Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 22:38:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Prestolniški zrak me je čist zj****, bom šla kar mal vodoravno zgleda Kaj bi naredilo šele s tabo, če bi prišla kaj na štajerko? Ko imamo že 0,5promila v zraku. uničl bi me čist Kje pa je Bajsa Aja ponedeljek je, je šla verjetn spet v Ikeo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 22:43:55
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, odločitev je padla! NOČKO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 23:26:32
|
|
|
|
ELMA
|
Čer...evo končno žandari spijo Elma se je tolk najedla , brokoli-kašice , in upam da bo spala, vsaj do 4 zjutraj .Dons nismo nič vinčka pile ..... IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih! Eh, ga bomo že v red spravle. Sej smo same gajstne! Elma ima ravno prav namazan jezik, da mu ene 3 pove Ej dolenjka , jaz mam samo za svojega namazan jezik ,če me ne bo na pikniku ,sem sigurna da boš ti za vse poskrbela tko kot tuki , šefica je šefica , se veš da delavci nemorjo čez nadrejenega
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 23:52:54
|
|
|
|
ELMA
|
Nizy , zelo lepe copatke a si jih v Nemčiji kupila
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 23:54:57 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 23:59:03
|
|
|
|
ELMA
|
za probo
< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.8.2008 0:16:16 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 0:00:00
|
|
|
|
jencili
|
čer, končno sem vas uspela prebrat. Sm vidla, da se vam je moj spet malo javil Skratka, Ella, ti si prva na tapeti! Kako si upaš organizirat izlet po prestolnici in o tem mene ne obvestiti????????????????????? babji, da se to ne ponovi več. Pol pa mene dolenjka ****a, da nikol ne pridem. Seveda ne, sej nimam časa sam za računalnikom skoz sedet in gledat, kdaj in kje se ve dobite No, zdej sm se spucala, zdej bom pa čist prijazna . Čez vikend smo bli na vikendu, kjer smo uživali. Še vreme je blo lepo, tko da je blo res ful fajn . Dons sm mela pa skoz neki in nisem mela niti mal časa, da bi se vam kej javila. Dolenjka, sori tud za jutri. Ne o se mi tole izšlo. Kdaj greste vi na morje? Bi se lahko pred morjem še kej zmenile?! Naše noči so pa bolj v k******. Dons ponoč se je Tajson zbudil 6x . Pojma nimam zakaj?!?!?!?! Upam, da bo današnja noč kej boljša. Je pa dons čez dan spal v eni rudni uro in pol, kar pa tud še nikol ni tok dolg . Ne vem kaj dogaja Zdej grem pa k mojima smrčačoma. Ju do sem slišim, pa grem mal red narest. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 0:18:44
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 0:44:43
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Nizy , zelo lepe copatke a si jih v Nemčiji kupila čeveljčke sem kupila , ko je bila Azra še v trebuščku , in sicer v C&A za 1.5€ , ..... pa še ene modre mamo take, sam je večja številka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 1:15:02
|
|
|
|
ELMA
|
vsaj nemška trgovina je , oni imajo kr vredi robu , jaz sem pred leti velik kupovala v c&a v Nemčiji , zdaj mi je najbliža Celje ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 7:51:12
|
|
|
|
nuka
|
Jutro! Za nami je končn ena prespana noč. Smo spali od 23-5-ih. Zdaj moram sam še ugotovit kako tavelika dva spravit spat pred enajsto zvečer. Drugače si že dva večera ogledujem kup za likanje pa se sploh ne pripravim do peglanja. Jutri začnem s pripravami za morje. Bom probala za cel teden vzet vsaj na pol kuhano sabo. Tako mi bo mogoče uspel vsaj do plaže prit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 7:52:35
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro prva??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 7:55:21
|
|
|
|
misar
|
hmmm druga, ane nuka? naša noč kar ok. budnica OB 12:30, 1:30, 3:30 pol pa ne več . kazalo je, da bo katastrofa, pa je kar v redu. kaj se neki za celje menite, da bi se dobile...ja seveda...kdo je pa organizator in kako naj bi druženje potekalo?? mislim in organizacija brez mene?? kaj ste čist normalne?? se še kaj javim, zdaj grem jest, ker mi tamala da mir
