|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
14.8.2008 21:46:48   
kati kati
ella-bilo kam bi šla moraš imeti vedno novo napotnico, da te vzame otroški pediater! tukaj je kr osebni zdravnik za vseuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.8.2008 22:02:10   
Februarka08
Čer,

kje ste čvekiceuser posted image jest nimam še nič spakiranouser posted image čakam na lepši danuser posted image sva rekla da jutri začneva, zdele še mal dolgčas preganavauser posted image sva se nagledala tv-ja, zdej pa umit pa spat... Larisa pančka kakšno urco, upam da vsaj delno ponovi preteklo nočuser posted image
Pa ne me hvalituser posted image sej danes nisem nič s cunjo letalauser posted image sam kosilo sem vkup spravila pa cune sem dala prat, to je blo pa tud vseuser posted image da ne omenim kolk € sem dons spet zapravlauser posted image tale dopust bo tako prekl*** drag, da je to kar za user posted image mar bi šla v Tunizijo pa bi isto dala, če ne še manjuser posted image
Jutri bom pa res s cunjo letala kot mal zmešanauser posted image me boste jutri hvalile, da bo cuna lažje drselauser posted image hecam se...

Grem se umit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.8.2008 22:11:33   
Februarka08
Zgleda ne bo nobene večuser posted image
Prav, potem pa lahko nočko in lepe sanjeuser posted image pa februarčki naj čim lepše in dolgo spijouser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.8.2008 22:20:00   
MetiLu
Čer!
Midva sva se spet cel popoldan potepala, jaz sem uspela še za tasta darilo kupit, jutri ga sam še zavijem in letimo na kosilo ...

Drgač pa še čakam, da sušilc posuši, ker sem bila tud mal pridna dons, pa sem prala... En stroj pa tud že na lojtrci visi.

Jaz sem stuširana, glava oprana, sam še lase posušim, pa nohtke nalakiram, pa ... user posted image  no, pa tud če tole zjutraj naredim user posted image

Jutri bom pa Janezu naredila špinačko in krompirček, mi jo je zadnjič mama dala domačo z vrta, pa sem jo sam spucala in dala v skrinjo user posted image

Neki grem še pojest user posted image

Nočko!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.8.2008 22:27:10   
nuka
Čer!

Mam že pol spakiran. Moram prej začet ker pri meni mal dalj časa traja vse skupi. Včeri sem že meso skuhala in dala v skrinjo, tako da bom na morju samo  do konca skuhala. Zraven pa kakšne makarone, polento, riž.

Ella če bi se mi samo packal bi blo fino. Že od srede junija v bistvu krvavim tako močno kot 2,3 dan M. Vmes sem bila 3 dni brez in 1 teden packanja user posted image Zdaj sem se oborožila s tamponi za morje.

Mary Tai je pa res gibčen. Naša je pravkar ugotovila kako se obračati.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
14.8.2008 22:42:35   
srečka nosečka
čer, user posted image

Sem šele pred parimi mnutam prižgala PC user posted image , jaooo nekih opravkov pred dopustom za popuser posted image . Sem pa bila pri frizerju user posted image , sem jim kar tam pustila cca. 15 cm las. user posted image  Obupno predolgi so bili. Pa še vsepovsod sem jih puščala user posted image . Saj jih bom še sedaj pobilala, da bodo manjši. user posted image

mary - se kar čudim tvojemu Taiuuser posted image , kako že obvlada plazenje in vstajanje. user posted image
Me pa zanima, kaj reče P na to, da je tako hiter?
Saj vem, da ga ti ne moreš nazaj držat.

janey - nikakor nam za danes ni zneslo user posted image  Pa po dopustu naredimo kakšno srečanje v 6, velja? Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega, morda pa je "spregledal". user posted image  user posted image

kati - to pa je bil šok user posted image , samo, da je vse OK. user posted image

nuka - kdaj greste na user posted image ? Pa pridna si s kuhanjem za na morje user posted image . Mi gremo v nedeljo tudi za 10-14 dni v apartma, pa ne nesemo skoraj nič zraven. Bom pa tam stala za štedilnikom. user posted image  Al pa moj za žarom. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.8.2008 22:50:27   
srečka nosečka
Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

Dolenjka gre, pa nastane tišina user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
14.8.2008 22:56:59   
nuka
Joj srečka na 100 stvari moraš mislit. Mi gremo v ponedeljek zjutraj. Morva it še enkrat na CSD. Ker mojmu nočjo dat porodniške.

