Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 21:46:48
|
|
|
|
kati kati
|
ella-bilo kam bi šla moraš imeti vedno novo napotnico, da te vzame otroški pediater! tukaj je kr osebni zdravnik za vse
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:02:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer, kje ste čvekice jest nimam še nič spakirano čakam na lepši dan sva rekla da jutri začneva, zdele še mal dolgčas preganava sva se nagledala tv-ja, zdej pa umit pa spat... Larisa pančka kakšno urco, upam da vsaj delno ponovi preteklo noč Pa ne me hvalit sej danes nisem nič s cunjo letala sam kosilo sem vkup spravila pa cune sem dala prat, to je blo pa tud vse da ne omenim kolk € sem dons spet zapravla tale dopust bo tako prekl*** drag, da je to kar za mar bi šla v Tunizijo pa bi isto dala, če ne še manj Jutri bom pa res s cunjo letala kot mal zmešana me boste jutri hvalile, da bo cuna lažje drsela hecam se... Grem se umit...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:11:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Zgleda ne bo nobene več Prav, potem pa lahko nočko in lepe sanje pa februarčki naj čim lepše in dolgo spijo Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:20:00
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Midva sva se spet cel popoldan potepala, jaz sem uspela še za tasta darilo kupit, jutri ga sam še zavijem in letimo na kosilo ... Drgač pa še čakam, da sušilc posuši, ker sem bila tud mal pridna dons, pa sem prala... En stroj pa tud že na lojtrci visi. Jaz sem stuširana, glava oprana, sam še lase posušim, pa nohtke nalakiram, pa ... no, pa tud če tole zjutraj naredim Jutri bom pa Janezu naredila špinačko in krompirček, mi jo je zadnjič mama dala domačo z vrta, pa sem jo sam spucala in dala v skrinjo Neki grem še pojest Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:27:10
|
|
|
|
nuka
|
Čer! Mam že pol spakiran. Moram prej začet ker pri meni mal dalj časa traja vse skupi. Včeri sem že meso skuhala in dala v skrinjo, tako da bom na morju samo do konca skuhala. Zraven pa kakšne makarone, polento, riž. Ella če bi se mi samo packal bi blo fino. Že od srede junija v bistvu krvavim tako močno kot 2,3 dan M. Vmes sem bila 3 dni brez in 1 teden packanja Zdaj sem se oborožila s tamponi za morje. Mary Tai je pa res gibčen. Naša je pravkar ugotovila kako se obračati.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:42:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Sem šele pred parimi mnutam prižgala PC , jaooo nekih opravkov pred dopustom za pop . Sem pa bila pri frizerju , sem jim kar tam pustila cca. 15 cm las. Obupno predolgi so bili. Pa še vsepovsod sem jih puščala . Saj jih bom še sedaj pobilala, da bodo manjši. mary - se kar čudim tvojemu Taiu , kako že obvlada plazenje in vstajanje. Me pa zanima, kaj reče P na to, da je tako hiter? Saj vem, da ga ti ne moreš nazaj držat. janey - nikakor nam za danes ni zneslo Pa po dopustu naredimo kakšno srečanje v 6, velja? Pa za tvojega, morda pa je "spregledal". kati - to pa je bil šok , samo, da je vse OK. nuka - kdaj greste na ? Pa pridna si s kuhanjem za na morje . Mi gremo v nedeljo tudi za 10-14 dni v apartma, pa ne nesemo skoraj nič zraven. Bom pa tam stala za štedilnikom. Al pa moj za žarom.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:50:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Nikjer nobene Dolenjka gre, pa nastane tišina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 22:56:59
|
|
|
|
nuka
|