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 8:18:28
|
|
|
|
nuka
|
Enkrat za spremembo sem se oglasila zjutraj ne ponoč .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 8:33:07
|
|
|
|
nuka
|
Ja nč. Pri nas vse spi. Tukej tud ni nobene za klepet. Tanajbolš da grem pospravlat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 8:39:00
|
|
|
|
mlavla
|
jutro.. mi smo vredu..Neža jo je dobro odnesla..ima le manjši odrgnini na čelu..je zelo živahna, skoz se smeje..tko,da ji ni videt hudega.. Janey..hvala za zapiske..pa še za poštnino ti dolgujem?!!!ne vem zakaj sem skoz mislila,da mi boš poslala po mailu ( ) tko da me je dones tale pošta čist presenetila...full ti hvala!!!! moram pa rečt, da so s to kuverto na pošti počeli čudne stvari ker sem dobila že čist razpadlo...še k sreči je z vsebino vse vredu.. nič se grem učit..dones mi Nežo pazi moja mami... sem videla da se menite za srečanje v septembru za Celje..mi imamo v sept. same poroke...pa izpite mam..tko, da bom bolj težko prišla..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 8:48:36
|
|
|
|
Janey
|
jutro mlavla sej po mejlu sem ti že takrat poslala vse kar sem našla. dobro se uči za poštnino pa...boš častla eno kavo, po statistiki mali naš se igra na tleh in se nič ne razburja superca grem nama spakirat pol se nama pa že mudi po opravkih. moram avto zavarovat in še neke prčkarije zrihtat.
< Sporočilo je popravil Janey -- 12.8.2008 8:49:12 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 8:53:15
|
|
|
|
mlavla
|
nič moj zajtrk je že na toplem..pa kava tud.. a ostale pa še vse dremuckate.. kje je pa kaj Bamby? Suzi in pina sta na morčitu..če se ne motim.. Janey..še enkrat hvala... kako pa kaj tvoji kg..a še uspešno padajo..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:10:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Tole je moje 2. javljanje, ker pri prvem mi je napisalo "We are sorry...." Za nami je super noč. SMo spali od 20.15 do 4.30, popapcali in nadaljevali do 7h, še malo nm nm in potegnili do 8.15 Verjetno je kriv ljubljanski zrak in Zojina družba Zdaj pa kofetkam in razmišljam kaj bi danes počeli. Malo me mika, da bi šli po Tarinem dopoldanskem spanju do BTCja na kavico z bivšo sodelavko in po eno knjigo za na morje Kaj pa vem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:13:21
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako pa kaj tvoji kg..a še uspešno padajo.. zdaj so en mesec stagnirali, sem mela malo krizo pa se je poznalo tudi na prehrani, so pa ta teden že -2 voda pa to je šla zdaj, zdaj pa bo šlo bol počasi sem ravno pri obilnem zajtrku
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:14:45
|
|
|
|
Janey
|
še to sem htela rečt...ko vam napiše we are sorry, če imate firefox potem lahko stisnete desni gumbek in back in je vsa vsebina napisana, jo samo kopiraš in na novo daš odgovor
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:27:22
|
|
|
|
Janey
|
evo zajtrk je v trbuščku, mislim da sem se preveč najedla en jogurt, en kos rženega pa dooostiii sireka mi pa smo danes pol leta stari jaka je zaspal, tak da boma šla pač malo kasneje, sicer pa tak že 20 min spi, bo počasi budnica. se bo treba iz pižame spravit. grem se zrihtat pa pridem f5 stiskat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:27:36
|
|
|
|
Janey
|
nobene nikjer....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:43:56
|
|
|
|
ella79
|
janey za pol tortice dolenjka naša noč tudi spali do šestih, mal pomalcali in potem še do 9:15 zdej pa spet noče jest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:44:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Jp, res je zatišje Midve sva pa kar doma, namesto da bi šli v gozd Imam kar slabo vest Zdej bo šla pa počas ajat, ker je že mal sitnobice Jeney, vse naj naj za 6. mini RD
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:45:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey za pol tortice dolenjka naša noč tudi spali do šestih, mal pomalcali in potem še do 9:15 zdej pa spet noče jest 9.15 Kako se je pa naša to pol neki na pol včeraj naučila Zdej gre za kazen mal u mižule
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?