Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:50:15
|
|
|
|
nizy
|
a kaj manjka? A se je sama fotkala? ne nič ne manjka , to samo čevljčki na nogcah slikani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:50:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? uuu tole te je pa don čist zdrmal Bl k un video naše mamice zadnjič
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:50:58
|
|
|
|
buči
|
Se beremo jutri! ČAu!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:51:24
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, a je spet ketna popustila al kako Ne ne, sem pa kr močno kupla, te pa ne bo kmal zgrizu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:52:02
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy a kaj manjka? A se je sama fotkala? ne nič ne manjka , to samo čevljčki na nogcah slikani te so pa lepi!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:52:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer Čer kje si se pa do zdej klatla prebijam se skozi strani, pa mi komaj uspeva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:02
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? uuu tole te je pa don čist zdrmal Bl k un video naše mamice zadnjič video? Sem kaj zamudila?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, a je spet ketna popustila al kako Ne ne, sem pa kr močno kupla, te pa ne bo kmal zgrizu brzo učiš seko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:15
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem si hotla 2 knjigi kupit, pa jih nimajo na zalogi v spletni trgovini kateri pa ? OD MK - Emka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:36
|
|
|
|
buči
|
??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:53:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? uuu tole te je pa don čist zdrmal Bl k un video naše mamice zadnjič video? Sem kaj zamudila? eh, nič pametnega, ti kar pejt pančat, sej itak ne boš mogla, k te bojo ta lrni piščanci preganjal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:54:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu Takoj ga pejd vprašat, prej ne morem it spat!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:54:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem si hotla 2 knjigi kupit, pa jih nimajo na zalogi v spletni trgovini kateri pa ? OD MK - Emka Tole ni reklama, samo da raztolmačim: Mladinska knjiga, njihova spletna knjigarna je pa Emka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:00
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka eh, nič pametnega, ti kar pejt pančat, sej itak ne boš mogla, k te bojo ta lrni piščanci preganjal No, a bi povedla, drugač dobiš samo štamperle piva!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu Takoj ga pejd vprašat, prej ne morem it spat! joj, sam če mu pod tuš uleti ne vem če boš dans odgovor dobila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu Evo njegov odgovor: zarad petelina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:34
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Takoj ga pejd vprašat, prej ne morem it spat! se pa ne daš kr tko zlahka. A si poguglala to dilemo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:52
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Janej in srečka nosečka, sedaj pa se resclahko zmenimo za kakšno kavico. Kdaj pa vidve ponavadi gresta na kavo? Jaz grem jutri k mami pa se lahko slišimo. Jaz imam dopodan sicer nek opravek, ampak mogoče pa bi šlo. Srečka nosečka mi smo bili junija v Makarski, sedaj pa smo bili na Pagu. Janej a vi ste že tudi z dopusta, sem pogledala slikice in sem videla, da ste se imeli lepo . Drugače pa smo mi vredu. Počasi smo začeli uvajati Gh, ampak jaz uvajam res počasi. Do sedaj je probal jabolko, hruško, breskev, nektarino, korenček in banano. Imam pa vse domače, razen banane pa sem zato kar s tem začela. Me pa zanima, če obstaja kakšna žitna kašica, kjer ni dodano prilagojeno kravje mleko, ker je alergičen nanj. lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:55:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka eh, nič pametnega, ti kar pejt pančat, sej itak ne boš mogla, k te bojo ta lrni piščanci preganjal No, a bi povedla, drugač dobiš samo štamperle piva! zame, k nisem vajena alkohola bo štamperle kar ok! Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:56:24
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu Takoj ga pejd vprašat, prej ne morem it spat! joj, sam če mu pod tuš uleti ne vem če boš dans odgovor dobila pa še ti mi nočeš povedat! A do vas net prihaja z zamudo, ker tolk kasniš z odgovori?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:56:34
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem si hotla 2 knjigi kupit, pa jih nimajo na zalogi v spletni trgovini kateri pa ? OD MK - Emka Tole ni reklama, samo da raztolmačim: Mladinska knjiga, njihova spletna knjigarna je pa Emka Draga moja, do tam mi že seže um, ampak ker 2 knjige, me je zanimal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:56:57
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Janey in srečka nosečka, res bi se lahko dogovorile za kakšno kavico. Jaz grem jutri k mami in, če bom uspela vse urediti bi se lahko dobile. Kdaj pa vidve psonavadi gresta na kavo? Srečka nosečka, mi smo bili junija v Makarski, sedaj pa smo bili na Pagu. A vi ste bili pa sedaj v Makarski? Janej pa vidim, da ste tudi vi že z dopusta. Drugače pa je vredu. Midva sva tudi počasi začela z uvajanjem GH, ampak mi gremo res počasi. Do sedaj je probal le jabolko, hruško, breskev, nektarino, banano in korenček. Imam pa vse domače razen banane, pa sem zato kar s tem začela. Kupljenih kašic mu zaenkrat še nisem dala, ker ni bilo potrebe, če pa kam grem, pa mu naredim kašico doma in jo dam v posodico pa zraven vzamem. Me pa zanima, če obstaja kakšna žitna kašica, ki ne vsebuje prilagojenega mleka, ker je Luka alergičen na kravje mleko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:57:29
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? Moj se glih tušira, pa je s kmetov, mogoče bo pa vedu Evo njegov odgovor: zarad petelina ok, a je pol iz črnih petelin pa iz rumenih kura lai obratno? Itak da me lahko nategnete, ker nimam pojma o perjadi, razem, kako se jo speče!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:58:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem si hotla 2 knjigi kupit, pa jih nimajo na zalogi v spletni trgovini kateri pa ? OD MK - Emka Tole ni reklama, samo da raztolmačim: Mladinska knjiga, njihova spletna knjigarna je pa Emka Draga moja, do tam mi že seže um, ampak ker 2 knjige, me je zanimal bedarije - lahkotno branje za mamice: Njami mami in Super mami z napako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?