Joj srečka na 100 stvari moraš mislit. Mi gremo v ponedeljek zjutraj. Morva it še enkrat na CSD. Ker mojmu nočjo dat porodniške. Skuhala sem pa zato, ker bom drugače cel dan notri kuhala. Moram uskladit 3 mulčke. Po možnosti mi vsak posebej spi čez dan, eden ne je tega, en ne tega . Na koncu ko vse razrežeš in jim pomagaš jest, dobiš že vse mrzlo na krožnik. Pa še takrat je ponavadi en na wc en pa na kahli in se dereta mami sem žeeeeeeee. Se ti zmeša.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 23:02:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Joj srečka na 100 stvari moraš mislit. Mi gremo v ponedeljek zjutraj. Morva it še enkrat na CSD. Ker mojmu nočjo dat porodniške. Skuhala sem pa zato, ker bom drugače cel dan notri kuhala. Moram uskladit 3 mulčke. Po možnosti mi vsak posebej spi čez dan, eden ne je tega, en ne tega . Na koncu ko vse razrežeš in jim pomagaš jest, dobiš že vse mrzlo na krožnik. Pa še takrat je ponavadi en na wc en pa na kahli in se dereta mami sem žeeeeeeee. Se ti zmeša. Verjamem, da je s tremi otroci precej pestro. Dolgčas ti ziher ni nikoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 23:54:42
|
|
|
|
Janey
|
oo pa se je res splačalo f5 pritisnit, sem mogla celo na naslednjo stran ella hvala za pomoč ..hja pri mojmu ni bil en dan, ampak kar lepo obdobje...čeprav sem danes neko temo načela, za eno stvar ki on res nardi več kot jaz, ampak še vedno oba premalo in je bil kar malo jezen. ampak sem mu potem razložila da sem mislila samo, da se lahk kaj premakne iz obeh strani in pol sma se ze pocartala picica da mam packo kati tole s pediatrom je pa živa groza. upam da nardite vse te preiskave kot je treba in da te nehajo ****, da si kaj če so pediatra klicali. mislim ej. zakaj pa ne greš k najbljižjemu pediatru? sej ti si lahko zdravnka zbereš kjerokoli po sloveniji al ne? če ne druga pa zasebnika s koncesijo. glede bulice pa raje pokliči in vprašaj. jakcu takoj zgine, včasih mu dam kamilc gor zvečer. zdaj mu jih nisem rabla, ker je nisem našla. februarka lepo pakiraj ooo srečka je pa nova ja ja valda ni zneslo, če se je frajla rihtala pri frizerju hehe sej vem, da si rekla da se boš pred morem še šišnila. te bom pogrešala, oz. vaju z bejbo, hitro se javita ko prideta domov.če bosta pa do nedelje za kako hitro kavico pa javi. jutri sem itak cel v mestu moj tak dela evo moj je s pod tuša, grem še jaz...skupaj več ne morema it, ker se jaka tak zbuja sicer zdaj se ni HB. lahko noč, lepo pančite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 0:06:34
|
|
|
|
Janey
|
prva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 0:09:29
|
|
|
|
Janey
|
hahaha malo heca mora bit če sem zdaj na uro pogledala pa sem vidla kolko je pa me je skoraj kap.. jaz sem tak smotana...jaka zaspi med 9 in 10, včasih tudi prej in namesto da bi šla z njim in se naspala, ker tudi če se zbuja mam malo več kot pa če grem šele zdaj. grrrr zdaj pa še lubeka počakam, če bo prej kot 10 min da se še malo stisnema. pol pa nina nana uživajte na morju vse ki greste jutri oz. lepo pakirajte vse ki greste za vikend
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 0:39:56
|
|
|
|
nizy
|
Ena je napisala, da pediater pri 6m ni opravil pri pregleda krvi in urina, pa me zanima, če je pediater s koncesijo. Ker mislim, da vsem pri 6 mesecih opravijo pregled krvi in urina. Moram končati, ker Luka nekaj protestira. pri nas na Jesenicah v ZD ne odvzamejo krvi in vode pri 6m pregledu , nam je niso .......se bom v ponedeljek prov pozanimala ....,čeprov se mi zdi , da 7 let nazaj , so pa to delali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 0:41:21
|
|
|
|
nizy
|
No , jaz tudi zdaj pakiram ,gremo čez vikend k moji teti v Avstrijo , ... mamo dobre 3 ure vožnje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 0:46:17
|
|
|
|
nizy
|
Februarka si kr pridana ..njami Jaz sem bučke narezala , ker bo dones za kosilo, juhica in pita od buč na naši mizi , in če bomo tko naprej jedli ne bomo se šlavfov znebili do naslednjega leta , razen če jih preluknjamo ... A men , pa nisi mogla mal poslat????? Šlavfe bi pa kar luknjala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 9:04:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Na hitro vas pozdravim.... noč je bila še kar Larisa je dol pri mojmu da bosta kišto naštimala na avto , gleda mojstre pri delu jest pa mal pakiram, pa ne vem kje naj začnem a ma kera kakšno idejo? Nič, laufam da moj ne bo pop***** dobu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 9:28:28
|
|
|
|