Skuhala sem pa zato, ker bom drugače cel dan notri kuhala. Moram uskladit 3 mulčke. Po možnosti mi vsak posebej spi čez dan, eden ne je tega, en ne tega user posted image . Na koncu ko vse razrežeš in jim pomagaš jest, dobiš že vse mrzlo na krožnik. Pa še takrat je ponavadi en na wc en pa na kahli in se dereta mami sem žeeeeeeee. Se ti zmeša.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
14.8.2008 23:02:11   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Joj srečka na 100 stvari moraš mislit. Mi gremo v ponedeljek zjutraj. Morva it še enkrat na CSD. Ker mojmu nočjo dat porodniške.

Skuhala sem pa zato, ker bom drugače cel dan notri kuhala. Moram uskladit 3 mulčke. Po možnosti mi vsak posebej spi čez dan, eden ne je tega, en ne tega user posted image . Na koncu ko vse razrežeš in jim pomagaš jest, dobiš že vse mrzlo na krožnik. Pa še takrat je ponavadi en na wc en pa na kahli in se dereta mami sem žeeeeeeee. Se ti zmeša.

Verjamem, da je s tremi otroci precej pestro.
Dolgčas ti ziher ni nikoli. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
14.8.2008 23:54:42   
Janey
oo pa se je res splačalo f5 pritisnit, sem mogla celo na naslednjo stranuser posted image user posted image
ella hvala za pomočuser posted image ..hja pri mojmu ni bil en dan, ampak kar lepo obdobje...čeprav sem danes neko temo načela, za eno stvar ki on res nardi več kot jaz, ampak še vedno oba premalo in je bil kar malo jezen. ampak sem mu potem razložila da sem mislila samo, da se lahk kaj premakne iz obeh strani in pol sma se ze pocartalauser posted image picica da mam packouser posted image

kati tole s pediatrom je pa živa groza. upam da nardite vse te preiskave kot je treba in da te nehajo ****, da si kaj če so pediatra klicali. mislim ej. zakaj pa ne greš k najbljižjemu pediatru? sej ti si lahko zdravnka zbereš kjerokoli po sloveniji al ne? če ne druga pa zasebnika s koncesijo.
glede bulice pa raje pokliči in vprašaj. jakcu takoj zgine, včasih mu dam kamilc gor zvečer. zdaj mu jih nisem rabla, ker je nisem našla.

februarka lepo pakirajuser posted image

ooo srečka je pa novauser posted image user posted image user posted image ja ja valda ni zneslo, če se je frajla rihtala pri frizerjuuser posted image user posted image hehe sej vem, da si rekla da se boš pred morem še šišnila. te bom pogrešala, oz. vaju z bejbo, hitro se javita ko prideta domov.če bosta pa do nedelje za kako hitro kavico pa javi. jutri sem itak cel v mestu moj tak delauser posted image

evo moj je s pod tuša, grem še jaz...skupaj več ne morema it, ker se jaka tak zbuja user posted image user posted image sicer zdaj se ni HB.

lahko noč, lepo pančite

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
15.8.2008 0:06:34   
Janey
prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
15.8.2008 0:09:29   
Janey
hahaha malo heca mora bituser posted image

če sem zdaj na uro pogledala pa sem vidla kolko je pa me je skoraj kap.. jaz sem tak smotana...jaka zaspi med 9 in 10, včasih tudi prej in namesto da bi šla z njim in se naspala, ker tudi če se zbuja mam malo več kot pa če grem šele zdaj. grrrr

zdaj pa še lubeka počakam, če bo prej kot 10 min da se še malo stisnema. pol pa nina nanauser posted image

uživajte na morju vse ki greste jutri oz. lepo pakirajte vse ki greste za vikend

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
15.8.2008 0:39:56   
nizy
Ena je napisala, da pediater pri 6m ni opravil pri pregleda krvi in urina, pa me zanima, če je pediater s koncesijo. Ker mislim, da vsem pri 6 mesecih opravijo pregled krvi in urina.

Moram končati, ker Luka nekaj protestira.

pri nas na Jesenicah v ZD  ne odvzamejo krvi in vode pri 6m pregledu user posted image , nam je niso  .......se bom v ponedeljek prov pozanimala ....,čeprov se mi  zdi , da 7 let nazaj , so pa to delali user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.8.2008 0:41:21   
nizy
No , jaz tudi zdaj pakiram ,gremo čez vikend k moji teti v Avstrijo user posted image  user posted image  user posted image , ... mamo dobre 3 ure vožnje user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.8.2008 0:46:17   
nizy
Februarka si kr pridana ..njami
Jaz sem bučke narezala , ker bo dones za kosilo, juhica in pita od buč na naši mizi , in če bomo tko naprej jedli ne bomo se šlavfov znebili do naslednjega leta , razen če jih preluknjamo ...

