past... sem malo nazaj držim, pa bom šla potem v en oreng šoping, ko pridemo z morja user posted image

Elma, za vtrec imaš pa kar srečo, jaz sem tud oddala vlogo že februarja, pa smo dobili zavrnjeno, ker je vse prepolno. Upam, da bomo dobili za september 2009 user posted image

Bamby, jaz tud našga dajem spat v vrečo, mam tako tanko, letno, ker se drugače čist razbrca  user posted image  pa se vseeno kobaca po celi postli, ga nič ne ovira user posted image

Kaj je zdej za petek? kakšen je plan?

A sem spet copatke zamudila? user posted image  ah, sej jest sem že ene v mullerju kupila, ki so na štunfek varianto narejeni, pa so tud ful kjut user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.8.2008 15:26:07   
MetiLu
še tole sem pozabila:

Aprilska nosečka user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.8.2008 15:54:07   
itata
tašča uletela... zabava malegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.8.2008 16:36:52   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jaz sem pol take kot buči naročila, ker nisem imela časa še enkrat gledat in še enkrat zbirat (še dobr, da je take luštne zbralauser posted image )

Hvala za kompliment za dober okus ... user posted image  Glede na dimenzije bodo zdaj lahko mislili, da sta mala še kaj v sorodu ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.8.2008 16:39:17   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

še tole sem pozabila:

Aprilska nosečka user posted image

Kuku, jaz te tudi vidim in mislim nate! Pa na tvojega user posted image /user posted image . Sem ful vesela zate, fouš ti pa nisem ... user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.8.2008 16:41:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IRNO SPOROČILO: larisa

Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam

Jaz jih pa ene 5 sumim .

jah kera bo 25 stara , pa da ma user posted image , še ne 6m staro.  meti , pravi , da ona ni user posted image

Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. user posted image   Aha Jencili ima fanta...

dan, dan po parih dneh končnouser posted image

Se nam tok dogaja zadnje čase, da se sploh nisem mela časa javljat.

Skratka, dons je bla pri nas patronažna, da je razložila kako in kaj in 24. ko bo Taj star točno 6 mesecev bomo začeli z uvajanjem (le bo mami zdržala še teh 5 dniuser posted image ).
Zadnjič je mislim da Meti spraševala okoli prekuhavanja vode. Meni je rekla P. da zdej pri 6. mesecih ni več problem in da je odvisno od staršev kako mislijo. Lahko pa se user posted image  proba, pa se že pokaže, če kej ne bi blo. Sama sem probala in ni reakcije, tko da ne bom več komplicirala.

Smo bli pa v soboto na poroki od dveh kolegov. In veste kaj se mi je zgodilo???????????
UJELA SEM ŠOPEK!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  hihihi...

Vidim pa, da ugotavljate kera je nosečka. Tud mene zelo zanima kera je taprava. Vas morm razočarat, da to nisem jst, tko da kr naprej z iskanjem srečniceuser posted image . Ko pa ugotovite, me pa kr obvestite, da bom na tekočemuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
19.8.2008 16:41:54   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IRNO SPOROČILO: larisa

Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam

Jaz jih pa ene 5 sumim .

jah kera bo 25 stara , pa da ma user posted image , še ne 6m staro.  meti , pravi , da ona ni user posted image

Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. user posted image   Aha Jencili ima fanta...

dan, dan po parih dneh končnouser posted image

Se nam tok dogaja zadnje čase, da se sploh nisem mela časa javljat.

Skratka, dons je bla pri nas patronažna, da je razložila kako in kaj in 24. ko bo Taj star točno 6 mesecev bomo začeli z uvajanjem (le bo mami zdržala še teh 5 dniuser posted image ).
Zadnjič je mislim da Meti spraševala okoli prekuhavanja vode. Meni je rekla P. da zdej pri 6. mesecih ni več problem in da je odvisno od staršev kako mislijo. Lahko pa se user posted image  proba, pa se že pokaže, če kej ne bi blo. Sama sem probala in ni reakcije, tko da ne bom več komplicirala.

Smo bli pa v soboto na poroki od dveh kolegov. In veste kaj se mi je zgodilo???????????
UJELA SEM ŠOPEK!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  hihihi...

Vidim pa, da ugotavljate kera je nosečka. Tud mene zelo zanima kera je taprava. Vas morm razočarat, da to nisem jst, tko da kr naprej z iskanjem srečniceuser posted image . Ko pa ugotovite, me pa kr obvestite, da bom na tekočemuser posted image user posted image

aja, pa kako leto sem vseeno starejša, zato hvala za komplimentuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
19.8.2008 17:17:31   
larisa
Ojla user posted image

moje zdravje še vedno na psu. Vročine že cel dan dost, zdele že spet 39 user posted image  Upam, da bo kmalu bolš, ker mi je ful težko bit v takem stanju sama z malim user posted image
Zdele ga je oči mal ven peljal, da lahko mal ležim, pa po računalniku brskam. Pa je treba takoj vas pozdravit user posted image
To bo kratko javljanje za danes... pa čvekajte, da pridelamo 5. nadaljevanje user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
19.8.2008 20:04:40   
mlavla
larisa..upam,da čimprej okrevašuser posted image user posted image

naša punči je pa že pri palčkih..upam,da bo današnja noč kaj boljša..včeraj smo bili namreč več budni kot pa spali...

jst zdele šibam še rože zalit..pol moram pa še mal kuhinjo v red spravt...

se oglasim še kaj kasneje

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
19.8.2008 20:52:35   
mlavla
kje pa ste vse?
no šibam še po kuhinji naredit red..
pol pa spet mal na f5 stisnit

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!