Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:51:58
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Si bla v Ikei ,mogoće . ne , mi ni ratal , itak nebi mogla kaj zategnt, smo bli že tko natrpani Madonca ....a je tok bla teta dobra, da te ni pustila it domov z praznim avtom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:53:09
|
|
|
|
ELMA
|
A tudi v J asenicah .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:54:26
|
|
|
|
nizy
|
Madonca ....a je tok bla teta dobra, da te ni pustila it domov z praznim avtom saj je dovolj , da je cela familjia na pohodu , ....je že avto poln , bo treba kombi kupit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:55:14
|
|
|
|
nizy
|
A tudi v J asenicah . a stanovanje misliš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:55:26
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Madonca ....a je tok bla teta dobra, da te ni pustila it domov z praznim avtom saj je dovolj , da je cela familjia na pohodu , ....je že avto poln , bo treba kombi kupit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:55:49
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy A tudi v J asenicah . a stanovanje misliš? ja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:57:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Suzi jaz sem glih pomislila da si ti spet , pa ne vem zakaj , ne me spraševat neeee!!! čeprav sem pa zdej uradno zakompleksana zarad mojga trebuha, ker mi je glihkar soseda rekla, da mi je trebuh ostal, pa da zgleda kokr da sem noseča.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 13:57:36
|
|
|
|
nizy
|
Ja na Jesenicah je , ampak bi mogla okoli 40000€ doplačat ,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:05:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Suzi jaz sem glih pomislila da si ti spet , pa ne vem zakaj , ne me spraševat neeee!!! čeprav sem pa zdej uradno zakompleksana zarad mojga trebuha, ker mi je glihkar soseda rekla, da mi je trebuh ostal, pa da zgleda kokr da sem noseča. Pri meni je pa tudi tak velik trebuh ostal , da izgledam kot , pa to je normalno po porodu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:06:45
|
|
|
|
nizy
|
kaj ste kuhale danes ? Pri nas bodo čevapčiči in pohan file osliča , ....za prilogo , pa še razmišljam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:06:56
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pozdravlja vas pa Pinči z morja. baje je piva zmanjkalo v 3 dneh. tamale se pa ful rade kopajo. Itak, ker ga jim je Ana vsega spila . Baje imam res spet eno nosečko srečko. Bo baje sama povedala, ko bo vsem domačim naznanila. Itak pa sem jaz skoraj že 100%, da vem katera ima to srečo. Po pravici povedano si pa tudi nisem mislila, da bo tako hitro še enega naštimala, čeprav je vedno nekaj nakazovala, da bo kar kmalu še eden. No, kakorkoli samo da bosta oba zdrava. Danes sem imela dopoldan z opravki. Sem mogla nest na podjetje, kjer sva zaposlena, potrditi vlogo za zmanjšanje plačila vrtca, pol pa še vse skupaj na občino odnest. Je bila ura že blizu poldan, ko je bilo treba it Anaji kosilo skuhat. Zdaj se mi pa madam spet nekaj srači . Grem na kosilo, na zelenjavno mineštrco!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:06:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Ja na Jesenicah je , ampak bi mogla okoli 40000€ doplačat , To je pa mala cifra
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:07:47
|
|
|
|
nizy
|
Pri meni je pa tudi tak velik trebuh ostal , da izgledam kot , pa to je normalno po porodu ja par mescev po porodu , zdaj je pa že pol leta mimo , saj jaz nisem nič boljš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:09:01
|
|
|
|
ELMA
|
bamby ...a to za Anajo rihtaš papirje za vrtec .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:12:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Pri meni je pa tudi tak velik trebuh ostal , da izgledam kot , pa to je normalno po porodu ja par mescev po porodu , zdaj je pa že pol leta mimo , saj jaz nisem nič boljš mi smo star komaj 5 mesecov to je pa pozdrav od elme ... i8b aQJ ¨h¨kjH ,k.p-pף-wł}{§}
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:17:34
|
|
|
|
Suzi*
|
hm, kuhala nisem še nič. pa tud ne vem kaj bi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:17:59
|
|
|
|
ELMA
|
to vam moram prilimat .... A niso lepi ...
< Sporočilo je popravil ELMA -- 18.8.2008 14:19:24 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:18:52
|
|
|
|
itata
|
joj ne bi mela tolk dolgih las nikol...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:24:12
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* DAAANNNN kaj je novega? kdo je ? sem dobila zunanje info, da nekaj dogaja. mi smo kar ok, GH nam nekako ne zalaufa, tamala drži zaprta usta, pa ni šans, da kej velik poje. mah, bo že. drugač se pa mal odvajam od rr, ker nisem nič druzga sfolgala kokr sam rr. pozdravlja vas pa Pinči z morja. baje je piva zmanjkalo v 3 dneh. tamale se pa ful rade kopajo. grem mal čekirat kaj dogaja. A ni Žana full rada jedla GH ? A zdaj več noče al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:29:18
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata joj ne bi mela tolk dolgih las nikol... Enako. Men je to grdo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:29:26
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Suzi jaz sem glih pomislila da si ti spet , pa ne vem zakaj , ne me spraševat neeee!!! čeprav sem pa zdej uradno zakompleksana zarad mojga trebuha, ker mi je glihkar soseda rekla, da mi je trebuh ostal, pa da zgleda kokr da sem noseča. Ne se zaradi tega sekirat. Bo že šlo enkrat dol. Pa itak sploh ni res tako hudo .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:29:32
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam Jaz jih pa ene 5 sumim .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:30:53
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ojla,pozdravljene! Po dooooolgemčasu se vam uspem celo prikazat na RR. Meje že zadnjič Tamara spraševala,zakaj zmamicami nič več ne klepetam . Mi smo že iz dopusta in smo se meli kar OK.Janez je rabil več dni,da se je navadi na novo okolje,pol smo šli pa itak že domov.Je pa ful užival v morju .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:31:05
|
|
|
|
mesecnica
|
Kuhala sem pa pire krompir (z malo riževega mleka) pa pečen piščanec in solatka. Moj je pa sirove štruklje dobil . Sem jih imela v skrinji, pa jih jaz ne smem .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:33:06
|
|
|
|
nizy
|
IRNO SPOROČILO: larisa Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam Jaz jih pa ene 5 sumim . jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!