A men , pa nisi mogla mal poslat?????    Šlavfe  bi pa kar luknjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.8.2008 9:04:44   
Februarka08
Jutro.
Na hitro vas pozdravim.... noč je bila še karuser posted image user posted image Larisa je dol pri mojmu da bosta kišto naštimala na avtouser posted image , gleda mojstre pri deluuser posted image jest pa mal pakiram, pa ne vem kje naj začnemuser posted image a ma kera kakšno idejo?user posted image
Nič, laufam da moj ne bo pop***** dobuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
15.8.2008 9:28:28   
Janey
jutro

mi mamo pa atija domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuh

srečka če boste imeli čas za kako kavo, pardon pir, ker drugače moj ne prideuser posted image user posted image pokličite. mi smo fraj do 6ih, čeprav mislim, da nebo nama cel dan posvečenuser posted image user posted image

grem se cartat k smehecoma

Neposredna povezava do sporočila: 4467
15.8.2008 12:30:00   
jencili
dan,

samo na hitro, ker se iz sosednje sobe že sliši user posted image .
Taj je že tok zmatran, da komi gleda, pa kr noče in noče zaspat.
Noč je bla tko tko. Smo 4x vstali, sam res zlo na hitro.user posted image

Dos mam pa tud jst kr neki stvari za zrihtat, ker greva jutri na poroko ok dveh kolegov, Taj pa bo pri babici v varstvuuser posted image user posted image , tko da proizvodnja mleka spet na polno delauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
15.8.2008 14:12:52   
jencili
user posted image  šele zdej je zaspal, pa smo pokonci že od 9.20...od kje jim energija?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
15.8.2008 14:47:36   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Februarka si kr pridana ..njami
Jaz sem bučke narezala , ker bo dones za kosilo, juhica in pita od buč na naši mizi , in če bomo tko naprej jedli ne bomo se šlavfov znebili do naslednjega leta , razen če jih preluknjamo ...

A men , pa nisi mogla mal poslat?????    Šlavfe  bi pa kar luknjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro   oziroma dannn.user posted image ...Sej sploh nevem če je dan al noć ,mi sploh nismo ponoći spali user posted image
Elma je prehlajena , zamašen nosek ima in vrućina 37.20, skoz joka prav se mi smili , okice ima polne solz user posted image  
Nizy- ti kr spiz** čez mejo user posted image  in lepo se mejte vsi .Pošlji ZS ko se vrneš ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
15.8.2008 16:15:13   
jencili
Taj spet spiuser posted image user posted image user posted image
Ga je user posted image  vzel k sebi v naročje in zdej mu že kako urco na trebuhu spi. Pa pol ure pred tem je tud spaluser posted image user posted image . Ne vem kaj ga je tok zmatralouser posted image

Za mano pa je speglana žehta, pobrano in pospravljeno perilo, spucani kopalnica in kuhna, pa še kej bi se našlouser posted image
Sm prov vesela, da mali tko spi, da lahko jst v miru delamuser posted image

tle je pa totalno zatišje. A ste vse šle na dopust al kaj?user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
15.8.2008 16:34:06   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ga je user posted image  vzel k sebi v naročje in zdej mu že kako urco na trebuhu spi. Pa pol ure pred tem je tud spaluser posted image user posted image . Ne vem kaj ga je tok zmatralouser posted image

Za mano pa je speglana žehta, pobrano in pospravljeno perilo, spucani kopalnica in kuhna, pa še kej bi se našlouser posted image

jencili- očito je atijev trebuh bolj udoben od pojstlice user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
15.8.2008 17:31:49   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili- očito je atijev trebuh bolj udoben od pojstlice user posted image

to pa nedvomnouser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
15.8.2008 17:56:40   
Februarka08
Ojla, dameuser posted image

Jest mam že skor vse narjen... stanvane je tipi top, samo še postelnino speglam in pojstle oblečem in je za manouser posted image končnoooooooooooooooooooouser posted image Spakirano je že večinoma vse, 3/4 je v avtu, ostale so samo še finese in da grem še 1x skozi seznam stvari... pa še depilacija me čaka pa nohti za uštimatuser posted image ah, bo že...
Jencili user posted image tud pridnauser posted image
Grem peglat... vas še pozdravim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
15.8.2008 18:35:48   
kati kati
dan,
vse odhajateuser posted image js pa doma, samauser posted image user posted image user posted image ...mojuser posted image skoz dela svtke i petke...jutri gre delat ko ma sds festival, kr neki-dolg čas mi je...

noč je bla še kr nekako...
danes pa sma bila pri maši na Svetih gorah,  šla po dolgem času

naš pajacek ni nč spal prav danes, ob 16. pa zmanjkalo mene in njegauser posted image user posted image user posted image pa Maj še kr spi, pa sparina je nenormalna!

zdejle prideuser posted image domov..komi čakam

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!