Janey
|
jutro mi mamo pa atija doma juhuh srečka če boste imeli čas za kako kavo, pardon pir, ker drugače moj ne pride pokličite. mi smo fraj do 6ih, čeprav mislim, da nebo nama cel dan posvečen grem se cartat k smehecoma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 12:30:00
|
|
|
|
jencili
|
dan, samo na hitro, ker se iz sosednje sobe že sliši . Taj je že tok zmatran, da komi gleda, pa kr noče in noče zaspat. Noč je bla tko tko. Smo 4x vstali, sam res zlo na hitro. Dos mam pa tud jst kr neki stvari za zrihtat, ker greva jutri na poroko ok dveh kolegov, Taj pa bo pri babici v varstvu , tko da proizvodnja mleka spet na polno dela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 14:12:52
|
|
|
|
jencili
|
šele zdej je zaspal, pa smo pokonci že od 9.20...od kje jim energija?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 14:47:36
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Februarka si kr pridana ..njami Jaz sem bučke narezala , ker bo dones za kosilo, juhica in pita od buč na naši mizi , in če bomo tko naprej jedli ne bomo se šlavfov znebili do naslednjega leta , razen če jih preluknjamo ... A men , pa nisi mogla mal poslat????? Šlavfe bi pa kar luknjala jutro oziroma dannn. ...Sej sploh nevem če je dan al noć ,mi sploh nismo ponoći spali Elma je prehlajena , zamašen nosek ima in vrućina 37.20, skoz joka prav se mi smili , okice ima polne solz Nizy- ti kr spiz** čez mejo in lepo se mejte vsi .Pošlji ZS ko se vrneš ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 16:15:13
|
|
|
|
jencili
|
Taj spet spi Ga je vzel k sebi v naročje in zdej mu že kako urco na trebuhu spi. Pa pol ure pred tem je tud spal . Ne vem kaj ga je tok zmatralo Za mano pa je speglana žehta, pobrano in pospravljeno perilo, spucani kopalnica in kuhna, pa še kej bi se našlo Sm prov vesela, da mali tko spi, da lahko jst v miru delam tle je pa totalno zatišje. A ste vse šle na dopust al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 16:34:06
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj spet spi Ga je vzel k sebi v naročje in zdej mu že kako urco na trebuhu spi. Pa pol ure pred tem je tud spal . Ne vem kaj ga je tok zmatralo Za mano pa je speglana žehta, pobrano in pospravljeno perilo, spucani kopalnica in kuhna, pa še kej bi se našlo Sm prov vesela, da mali tko spi, da lahko jst v miru delam tle je pa totalno zatišje. A ste vse šle na dopust al kaj? jencili- očito je atijev trebuh bolj udoben od pojstlice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 17:31:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj spet spi Ga je vzel k sebi v naročje in zdej mu že kako urco na trebuhu spi. Pa pol ure pred tem je tud spal . Ne vem kaj ga je tok zmatralo Za mano pa je speglana žehta, pobrano in pospravljeno perilo, spucani kopalnica in kuhna, pa še kej bi se našlo Sm prov vesela, da mali tko spi, da lahko jst v miru delam tle je pa totalno zatišje. A ste vse šle na dopust al kaj? jencili- očito je atijev trebuh bolj udoben od pojstlice to pa nedvomno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 17:56:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla, dame Jest mam že skor vse narjen... stanvane je tipi top, samo še postelnino speglam in pojstle oblečem in je za mano končnoooooooooooooooooooo Spakirano je že večinoma vse, 3/4 je v avtu, ostale so samo še finese in da grem še 1x skozi seznam stvari... pa še depilacija me čaka pa nohti za uštimat ah, bo že... Jencili tud pridna Grem peglat... vas še pozdravim...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.8.2008 18:35:48
|
|
|
|
kati kati
|
dan, vse odhajate js pa doma, sama ...moj skoz dela svtke i petke...jutri gre delat ko ma sds festival, kr neki-dolg čas mi je... noč je bla še kr nekako... danes pa sma bila pri maši na Svetih gorah, šla po dolgem času naš pajacek ni nč spal prav danes, ob 16. pa zmanjkalo mene in njega pa Maj še kr spi, pa sparina je nenormalna! zdejle pride domov..komi čakam
|
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!